כל הכבוד לכולם היה פשוט ענק!!!
הכי טוב שהיה עד עכשיו!!!!
אודי דוידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אהרל'ה - קומונר - נתניה.
כל הכבוד לכולם היה פשוט ענק!!!
הכי טוב שהיה עד עכשיו!!!!
אודי דוידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אהרל'ה - קומונר - נתניה.

) 

אפוש
בס"ד.
1. אני לא מסכימה איתך. "חוצפנית" זה תואר מאוד-מאוד-מאוד כוללני. אני מכירה את תפוזה, ואני יכולה לומר לך שהיא לא חוצפנית. ואם אתה טוען שמה שהיא אמרה הוא חצוף- תגיד "לתפוזה שאמרה משו חצוף". אולי זה משו רגעי? אולי היא פשוט מעוצבנת על משו אחר בכלל, וזה יצא כאן? חוצמזה, לדעתי היא בכלל לא התחצפה...
2. גם אם זה לא מעניין אותך- לא ידוע לי ששבט דביר זה קטן, בטח לא אם התנועה החליטה שבכיתה ט' כבר מספיק "בוגרים" כדי להיכנס לחב"ב, כן? מצויין.
דווקא, ע"פ חוקי התקשורת שהזכרת- היא לא התכוונה אליכם!!! למדת בלשון "מדבר-נוכח-נסתר"? מצויין. אם היא הייתה מתכוונת אליכם כשהיא אמרה "כמה גדולים אבל בתכל'ס אף אחד לא סובל אותם"- היא הייתה אומר "כמוכם- גדולים אבל אפחד לא סובל אותם"... ככה לפחות אני הייתי מתנסחת אם זה מה שהייתי רוצה לומר, הייתי אומרת בגוף שני, כן? אבל לא. היא אמרה בגוף שלישי... יש לזה סיבה מן הסתם, לא? חוצמזה, היא לא התכוונה רק אליכם- וזה בטוח, כי היא דברה על "כמה סניפים"- ברבים.
וההתנצלות שלה- לא, זה לא כי היא באמת חושבת שהיא אמרה משו לא טוב. היא אמרה שלפי תגובתך הנזעמת- היא מבינה שהיא פגעה בך, אז היא מבקשת סליחה. חוצמזה, אם אתה כבר רואה שהיא לא חוצפנית, והיא עוד אפילו מבקשת סליחה בפרהסיא ו"מורידה מכבודה", ויש הרבה כאלה שלא היו מבקשים סליחה- אתה לא חושב שגם אתה צריך להתנצל על שהכפשת את שמה ברבים?!?!?!
3. מאיפה הבאת את זה? כמדומני, שציטטתי לך מפורשות את מה שאתה אמרת- "מי נתן לך את הרשות להשתלח בסניפים כל שהם, ולהגיד בשם כולם ש'אף אחד לא סובל אותם'???"- מכאן אני הסקתי אוטומטית שאכפת לך משאר הסניפים, לא? או שאולי הבנתי עד כדי כך מוגבלת כשכלה של "ילדה בת שנתיים" כדבריך, שאגב- ילדה בת שנתיים מכונה "תינוקת", או לפחות "פעוטה"...=)... ואני, בסה"כ, רציתי להעמיד אותך על טעותך, שאמרת שתפוזה אמרה שלא סובלים את נתניה. כי כבר הוכחתי למעלה שהיא לא אמרה את זה, ופשוט כנראה שהבנת אותה לא נכון. זה הכל...
4. בנוגע למורל שעליו דיברתי. תראה, זה אומנם סה"כ מורל, אבל עיין במה שהגבתי ל "*^*מישי*^*"- בתגובה שלה "בקשר ל...". נראה לי תימצתתי שם את דעתי בעניין המוראל. אם לא הבנת- תפנה אלי.
לסיום, אני יכולה להגיד לך שאני אמנם אשכנזי'ה, אבל "חריף" לא מפחיד אותי, ואני אפילו אוהבת חריף. מקווה שגמני הצלחתי לא להתעצבן יותר מידי, ולבקש שתיקח בחבון את העובדה שאני יכולה להבין למה תפוזה התכוונה קצת יותר טוב ממך, פשוט כי אני מכירה אותה אישית מכיתה א', ואני מכירה כבר את הסגנון דיבור/כתיבה שלה.
ובקשר להערה שלך- טוב, אאל"ט על כל טענה שלך- הוכחתי לך ציטוט ממה שאמרת, אז נראה לי שגם בהודעה הקודמת די היה לי על מה להתבסס, וגם התבססתי עליו, לא?
זהו. גם לי יש הערה, ואולי אפילו הארה, בשבילך:
א. די נהניתי מכל הוויכוח, גם כי אני אוהבת להתווכח, וגם כי בכל וויכוח אני נהנית לגלות עד כמה אני מסכימה עם הדעות שלי עצמי.
ב. רק תזכור, שבסופו של דבר, לשתינו יש אותם מטרות, ושתינו מצפים לבניין ביהמ"ק ורוצים את ההכי טוב בשביל התנועה והעם, נכון? אני שמחה שלפחות בזה יש ביננו הסכמה, ואם אין הסכמה- אתה מוזמן להעיר לי. (פשוט, אני כבר די בטוח שלפחות בזה אנחנו מסכימים...)
אז בצלב"א!!!

*^*מישי*^*

*^*מישי*^*פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות