ב"ה. התנדבות בשדרותעזרא - ארכיון
"ה שבת / התנדבות אמצע שבוע בשדרות- י רעיה =) יה אדר 01:33:01
XImageTransform.Microsoft.Fade(GradientSize=0.1,wipestyle=1,motion=forward,duration=.3)" colSpan=2>

שלום אנו ארגון לב 1.

על האירגון:קמנו אחרי הגירוש המהגוש והתנדבנו בניצן במשך חצי שנה, אחרי במלחמה בצפון (צפת, נהריה וקרית שמונה. בחודש סיוון ה'תשס"ז ירדנו לעיר שדרות והתחלנו להתנדב במיפויים לראות מה המצב של האנשים בעיר,  הגשת סיוע לאנשים במה שאנחנו יכולים, גנים, מועדוניות, הפעלת מקלטים אחר"צ וכולי.במשך חודשים וחצי התנדבו בעיר שדרות למעלה מ3000 מתנדבים. בסוף שנה אחרי שהמצב טיפה נירגע 'עזבנו' את שדרות והתחלנו פרויקט אחר.

ומה עכשיו: לפני חודש חזרנו שוב לשדרות. סדר יום- יש משימות בוקר (קשישים, גנים/ביה"ס,מיפויים, וכולי) ואז משימות צהריים-יותר עם ילדים (מקלטים/מועדוניות, עזרה בש.ב ...) ואז יש צעדה - תהלוכה שהולכים כל יום בשכונות אחרות של העיר להרמת המורל בשירים וריקודים משך הצעדה הוא באזור השעתיים.

שבתות- יש כל שבת שבת מאורגנת מטעם לב 1- ישנים בביה"ס ממוגן.צריך  45 שח ושק"ש.

לוז כללי של השבת-  רישום ותדריך ביטחוני. י שמגיע בבוקר יש גם משימות בוקר. התארגנות לשבת, ערבית- מתחלקים לחזק בתי כנסת שונים, סעודת שבת כולם, ה-צעדה,לישון,. בוקר שבת- תפילה,ומי שלא הולך למשימות, סעודת שבת, משימות,צעדה, פיזור לסעוה שלישית במס' מוקדים בעיר,ערבית במקום,הבדלה, שיחת סיכום.

נשמח אם אתם תבואו ותעזרולהרים את המורל. לב1  0457587462חמ"ל

www.lev1.org

המספר הנכון של לב אחדעזרא - ארכיון
054-7587462
08-6849021
052-5835079/6
היי מה ישבאמצע השבוע? ואיך מגיעים?עזרא - ארכיוןאחרונה
וזה כפול עם אקטואליה וחדשות...מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטהאחרונה
..אנונימי (פותח)

אני כל כך גאה בעצמי. אני לא מאמינה שהגעתי לזה. 

><אנונימי (פותח)

למה אני חוזרת לשם, למה לעזאזל?

..אנונימי (פותח)

אינלי כח יותר לעזאזלל
שונאת את התחושות האלו..

\\אנונימי (פותח)

מפגרת כפשוטו

..אנונימי (פותח)

באלי לדעת לכתוב יפה.  

אעלק אמנית. 

,,אנונימי (פותח)

העולם הזה ככ מחורבן