חבר'ה! תתעוררו כבררר!עזרא - ארכיון

חזרתי עכשיו מהעצרת בכותל וההפגנה בכיכר פריז..

בתפילה באמת שהיו המונים, והיתה אוירה ממש מרוממת..

אבל מה שכן,ממש התאכזבתי מכמות האנשים שבאו להפגנה .

כאילו, בואנה, אם מאז גיל 0 מחנכים אותנו לא"י השלמה, ירושלים מאוחדת,
אז איפה אתם כשבאמת צריכים אתכם?!?!

מדובר פה על ארץ ישראל! ירושלים! הכותל!! המקום הכי קרוב שיש לנו עכשיו לביהמ"ק!!
תתעוררו! אתם רוצים שילדים שלכם לא יזכו להיות בכותל??? ברובע?? <לא יודעת מה איתכם, אותי קצת מפחידה המחשבה הזאת.>

רק אני זוכרת את העצרת עם ה200,000 אנשים לפני 3 שנים??
איפה כל האנשים שהגיעו אז להילחם על א"י?!  זהו? היא כבר לא חשובה???
נכון, קיבלנו חתיכת סטירה לפרצוף עם כל הנושא של גוש קטיף, אבל א-ס-ו-ר לנו להתייאש ולוותר מראש! זאת ירושלים!

'פתחו לי פתח כפתחו של מחט ואני אפתח לכם כפתחו של אולם' -
אנחנו יכולים להתפלל עד מחר [ובאמת שזה חשוב, אין ספק], סורי על ההשוואה, אבל זה בדיוק כמו אדם שכל החיים שלו מתפלל לזכות בלוטו, אבל מה? לא קונה כרטיס.. ברור לכולם שאותו אדם הוא קצת חמום מוח..
איך אנחנו מצפים שירושלים תיהיה מאוחדת ושלמה, ושיפסיקו לקרוע לנו את א"י מול העיניים, אם אנחנו לא עושים כלום?!?!

תתעוררו ותעירו את מי שסבביכם!

וכן, שיא האיכזב אותי שאפי איתם ואריה אלדד לא הגיעו היום, בגלל שהיו ח"כ מש"ס וישראל ביתנו בהפגנה. זה לא זמן לאגו, עם כל הכבוד..   אסור לנו להתפצל! זה זמן להתאחד כולנו יחד, ולהתחיל לפעול!

ב"הצלחה.
בשורות טובות בע"ה.

צודקת ב-100 אחוז..עזרא - ארכיון
אני ממש התבאסתי שלא יכולתי להגיע..
שכוייח לכל מי שהלך!!
התאכזבתי..עזרא - ארכיון
ציפיתי להרבה יותר אנשים בכותל ובכיכר פריז.. מה, ירושלים פחות חשובה מהגוש?
[עוד משהו שמעצבן-החמשושים שהולכים עם סוודרים של דביר..ארר]
טוב ידוע שההפגנה לא תועיל עזרא - ארכיון
אופטימי, אה?עזרא - ארכיון
אולי אם היו יותר אנשים, היו סיכויים יותר גבוהים שזה ישפיע..
חזי, אמרתי לפעול .עזרא - ארכיון
לא רק הפגנות, תעשה מה שאתה רוצה, בדרך שבה אתה מאמין שתעזור, אבל תעשה!!

|חו"מ, אתה צודק, הפגנה בגודל כזה אפחד לא סופר.. זאת אחת מהבעיות הרי.|

לא יודעת, ההפגנה היום פשוט הראתה עד כמה זה פשוט לא מזיז לאף אחד. וכן, זה מקומם אותי.

