אוף!די!תקשיבו לי!
אוקי,קודם כל,כרמל,כבר דיברנו על משו..נכון?!שאם לא היית המקשרת שלי,לא היה שום תלונות ושום שמעות...
עכשיו כל הקטע של "המבצע סביבונים",אוקי,אני הייתי בצוות היגוי הזה של המבצע...ואני ממש רוצה להסביר לכן באמת מה,מי,ואיך...
טוב,תיראו דבר ראשון...כל הסניפים היו אמורים להשיג קרשים(סניפי פ"ת)וכל הידוע לי זה היה בידיוק 2 סניפים,ו...שמוליק...עכשיו,בהתחלה ראינו שאין לנו כלל וכלל סיכוי להוציא את המבצע הזה מכיוון שראינו שבקושי ישלנו 100 קרשים..וזה סתם חסר טעם..ואז חשבנו והחלטנו את "המבצע סביבונים"..אבל תיראו,לא התכוונו להביא סביבון ולעשות כישרונות צעירים..זה היה אמור להיות משהו ברמה...סביבון עם ממתקים..ברכות וכו' וכון'...והכל ארוז...וככה זה היה אמור להיראות..עכשיו זה נשמע קצת יותר טוב מאיך שתיארתם אתזה...אבל אחר כך,התברר לנו שיש לנו כבר בסביבות ה600 חנוכיות,והחלטנו לעשות אתזה,ובנוסף,להוסיף לזה את הסביבונים המתוכננים...וככה זה בע"ה יהיה...=]סיימתי לחפור;)
עכשיו,לילי ופלדמן!
תקשיבו,אני חושבת שאתן סתם אנטי,כי זה ממש ממש לא נכון!אני אישית קוראת אתזה!זה מגיע אלי עד הבית בדואר..ואני שיא המעריכה אתזה...זה לא נירא לי לבוא כל הזמן רק בטענות כלפי כולם,ושבאים ועושים משו ר-ק בישבילנו,וגם על זה יש רק טענות...
נו מה?!באמת!זה ממש מוגזם!!אתן לא רואות בזה חשיבות,זאת כבר בעיה אחרת!יבטלו את זה בגלל שאנחנו רוצות קרשים לחנוכיות?!?!?!
לא יזיק לנו להתחיל לעריך את מה שיש ולא לזלזל!!!
הקיצר,עכשיו באמת בקיצר...ב"הצלחה לכולם!!!=]