שדדרות!!!להיכנס!!!!עזרא - ארכיון

באנות תקשיבו..גם בנים יכולים להקשיב..=]... המצב בשדרות באמת באמת על הפנים!!..ולדעתי כל סניף צריך לקחת על עצמו לעשות משו למענם.וזה לא מחייב לסוע אליהם..ממש לא!..כאן!כן במקום שלכם אפשר לעשות כל כך המון דברים!!...

לעבור בבתים ולבקש תרומותל לשדרות!

להזמין אותם אליכם אם אפשר!

ללכת לעשות יום עוגות ולהרוויח כסף!

לעושת משלוחי מנות!

לכתוב מכתבים ושלוח!אתם לא יודעים כמה זה משמח!.!!

להזמין מהמאפיה שלהם לחמים , עוגות וכו'!=]

כל דבר קטן זה פשוט ענק ענק בשבילם!!... אי אםשר לתאר כמה!=] אז יאללה נכון, אולי עכשיו אתם אומרים יאללה מה היא חופרת אבל אם לא נחפור זה באמת לא יכנס לראש וכל פעם שהרב שלנו אומר "צבע אדום " באולפנא זה מראה שאצלם אומרים צבע אדום ובאלי ממש לבכות!כמה אחים שלכם סובלים ואתם לא עושים עם זה כלום!?!!?! תחשבו ממש שהאח אחות/חברה הכי טוב וכו' נמצאים שם כמה טלפונים ודאגות היו לכם?? זה בדיוק אתו דבר!כולם שם אחים שלכם בלב ובנפש..וזה צריך באמת לזעזע אותכם!!.. אותי זה ממש מזעזע והייתי חייבת לפרוק שתבינו גם אתם ובאמת לפפעול ולעשות דברים!!!!

בעז"ה שנזכה באמת באמת לגאולה שלמה ולשקט במדינה=]

יומטובב=]=]

פורום פורום שעל הקיר -מקפיצים נטושים

מי הכי הכי אממממ חופר בעיר?

אנונימי (פותח)
אנונימי (פותח)
אנונימי (פותח)
אנונימי (פותח)אחרונה
..אמיצה
ואני חייבת לעוף מפה. לסגור את הכל ולצאת. לזרוק הכל. גם את זה. ככה אני יוכל להתנקות ולדעת ששום דבר לא עומד לי מאוחרי הראש.
..אמיצה
רק רחמים. רק רחמים צריך.
זה גורם לי לחפור בור באדמה ולהישאר שם, ולהבין ששם מקומי, ושם אשאר. ואני יודעת שזה לא נכון. היום הבנתי כמה אני צריכה לעבוד על עצמי. ועל המידות. ועל המעשים ועל ה"חוסר מחשבה" שנכנס בי לאחרונה ובמיוחד בשנה האחרונה. כמה מזויפת נהייתי. כמה רעל נכנס לי לנשמה. כמה אוויר מסריח אני נושמת, כי אני תמיד לא נמצאת במקום הנכון, ןבזמן הנכון. ואז מגיע המצב שאני נדפקת, ובדרכ כל מי שמסביבי נדפק גם הוא. ועד כדי כך שאני מדברת עם אנשים, הם שוכחים ממני. אני חושבת שאני פשוט לא בנאדם הכי נחמד בעולם. לא הכי מאיר בעולם. (רק היא חושבת ככה. כנראה היא לא מכירה אותי. בכלל). וראיתי אותם והבנתי שאלה אנשים טובים ככ. וסביבה כזו אני צריכה. אנשים כאלה. חיים, כאלה. עם משמעות. עם - תודה להשם יתברך. עם עבודת השם. עם מטרה. (אני חייבת חייבת ללכת לשם. רק טוב זה יעשה לי. רק טוב. השם יעזור לי. נכון ? )
..אמיצהאחרונה
מבולגן לי. למה הגעתי בכלל?
אוף אוף. אני עייפה. ורגשות אשם. הרבה.
ובלאגן במדינה
מתי יגמר כבר ומשיח פשוט יגיע
..אמיצה
כן. זה לא ייגמר בזמן הקרוב. כל פעם אני סולחת. כל פעם.
למה אני עושה את זה? אלוקים רק יודע.
רק אני מקווה שאלוקים סולח לי, גם

אולי יעניין אותך