ארר.
כמה היו בערך..?עזרא - ארכיון
לא יותר מ20,000עזרא - ארכיון
עבר עריכה על ידי זו דעתי בתאריך י"ז כסלו תשס"ח בשעה 01:56
ברור למה הקדישו דקה בערוצי הטלויזיה....
דרך אגב הייתיעזרא - ארכיון
לא בגלל ההפגנה כי זה לא עיניין אותי במיוחד
אלא סתם לפגוש את כל החבר'ה מכל הארץ וחברים שלי מקרנ"ש

ועלאק עוזר הפגנה גדולה זוכרים את ההפגנה בכיכר מלכי ישראל??
אמרו בין 200 ל300 אלף איש הגיעו וכל שאר ההפגנות גם 100 אלף איש
ואיפה היום גוש קטיף???
תפסיקו לחיות בסרט שזה עוזר ואפילו גורם לנדנוד עפעף לאולמרט
הפגנה לא עוזרת?עזרא - ארכיון
הפגנות המוניות שכאלו, כדוגמת ההפגנה הגדולה ביותר בשבוע לפני הגירוש עם 200-300 אלף איש..מרעידות את הממשלה - ובהחלט משאירות סימן ומראות "הנה, אנחנו כאן!!".

לפני כמה שנים כשברק היה רה"מ שאלו אותו על עניין מסוכן שהוא נישא לקדם, והוא ענה "אין הפגנות..."

וודאי שהפגנות עוזרות, אין אפס.
עזוב דיבוריםעזרא - ארכיון
בתכלס
היה פינוי למרות כל ההפגנות והנוכחות העצומה
העובדות מדברות בעד עצמן
אז אתה בדיוק מתייאש מראש.עזרא - ארכיון
מוותר בקלות על י-ר-ו-ש-ל-י-ם! איך אתה מסוגל??

נכון, הגוש פונה, ואמרתי כבר, זאת הייתה חתיכת סטירת לחי, אבל אנחנו לא מבינים את כל המהלכים של הקב"ה...
ואל יודעת מה איתך, בקשר לגוש, בניגוד לאנשים אחרים, אני יודעת שעשיתי את כל מה שיכולתי לעשות, שניסיתי כל מה שיכולתי בהתאם לכוחות שהיו לי אז, בכיתה ח', וכן, המצפון לא מייסר אותי כ"כ, כי כן פעלתי.

וחו"מ, זה שגוש קטיף פונה בסופו של דבר, למרות כל המאמצים, לא מחייב שום דבר לגבי ירושלים..!
תנסה! תעשה את ההשתדלות שלך גם עליה!!<ולו רק בשביל המצפון..>

אל תשכח שירושלים זה לא איזה 'חתיכת אדמה, שם ליד עזה, איפה שכל הפנטים גרים' כמו גוש קטיף..
יהיה הרבה יותר קל לשכנע את החילונים להצטרף למאבק שלנו, כי ירושלים מדברת גם אליהם!
[אמנם לא באותו אופן, אבל מדברת.. ואני לא אומרת דברים באויר. היה דיאלוג בין דתיים לחילונים על ירושלים בט' אב, ודיברנו איתם על ירושלים איזה 4 שעות..]

תקשיבו אתם די באים פה בטענות ואתם צודקים אבל..עזרא - ארכיון
אני למשל ממש ממש ממש רציתי ללכת אבל אמא לא הרשתה וחברה שלי גם רצתה ללכת ואבא שלה לא הרשה לה אז אל תגידו שלא אכפ לנו כי כן אכפת לנו אבל מה לעשות יש לנו הורים דאגנים...
לא באתי להאשים אף אחד... וסליחה אם זה יצא ככה..עזרא - ארכיון
פשוט יש לי תחושה שכולם פה חיים בתוך חלום אחד ורוד..
רק רציתי לעורר.

בקשר להורים,
נסי לדבר איתם, להסביר להם כמה זה חשוב לך, ומי יודע אולי בהפגנה הבאה תלכו ביחד בע"ה.. ;)

ונגיד שלא, אז הפגנות זאת לא הדרך היחידה למאבק! ממש לא, יש מלאא דברים לעשות!
נגיד, תעשו בסניף כל מיני שלטים על ירושלים, ותתלו ברחבי העיר, עוד רעיון שהסניף שלנו עושה,ואתם יכולים גם לעשות, בכיף- מוציאים סטיקר על ירושלים, והולכים לחלק בעיר למכונית [מבקשים להדבק להם על המכונית..] ויש עוד מלא רעיונות! שבו ותחשבו מה מתאים לכם, מה אתן יכולות לעשות, כי יש לכן כח! עצום!

