המחצית השניה מהמשחק האגדי-כאן לפניכם-כנסו לתוכןעזרא - ארכיון
לא העליתי את המחצית הראשונה,כי אין בא כ"כ מה לראות. העליתי את השניה,שהיא מרהיבת עין,שווה צפיה חוזרת המחצית השניה כוללת את ההארכה אך חסר בה 4 דק' מהרבע הרביעי http://www.megaupload.com/?d=9VUWPJ19
למה שלא יודע איך להוריד מכאן-יש את הקטגוריות למעלה,מתחת לזה כתוב לכם אותיות באנגלית,תעתיקו אותם לשורה הריקה שליד,תחכו 45 שניות ותורידו,בהצלחה
דיי בנים אין לכם משו יותר מעניין להתעסק בו?עזרא - ארכיון
תסביר לי לעזעזל מה יפה בכדורסל!?~מה?!לראוןת בנים שרצים כמו מפגרים אחי כדור מסכן?!
דבר ראשון-יש הבדל בין כדורגל וכדורסל!!!עזרא - ארכיון
שהם רצים אחרי איזה כדור מסכן-זה כדורגל לא כדורסל... כדורגל זה בכלל שיעמום..לא שכדורסל זה לא אבל פחות.. גמני לא מבינה ת'הגיון לראות את זה,זה חתיכת שיעמום לראות משחק כדורגל\כדורסל מסכן...
סליחה שאני נכנסת פה באמצע החיים אבל כדורסל זה שווהעזרא - ארכיון
ובתור בת, הדבר שאני הכי אוהבת בעולם, זה כדורסל... אז לא לזלזל בבנות...! ושאני לא אתחיל לעשות פה הרצאות על כדורסל וכדורגל! (כדורגל זה של כל המופרעים... איכס כדורגל!)
אליאור- תרגעי כבר עם העניין הזה שכדורסל זה של בנים וזה ברברי ולבנות זה לא מתאים.. הנה, גם אני וגם שירה וגם עוד הרבה בנות אוהבות כדורסל, ואפילו מתות על זה, והם לא פחות נשיות ממך.אז חאלס כבר!! תפסיקי לחוש..!!
ואיכס, כדורגל זה כ"כ ברברי..שמתם לב שאין שחקנים אשכנזים?! זה פשוט אידיוטי ומגעיל ובהמי!! רק ערסים אוהבים את זה..
ואני תמניה אז אל תגידו שאני גזענית..
די כבר להגיד שנסתום עם העניין של כדורסל. אם אנחנו רוצים לדבר על כדורסל, אנחנו נדבר על כדורסל כמה שבא לנו... ואף אחת/ד לא יסתום לנו את הפה!!! מובן?!?! יופי.
ללכת לקנות בגדים זה איכס...! עשיתי את זה בדיוק פעם אחת, ולא הבנתי מה רוצים ממני...
טוב הבנו שהרבה יותר שווה כדורסל מאשר כדורגל....עזרא - ארכיון
אמרתם את זה הרבה...
א. יש בזה משהוא ,כי שרואים משחק לפחות יושבים.עזרא - ארכיון
ב. כשחושבים על זה, אני לא זאת שקונה לעצמי את הבגדים, ככה שאני לא יכולה להגיד מה דעתי בנושא. ולכל הבנות שיש פה, בואו נודה בזה, אין לנו מושג מה NBI, יורוליג או פיינל פור, אם כבר אנחנו יודעות מה ההבדל בין כדורסל וכדורגל.
רואים שאת לא יודעת מה זה NBA... כי זה NBA ולא NBI!עזרא - ארכיון
ובדוגרי- אם אתן לא אוהבות ת'נושא הזה, והוא לא נאה לכן- אל תכנסו! אף אחד לא ביקש מכן להכנס!
כל אלה שסתם נכנסים..סתם בשביל צומי אין לכם מהעזרא - ארכיון
להגיב אז אל תגיבו!
ואללה, NBI זה חברת מחשבים או משהוא בסיגנון..עזרא - ארכיון
ועכשיו אפשר לזרוק לפח את כל העיתונים המרקיעי שחקים "צ'אסקה אכלה אותה!!!!!"-כי בסופו של דבר-הגויים הישראלים אכלו אותה!!! קיצור-פעם הבאה שלא ישחקו בשבת;))
חח,יש אצלנו מישו בשכונה שעובר עם מקרופון ברחובעזרא - ארכיון
וצועק "אהללה מכבי!" חח
ממ... רעות... מחשבה... קצת. מכבי לא שיחקו בשבת...!עזרא - ארכיון
המשחק עצמו היה ביום שישי! פשוט שהם שיחקו במדריד, וכידוע (ז"א... כנראה שלא...!) השעות בארץ הן לא כמו במדריד, לכן הם שיחקו ביום שישי, בארץ זה יצא שזה כבר היה שבת... אז... שהה! קצת לבדוק את מה שאת אומרת, לפני שאת אומרת את זה... זה לא יזיק... אולי אפילו יועיל...!
חח,נשמה!אני יודעת,אבל כל עוד זה שודר בשבת ואנשיםעזרא - ארכיון
ראו את זה בשבת זה אומר שהם החטיאו מלא מלא אנשים, ועצם זה שדתיים כל השבת רק חיפשו אנשים לא דתיים שיספרו להם תוצאות זה גם היה בניגוד להלכה!
תביני,מכבי לא קובעת מתי היא תשחק,צריך להביא להעזרא - ארכיון
צריך להביא לה קרדיט ענק(!) רק על זה שהם התווכחו עם הנהלת היורוליג שהמשחק שלהם לא יפול בשבת במדריד!
נכון! אם היית יודעת קצת, אבל ממש קצת יותר, הייתעזרא - ארכיון
יודעת שבעיקרון, מכבי הייתה אמורה לשחק בכלל בשבת. אבל לא. הם לא הסכימו. אז הם היו צריכים להתווקח עם הנהלת היורוליג שיקדימו להם את המשחק! אז כל-הכבוד להם!
אין לי כוח לקרוא את כול החפירות שלכם אבל ממה שקראתי אני חייבת לציין שיש כאן כמה בורים!!!! העולם התפתח והיום גם בנות רואות כדורסלל!! ודי כבר עם הסטיגמה שכול הבנות מדברות רק על בגדים וורוד... אצלנו בקבוצה אין אפילו אחת כזאת!! ואנחנו לא טום בוי !!!