הוקם סניף "אריאל" הראשון המעורב בארץ!בסטר

הוקם סניף "אריאל" המעורב הראשון בארץ!

לאחר 28 שנות פעילותה המבורכת של התנועה, הוקם היום, יום שישי,
סניף "אריאל" במתכונת מעורבת לחלוטין בין בנים ובנות.

מה?? מעורב?? ב"אריאל"?? מה הקשר??

נשמע מטורף נכון? זה באמת מטורף.
וזה, אל דאגה, גם לא נכון.

רק רצינו להחזיר אנשים לפרופורציות:

תנועת אריאל, תנועת נוער הפועלת בנפרד בין בנים ובנות, מחנכת את חניכיה בקדושה.

מכאן ועד לוחות שנה נפרדים?
             שעות עבודה נפרדות בהנהלה?
             פורום נפרד?

ולא חסרים דוגמאות נוספות של שגעון שלא נשמע כמוהו.

זה מרחיק אנשים מהתנועה, כי לרוב זה גורם תנועה סיבובית באיזור המצח בזמן שיוצא "חוק" או "קריזה" חדשה.

אנו דורשים שנחזור ו"ניטע בתוכנו יסודות אמונה ומסירות נפש" (ציטוט מפלייר טו בשבט השנה) אמיתיים, ולא טיפשיים.

ועד הפעולה.

נ.ב. הדברים נכתבים ברוח טובה מתוך תמיהה מתמשכת של שנים על דברים מסויימים בתנועה.
או! סופסוף מישו מדבר על זה!!!אנונימי (פותח)
באמת הגיע הזמן שההנהלה הארצית תתעסק בענינים קצת יותר חשובים,

ולא איך לייצר לוחות שנה נפרדים,

או

לדאוג לפרסום שעות כניסה נפרדים להנהלה(כאילו זה בריכה עירונית... בסוף יבקשו כרטיסיה עם ניקובים...)

הנא"ר יקרים! אנו אוהבים אתכם! אנא החזירו לנו אהבה ואל תבלבלו ת'מוח עם שטויות כאלה!!!!
נכון מאד! אבל אני חושב שזה גם חשוב...אנונימי (פותח)

אולי זה באמת חשוב שיהיו כאלה דברים כמו לוחות שנה נפרדים ושעות נפרדות,

אבל עדיין לא הגיע זמננו לעסוק בזה...

לצערינו יש בתנועה מספיק דברים שדרכים שינוי, לפני שדואגים ל'לוחות שנה'...

במצב הזה, מזל שעוד לא המציאו מזכ"ל לבנים, ומזכ"לית לבנות...

בצפייה לעיסוק בדברים האמיתיים.
צודק 100%!!!אנונימי (פותח)

השטויות האלה שכופים שלינו להתעסק בהם כל הזמן משכיחות מאיתנו את המטרה האמיתית שלנו!!!

גם אביחי צודק!

נכון שזה חשוב, אבל יש דברים קודמים לזה...
100% נכון!אפוש
בס"ד
הדיע הזמן להפסיק לבלבל על ההפרדה..
אנחנו נפרדים דיי מספיק...
תתרכזו בדברים אחרים..
אני חושבת שזה פשוט משעמום - או יש לי רעיונות לתעסוקה..
תמצאו לנו (רחובות בנות) פתרון לפריצות בסניף...(כולל ניסיון הצתה..)
או עוד רעיון-
לעשות פזמונתנועה נורמאלי ומושקע...(בשנים האחרונות הפזמוני תנועה היו בטיימינגים נוראיים...ובכלל בחוסר השקעה משוועת..)
צריכים עוד רעיונות?
תודה..
סניף רחובות
אין לי זמן כרגע לכתוב הרבהאנונימי (פותח)
מצטער. אבל כבר קשה לי לשתוק. די הרבה זמן אני צופה מרחוק על התנועה והנעשה בה, ומשתדל לשמור על קשר, ואני באמת חושב שיש כאן הגזמה.
ממש הגזמה.
אני מבין את החשיבות של העניין, וזה דבר ברוך מאוד, הוספת הקדושה וכו', אבל זה מסיט אותנו מלהתעסק בדברים אחרים וחשובים מאוד. ברוך ה', לתנועה יש כבר היום המון מה לתרום לעם ישראל. בואו נפנה את כוחותינו, מרצנו ורצוננו לתרום ולהוסיף קדושה בחוץ. יש מקום לביקורת פנימית תמידית, אך הוא צריך להעסיק אותנו מעט. בואו נתקדם. עכשיו אנחנו יכולים יותר מאי פעם!
אולי עוד אכתוב על כך ביתר פירוט בהמשך, אם יסייע ה'.
ועד אז - בהצלחה לכולם!
ווויא!!!!!!!!!! נקראתי מצחוק!!! נכון!!!! צודקמולאן
לדעתי ממ שצודק!! בתכלא'ס לא צריך להגזים כי כל דבר במידה ולא מקיצוניות לקיצוניות....
שעות ניפרדות ניראות לי ממש עניין מטורף!!!

