גרעין דביר-עזרא - ארכיון

מה החלטתם לעשות? מתי מתחילים (אם עוד לא התחלתם..)?

שתפו...

לא התחלנו..מסיבות שלא קשורות בנו.עזרא - ארכיון
אנחנו מנסים להתחיל...עזרא - ארכיון
אתם מוזמנים לדבר על זה עם ענת לוי.
קודם כל- אנחנו משיגות קרשים לחנוכיות.
ואז- אנחנו צובעות 30 מתוך ה100 שיש לנו.
ואז זה הולך ככה:
1. ענת לוי אומרת שצריך להביא קרשים לעוד סניפים.
2. אנחנו מתעצבנות.
3. אומרים (שמועות!) שענת לא רק שלא תיקח, אלא גם תביא לנו 50 קרשים.
4. הודעה נשלחת לענת לוי כדי לאמת את הדבר.
5. הדבר מתגלה כלא אמיתי.

מישהו מוכן להסביר לי מה נסגר???
מה דעתכם לשאול את ענת לוי?...עזרא - ארכיון
המבצע חנוכיות הפך למבצע סביבונים...-עזרא - ארכיון
זה נודע לי היום, אכן מפתיע.. בכל אופן יגיע ציוד לסניפים ביום ראשון בעז"ה ואז יסבירו לנו מה לעשות...
סורי אבל זאת פשוט השפלה.עזרא - ארכיון
זה די מוזר אכנכון.עזרא - ארכיון
יותר מזה (למרות שזה נכון שזאת השפלה)עזרא - ארכיון
את החנוכיות לקחו אנשים מבוגרים, כי הם אשכרה רצו להדליק (והיו דברים ממש מצחיקים, כמו איש אחד שבא ואומר לנו:"פששש... עבודת יד"XD). הם לא לקחו כי אנאערף מי יודע למה. הם רצו להדליק כי לא הייתה להם חנוכיה. אז מה הקשר סביבון?... >< למה שמישהו ירצה לקחת? חוץ מזה, אם הייתי במקומם הייתה מרגישה כמו ילדה קטנה...
רגע,עזרא - ארכיון
לא הבנתי..במקום חנוכיות זה סביבונים?!
דוגרי השפלה!!! מה אנחנו נראים להם??עזרא - ארכיון
ומי השתמש בזה בכלל??
למה לצעוק?... וזה לא בטוח לפי מה שאני הבנתי...עזרא - ארכיון
תקשיבו זהב מבצע חנוכיות.. והסביבונים..עזרא - ארכיון
זה סתם בתור קישוט זה לא מבצע סביבונים....סביבון זה דבר נלווה וחסר כל חשיבות.. אני בעד לשכוח אותו ולא להכניס את זה למארז בכלל.. אבל בכל מקרה.. זה נלווה תחשבו על החנוכיות ולא על הסביבונים..
את מלחיצה..מי צעק????!!?!?עזרא - ארכיון
ואיך איך אפשר לשמוע דרך המחשב שצוערים?זה פטנט?ספרי לי על זה..
ת'אמת שגם אני לא כ"כ הבנתי ת'עניין..עזרא - ארכיון
למי אמרת את זה??עזרא - ארכיון
אמרתי שאני לא מבינה ת'עניין של המבצע סביבונים..=)עזרא - ארכיון
אין כמו מחסור בכסף כדי להבין...עזרא - ארכיון
מה????????פחחחח..עזרא - ארכיון
ההפך...אם אין כסף אז מאיפה יש להם כסף למבצע חנוכיות+סביבונים?קצת סותר,לא?
חסר כסף והעלון הגשמה הזה מגיע כל.. אנערף?!?עזרא - ארכיון
שיתחילו לחסוך...
יש לך משו נגד עלון הגשמה?? עלובת נפש!עזרא - ארכיון
בוודאי שהכל כסף. שנה שעברה עפ"י הבנתי הדלה, מישו תרם את כל העצים לחנוכיות, השנה לא מצאו תורם ובינינו, קצת יותר זול לממן בריסטולים שמדפיסים עליהם סביבונים של גנון ואז מעבידים את עיינות הקטנות בלצבוע ולהדביק.
יש לך בעיה עם העלון הגשמה?:/עזרא - ארכיון
כנראה היא טוענת שזה משעמם אותה.עזרא - ארכיון
לילי- כדאי לך לחזור בך אם חייך חשובים לך. תיזהרי כי יש עוד מעט יום עיון של ההגשמה (כולם באים).
הספירה לאחור החלה...
סורי אם תהרגו אותי-עזרא - ארכיון
אבל אני מסכימה עם לילי מאוד!!ובלי לפגוע או משו העלון הגשמה די מיותר..כל פעם כתוב אותם דברים ודגרי-הוא בכלל לא מעניין..ואם חסר כסף אז כדי שיפסקו לשלוח כל יום עלון ולעשות אם זה דברים אחרים..
לא פגעת=)עזרא - ארכיון
א. לדעתך העלון לא מעניין. לדעת הרבה אחרים הוא כן. בשביל מבצע חנוכיות חד פעמי נבטל את העלון? הגיוני?