הרעיון הוא- לעלות את הנושא למודעות של אנשים..
יש ה-מ-ו-ן מה לעשות! אבל תעשו! תזוזו!
היי בישביל גוש קטיף עשיתי הכלעזרא - ארכיון
לא ישנתי לילות כדי ללכת עשרות קילומטרים
הייתי בחסימות חטפתי מכות הייתי בכלא

ועל ירושלים אני לא מתכוון לוותר בכלל
אני ילך עד הסוף אבל אני לא חושב שהפגנה תועיל
זה לא סותר אחד את השני

אם זו תהיה הפגנה בלווי כל הציבור כולל החרדים
וישרפו את הבית של אולמרט אז אני יגיע ויביא איתי את כולם

אבל הפגנה של דיבורים לא משפיעה בכלל או רק מחזקת את השומעים למשך 5 דקות סורי אני לא מאמין בזה
ובפעם העשירית,עזרא - ארכיון
לא רק הפגנות, תעשה מה שאתה רוצה, בדרך שבה אתה מאמין שכן תעזור, אבל תעשה!!

|נו באמת, לשרוף את הבית של אולמרט.. לא מבינה את הראש. |

ושוב בקשר להפגנה- הפגנה כמו שהייתה אתמול, באמת לא עוזרת, אף אחד לא שם עליה, אבל בדיוק כמו שעדו אמר, אם יהיו 200-300 אלף, ברור שזה יעזור!
אבל הבעיה היא, שההפגנה ההיא הייתה כמה ימים לפני הפינוי.. למה להתעורר כ"כ מאוחר?? תקומו עכשיו, עוד לפני אנפוליס, ותתחילו לפעול! כי עכשיו זה עדיין בר-שינוי, אח"כ כבר הרבה פחות.. <כמובן שהכל בעזרת הקב"ה..>
והנה קטע שממש מחזק את מה שאמרתי-עזרא - ארכיון

בס"ד
פיצוץ אדיר החריד את האוויר וקטע את השלווה של הרובע הצפוף. הבתים הקטנים והצפופים רעדו ורצפת האבן התבקעה. כיפתו הגדולה והמפוארת של בית הכנסת "חורבת רבי יהודה החסיד" התמוטטה פנימה אל תוך בית הכנסת ולהחריבה עימה גם את בית-כנסת הרמב"ן הצמוד לו. אש אדירה יצאה והתמרה כלפי מעלה,לשמים. ואחרי האש, שקט. דממת מוות. כל צעקות הפורעים, היריות באוויר, צהלות השמחה לאיד, לא יחתכו ויפרו את הדממה הנצחית שירדה על ירושלים.
שוב, נחרב הישובה היהודי בירושלים. שוב,לאחר קרבות מרים, גורשו היהודים באכזריות מעיר הקודש. שוב, ומי יודע מתי יחזרו אליה ויחננו את עפרה שוב? מי יודע?