וגם כיאלו שיש אנשים שהולכים להנהלה הארצית כמו לבריכה... חי חי...
בכל אופן לא צריך להגזים........
צודק 100%אנונימי (פותח)
אני חושב שאתה צודק ובאמת זה שטויות שעות פעילות נפרדות בהנהלה ארצית וזה באמת הגזמה רצח.
לי אישית אין שום בעיה להגיע מתי שבא לי
ישר כח לחמור מנתניה
אם אתה רוצה לפתוח אותי נתראה ביום ראשון
יהודה מנטל
סניף רמבש כבוד!!
יהודהבסטר
יום שני, עוד שבוע וחצי. ישל"צ.

תהיה מוכן. אני אהיה שם.
אפשר לומר משו?פלספנית
בס"ד
טוב, אנחנו אומנם רק בהתחלה אבל- אני ו"שרופה על פג"ז" עושות סקר מה שונה בין אריאל לשאר התנועות. אני חייבת לציין, שמתוך 26 חניכות/מדריכות/בוגרות של התנועה, 12 ענו הפרדה, אבל מתוך ה- 12 האלה רק 1 שענתה *רק* הפרדה. לכן, אני לא חושבת שהתנועה עד-כדי-כך מגזימה... ברור שקצת כן, אבל לא עד-כדי-כך...
אה, וכל מי שמעוניינ/ת-פלספנית
בס"ד
אתם מוזמנים למסר"ש לי את התשובות שלכם לסקר, בצירוף שבט, וחניכ/ה מדריכ/ה קומונר/ית מדריכ/ה לשעבר...
סניף אריאל מעורב הוקם ביום שישי?!??תפוזה 1
בא לך לקרא את תוכן ההודעה?(הפעם היתי מתון לא למחוק!~אהרלה~!נתניה
אני חושבת שרחובות נפרדים זה הכי טוב!פלפלתי
קדושה וטהרה - אז עד הסוף.
מי אמר שאנחנו במקום טוב? תמיד אפשר להתקדם ולהשתפר.
קדימה! לעלות במעלות הקדושה והטהרה!
חח...חשבתי הסניף רחובות ולא הבנתי...חחאפוש
בס"ד
גמככה אנחנו נפרדים לגמרי...ללל
אני לא הכי מעורב במה שקורה...אנונימי (פותח)
אני די חדש בתנועה,
אבל אם נכון מה שבסטר כתב (לוחות נפרדים?),
אז באמת התנועה קצת השתגעה...

בצלבנ"א!
נפרד= מעורר תמיהה???חילא דמשכנא
אולי גם עצם העניין של תנועה נפרדת הוא מעורר תמיהה? כל הרצון שלנו הוא להוסיף כמה שיותר צניעות לא נאה לכם אתם מוזמנים לעבור לעזרא\בנ"ע שם לא (חס וחלילה) יותר מדי "דוס"... בתור אחת שהיתה שם(בעזרא)..... ויש שם הרבה דברים טובים וגם הרבה כאלה שלא... ד.א. גם בתנועה שלנו לא הכל מושלם (יותר נכון הרבה דברים לא מושלמים אז בואו וננסה לשנות הכל לטובה
כן, מעורר תמיהה!!בסטר
להוסיף יותר צניעות? לא נראה לנו הרעיון?
אנחנו חברים בתנועה כי אנו מעוניינים בצניעות.
זה לא צניעות. זה שיגעון שמרחיק אנשים.
ע"פ דרכך, התנועה באמת תשאר בסוף רק עם הבודדים שמובילים את המהלכים האלה.
מוזמנים לעבור לבנ"ע?
אני מקווה שאת לא חושבת בתמימות שתנועת נוער נפרדת עם לוח שנה מעורב דינה כתנועת נוער מעורבת???
מה? מה הבעיה?אני..
דווקא בתור בוגרת בנ"ע, אני באמת שואל, למה מהלכים כ"כ טהורים, כ"כ יהודיים מתפרשים בעיניך כשיגעון שמרחיק אנשים?
כשאני מגיעה לסניף שלי מדי פעם בפעם, וראה מה הולך שם מבחינת בנים-בנות-צחוקים-דאחקות, אני חייבת להגיד שאני נחרדת לי להנאתי, וחושבת לעצמי, שאולי בגלל שהרשנו לעצמנו כ"כ הרבה, שחצינו טיפ טיפה את הגבולות, במסווה של אמירות בענים דיעבד ולא מלכתחילה, זה גרם לנו לטשטוש גבולות מטורף. והרחקנו לכת, עוד טיפה ועוד טיפה. והו הו כמה היתרים דרב הונא עשינו לעצמנו. לדבר עם בן סתם כך, הפך להיות כ"כ ליגטמי, כ"כ נורמלי, מרוב ששנינו במעשה שוב ושוב, עד שהאסור הפך למותר.
אז אולי לפעמים, צריך להקצין ולהגזים "ולהשתגע" על הנפרד הזה. כי כן, זה מה שראוי ומה שנכון ומה שאמיתי.
הרב אבינר שליט"א יצא בקריאה להפריד אפילו בין מורים למורות בסמנריונים למורים או משהו כזה. ואידך זיל גמור.
האמת, נשמע מדבריךבסטר
כאילו את מגיבה לאנשים שבאו לערב את התנועה.
עדיף שתגיבי לעניין...
ובכן, אני חושבת שהגבתי מאוד מאוד מאוד לענין.אני..
דיברתי על ללכת מקיצוניות לקיצניות, אם אפשר לקרוא לזה כך. כי כנראה שאנחנו לא מסוגלים למצוא את דרך האמצע. ובכלל כשזה נוגע לחברה מעורב, מי כן מסוגל?
לא אמתי שהולכים לערב את הסניפים שלכםץ למען האמת, גם לא אכפת לי כ"כ. אבל מה הקע? מפריע לך שעובדים אצלכם נפרד? מפריע לך שהכללל כולל הכל נפרד?
בעישך. עזוב את התנועה.
התגובה לא היתה אליך "אני" אלא ל"חסידת ה"בסטר
ולדעתי היא לא הגיבה לעניין, כמו שאתה בהודעה השנייה שלך כתבת "עזוב את התנועה" אז זה דוגרי לא קשור, וגם חסידת ה' דיברה כאילו אנחנו רצים לערב את התנועה - זו התנועה שלנו, אנחנו חלק בלתי נפרד ממנה - ולכן איכפת לנו ממנה.
אנחנו לא נעזוב לשום תנועה אחרת. איכפת לנו ונשנה.

בהודעה הראשונה שלך אכן הגבת לעניין, ואני לא יודע מאיזה סניף אתה מגיע - אבל יש סניפים שהחבר'ה רוצים נפרד, באמת, חבר'ה טובים - אבל לא רוצים להיראות טמבלים.
וסליחה שרשמתי לך בלשון זכרבסטר
טעות.
''חסידת ה'" - אם אפשר להגיב על מה שאמרתאנונימי (פותח)
אני אישית לא בתנועת אריאל, אבל לא כמוך אני לא מוסיף "חס וחלילה" ליד זה! למה את יוצאת ככה נגד התנועה? ברור שיש מקומות שבהם ממש לא דוסים, אבל לצאת ככה נגד כל התנועה?? קצת קצת קצת פרופורציות!! אולי בנ"ע זה נחות בעינייך(ככה הבנתי ממך, תקני אותי אם אני טועה), ולכן את אומרת את מה שאמרת, אבל זה ממש מ-מ-ש לא ככה.

מצטער אם (ח"ו) פגעתי, פשוט היה חשוב לי להגיד אתזה.

כל טוב!!!