ב. מיותר? אני מתה על אלה שמחליטים ככה סתם מה מיותר ומה לא. את יודעת כמה אנשים קוראים אותו? אם הוא משיג את המטרה שלו? מאיפה לך שהוא מיותר? כי הוא משעמם ~אותך~?

ג. אני לא יודעת אם קראת אותו- אבל בשום פנים ואופן לא כתוב אותו הדבר כל פעם. אפשר לדעת מה חוזר על עצמו? (ברצינות, אני מאוד אשמח לביקורת מפורטת, גם אם אכזרית.)

ד. ככל הידוע לי, לא אנחנו אחראים על התקציב של ההגשמה. תני למי שאמור לעשות את זה לנהל את התקציב. הוא יודע בטוח יותר מאיתנו. חוץמזה, שאולי יתווספו לעלון חסויות שיממנו חלק ממנו.

ה. גם לי לא הייתה שום כוונה לפגוע בך, ואני מתנצלת אם פגעתי.
בטטות=]עזרא - ארכיון
אוף!די!תקשיבו לי!
אוקי,קודם כל,כרמל,כבר דיברנו על משו..נכון?!שאם לא היית המקשרת שלי,לא היה שום תלונות ושום שמעות...
עכשיו כל הקטע של "המבצע סביבונים",אוקי,אני הייתי בצוות היגוי הזה של המבצע...ואני ממש רוצה להסביר לכן באמת מה,מי,ואיך...
טוב,תיראו דבר ראשון...כל הסניפים היו אמורים להשיג קרשים(סניפי פ"ת)וכל הידוע לי זה היה בידיוק 2 סניפים,ו...שמוליק...עכשיו,בהתחלה ראינו שאין לנו כלל וכלל סיכוי להוציא את המבצע הזה מכיוון שראינו שבקושי ישלנו 100 קרשים..וזה סתם חסר טעם..ואז חשבנו והחלטנו את "המבצע סביבונים"..אבל תיראו,לא התכוונו להביא סביבון ולעשות כישרונות צעירים..זה היה אמור להיות משהו ברמה...סביבון עם ממתקים..ברכות וכו' וכון'...והכל ארוז...וככה זה היה אמור להיראות..עכשיו זה נשמע קצת יותר טוב מאיך שתיארתם אתזה...אבל אחר כך,התברר לנו שיש לנו כבר בסביבות ה600 חנוכיות,והחלטנו לעשות אתזה,ובנוסף,להוסיף לזה את הסביבונים המתוכננים...וככה זה בע"ה יהיה...=]סיימתי לחפור;)