לא, השנה היא לא ה'תש"ח, 1948 לטעותם. השנה היא ה'תשס"ח-2008 לטעותם.
רק לפני שבועיים גורש אחרון היהודים מהרובע היהודי מביתו בסמטת בית השואבה.
שמחה לא הייתה בסמטה הזאת, אבל הרבה מים נשפכו בה-דמעות וצעקות, מכות ואלות, אפילו אבנים נזרקו מדי פעם. אבל כלום לא עצר את כוחות הגירוש, הפורעים, מלמלא את משימתם המזעזעת. כאילו לבם הפך לאבן ולא שמעו לתחינות ובכיות אחיהם, היהודים, תושבי העיר ירושלים שבכו והתחננו על נפשם ועל עירם.
בסה"כ נמשך הגירוש כ-3 שבועות מרגע הפריצה לרובע. ברובע התגוררו בסה"כ כ-600 משפחות ועוד כמה מאות בני נוער ומבוגרים אחרים שבאו לתמוך ולנסות לעצור או לפחות לעכב את הגירוש הנפשע.
בתחילה ביצרו התושבים את הרובע. חומות מאולתרות נבנו וחסמו את הכניסה לחניון הרובע וממנו אל תוך העיר העתיקה. שער ציון נסתם באבנים ולוחות עץ כבדים.
"הקרב" על הכותל נערך רק יומיים לפני הפריצה לרובע. כ-20,000 שוטרים בליווי חיילים פרצו דרך השער החדש והרובע המוסלמי לתוך רחבת הכותל והכו ללא רחם את עשרות אלפי האנשים שעמדו שם, התפללו ובכו לאביהם שבשמיים שיחוס עליהם ועל עמו ויבטל את הגזירה הרעה מעליהם.
אז יצאה בת קול ואמרה-"על מה באתם אליי עתה כשצר לכם ואיפה הייתם בכל אותו הזמן שכבר דיברו על הגירוש הזה? למה ישבתם לכם בבית אבנים והחשיתם ומנעתם עצמכם מלעסוק בדבר ולפעול למניעת גזירת הגירוש? אתם הבאתם את הגזירה על עצמכם ולא מחיתם ואיך תבואו עתה לבכות ולהתפלל לבטלה?" כבשו פניהם בקרקע וגעו בבכייה. אז פרצו כוחו הגירוש לרחבה והכו, דרסו, בעטו ופגעו בכל דרך אפשרית בעומדים. לאחר מכן אחזו אותם 4 אנשים כל אחד והעבירו אותם החוצה והתקיים הפס': "והחזיקו שבע [א]נשים באיש אחד ביום ההוא..." [ישעיהו ד א].
לאחר 5 שעות בלבד כבר היתה הרחבה ריקה מאדם, רק הלכלוך הרב,המים והדם נשארו כדי לספר את הטרגדיה שהתרחשה פה אך לא מזמן.
קצת יותר מחמישה שבועות עברו מאז. במהלכם התרוקן הרובע מיום ליום מהיהודים הגרים בו. כל יום נשלחו עוד כמה משפחות ועוד כמה עשרות תומכים ומחזקים החוצה מן העיר העתיקה אל הכניסה לירושלים החדשה. מיום ליום התרוקן הרובע. הבתים הפכו למצרים קטנים שנפלו בזה אחר זה. הרחובות שפעם מלאו מזקנים וזקנות, בחורים ובחורות וילדים קטנים משחקים, מלאו עתה ברפש,בלכלוך ובשברי זכוכיות. ברחובות השוממים הולכת בת קול וזועקת-"אוי להן לבריות מעלבונה של תורה! אוי להן לבריות מעלבונה של ירושלים! אוי להם לבריות שישבו ושתו כשהחרבתי את עירי והגליתי את בני! אוי להם לאותם שכאשר עוד לא יצאה הגזירה ישבו וחיכו כי "בעצלתיים ימך המקרה ובשפלות ידיים ידלף הבית!" [קהלת י יח]
הפגנות לא עוזרות.עזרא - ארכיון
ולא, אין כאן עניין של מספרים-
גם הפגנה של מיליון לא בדיוק משנה דברים.
אין כאן עניין של ויתור על ירושלים, ממש-ממש לא,
אבל בתכלס, הדבר היחיד שבאמת יכול לעזור- זה תפילה.

ברור שצריך לעשות הכל בשביל ירושלים,
אבל את יודעת מה? לאף-אחד כבר אין כח למאבקים כאלה.
כן, נעשה הכל, ושוב נגיע להפגנות האלה של "יו, אני מכיר אותו! וגם אותו ואותו ואותו! הוא מהשבט שלי!" -
אבל נגיע כדי לסמן וי, להגיד שהיינו.
וזה שכולם מכירים-את-כולם- זאת אחת הבעיות הגדולות- אלה הפגנות של דוסים, הפגנות של חבר-מביא-חבר, שלא מעניינות אף-אחד.
מבחינתם [וגם מבחינתנו] זאת עוד פעילות של התנועה, ובניגוד לעצרות/ הפגנות אחרות- התנועה היא לא השומר-הצעיר.
בגלל שהפגנות כאלה מקוטלגות כהפגנות של דוסים- לא תמצאי שם כמעט חילונים.