נ.ב: לא יודע איך זה היה ב"עזרא" אצלך, אצלנו (בנ"ע נו"א) זה ממש לא ככה וגם בעוד הרבה סניפים.
יש גבול לדוסיות...אני אישית..-תפתחו !אפוש
בס"ד
אני אישית הרגשתי פשוט השפלה כשבנים מסויימים יצאו באמירה בוטה של:"אנחנו לא רוצים לראות בנות.." אני פשוט הרגשתי שמשפילים אותי...אתה לא רוצה אל תראה אבל זה ממה כפיה...גם ככה לא רואים מי בתמונה, הלווווו אנחנו בנות לא מפלצות! זה ממש מקומם אני ועוד כמה בנות פשוט הרגשנו פגיעה ...
לצערנו זה המצב בתנועה...!~אהרלה~!נתניה
את ההנהלה לא מעניין שומדבר חוץ משטויות...
נשמע ש...אנונימי (פותח)
חשוב ומהותי בעיניכם העניין.
הלוווווו.....מה הבעיה לעשות סייגים??? מה רע בכך???
אם חסר לכם עשייה או דברים מהסוג הזה תקומו ותעשו. ההנהלה היא לא המקום לעשות את הדברים.
הנוער הוא היוזם והפועל.
ותעשו לי טובה תצאו מהסרט הזה שסייגים מרחיקים אנשים: הם קיימים ועצם קיומם חשוב!!!! מהותי ומביא אמירה.
תבינו שאם אנחנו עדיין דשים בכך כנראה שאנחנו עדיין חיים בסרט שיצרנו כחברה: שיש אפוטרופוס לעריות- ואין כזה!!!!
אז מתקדמים בכל הדברים וכן גם בצניעות!!!
ו...עם עולם יפה כשלנו הדבר אומר דרשני.
בהצלחה.
חיימאושרים.
ועשייה תוציא אתכם מה"דיכאון" שאתם שרויים בו.

בע"ה נעשה ונצליח!
צודק במיליון אחוזאנונימי (פותח)
אכן, השתגענו!!!!
כבר מזמן רציתי לכתוב על זה אתה צודק במיליון אחוז.

אני מציע שנפתח שני מבנים להנהלה ארצית כל אחד בעיר אחרת. יותר מזה המזכירה רכזת חב"ב והקומונה בבניין אחד ובבניין השני ישבו להם רכז מפעלים, רכז הקומונה, ורכז המדריכים. וגם המזכ"ל שיהיה שם.

אם כבר מפרידים, אז למה לא גם את ההנא"ר?
זה די טפשי, זה כל הקטע של אריאל שנפרדו מבנ"ע!אנונימי (פותח)
כל נק, המחלוקת היא על ההפרדה. ברגע שביטלתם את עניין אין עניין ליצור סתם פירוד ולא להיות בנ"ע
נכון...מל"י
ההבדל בנינו לב"ע הוא בהפרדה!
אם כן...מל"י
אם כן אין כמעט הבדל בין אריאל לבני-עקיבא...
אני פשוט בשוק ממכם.דינמית
דבר ראשון: בחיים לא חשבתי שאני כ"כ קשורה לאריאל, ברגע שראיתי "סניף ראשון מעורב" כמעט התעלפתי! תודה לאל שזה לא נכון..
הלוחות שנה: אני אישית לא מבינה למה הבנים שלחמו על לוחות שנה כאלה לא מגיבים פה אבל אני אגיד את מה שהם טענו שנה שעברה- לא נאה שיהיה בחדר של בן תמונות של בנות, גם אם הוא לא מכיר אותן. אל תבואו אלי בתלונות, זה מה שהפריע להם.
השעות הנפרדות: למה? כי כבר קרו מקרים שמצאתי את עצמי ביחוד כשכל מה שרציתי זה כמה עלוני ט"ש. אז אולי לא יום א,ג,ה בנות וב,ד,ו בנים, אבל צריך קצת הפרדה שם.
המזכ"ל בנים ומזכ"לית בנות והנהלת בנים והנהלת בנות ופורום נפרד: בגלל שאני בטוחה שכתבתם את זה בצחוק אני מעדיפה להתעלם.

כשהודיעו בט"ש על השעות הנפרדות בהנהלה, הם כתבו למטה "תורת חיים בעוז" זה לא גימיק. האמת? אני חושבת שהמשפט הזה נותן תשובה ברורה על כל השאלות שלכם.