עכשיו,לילי ופלדמן!
תקשיבו,אני חושבת שאתן סתם אנטי,כי זה ממש ממש לא נכון!אני אישית קוראת אתזה!זה מגיע אלי עד הבית בדואר..ואני שיא המעריכה אתזה...זה לא נירא לי לבוא כל הזמן רק בטענות כלפי כולם,ושבאים ועושים משו ר-ק בישבילנו,וגם על זה יש רק טענות...
נו מה?!באמת!זה ממש מוגזם!!אתן לא רואות בזה חשיבות,זאת כבר בעיה אחרת!יבטלו את זה בגלל שאנחנו רוצות קרשים לחנוכיות?!?!?!
לא יזיק לנו להתחיל לעריך את מה שיש ולא לזלזל!!!

הקיצר,עכשיו באמת בקיצר...ב"הצלחה לכולם!!!=]
מממ. מי שלקח חנוכיות לקח אותן כדי להדליק.עזרא - ארכיון
זה לפחות מה שהיה שנה שעברה. אני לא יודעת גם אם הייתי לוקחת סביבון (מה יעשו עם הסביבון? יאכלו את הממתקים? אנחנו לא במקרה מחלקים לאנשים מבוגרים?). הם באמת לקחו חנוכיה כדי להדליק ולא בשביל "יו. הנה משו לחנוכה", אז...

אבל שיהיה. אני מקווה מאוד שיצליח לנו=).
ואה, תודה על הערכה=)עזרא - ארכיון
חח, דווקא עלון נחמד...עזרא - ארכיון
יש קטעים משעממים, אבל סופסוף אני מקבלת מכתבים בדואר! שלא תעזו להפסיק!
גם אם הייתם מתים שנפסיק,עזרא - ארכיון
לא היינו מפסיקים כ"כ מהר..
אודיה-עזרא - ארכיון
אני בכלל לא חושבת שזה קשור לאנטי.זו זכותי להביע דעה..לדעתי העלון הזה משעמם ומיותר..לא מחדשים בו לכום.תמיד אותם דברים ויונת-לא התכוונתי דברים שחוזרים מבחינת התוכן..התוונתי שכל פעם אותם פינות של "ראיון עם מגשימים" "דבר שמוליק" "דבר העורכות" סיפורים על מגשימים..וכ'ו..ועוד כל מיני..שאנלא זוכרת כבר..ואותי אישית זה לא מענין..אני יודעת שגם חברות שלי זה לא מענין.אותם.. אז אם זה לא מענין הרבה אנשים לדעתי זה מיותר להוציא על זה כסף..
ואני גם חושבת שאפשר לקבל את הדעה הזאת..יש אנשים שהעלון מבחינתם מיותר יש אנשים שלא..
ויונת-עזרא - ארכיון
בקשת ביקורת על העלון..לדעתי כדי שזה יענין אנשים צריך לחדש דברים..ולא אותם פינות כל הזמן..כאילו את העורכת אז אם באלך תחשבי על משו שיחדש דברים על ההגשמה שאנשים לוידעים..ולא עוד סיפורים משעממים ודברים כאלו..אני אישית יקרא אותו בכיף אם הוא רק יחדש לי דברים..
עם ביקורת בונה אין לי שמץ של בעיה.עזרא - ארכיון
רק שימי לב איך את מתנסחת, טוב?:/

אז ככה:
א. מי זה ה"הרבה" אנשים שלא אוהבים ולא קוראים את העלון? דביר כפ"ג? =) את יודעת מה קרה כשחילקתי את העלונים בכיתות י' באולפנא? היה מאוד משעשעXD. כזאת אהבה לעלון הגשמה לא ראיתי בחייםXD. יכול להיות שיש הרבה אנשים שלא קוראים, אבל לפי מה שמגיע אלי- קוראים גם קוראים.

ב.מזתומרת "חזרים על עצמם"? את רוצה שנחליף פינות כל שבועיים?... את מחדר המנהלת א"א להוריד (רצינו כבר בישיבה הראשונה של העלון לא להכניס דבר הנהלה). ולא רק שמוליק כותב בה. שאר הפינות- פינות יותר בעיתיות משתכללות מעט, פינות אחרות- אין לי שמץ של מושג מה הבעיה איתם. אם זה משעמם- סורי, אנחנו לא יכולות לקלוע לטעם של כ-ו-ל-ם, ואני בספק אם כ-ל העלון משעמם. האמת, אני אשמח לביקורת יותר מפורטת...=)

ג.אין. לנו. דבר. העורכות. פשוט אין. את בוודאי מתבלבלת עם הטור האישי שלנו (שגם עליו אני אשמח לדעת מה הבעיה בו.)

ד. ככל הידוע לי אני לא העורכת היחידה, אז נא לא להתייחס אלי ככזאת (לא, אני גם לא עושה את הרוב בעלון, למרות שגנבתי כל מיני פינות לעצמי. אהאהאה.). חוץ ממני קיימת גם ורד (אחלה בנאדם) ועוד זוג דבירניקיות.

ה. לדעתי זאת גישה די תבוסתנית, הגישה שהצגת. זתומרת, אם משהו לא הצליח- ישר להרוס ולגנוז ועוד כל מיני כאלה? למה לא לשפר? אנחנו לא עד כדי כך גרועות, ולדעתי אנחנו יכולות להשתפר (מה גם שלדעתי המצב של העלון לא כ"כ גרוע כמו שנדמה לך, למרות שאני מקבלת את דעתך. קורה. א"א לקלוע לטעם של כולם.)

את פשוט חדשה אבל פעם-עזרא - ארכיון
היו רק חלק מהפינות ואז זה התרחב ונראה כאילו רק דביר כפ"ג ולילי זה לא מעניין אותם, סבבה אל תקראו, באמת אפשר לחסוך כסף על מי שזה לא מעניין אותו רק תודיעו שלא יבזבזו עליכם כסף על צילומים ודואר... ואגב, יש דרך איך לומר דברים וסתם נק' למחשבה- יש פה כמה שנראה שהם ממש אנטי נגד כל דבר פה (בכלל, לא ספציפית על העלון) אז תרגעו, אף אחד לא חייב אותכם במשו.
מה הבעיה בפינו שהצטרפו? השמיים הם הגבול,עזרא - ארכיון
למשל, זאת אחת הפינות שאני יותר אוהבת בעלון=).
רננה,עזרא - ארכיון
תרגעי..מקשר ליש דרך להגיד דברים?!?!אני אמרתי את זה בצורה יפה מאוד..ואם זה לא היה ככה יונת היתה מעירה..
ועוד משו,עזרא - ארכיון
בפעם הבאה תרמזי רמזים עבים יותר פשוט לא הבנתי למי התכוונת..
וווווווואווווווו תירגעו ומהר!!עזרא - ארכיון
דבר ראשון אין לי שומדבר נגד העלוןן הד"גשמה זה נראה לי אחד ה-דברים שמקשרים בין הגשמות שנמצאות בקצה השני של העולם.

אל תוציאו את מה שאני אומרת מהקשרם תודה!

דבר שני מה שכן מעצבן אותי שיש לעלון כסף ובשביל להביא מטעפות עם סמל של עזראלשלוח לתושבי דרות זה פתאום יקר מידי.. ואין כסף ולעוד דברים נוספים אחרים אני לא מזלזלת בזה ח"ו אתן עושות עליי הוצאת דיבה ולשון הרע.

דבר שלישי אם אני כועסת על משהו בעלון הזה זה שיונת הנכבדה עשתה עליי ראיון והוציאה את הדברים שאמרתי מהקשרם. זהו זה. הוצאת אותי פנאטית לחלוטין.