בשורות טובות..
עוד הפגנה שטותית.עזרא - ארכיון
תכלס,חוץ מהתפילה שום דבר לא היה עוזר.
באמת כלום.

מלבד זה שכולם עייפים מההפגנות של מועצת יש"ע.

ביזבוז זמן טואטאלי במקום להתחיל לחשוב מה עושים.

ונכון שצריך להתאחד אבל ש"ס הם אנשים כאלה מגעילים שבאמת אני מבין את אריה אלדד ואפי איתם. ש"ס ימכרו את האמא שלהם בשביל עוד כמה ירוקים.

ומדברים על בקושי 10,000 איש שהיו שם.

זה הרבה...עזרא - ארכיון
הרבה????עזרא - ארכיון
זה כמעט כלום!!
נסעת בכלל??
עשר אלף איש זה כלום.עזרא - ארכיון
זה לא כלום... [בוא נסתכל על העובדות...]עזרא - ארכיון
אוקיי,עזרא - ארכיון
אבל זה כלום מבחינת הממשלה.
ודוגרי, זה קצת..כמה שזה נשמע מספר גדול..
זה באמת כלום.ראיתי את אותם אנשים אלף פעם.עזרא - ארכיון
אפילו לא הצלחתי ללכת לאיבוד מרוב שהיה קצת..
חחח.. מי ישמע איזה כייף זה ללכת לאיבוד. . .[=עזרא - ארכיון
האמת שזה באמת היה בושה! לא היה אפאחד! חבר'ה באמת כדי שתתחילו להיות יותר עירניים ותעקבו אחרי כל תפילה או הפגנה שיש!
אולי זה לא יעזור (אהמ אהמ חזי,) אבל לפחות זה יראה נוכחות ויראה שאכפת לנו!
תחשבו על זה. . .
חיימטובים!
שירן אם כואב לך הגרוןעזרא - ארכיון
אני יכול להביא לך קל גרון תשתי את זה עם קולה בלי גזים
שאני חייב לך
קשור לפורום דניה..עזרא - ארכיון
לא כך?
ופחד לא שם לב..עזרא - ארכיון
לכל הפריצות שהיתה שם?!!!
רוצים את ירושלים ותראו איך זה נראה בהפגנה!!!
"כי תצא למלחמה... והיה מחניך קדוש!!!"
אם כשיוצאים למלחמה, בחזית זה נראה "לא בסדר" (בלשון המעטה) לא נצליח כ"כ להתקדם..
חןצמזה שזה באמצע בין הזמנים...
לא כולם צריכים לצאת לכל ההפגנות, לפעמים לימוד תורה יותר חשוב, תלוי למי, ואיך נראית ההפגנה...
אני אישית, ממש נגעלתי...
הכותרת התפקששה לי.. אפחד לא שם לב...עזרא - ארכיון
להפךעזרא - ארכיון
אלו ששמו לב לא באו
ואלו שלא שמו לב הם יצרו את זה
היה לנו טיול שנתי ולא באתי איך היה?עזרא - ארכיון
היה לי שיעור נהיגה..!!!!עזרא - ארכיון
ולא היה בא לי לדחות אותו..!!!
כן כן ככה תחרב לה ירושליםעזרא - ארכיון
יענו שיעור נהיגה אחדעזרא - ארכיון
יותר חשוב מירושלים??????
אני חשבתי לא להיות ביום השני של הטיול ולבוא!עזרא - ארכיון
ואתה בגלל שיעור ננהיגה אחד לא באת?? זה נשע לך הגיוני..
(לא באתי בגלל שלא נתנו לי אישור=[)
וואו רדו ממנה קצת...היא עשתה מה שהיא חושבת לנכון..עזרא - ארכיון
זה לא יעזור לתצעקו ותתעצבנו עליה ככה...כל אחד והסדר עדיפויות שלו...כל אחד וההחלטות שלו...רדו ממנה!!!!
ל"עצמי"- זאת אחת הסיבות שרוב האנשים הלכועזרא - ארכיון

להפגנה.. לפגוש את החברה!1 וזה ממש עצוב...!!! חברות שלי לדוגמא <מבנ"ע> רצו ללכת לשם כי כולם שם וכל הסניף שלהם וזה... אולי באמת אני לא אומרת, אולי זה חשוב להם בגלל עצם המטרה של ההפגנה.... אבל לראות את החברים?! יש לכם את כל החיים לכך.. ירושלים בירתנו הקדושה הרבה יותר חשובה..!! ובאמת, אולי זה לא יעזור, ולקב"ה יש שיקולים משלו, אבל צריך להגיד שלפחות ניסינו... אני לדוגמא לא הלכתי כי אמא שלי לא הרשתה...היא אמרה שאני קטנה מדי ובקושי מכירה את י-ם... מה שממש שטויות.. אבל לא יכולתי להמרות את פי אמי... בקיצור, בעז"ה שירושלים תישאר על תילה... וצריך לפחות לנסות לבטל את החלוקה האידיוטית הזאת.

המשך יומקסים=]
אולי פשוט הבנועזרא - ארכיון
שההפגנותעזרא - ארכיון
המטופשות האלה פשוט לא עוזרות!!!!!! מה שהולך בהם זה חוסר צניעות!!!!!! אנחנו מוותרים על מצוות יהרג ובל יעבור בשביל הפגנה שמן הסתם לא תזיז לאפחד??!! זה ממש אבסורדי...
אז תבואו לפחות לעצרת..עזרא - ארכיון
הדבר היחיד שיעצור את זה זה התפילות. בעז"ה יהיה טוב!!
אם אנשים יבואו לשם בגישה של זה לא יעזור במילא אז..עזרא - ארכיון
זה באמת לא יעזור תבואי אופטימית לכי תדעי מה יכול לעשות התפילה שלך בשמים!
אבל אם יבואו הרבה אנשים זה כן יוזיז למישהוא!עזרא - ארכיון
ומה אפשר לעשות כדי שיבואו הרבה אנשים? להביא הרבה אנשים. וכודם כל את עצמנו(מי שיכול..) גמאני לא באתי בגלל בלאגן בהסעות.( רק לבנות של התיכון...בעע....)
צריך לעודד אנשים לבוא!!עזרא - ארכיון
וואלה!!! זה עבר.....מה עושים עכשיו??????עזרא - ארכיון
לצאת לצמתים...להסביר לאנשים את חשיבות העניין!עזרא - ארכיון
איסור נגיעה-בהפגנותעזרא - ארכיון

תוכן השאלה
שלום!!
השאלה שלי היא סביב הנושא של הפגנות.
הייתי לפני כמה זמן בהפגנה בי-ם.
אחד הדברים הנפוצים ביותר בהפגנה זה צפיפות.
בעקבות המצב הזה, האם יש איסור כלשהו לנשים ולגברים כאחד ללכת להפגנות? שאי אפשר להימנע מנגיעה שם... תודה.

תוכן התשובה
ב"ה

שלומות

א. גם בהפגנה יש מקום להזהר ולהשמר במידת האפשר.
ב. במצב שלם היה ראוי לתת את הדעת גם על הפרדה כזו או אחרת בזמן ההפגנות
ג. עד אז -
גם בתור לאוטובוס יש צפיפות ובכניסה לחנות ובתור בסופר מרקט ובעוד מקומות.
זה תלוי גם בנו כבני אדם, על מה אנו חושבים איפה התודעה שלנו נמצאת בזמן המלחמה. מי שבא מתוך רצון למחות על מצבו של עם ישראל, לזעק זעקה לה' שיושיענו מצרותינו, להמריץ את הממשלה שתיקח יוזה, או לעורר את הרוח הלאומית, לא אמור לשים לב להשלכות הנובעות מהצפיפות!

בברכה,

שי
התשובה התקבלה מהרב שי פירון

צריך ממש להזהר בנושא הזה!!!! שירת נגיעה שיא הקשה!עזרא - ארכיון
רעות!!!עזרא - ארכיון
את חיה בסרט..מצטער להגיד לך..
הפגנות עוזרות, אבל זה לא מה שיעצור את אנאפוליס.אני לא הולך להפגנות האלה לא רק בגלל שאני לא מאמין כ"כ בהם אלא בגלל שאני חושב שאיך שעושים אתזה זה מטומטם.
אבל אני יכול להגיד שבניגו למה שהיה בגוש-קטיף שלא הלכתי לשם, אם באמת ירצו לתת חלקיק קטן לערבים מירושלים, OVER MY DEAD BODY!
אנחנו לא יכולים לדעת מה יעזו ומה לא צריך לנסותעזרא - ארכיון
ובעצרת אין לאף אחד תירוץ טוב לא להגיע כי תפילה זה הדבר היחיד שיכול לעזור במצב הזה.( ברור שצריך גם לפעול ולא רק לסמוך על הנס)
ברור שחייייב לפעולעזרא - ארכיון
בלי התחלת פעילות והשתדלות מאיתנו ה' לא יעזור לנו!!!
לסיכוםעזרא - ארכיון
שכל אחד ינסה להשפיע במה שהוא יכול\רוצה

רעות עברת לנו על זה פעולה והבאתי את הדף שחילקת לכיתה ובאמת ממש הפנימו ועכשיו מדברים על זה כיתה(בהפסקות..)
אין לי כול לקרוא התגובותעזרא - ארכיון
אבל מה שאני יכולה להגיד, זה שאם היית מסתכלת בתמונות מההפגנה והעצרת, היית רואה תפילה יפה, נפרדת, איכותית, והפגנה גועל נפש!!! בנים בתוך בנות בתוך בנים!! פשוט דוחהההה!!! את חושבת שאפשר להגן על א"י כשזה לא ע"פ רוח ההלכה?? כשמה שהולך שם זה גועל, חוסר כסוד מינימאלי להלכה??!?!?! אני ממש מצטערת על ההתקפה (האמת) אבל.. זאת דעתי...=]
אבל כמה היו בעצרת?עזרא - ארכיון
ולמישהו יש מושג איך משיגים סרטים זהב?
שמים על האוטועזרא - ארכיון
אממ.. אני הולכת עוד כמה זמן לחלק עם חניכות שלי,עזרא - ארכיון
אני ישאל מאיפה המרכזת מביאה לי..
סבבה! תודה! תודיעי לי!עזרא - ארכיון
כמה דברים חשובים:עזרא - ארכיון
אופס,נשלח..עזרא - ארכיון
א. נכון,הפגנות זה בעייתי. אבל איך שתראה ההפגנה זה מאוד תלוי בנו-בכל אחד ואחד ובמארגנים. אפשר לארגן הפגנות נפרדות ב-2 רחובות מקבילים או לפחות 2 כניסות. ואם בגלל זה אנשים לא יבואו באמת שאנחנו בבעיה עמוקה הרבה יותר מזה שסתם לא יהיו אנשים. למחשבה.
ב. אז מה? אז בגלל שיש אנשים שעושים שטויות בהפגנה אז לא באים?! תבוא אתה ושמור על עצמך! אל תעשה חשבונות מוגזמים ותמצא תרוצים למה לשבת בבית!
השאלה היא אם זה תירוצים,או סיבות מוצדקות..עזרא - ארכיוןאחרונה
וזה כפול עם אקטואליה וחדשות...מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטהאחרונה
..אנונימי (פותח)

אני כל כך גאה בעצמי. אני לא מאמינה שהגעתי לזה. 

><אנונימי (פותח)

למה אני חוזרת לשם, למה לעזאזל?

..אנונימי (פותח)

אינלי כח יותר לעזאזלל
שונאת את התחושות האלו..

\\אנונימי (פותח)

מפגרת כפשוטו

..אנונימי (פותח)

באלי לדעת לכתוב יפה.  

אעלק אמנית. 

,,אנונימי (פותח)

העולם הזה ככ מחורבן