באיזה מקום הסניף המעורה האזוי הזה?אנונימי (פותח)
היה ממש ממש כיף בנטיעותשס"ח
אודי דוידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"מעלין בקדושה ואין מורידין בקדושה"אנונימי (פותח)
אני לא מבין מה הבעיה שלאנשים יש. מה הבעיה שיהיו שעות נפרדות, לוח נפרד, פורום נפרד? אני מאמין שלרובכם זה לא יזיז אם יהיו שעות או לוח נפרד, אז על מה הקיטור?

אני הייתי בבני עקיבא עד לפני חצי שנה, וב"ה הקב"ה חיזק אותי ונכנסתי לאריאל. תאמינו לי, אשריכם שזכיתם מהתחלה שמקפידים על הדברים האלה. להוסיף עוד גדר ועוד גדר זה טוב, וזה רק יכול למנוע בעיות. אני לא רואה בזה שום בעיה.

יהי רצון שימשיכו לעלות במעלות הקדושה אמן.

בציפייה לבניין אריאל!
אני אסביר בדיוק מה הבעייה:ישי ויזנר
אני מדריך ולומד גם במכון לב.
בניגוד לבנות, אני (ורוב הבנים) גומר ללמוד ב-9 בערב. הימים היחידים שבהם אני גומר יותר מוקדם זה יום שלישי ושישי.
בשלישי אני גומר ב-6. זה שעה נסיעה עד הבית באוטובוס (נפלאות קו 6) ואני צריך לעשות פעולה שתגמר בשעה נורמלית (מה לעשות, לא כל יום יש לחניכים חופש... ).
בשישי, מה לעשות, למרות שאני לא בת אני צריך לעזור בבית בהכנות לקראת שבת.
אנא ילדים חביבים עזרו למדריך המסכן למצוא זמן להגיע להנא"ר (בסגנון כל החידות האלה)?

ועשיו ברצינות (הזמנים אמיתיים)- אם אני כבר מוצא זמן להגיע להנא"ר אני לא יוכל לבוא כי זה זמן של בנות? וזה לא שיש בעיה הלכתית- זה לא ייחוד אם כל רגע יכול להכנס מישהו, אפילו אם רק אני ובת נמצאים שם (שאלתי רב בזמנו).
אתה מדריך, בשביל מה לך להגיע להנהלה הארצית?אנונימי (פותח)
כפי שידוע לי מבני עקיבא(תקן אותי אם זה לא ככה גם באריאל), בהנהלה הארצית זה אנשים שסיימו כבר ת'תיכון, ישיבה גבוהה/הסדר וכו'. אז בטח אין להם בעיה להגיע בשעות האלה. אתה מדריך, ואני מאמין שמדריכים לא כל שני וחמישי באים לשם, אלא פעם בכמה זמן בשביל כל מיני דברים. תנסה לפנות לך זמן שתוכל להגיע שם, ותאמין לי אתה תמצא זמן כי אתה גם לומד בירושלים, אפשר לפנות שעה שעה וחצי.(לפי דעתי אם זה ממש חשוב לך).
אשליות...ישי ויזנר
א. אני מוצא זמן מדי פעם, אבל אם אני צריך גם לזמן הזה לעשות סינון של שעות בנים ושעות בנות נשאר לי זמן פעם ביובל. בנים זה לא כמו בנות. אנחנו לומדים כל היום.
ב. ומה עם קומונרים? גם הם לא צריכים להגיע כמעט להנא"ר?
זה לא יכול להיות בתנועתנו...אפוש
בס"ד
כי התנועה מובלת ע"י בני נוער שבישיבות ובאולפנות..
לכן אין מצב שהם לא יהיו בהנהלה ארצית...
התנועה הכי שוווווווה בכל היקום...1234567890
סניף קדומים-שבות עמי....כבוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד...
אז תרימו ת'ידים גווהה לשמים תנו לנו כבוד נווווו תתנו.....
אני מעתיקה את מה שכתבתי כדי שתגיבו..זה חשוב ליאפוש
בס"ד
אני אישית הרגשתי פשוט השפלה כשבנים מסויימים יצאו באמירה בוטה של:"אנחנו לא רוצים לראות בנות.." אני פשוט הרגשתי שמשפילים אותי...אתה לא רוצה אל תראה אבל זה ממה כפיה...גם ככה לא רואים מי בתמונה, הלווווו אנחנו בנות לא מפלצות! זה ממש מקומם אני ועוד כמה בנות פשוט הרגשנו פגיעה ...
מי זו?שוברת גלים
בס"ד