שבוע טוב ומצויין
מה? מתי עשיתי עליך ראיון?... מתי הוצאתי דברים שלךעזרא - ארכיון
מהקשרם? את מדברת על השמיים הם הגבול? כי אם כן- אני אשמח להסביר לך בשמחה מה קורה שם=) (לא אמרתי לך אז שהשאלה לא תתאים לתשובה?XD)

וכמובן שהוצאתי אותך פאנאטית- מה,את לא?O= (וזאת אפילו לא הייתי אני, זאת הייתה ורד ='( )

ואגב, זה בדיוק מה שנשמע כשכתבת את זה. אף אחת לא מחלקת פה את התקציב בעזרא, לכן לדעתי במקום לשאול פה "איך זה שכסף לX יש ולY אין לשאול את זה במקום יותר רלוונטי ולחזור אילנו עם תשובה.
דרך אגב..מתי העיתון הזה מגיע?כאילו באיזה יום?עזרא - ארכיון
אמור להגיע וכבר נשלח בדואר ביום שלישי.עזרא - ארכיון
אבל, כידוע, אמור זה שם של דג, אז...

יציאה הבאה בכ"מ, שבוע ארגון שלכם, שלנו ושל ע"ג.
לילי צודקת!עזרא - ארכיון
גם אני הייתי בראיון הזה, ויונת- תסלחי לי מאוד, אבל זה בכלל לא היה מה שאמרתי! וגם השאלה הייתה חסרת טעם... "מה היית עושה במצב מלחיץ?" "-אוכלת את העוגה..." כן, בטח!
את רוצה עזרה בחיבור שאלות? לא, באמת! אני אשמח...=)

ו-כן, זו הייתה ביקורת בונה...
זה בדיוק מה שאת אמרת. כתבתי כשאמרתעזרא - ארכיון
לי, והעתקתי אח"כ לעלון.

בנוגע לשאות והתשובות- אם תבואי לפינה הזאת בגישה של "כן, בטח..." את לא תשיגי ממנה אף פעם כלום. נסי לשנות גישה (הרי המטרה של הפינה לעודד יצירתיות, לא לפתור את הבעיות שלכן...)

ובנוגע לעזרה- אני אשמח!=)

ועצה לגבי ביקורת- אם את רואה לנכון להוסיף "וזאת ביקורת בונה" אולי כתבת בצורה תוקפנית מידי? שימו לב כשאתן כותבות/אומרות ביקורת שהיא תהיה בצורה ש~אתן~ הייתן רוצות לקבל ביקורת. (לאו דווקא לספיציפית שלך, אלא סתם ככה בכללי)
ואגב, השאלה הזאת לדעתי הייתה מעולה.עזרא - ארכיון
לא, היא לא הייתה...עזרא - ארכיון
אם את רוצה שיפורים עדינים, אז בבקשה:
1. אם את עושה שאלה, אז תשאלי בבקשה את שתינו אותו הדבר... (ולא אחת עוגה ואחת בקבוק...)
2. השאלה צריכה להיות קצרה ומובנת, ככה שמי שלא מכיר את השאלה המקורית יוכל להבין, ולא יצטרך לנחש שדיברו על עוגה ובקבוק...
3. השאלה צריכה להיות קצרה ועניינית, ולא "מה היית עושה אם היית נתקלת במצב מלחיץ?(לא זוכרת ת'המשך, אבל זה היה הרבה יותר ארוך...)" שזה ארוך וקשה להבין את זה...

מקווה שלא נעלבת... הכל מאהבה!
אוקי. נראה לי שהבנתי מה הבעיה.עזרא - ארכיון
המטרה של הפינה היא לעודד יצרתיות. לכן אני צריכה מכל בת תשובות שונות (כבר עשיתי עם אותה שאלה. ואני רוצה תשובות שונות לגמרי.) הרעיון הוא להביא כמה שיותר רעיונות איך לצאת מהמצב או לפחות להעלות קצה חוט לרעיון. לכן אני עושה 2 שאלות שונות. למה צריך לדעתך שאלה אחת (למרות שאני לא חושבת שזה עקרוני כ"כ)?

ולמה הקורא צריך לדעת מה השאלה שאני שאלתי אותו? לדעתי לדעת מה השאלה המקורית הוא פספוס- ככה חושבים על הבקבוק והעוגה במקום לחשוב על השאלה שבפינה- השאלה שעליה צריך לחשוב! לפינה יש מטרה, והיא לא מסתכמת בלהצחיק. למרות שאני שמחה לעשות גם את זה=)

אז מה שאני חושבת זה שלא ממש ברור מה המטרה של הפינה, כן? אז אוקי. אנחנו נחשוב מה לעשות עם זה (אם יש לך רעיון- בשמחה=))

ולסיום- נק' 3- את צודקת בהחלט ואני אשתדל שזה ישתנה.

וכמובן שלא נעלבתי=) אני שמחה לקבל את הביקורת הזאת=) אם יש לך עוד...=)
אולי תפסיקו עם הוייכוח הבוגר הזה?עזרא - ארכיון
למה? מה מפריע? למדתי ממנו הרבה=)עזרא - ארכיון
א. זאת שיר ב. יונת כבר העירה... ג. המטרה הייתה שעזרא - ארכיון
מי שצריך להבין יבין, אני לא פירטתי את כוונתי. את חושבת שזאת את ורוצה לחשוף ת'צמך זה בעיה שלך ובכל אופן הבעיה היא לא של בת יחידה אלא של כמה.
אתם לא שמות לב שאתם חופרות בזה??עזרא - ארכיון
יאלה קלטנו..
זה הקטע של הפינה הזאת למי שלא הבינה...עזרא - ארכיון
חח שיר כפרה..!! עשית לי חשק ללכת לסניף ועזרא - ארכיון
לעשות שטויות.. כמו שרק אנחנו [את] יודעות!! =]
מועדונית עולים.עזרא - ארכיון

לעולים חדשים מצרפת בהר חומה..

אה, של הגשמה רמות

מקפיץ האשכולות חוזר ובגדולעזרא - ארכיוןאחרונה
מקפיץ האשכולות חוזר ובגדול
פורום הגשמה מטרתו ל....?מקפיצים נטושים

להגשים את החלומות שלכם? לגרום לירידת גשם? לעזור לאנשים להיות שקועים בגשם?

למה כל הפורומים הישנים האלה לא ברורים?

כדורי הרגעה בדבשצדיק יסוד עלום
בכל גן עדן יש נחשצדיק יסוד עלום
הפרומתאוס של מחיאות הכפייםצדיק יסוד עלום

השתלטתי זמנית על פורום זהצדיק יסוד עלום

@אחו

מה דעתך?

יעני זה פורום שעוסק באמונת ההגשמה?אחו
לא יודעצדיק יסוד עלום

נטוש ורציתי לנכס לעצמי שולחן קבוע בבית הקפה

שמעת את הקטע? מכיר את האמן המשובח?

שמעתי איני מכיראחואחרונה
התנצלות לבעלים הקודמתצדיק יסוד עלום
אני מניח רגליים על השולחןצדיק יסוד עלום
וכוס קפה/תה/ וויסקי ביד….פ.א.
בא לי מרקצדיק יסוד עלוםאחרונה
השגחה פרטיתצדיק יסוד עלום

חיפשתי את הספר הזה שלא קראתי מכיתה י"א וחיפשתי סצנה מסויימת ומקומית, כמו שלרוב תופס את תשומת לבי בספרים שאני קורא

פתחתי *בדיוק* בעמוד הנכון

מה זה הכאבים האלהמשיח נאו בפומ!
איך אני אמורה להתמודד עם זהמשיח נאו בפומ!
ואו, חודשיים וחצי. כל הכבוד לימשיח נאו בפומ!אחרונה
אני מפחדתמשיח נאו בפומ!

אולי יעניין אותך