שלושה ביינישים לכלאעזרא - ארכיון

בגלל סירוב להכנס לקורס,ובעקבותיו לתפקיד שכולל שירות עם בנות.

עוד פעם צה"ל מוכיח את חוסר הערכים שהוא לוקה בו בצורה חמורה,ולא מבין שבגלל החוסר הזה הוא נכשל בלבנון,בעזה,וימשיך להכשל עד שישנה את התפיסה בצה"ל ובמדינה שהאויבים שלנו הם הערבים ולא הדתיים לאומיים.

סירובי פקודה על נושאי דת לא מחלשים את צה"ל,אלא מחזקים אותו,מחזירים לו את הערכים היהודיים,צבא יהודי הוא צבא ששואף לנצחון ולא ששואף לרגיעה,כמו שצה"ל עובד כרגע. כאשר הצבא היה בנוי על ערכים הוא ניצח,אפשר להגיד עד מלחמת יום כיפור,מאז חלה הדרדרות בערכים,הציוניות החילונית הולכת ונעלמת ובמקומה נשארת רק חילוניות שמכרסמת ובגללה מדינת ישראל בסכנה קיומית. כאשר אנחנו מחזקים את הערכים הדתיים בצבא,אנו נהפוך אותו ליותר ערכי,יותר יהודי ויותר מנצח.

כמובן שכל זה מאוד מוגבל כל עוד אנחנו תחת שלטון בג"ץ,שמשחית כל חלקה טובה שעוד קיימת בצה"ל ובמדינה. בג"ץ הוא האחראי לכל הטמטום ,המוסר המעוות והשקרי,והחרפה של צה"ל והמדינה בשנים האחרונות.

בגלל בג"ץ נהרגים מטובי חילינו,כאשר בג"ץ מכריח את צה"ל לפעול בפעולות קרקעיות שבבירור יהרגו או יפצעו חיילים,במקום פעולות אוויריות בגלל סולם ערכים מעוות,ואח"כ אנחנו מגיעים להצהרות ממח"ט ש"מעדיף שיהרגו לו עשרה חיילים מאשר אשה ערביה אחת".

בגלל בג"ץ צה"ל במצוקת חיילים קרביים,בגלל בג"ץ מדינת ישראל בסכנה קיומית.

מכיר את המקרהעזרא - ארכיון
עבר עריכה על ידי maryoely בתאריך ד אדר א' תשס"ח בשעה 11:00
שלושה חיילי הסדר שמשרתים במוד"ש (מודיעין שדה) סירבו לשמוע שיעור שהעבירה מדריכה.

בחייל (עם חיריק) הזה כמו בשיריון יש המון שיעורים עיוניים שמועברות ע"י מש"קיות.
יש לציין שרק בשיעורים העינוים יש בנות במעשי הכל מועבר ע"י המפקדים.

כמדומני שהביינישים הללו הם יוצאי ישיבת הר ברכה. שעושים הרבה בלאגן מאז שהתגייסו (אוגוסט) לביסלמ"ש (בית ספר למודיעין שדה).
אם כךעזרא - ארכיון
אז למה לא פרסמו את (גבורתם) תקראו לזה איך שאתם רצים?
פרסמו לפני כמה ימים בערוץ 7.עזרא - ארכיון
אתה כותב כאילו זה שליליעזרא - ארכיון
וודאי שהם יוצאי ישיבת הר ברכה,לא הרבה בחורים מישיבות אחרות יודעים לעמוד על שלהם,לצערנו. אנחנו ישיבות בודדות ביותר.

נ.ב.עד כמה שידוע לי התפקיד כולל שירות פעיל אח"כ עם בנות (לא זה משנה,גם לקורס צריך לסרב להכנס,אבל בשביל להראות עוד יותר עד כמה צה"ל לא בסדר).
כמובן שצה"ל חזר בו.עזרא - ארכיוןאחרונה
שחרר את החיילים אחרי שבועיים,הבטיח לבדוק את המקרה ולהסיק מסקנות להבא.

אז שווה או לא שווה לעמוד על שלך בנושאי דת בצבא? ל-מ-ה תמיד להתפשר?!
וזה כפול עם אקטואליה וחדשות...מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטהאחרונה
..אנונימי (פותח)

אני כל כך גאה בעצמי. אני לא מאמינה שהגעתי לזה. 

><אנונימי (פותח)

למה אני חוזרת לשם, למה לעזאזל?

..אנונימי (פותח)

אינלי כח יותר לעזאזלל
שונאת את התחושות האלו..

\\אנונימי (פותח)

מפגרת כפשוטו

..אנונימי (פותח)

באלי לדעת לכתוב יפה.  

אעלק אמנית. 

,,אנונימי (פותח)

העולם הזה ככ מחורבן