בחיים לא ראיתי מישהי מהסניף כאן..יוו..
תבאו לבקר בשבות עמי לחזק את תשבי המקוםאנונימי (פותח)
בכל מוצאי שבת מתקיים מלוה מלכה שעה אחרי שבת, הציבור מוזצן.
טועה ב100% (תגובה לכול מי שכתב "צודק ב100%")yoel_s4
לפי דעתי מה שנאמר כאן זו טעות, ואני יפרט למה:
קודם כל- מה זה מפריע? אותו שאלה אני שואל על בני עקיבא שמתנגדים לאריאל- גם אם אתה אומר שמותר לוחות שנה מעורבים וכו'- יש בעיה עם נפרד? אתה דווקא רוצה מעורב?
בקשר ללוח שנה- באמת אני חושב שצריך שיהיה לוח שנה נפרד. למה? ככה! אתה לא תתלה(אני מקווה לפחות) תמונות של בנות בחדר, נכון? אז גם על הלוח שנה, במקרה שאתה לא יודע, יש תמונות. (ואני לא מדבר שככה הסיכוים שהסניף שלך יופיע בלוח שנה גדולים יותר...)
אותו רעיון בשעות הנפרדות בהנא"ר. למה שלחניכים יהיה אסור מה שלנו נראה שמותר? אני מסכים שהרבה פעמים זה מגביל (למרות שלי השעות ממש מתאימות), אבל תמיד אפשר לבקש לשנות את השעות.
פורופ נפרד? אני לא בטוח שצריך לעשות את זה, אבל יכול להיות שזה יהיה ככה יותר טוב. אני מניח שלא ממש אכפת לך מה עשו סניף הונוללו בנות, ולעומת זאת יכול לניות שככה תרגיש יותר במוח לכתוב מה שאתה רוצה.
תנועה נפרדת? לא הזכרת את זה, אבל מתוך ראיה על מצב ההפרדה במפעלים התנועתים אני לא בטוח שגם זה רעיון כל כך גרוע
בצלא"ל
ליואל,*מוריה 2*
אתה תוצרת של חינוך אריאלניקי מושלם!
לולפני שאתה ועוד כמה כמוך עומדים לסגור את ההודעה הזו לצמיתות כדאי שתיקחו נשימה עמוקה ותקראו אותה.
לדעתי יש בעיה בתנועה. אני כן מסכימה/מזהה עם האמירה "תורת חיים בעוז" ואני כן חושבת שצריך שתהיה חברה נפרדת עד שלב מסוים!!!
אבל מה שמפריע לי בתנועה זה שלקחו את ההפרדה וקידשו אותה יותר ממה שצריך. צריך לזכור ההפרדה היא לא מטרה! היא אמצעי.
לגלות לך משהו גם אני עד לא מזמן חשבתי בדיוק כמוך. עד שהבנתי שזה לא נורמלי! כי זה כבר הפך להיות בריחה מבעיה, בנות לא יודעות איך להתמודד עם בנים לא מדברות איתם ,בורחים לצד השני של הרחוב כשרואים בן (אני בכוונה מקצינה אבל יש ביסוס לדברים שלי) וכנ"ל הפוך. אם לומר את האמת זה מקומם אותי, מכעיס ,מעליב ופוגע כל הדיון שהולך פה, לוחות שנה זאת באמת הבעיה? או הבעיה היא אחרת וזה רק כיסוי? נקודה למחשבה...
עוד נקודה,בתור שמיניסטית אני חושבת שאני במקום ובשלב אחר מאד ממקום שנמצאת בו חניכה משבט מעפילים.
תגובהyoel_s4
א'- התחנכתי דווקא על ערכי בני עקיבא...
וב'- זה שאני לא מדבר איתך זה אותה האשמה ששת לא מדברת איתי. אני יכול לכעוס על זה, להעלב מזה- בדיוק כמוך.
וחוץ מזה- נזכרתי שהצלחנו לעבוד פעם על חניכים שבבית א-ל יש מדרכה לבנים ומדרכה לבנות (הם הלכו לשבת אצל מדריך שלהם שם...)... לא אני לא חושב שזה נצרך. לא אכפת לי אם מישהיא תבוא שניה בתחנת אוטובוס ותשאל אם הגיע קו XXX. אבל כמאורגן? הסניף אמור להיות מקום שמגיעים איליו גם סתם ככה, בתור מנוחה, גם אם אין פעולות. אני מניח שלכלומונרים ההנא"ר גם אמור להיות משהו כזה, לא? ובסניף שלך היית מרגישה בנוח אם היו שם בנים?
אנשים אתם מתחילים לרדת מהפסים...!~אהרלה~!נתניה

אנשים!!! שלא יהיה חס וחלילה שוב הבנה מצד גורם כל שהוא, שאנחנו בעד עירוב!!

להפך אנחנו בעד הפרדה!(אגב בימים אלא אני אוסף חומר נגד אמנון שפירא בנושא זה...)

לעצרינו, הפכתם את נושא לוחות השנה למרכז העניין! וזה ממש לא כך!!!

אנחנו לא מביאים את הלוחות שנה בתור דוגמא אפילו!!!

זה בכלל לא הנושא!

אנחנו רק רצינו לעלות על סדר היום את כיוון חשיבתם של האנשים שמובילים את תנועתינו!!

זה מאד מצער לראות את ההודעות שלכם בסגנון 'לא טוב לך לוחות נפרדים לך לבנ"ע' - מי שחושב בצורה כזאת יש לו בעיה קשה בהבנת האידיאלים של תנועינו הקדושה!!!

אנו רק רצינו להעלות לפניכם ולעורר את תשומת ליבכם לענינים חשובים קצת יותר!

יש מספיק מה לשפר ולייעל בתנועתנו.

-ועד הפעולה-
כל הכבוד לכם שאתם לא מתייאשים כי הרמתי ידים מזמן*מוריה 2*
אני משתדלת לפעול במסגרת הסניף אבל בתנועה אין עם מי לדבר, ושלא יצעקו עלי שאני לא מנסה לעשות כי ניסיתי וזה לא הלך אז אין לי עניין לבזבז את זמני היקר בלדבר מול קירות.
אני גם חושבת שתורת חיים בעוז זה דרך חיים ולא רק הפרדה כמו שטורחים לציין בתנועתינו היקרה כבר 28 שנה אני חושבת שזה מעבר זה גם עבודת המידות ויראת שמיים.
ב"הצלחה לכל העוסקים במלאכה.
הפתרון הוא אחדהאריאלניקהנאמן
לפרסם ולצעוק ברחבי התנועה, לדבר עם רבני התנועה שלא כ"כ מודעים למצב (לדעתי) צריך לזעזע את אמות הספים עד שיבינו שאנחנו לא מוכנים לשתוק את פינו על אזלת יד וחוסר רצינות בתנועה החל ממדריכים מזלזלים ועד בכלל.
אשריכם ישראל!!!!~אהרלה~!נתניה

-ועד הפעולה-
בעזרת ה,' כמו שדיברתי איתך, אדרי, יהיה משו...!~אהרלה~!נתניה
לא במטרה לייאש, אבל לא צעקנו כבר?!*מוריה 2*
תצעקו ומה זה יעזור?! לא דיברנו? לא ביקשנו לדבר עם יוסי, עינת או אנשים אחרים?
שורה תחתונה זה לא יעזור כי הם מרובעים!!!
רוצים לשנות? תעשו את זה בסניפים שלכם, לדעתי, ואז זה ישפיע על התנועה.

מוריה אל תדאגי!אנונימי (פותח)
ברור שצריך שכל אחד יעשה את השינוי בסניף שלו.

אבל אל דאגה בעזרת ה', יהיה בקרוב משו גדול.
יפה,  יורשה לי לדעת מה יקרה?*מוריה 2*
אני מקווה מאד שזה משהו רציני והנא"ר מסכימה עליו כי אם לא חבל על הזמן של כולכם.
רק שתדעו כולכםאנונימי (פותח)
שיוסי ורדי הורס את התנועה! הוא מקים סניפי בנים חדשים ושולח לשם מדריכי חוץ בלי לדאוג לסניפים הקיימים(למבנה תקציבים וכו') יש סניפי בנים שעומדים בפני סגירה(פג"ז לדוג')  ולאן יוסי שולח את מדריכי החוץ החדשים שגייסו? לעלי! לסניף חדש (שכנראה גם הוא בעוד כמה זמן יסגר) את יוסי לא מעניינים הסניפים הקיימים בתנועה העיקר שיראה כאילו הוא עושה משהו, רק חבל שהמשהו הזה בא על חשבון קיומם של נתניה, ראשל"צ, רחובות, פג"ז, פתח תקוה אלון שבות. אבל ליוסי זה לא אכפת העיקר שיש אידיאלים... נכון? מה זה משנה שלסניפים אין מדריכים\תקציבים\מבנה העיקר שיש תורת חיים בעוז! הנא"ר חֶלֶם!
רק אל תשכח, שבכל זאתפלספנית
בס"ד
הוא המזכ"ל, ובכל זאת התנועה קיימת בזכותו... (לא שזה מצדיק, אבל אל תשכח את זה, ואני אשתוק כי אני ב"ה לא בקיאה בסניפי הבנים.)
לסיכום...בסטר
קודם כל שמחנו לראות שיש מספר דעות בתנועה לגבי העניין הזה, ובאמת יש חבר'ה שחושבים שכל סייג נוסף וגדר נוסף מועילים ומוסיפים לחברי התנועה. מצד שני יש הסוברים שהדבר מזיק לתנועה בעיקר מ2 סיבות:

1. לא כל בן של רב הוא רב בעצמו... וגם לא כל התנועה הם בני רבנים. גם הקו האידיאלי של התנועה - שהוא באמת לעילא ולעילא - צריך להיות ברמה שתתאים למעגל יותר נרחב של אנשים (ולא מדובר על אנשים שרוצים מעורב לכל מי שצעק "לא טוב תעברו לבנ"ע).

2. לתנועה באמת חסרים היום עוד כמה דברים - במיוחד מול הסניפים, ויש סניפים שמרגישים פגיעה כשמתעסקים בהרבה דברים אחרים - כאשר מולם הרבה דברים תקועים.

אני חושב שמיצינו את הוויכוח, והכרנו באמת דעות רבות,וזה היה מאוד חשוב - גם להעלות את הנושא למי שלא חשב על זה, וגם שאנחנו נבין שלא כולם חושבים כמונו... רק חשוב לי להבהיר בשמי ובשם מי שפתח את השרשור:

1. אנו חברים בתנועת אריאל כי היא תנועה ששומרת על קדושה וצניעות. לא באנו לערב. באנו להביע את דעתנו בנושא זה "עד כמה ההפרדה מגעת".

2. הדברים נאמרו מתוך הכרה קרובה של שנים בעבודה עם התנועה, ולכן הדוגמאות שהוצגו אינם מחייבות, אלא נכתבו כי אלו האחרונות - שעלו בדעתנו.

3. התנועה, ב"ה, עשתה שינוי ייסודי ומבורך בתחומים רבים. מי שהכיר את התנועה לפני 4 שנים כקומונר (3 שנים - הייתי עד לשינוי) - והיום - ההנהלה עובדת בצורה מאוד מסודרת ומאורגנת, כבר לא מה שהיה פעם. ההתקדמות היא מופלאה - וכולם רואים שיש פירות והתנועה מתקדמת בהרבה דברים. אנו רק רוצים לקדם את השינוי עוד צעד אחד קדימה. אבל מעבר לביקורת, יש לנו הערכה רבה לצוות ההנהלה על כל העבודה וכמובן ההצלחה.

4. אנו מאמינים שבמקביל - כמו שהתמררו פה מספר קומונרים - יש מקום להוסיף: קשר אמיתי מול הסניפים, מבנים, תקציבים, לדאוג לקומונרים ולמדריכים לסניפים חסרים וכו' וכו' כחלק מהשינוי והקידום.

לסיום, אנו רוצים לאחל לכולנו המשך עשייה מבורכת בתנועה,
והעיקר שאיכפת לכם!

ת ו ר ת ח י י ם ב ע ו ז

בצפייה לבנין אריאל (מתאים לנו ברח' אנילביץ').
כל מילה בסלע -ישר כוח לכותבאפוש
בסטר מה היינו עושים בלעדיך??!*^*מישי*^*
אני חושבת ש...בין לבין
זה באמת ממש קיצוני להפריד בהכל. צריך לדעת שמעורב זה לא מתאים וחצי מעורב זה לא מתאים. אבל מכאן לעשות לדוגמא קו טלפון נפרד זה קיצוניות, צריך את האמצע הנורמלי...
הדבר היחיד שאפשר להיות בו מצד לצד זה החיוך (מאוזן לאוזן...)
לא חפרנו על זה?למה להקפיץ??אפושאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך