היה מסע נטיעות מטורף!!!נתניה הגיעו עם 2 אוטובוסים!!~אהרלה~!נתניה

כל הכבוד לכולם היה פשוט ענק!!!

הכי טוב שהיה עד עכשיו!!!!

אודי דוידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהרל'ה - קומונר - נתניה.

כן היה מדהים!!!!אנונימי (פותח)
ישר כח לכל הסניפים!!!!!! הייתם ענקיים!!!!!!!אנונימי (פותח)
היה פשוט מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)

אני אישית נהנתי וגם כל החניכות שלי!!!!!!!!!!

היה גדול!!!!
תכל'ס היה פשוט תותח!! התנועה הפציצה!!!אנונימי (פותח)
היה שמח עד השמיים!
וואי היה סווווףףףףףףףמיסטר דום
ממש כייף חוצמזה שחניך שליע יצא חולה ואחרי זה נאבד לי היה סוף הדררךךך אודי דוידי ממש שר יפה שמח עד הגג היה...
נכון היה חזזזקקק!!!420mal
פדחןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!
טוב, תקשיבו.עוזיה
בתור אחד מזקני הדור שמבקש קצת עדכונים מחיי התנועה, אולי תספרו מה היה שם בצורה מסודרת? כי לא עוזר לי לדעת שהיה ממממאאאאגגגנייבב!!!!111
בלי לדעת מה באמת היה...

עוזיה.
אז ככה...יוכי
סניפי בנות יצאו מהסניפים ליישוב ניצן, הסניף שם הכינו לנו הצגה, הראו לנו סרט וחילקו לנו צ'ופרים וקרמבואים. אכלנו ארוחת בוקר ויצאנו לכיוון שומריה. עשינו מסלול מסביב לשומריה, בדרך היו כל מיני משחקי חברה שצוות עזרה ארגנו. בערך ב4 הגענו לשומריה והייתה שם הופעה של אודי דוידי. (ת'כלס, יותר הופעה מאשר הרקדה, אבל התמודדנו...) ובערך ב6 וחצי התפזרנו לאוטובוסים.

היה ממש ממממאאאאאגגגגגגגנייייייבבב
למה?.. אצלינו רקדנו..תפוזה 1
בס"ד

ואפילו הרבה בנות יחסית.. מאז הסיבו"ש לא רקדתי ככה..
נכון... שעלבים בנות- וכל האזור שלהם- רקדו...פלספנית
היה פשוט כיף!!!אש מאנשים קרים.
אחד הדברי היותר כייפים (מתחילת השנה אני אומרת את זה על כל דבר אבל לא משנה...)
והיינו אוטובוס וחצי!!!
גמנחנו היינו אוטובוס +++...פלספנית
אוטובוס ועוד 3 שבטים באוטובוס אחר... (מתוך 6 שבטים שיש סה"כ בסניף...)
היה ממש כיף!!!אנונימי (פותח)
אבל הכי כיף היה להשתגע באוטובוס חזרה (ותודה למי שהפריעה וגרמה לנו להשתגע יותר)...
זה מזה לא נכון!!!*^*מישי*^*
נתניה בנות הפציצו הרקדות כמו שבחיים לא היה!!! היה ממש כיף!!! ואני בטוחה שלא היינו היחידות!!!
איזה מוזראנונימי (פותח)
בכלל לא ראינו את ההצגה של ניצן, לא קיבלנו קרמבויים, לא שיחקנו משחקים של הצות הפעלה............
נראה לי היינו בנטיעות של בני עקיבא!
בקשר להופעה- ממש חבל שזה שירים כאלה שא"א לרקוד איתם! מה הקטע של כל ההתלהבות מאודי דוידי אבל בתכלס' זה בכלל לא שווה??
מכיוון שאתה בן אז אומר לך מה היה בסניפי הבניםהאריאלניקהנאמן
הגענו לעין צורים בערך ב10:50 הלכנו לסניף בנים שמה חבר'ה מהסניף נתנו לנו קרעמבואים משם אכלנו בוקר ונסענו לכיוון יער דבירה ירדנו התאספנו עם הסניפים והתחלנו ללכת במסלול, באמצע עצרנו לצהריים שם היו פעילויות (אגב אפילו מאמ"ש בנים הגיעו שניים עם חת"ת של אריאל(לאפוקי...))

היה נחמד, חניכים נהנו, עד ששני בדואים הגיעו ומשטרה צבאית רדפה אחריהם (ואז נהננו יותר)
הגענו לשומריה ישבנו ולאחר שיחות הנמוסין של יו"ר קק"ל ועוד אח"מים התחילה ההופעה של אודי דוידי, שבאמת בלי לפגוע הוא זמר מצוין אבל השירים שלו לא כ"כ מתאימים להרקדות (במקום 'איזה טוב ה'' הייתי מעדיף 'וכל אשר יעשה יצליח') נקודה למחשבה- לשנה הבאה להביא זמר חסידי(לא סיני תור ולא ירמיהו)

חוץ מזה היה יפה מאוד שכויעח לכל הפועלים והעוסקים בדבר
יש כתבה על זה בערוץ 7רעות =)
גמנחנו יצאנו אוטובוס ++++!רחובות קוקוקו!

איזה כיף היה!!!!

שכוייח למארגנים..

יצאנו בהמונים!!!!!!
אין עלינו- ר-ח-ו-ב-ו-ת!!!!
דווקא לא שמעו את רחובות.. אני בכולופן..תפוזה 1
כולם טובים, אבל נתניה שלטו! אפילו היינו על הבמה!!!!~אהרלה~!נתניה
ממממההה לא שמעו?!???!!!!? איפה היית???רחובות קוקוקו!
כן, גמני לא שמעתי.פלספנית
בס"ד
למרות שעברתי לידם כמה וכמה פעמים, ואפילו הספקתי לגלות שחצי סניף שלהם מכיר אותי ואני לא מכירה אותם=)...
(כמעט כמו סניפי רחובות, פג"ז, פאת"ח, ב"ש ורמב"ש... שכולם כמעט מכירים אותי, ואני...)
וחצי מהכתבה הזאת על בנ"ע בושה וחרפה!האריאלניקהנאמן
זה ידוע מזמן שערוץ 7 ממעריצי 'אותה התנועה'...!~אהרלה~!נתניה
וחוץ מזה אודי דוידי אחלה זמר!

ואני דווקא מעדיף איזה טוב ה' מ'יצליח'...
ערוץ 7 ממעריצי בנ"ע?תפוזה 1
בס"ד

מאיפה לקחת את זה?
כן, זה כמו לומר שהרב נוימן דופק את אריאל.פלספנית
בס"ד.
זה אולי נכון, אבל הרב מעדיף אישית דווקא אריאל...
חח..מי השישיסטית הבהרניסיטית מאחורי השם "פלספנית"?אפוש
היא חמשושית...אש מאנשים קרים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחאפוש
נו, באמת, מי אני יכולה להיות?פלספנית
באמת שאת לא יודעת?????? פעם הבאה שנראה אותך במחשבים- להזדהות?
והבנות עם אוטובוס וחצי!*^*מישי*^*
נא לא לקפח!!!
היה ממש כיף מגניב והכל..אנונימי (פותח)
אבל היה גם ת'עניין של ההפרדה-מה זה צריך להיות שכל שניה בנות אחרות עומדות מעל המחיצה?(אנחנו רוצות לראות את אודי דוידי!!)ובדרך כל הבנים רואים את כל הבנות!אנחנו אריאל או לא אריאל?!איפה החינוך?איפה המדריכים?תאמינו לי שכבר לא ידעתי מה לומר לחניכות שלי..כל שניה ללכת להוציא אותם מהמחיצה(אבל גם אנחנו רוצות לראות את אודי דוידי!!למה הם יכולות?)אני אישית לא חושבת שככה אמורים להראות אירועים של תנועת אריאל.
מעבר לעניין הזה אני חושבת שהיה מאוד יפה וכיף!
כל הכבוד לכולם!=)

ורוד עולה!
אני חושבת כמוך...פלספנית
בס"ד
ואכן, היו בנות חב"ב שעמדו ושמרו על המחיצה, אבל זה בכלל לא הספיק...

"עלק אריאל, לכו להתפלל"...(זה מה ששרנו להם בהתחלה.)

אבל מה את רוצה? אם התנועה העלתה בנות לדבר על הבמה לפני הבנים- למה שהחניכות לא יסתכלו על הבנים? (ובעצם, מה אכפת למי שלא רוקדת שבן יראה אותה?)
בצלב"א!
תודה למעדכנים...עוזיה
נראלי אני רץ לשלוח הודעה לשמעון הירש, שגרירנו בחיל השריון....

עוזיה.
רחובות בנות אוטובוס וחציייייייייייייייייייייייייייאפוש
קריית 4 רבע אותובוס.....אנונימי (פותח)
(פאדיחות
יש לי שאלה:אנונימי (פותח)
השאלה:אנונימי (פותח)
לא היה כתוב בפליירים שהשנה ניטע בלבבנו יסודות של אמונה ומסירות נפש??
אני אישית לא כ"כ הרגשתי את זה..............
חח...אף פעם לא מקשיבים לפליירים..סתאאם.. ;)אפוש
לכל החצופים שלא שמו לב שנתניה היו על הבמה:!~אהרלה~!נתניה
מי שר את ההמנון?!?!?!?!?!

סניף נתניה הפציץ ובגדול!!!

היינו סניף בנים הכי גדול!!

לא שמו לב אפילו לגב"ש...חחחח

נה נה נה נה נתניה!!!!
נתניה אוהבים לעשות רעש וצלצולים. זה די מעצבן..תפוזה 1
בס"ד

כן, כן שמנו לב ששרתם על הבמה. ההתרגשות בעיצומה.
חבל שלא הייתי שם לראות בתבוסתם של גב"ש... ;)אפוש
די, למה ללכלך על עמ"י...תפוזה 1
כי לפעמים זה מתבקש...אפוש
עמנואל*^*מישי*^*
היה תותחחחחח נתניה הפגיזוווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מהחניך השרוף- עמנואל- נתניה
נ.ב.
אהרל'ה: שכחת נ נ נ נ נתניה... אהו אהו.....
רגע, יש יותר מסניף אחד בנתניה,לא?יעל(י)
גם אנחנו הראנו את כבודנו האבוד..היינו חצי אוטובוס ונסענו עם פ"ת.

"לא נזוז מפה היום, לא נלך לשומקום,
עד יום אחרון בהרי שומרון".
ב"ה בנתניה יותר ויותר שומעים על תנועתינו*^*מישי*^*
ויותר ויותר באים לראות ולהשאר (!!!)
וב"ה ב"ה יש לנו סניף אחד (מן הגדולים) של הבנים ו2 סניפים (אחד חדש!!!) של בנות (מזרח נתניה כבוד!!! )... עד 120... בע"ה...
לילה טוב!
לתפוזה: נתניה אוהבים לעשות רעש וצילצולים...!~אהרלה~!נתניה
אם כל הכבוד לתפוזה(?!) נתניה היו הסניף בנים הכי גדול!!

עקפו את בית אל הר נוף וגב"ש...

אז נכון נתניה עשו המון רעש אבל זה כנראה בגלל שאותם שמעו הכי חזק...
עקפתם את גב"ש לא בגלל זכות יתרה שלכם אלא בגללהאריאלניקהנאמן
שגב"ש הם חסרי שכל בעליל
זה לא הכמות אלא האיכות.תפוזה 1
בס"ד

אני מכירה סניפים קטנים אבל איכותיים יותר מאשר כמה גדולים אבל בתכל'ס אף אחד לא סובל אותם.
לתפוזה החוצפנית!!!!~אהרלה~!נתניה
לידיעתך, הנה כמה נתונים על סניף נתניה:

-הסניף הוא בן 4 שנים בלבד.

-עד לפני שנתיים הוא לא יצא למסעות כלל!

-מחנה קיץ לפני שנתים השתתפו בסך הכל: 6 חניכים ו 2 מדריכים(!)

אז נכון, בשנתיים האחרונות, ברוך ה', הסניף עשה זינוק מטורף, והגיע

לכ- 120 חניכים! וכ 70 משלמיי חברות (עד עכשיו. עוד לא הגענו למחנה)

ועם צוות הדרכה שמונה כ 16 מדריכים.

אז להגיד עלינו ולהשוות אותנו לכל מיני 'סניפים גדולים' כלשונך ש'לא סובלים אותם'?!

בשם מי את מדברת?! מי נתן לך את הרשות להשתלח בסניפים כל שהם,

ולהגיד בשם כולם ש'אף אחד לא סובל אותם'???

מההיכרות שלי עם הקומונרים, ואני מכיר לפחות 90% מהם, כולם אוהבים את נתניה!!!

רק שתדעי, סניף נתניה מארגן עוד מעט שבת אירוח אצלו בסניף,

ויש הרבה קומונרים שמאד מעוניינים לבא!!

אנא ממך, תנצרי את לשונך לפני שאת בוחרת לתת דעתך בשם כולם.

בברכה ובתקווה שתשני את גישתך.

אהרל'ה - קומונר - נתניה.
|נקרעת|תפוזה 1
בס"ד

תירגע בן אדם.
תנשום עמוק.. תן חיוך החיים יפים.
אני מבינה שפגעתי.. אז מחילה.
אדוני, "קשוט עצמך תחילה."פלספנית
נשלח בטעות:פלספנית
בס"ד
"קשוט עצמך תחילה, ואח"כ קשוט אחרים"...
אתה לא מרגיש טיפה, אבל רק טיפ-טיפה מגוחך, לבוא ולומר למישי "בשם מי את מדברת?! מי נתן לך את הרשות להשתלח בסניפים כל שהם," או
אנא ממך, תנצרי את לשונך לפני שאת בוחרת לתת דעתך בשם כולם. בברכה ובתקווה שתשני את גישתך."- ובו-זמנית אתה עצמך מדבר אלי'ה "חוצפנית" בלי בכלל להכיר אותה?!?!?!
ועוד משו, שבכלל לא שמת לב אליו!!! תפוזה כתבה "אני מכירה סניפים קטנים אבל איכותיים יותר מאשר כמה גדולים אבל בתכל'ס אף אחד לא סובל אותם". אתה ישר שמעת "סניפים שאפחד לא סובל אותם"- קפצת לנתני'ה... תראה, "אדם מדבר מהירהורי ליבו"... אולי זה אומר משו?
ואם תגיד, שבכלל איכפת לך מזה שאומרים דברים כאלה על סניפים אחרים- תירוץ, לכאורה, טוב ונכון וישר- נשאלת השאלה, מה אתה רוצה מתפוזה? הרי לפני'ה כבר אמרו שסניף אחר "הם חסרי שכל בעליל", עם ציון שם הסניף... אז מה? אהבת ישראל, אידיאלים- רק כשזה נוגע בך?
חוצמזה, איזה מן קומונר אתה? קומונר=סוג של איש חינוך- "אנחנו נתניתים, מדברים רק בידים, יש לנו סכינים בכיסים, תזהרו הם דוקרים!!!"... באמת...
בקיצור, לכל מה שאמרת לתפוזה אין כל בסיס, ואיך חברה שלי אומרת? "מכאן שטענה זו מופרכת מיסודה".
שלום.
בצלב"א!!!
פשש פלספנית יפה. בהחלט. מסכימה עם כל מילה.תפוזה 1
בקשר ל*^*מישי*^*
"אנחנו נתניתים, מדברים רק בידים, יש לנו סכינים בכיסים, תזהרו הם דוקרים!!!"... וכשאומרים "רחובות השולטים" או הר נוף עולה" (שסתם ד"א לאן הם נעלמו בזמן האחרון? כבר לא שומעים מהם... )- זה אומר שזה נכון??! לא חינוכי? וזה שסניף אחד רומס ת'שני רק כדי להוכחי שהוא יותר טוב, זה חינוכי? אם את שואלת את דעתי, את המורלים המציאו בגלל דברים אחרים...לא שאני נגד, להיפך! אני דווקא מאד תומכת ופעילה בעניין.. אבל נו...
ועוד משו- את אומרת שאנשים יורדים פה אחד על השני.. אממ.. ומה את עושה בדיוק? ומה אני עושה? ...
בקשר למה שאמרת-פלספנית
בס"ד
בכל זאת, אני כן חושבת שיש הבדל בין לומר שסניף כלשהו הוא טוב, מאשר לומר שסניף כלשהו הייחודיות שלו הוא שהוא- אלים... נכון? כי זה בעצם אומר "מה שמיוחד בסניף שלנו זה האלימות, אנחנו חושבים שהסניף שלנו הכי טוב", ואיך אומרים בהוכחות גאומטריות? (אני אחרי שעתיים מטמתיקה...)- "מכאן נתון: אלימות=הכי טוב". וזה ממש לא מה שאנחנו, אתם, ולא אפחד, רוצה להעביר לחניכים. ואם מישו כן רוצה להעביר את זה- אני מרחמת על החניכים שלו...
למה את אומרת ככה?!*^*מישי*^*
יש ויש! לדעתי זה תלוי במדריכים\ות בקומונר\ית וברור שבחניכים!!! זה לא תלוי בגודל... מנסיון...
תגובה, זהירות!(יכול להיות שיצא לי משו חריף...)!~אהרלה~!נתניה
אני ינסה לעדן את דבריי, אני לא יודע אם אני יצליח.

בעזרתו יתברך.

שימי לב פלספנית, אני יענה על כל טענותייך לפי הסדר.

1. את טענת איך אני יכול לקרא למישהיא שאני לא מכיר 'חוצפנית'?

שימי לב, כדי לדעת אם מישהיא חצופה או, אין לי צורך בהיכרות עמה במשך עשרות שנים,
אין לי את הצורך לדעת מי היא או מה העבר שלה כדי לדעת שהיא חצופה.
כי,
שמישהיא שאין למה מושג על דבר, וחצי דבר, מסניף נתניה, יכולה להגיד, שסניף נתניה,
שזה סניף שאף אחד לא סובל אותו, זה נקרא בעברית חוצפה.
וזה כבר מספיק כדי לקרא לה חוצפנית.

2. אין לי מושג, וזה גם לא ממש מעניין אותי, בת כמה את, אבל את נשמעת כמו ילדה קטנה,
אם לא בגיל, אז לפחות ברמה.
לכן אני יסביר לך כמו שמסבירים לילדה בת שנתיים.
כי, אם את לא מסוגל להבין את מהלך השירשור יש לך בעיה.

למה אני מתכוון?:

בדרך כלל, לפי חוקי התקשורת הבין אנושיים, כשבן אדם פונה, לבן אדם אחר,
והאדם השני מגיב לו, ברב הפעמים,(כמובן אם מדובר באנשים נומאלים, ואני מאמין,
שהאנשים פה בפורום נורמאלים) תגובתו של האדם השני, מיועדת לבן אדם הראשון!!!
לכן, אם אני הכזתי, שסניף נתניה הוציא שני אוטובוסים, ותפוזה אמרה שנתניה,
עושים רעש וצילצולים וזה מעצבן אותה, היא כנראה אמרה את זה לי,
וכאשר אני הגבתי לה, שהסיבה שנתניה עושים רעש זה בגלל שהם סניף בנים הגדול ביותר שהיה,
אז זה נקרא שאני החזרתי לה תשובה.
וכאשר היא אמרה, שלא הכמות קובעת אלא האיכות, והיא 'מכירה סניפים קטנים אבל איכותיים יותר מאשר כמה גדולים אבל בתכל'ס אף אחד לא סובל אותם'
זה נקרא שהיא הגיבה לי, ודיברה אליי!!!
זאת אומרת שהיא דיברה על סניף נתניה!

ואם לא שיכנעתי אותך שהיא דיברה על נתניה, אז תקראי את ההתנצלות שלה!!!

3.
אז ככה, כתבת:שאם 'איכפת לך מזה שאומרים דברים כאלה על סניפים אחרים...' למה לא התקוממתי שדיברו על גב"ש ואמרו שהם 'חסרי שכל'.

מאיפה הבאת את זה שאכפת לי מה אומרים על סניפים אחרים???
את צעקת: 'מה? אהבת ישראל ואידיאלים רק שזה נוגע לסניף שלך?!'
מי לעזעזל דיבר פה על אהבת ישראל ואידיאלים?!
איפה כתוב פעם אחת בכל הדברים שלי, משהוא על אהבת ישראל ואידיאלים???
את משום מה ציפית ממני לצאת ולהגן על סניף גב"ש, בשם האידיאלים.
אני בסך הכל, רציתי להעמיד את תפוזה על טעותה, שהיא אמרה שלא סובלים את נתניה... וזה כ-ל הסיפור... שום אידיאלים ושום נעלים...
ואם לך כ"כ אכפת, את יכולה ללכת בעצמך ולהגן על גב"ש.

4. בנוגע למוראל של סניף נתניה עליו דיברת.
תיראי, בסך הכל מדובר במוראל מסכן שאין לו שום משמעות (ואגב, בכלל הומצא עלנו, וזה לא לחן שלנו...)
בכל מקרה, כמו שכבר אמרתי המוראל הוא מוראל ותו לא, ואין מה להתווכח עליו.
זה לא איזה דרך - חיים או אידאל מסויים שנקטנו בו, אלא מוראל בעלמא.

לסיום, השתדלתי מאד להיות עדין בתגובה הזאת,(ומי שכבר הספיק להכיר אותי יודע שזה יצא מאד מתון...).
לכן אני מרשה לעצמי לתתן לך הערה קטנה,
בבקשה לפני שאת מנסה, לתקוף מישהוא, אנא בידקי שיש לך על מה להתבסס,
ואת אינך מדברת שטויות.

לילה טוב ושבת שלום.

אהרל'ה - קומונר - נתניה.

כל הכבוד!! נכון ב 100%!אנונימי (פותח)
יש הרבה כבוד תנועה לסניף נתניה!
*בתנועהאנונימי (פותח)
פלספנית אני מחכה לתשובה!~אהרלה~!נתניה
כבקשתך- וגמני אענה לך אחד אחד.פלספנית

בס"ד.
1. אני לא מסכימה איתך. "חוצפנית" זה תואר מאוד-מאוד-מאוד כוללני. אני מכירה את תפוזה, ואני יכולה לומר לך שהיא לא חוצפנית. ואם אתה טוען שמה שהיא אמרה הוא חצוף- תגיד "לתפוזה שאמרה משו חצוף". אולי זה משו רגעי? אולי היא פשוט מעוצבנת על משו אחר בכלל, וזה יצא כאן? חוצמזה, לדעתי היא בכלל לא התחצפה...

2. גם אם זה לא מעניין אותך- לא ידוע לי ששבט דביר זה קטן, בטח לא אם התנועה החליטה שבכיתה ט' כבר מספיק "בוגרים" כדי להיכנס לחב"ב, כן? מצויין.
דווקא, ע"פ חוקי התקשורת שהזכרת- היא לא התכוונה אליכם!!! למדת בלשון "מדבר-נוכח-נסתר"? מצויין. אם היא הייתה מתכוונת אליכם כשהיא אמרה "כמה גדולים אבל בתכל'ס אף אחד לא סובל אותם"- היא הייתה אומר "כמוכם- גדולים אבל אפחד לא סובל אותם"... ככה לפחות אני הייתי מתנסחת אם זה מה שהייתי רוצה לומר, הייתי אומרת בגוף שני, כן? אבל לא. היא אמרה בגוף שלישי... יש לזה סיבה מן הסתם, לא? חוצמזה, היא לא התכוונה רק אליכם- וזה בטוח, כי היא דברה על "כמה סניפים"- ברבים.
וההתנצלות שלה- לא, זה לא כי היא באמת חושבת שהיא אמרה משו לא טוב. היא אמרה שלפי תגובתך הנזעמת- היא מבינה שהיא פגעה בך, אז היא מבקשת סליחה. חוצמזה, אם אתה כבר רואה שהיא לא חוצפנית, והיא עוד אפילו מבקשת סליחה בפרהסיא ו"מורידה מכבודה", ויש הרבה כאלה שלא היו מבקשים סליחה- אתה לא חושב שגם אתה צריך להתנצל על שהכפשת את שמה ברבים?!?!?!

3. מאיפה הבאת את זה? כמדומני, שציטטתי לך מפורשות את מה שאתה אמרת- "מי נתן לך את הרשות להשתלח בסניפים כל שהם, ולהגיד בשם כולם ש'אף אחד לא סובל אותם'???"- מכאן אני הסקתי אוטומטית שאכפת לך משאר הסניפים, לא? או שאולי הבנתי עד כדי כך מוגבלת כשכלה של "ילדה בת שנתיים" כדבריך, שאגב- ילדה בת שנתיים מכונה "תינוקת", או לפחות "פעוטה"...=)... ואני, בסה"כ, רציתי להעמיד אותך על טעותך, שאמרת שתפוזה אמרה שלא סובלים את נתניה. כי כבר הוכחתי למעלה שהיא לא אמרה את זה, ופשוט כנראה שהבנת אותה לא נכון. זה הכל...

4. בנוגע למורל שעליו דיברתי. תראה, זה אומנם סה"כ מורל, אבל עיין במה שהגבתי ל "*^*מישי*^*"- בתגובה שלה "בקשר ל...". נראה לי תימצתתי שם את דעתי בעניין המוראל. אם לא הבנת- תפנה אלי.

לסיום, אני יכולה להגיד לך שאני אמנם אשכנזי'ה, אבל "חריף" לא מפחיד אותי, ואני אפילו אוהבת חריף. מקווה שגמני הצלחתי לא להתעצבן יותר מידי, ולבקש שתיקח בחבון את העובדה שאני יכולה להבין למה תפוזה התכוונה קצת יותר טוב ממך, פשוט כי אני מכירה אותה אישית מכיתה א', ואני מכירה כבר את הסגנון דיבור/כתיבה שלה.
ובקשר להערה שלך- טוב, אאל"ט על כל טענה שלך- הוכחתי לך ציטוט ממה שאמרת, אז נראה לי שגם בהודעה הקודמת די היה לי על מה להתבסס, וגם התבססתי עליו, לא?
זהו. גם לי יש הערה, ואולי אפילו הארה, בשבילך:
א. די נהניתי מכל הוויכוח, גם כי אני אוהבת להתווכח, וגם כי בכל וויכוח אני נהנית לגלות עד כמה אני מסכימה עם הדעות שלי עצמי.
ב. רק תזכור, שבסופו של דבר, לשתינו יש אותם מטרות, ושתינו מצפים לבניין ביהמ"ק ורוצים את ההכי טוב בשביל התנועה והעם, נכון? אני שמחה שלפחות בזה יש ביננו הסכמה, ואם אין הסכמה- אתה מוזמן להעיר לי. (פשוט, אני כבר די בטוח שלפחות בזה אנחנו מסכימים...)

אז בצלב"א!!!

וואה וואה אנשיים!!פגזניקית גאה!
חחח.. נשמות!! תרגיעוו!!
כוולה נטיעות .. כולה פורום .. לא צריך כ"כ להתעצבן..
חחח.. מותר לי להגיד את דעתי??
היה פשוט א-ד--י-ר!!! חבל"זז!!

איזה נחמד פתאום לראות אנשים שאתה מכיר מהפורום..[נגיד דניאל ששר.. אהרלה-שלא יודעת מה הוא עשה שם..;) ] פשווט מצחייק..

אין על הסניף שליי!! לא משנה לי מה תגידו!!!
פג"ז בדם שליי!!

סניף מהמם שליי!! תוודה על מה שאתם! אל תשתנו לעולם!!

ד"א- כשחושבים על זה- גב"ש באמת הורידו פורפיל- קרהה משוו?? לא שבאמת אכפת ליי.. ;) דווקא היה אחלה ככה...תוודוו!!

לסיכוום--
אייןן עליינננוווו!!!

הנטיעות לא יוצאות בלי פג"ז
אתם בלעדינו כמו קולה בלי גז
מה ההמשך?? זה לא משנה..
העיקר שאנחנו הכי נהנה..
מדריכות תותחות..
חניכות לא פחות!!!
פג"ז מול כולם לא זה לא כוחות!!

פג"ז-מוווו
פג"ז-ממההה..
פג"ז-קוקוריקו..
פג"ז-מיאוו
פג"ז-ג'מוס...

פג"ז במוופע החיות!!
חפרת עמוק.ישי ויזנר
אני מסכים איתך ברוב הדברים- אבל התחלת להתפס לקטנות ("לתפוזה שאמרה משהו חצוץ") במקום לדבר על הדברים הגדולים.

חו"מ, אנשים (כמעט כל האנשים בשרשור)- תרגעו. אנחנו בני אדם (בפעם האחרונה שבדקתי).

ו"הודיה נבון"- אני לא אוהב משתמשים פיקטיביים. וד"ל.
אמ...פלספנית
בס"ד
ישי- נו, בטח, זה בגנים...
ונתפסתי לקטנות פשוט כי זה השיטה שלי. אם בנאדם סותר ת'צמו כל 3 משפטים, אני צריכה להוכיח לו שהוא סתר ת'צמו, נכון? ואם בנאדם יגיד לי "חייבים לעשות X.... אבל אסור לעשות X...", אפילו בתוך קטע ארוך, כדי להוכיח לו ש, איך חברה שלי אומרת? "טענתו מופרכת מיסודה", אני צריכה לצטט לו את הנ"ל, לא? ככה לפחות המורה למט' טוענת... =)...

וואלה? מתי בדקת לאחרונה? למה אני הגעתי למסקנה שיש בינינו כמה חייזרים... (אהרלה- שלא תתעצבן, דיברתי עלי...)

ו... מה זה "פיקטייבים"? (מבוסס על המשפט "עדיף לשאול ולהראות טיפש ל-5 דק', מאשר לא לשאול ולהשא טיפש כל החיים"...)
בצלב"א!
יש כל כך דברים יותר רציניים לדבר עליהם במה שהואישי ויזנר
כתב שהם לא "חצופה" במקום "אמרה משהו חצוף".
לדוגמא- המורל שלהם. מה זה "זה לא איזה דרך - חיים או אידאל מסויים שנקטנו בו, אלא מוראל בעלמא"? זה מה שחניכים קולטים!!! חניכים לא קולטים רק את המסרים של הפעולות, להיפך, הם קולטים בעיקר את הדברים האלה!

פיקטיביים= לא אמיתיים.
כן, אבל...פלספנית
בס"ד
א. כל כניסתי מלכתחילה לשירשור היתה ע"פ בקשתה של תפוזה שאני אגן עלי'ה... =)... (לא בדיוק, אבל בערך...)
ב. על המוראל הנ"ל כבר הגבתי, עיין בתגובתי ל- " *^*מישי*^* " (איזה כינוי מעצבן לכתוב אותו!!!...), ולכן לא ראיתי צורך להעתיק את עצמי, אלא הפנתי אותו לנ"ל...
הוא ענה לך על זה.ישי ויזנר
ויש עוד מה להגיב.

בכ"מ- הוא מחכה לתשובה למעלה.
אם יהיה לי כוח אני אגיב לתגובה הארוווווווווכה שלו אח"כ.
לא, הוא לא ענה לי על מה שכתבתי ל"מישי"פלספנית
בס"ד
(אין לי כח להוספות.)

בעצם, הוא לא ענה לי על התגובה הארוכה בכלל. אז אני אחכה בסבלנות...
בצלב"א!
יש לך בעיה עם הכינוי? תביאי לי כינוי יותר מתאים!*^*מישי*^*
תירגעי, הסניף לא אלים!!! ואני בטוחה שאלימות זה לא הרעיון שהסניף מחדיר לחניכים שלו (אהרלה?)
שוב, המורל הוא מורל של העיר נתניה, ואין לו שום כוונה לתאר מה שיש בסניף אריאל נתניה! בזה אני בטוחה ב100%!!! את רוצה?תמציאי דברים יותר טובים שינעימו לך לאוזן! אבל הולמים! (לבנות בכל אופן..)
נכון כשיש מפגש בין כל השבטים\ הסניפים או בכלל בין קבוצות שונות, אנשים עושים הכל כדי להוכיח שהם הכי טובים? אז ביום בהיר אחד, החליטו שיש טיול נטיעות לתנועת אריאל (וב"ה שכך...) וטבעי ביותר שכל אחד יצעק שהסניף שלו דווקא הכי טוב! וזה מה שגם נתניה עשו! (בין היתר...) רצו להוכיח שגם בעיר כמו נתניה יש סניף אריאל (עד 120..) , ותראו מה יצא מזה! אז עושים מורלים של נתניה! (שוב, בין ביתר..) זה מורל מאד מוכר פה, אז מוציאים אותו החוצה.. (טבעי, לא?) ואני לא חושבת שזה משפיע על החניכים.. הם הרי די מודעים למה שהם אומרים ולא נראה לי שהם יעשו את זה דווקא "כי אומרים את זה במורל".. אני לא חושבת שאנשים הסיקו מכך שהסניף באמת אלים.. הרי היית רואה הפרדה בולטת בין סניף נתניה לשאר.. (מה שלא קרה...).
עוד משו- אני חושבת שאת ביקורתית מדי.. מילה שאומרים לך ויש לך טענה שלמה.. (זה כולל גם את הכינוי שלי...)... לא באה בטענות ח"ו!... רק מעירה...
זהו לעכשיו... אה.. ובאמת שאין לי שום כוונות רעות...!
חיים טובים
לא, אין לי בעיה...פלספנית
בס"ד
בסה"כ הערתי שזה מעצבן לכתוב כל פעם את כל ה *^* שיש ליד שמך, זה הכל... זה נקרא "צחוק". כן, גם לי יש דבר כזה. אני לא ממש מפלצת... אולי חייזר כן, אבל חייזר טוב=)...
אני רגועה, ואת?
מצויין. את יודעת מה? אם ככה, האם לפי דעתך, מתאים לשיר מורל בסגנון "הבנים ליוו הביתה את הבנות, התנשקו בפתח הבנין, כי סניף נתניה השולטות וכל השאר סתם חנן"? אני בטוחה שלא. למה? כי זה לא החינוך שלנו, כי זה לא ראוי, נכון? אולי הקצנתי, בעצם, כמעט בטוח שהקצנתי, אבל העיקרון- נשאר עקרון.
ביקורתית? אולי, פעם ראשונה שאני שומעת את זה עלי. מילה- כן, אבל... אם למשל, ושוב אני אקצין, יקללו אותך- מילה אחת!- את ישר תסבירי למה "זה לא ראוי, זה לא מתאים, זה בכלל לא צודק, זה לא יפה," ואנל'אידעת מה עוד... נכון? אז כן. אמרו לחברה שלי "חוצפנית". זה לא קללה, ח"ו, אבל זה הכפשת שם ברבים, לא? אז הסברתי למה זה לא ראוי. זהו, פחותו יותר!

(מעניין אותי לדעת כמה עוד הודעות יקחו עד שתביני את הפואנטה...)
בצלב"א!
נשמה...*^*מישי*^*
לקחת את זה קשה מדי, את לא חושבת?!
את יודעת מה? הקצנת... ועוד כמה... בסה"כ שרים מורל ידוע.. כמו שכתבתי, הם שרים משו שידוע בעירנו וממחישים את עצם היותם בנתניה וכו' וכו' כמו שכתבתי כבר קודם...
מה שהבאת זה המצעה של עצמך כדי לתת לי דוג'.. ופה ההבדל!!! ה"מורל" הזה בשום אופן לא מתאר את מה שקורה בסניף!!! וזה מה שכתבתי לך גם קודם...(שוב, אני ממליצה לך לקרוא שוב את מה שכתבתי קודם...)

אמרו לחברה שלך חוצפנית, את יכולה לתת לה להתמודד עם זה לבד? היא צריכה ללמוד להתמודד לבד ולא צריכה לקרא לחברות שלה שיעשו לה את העבודה...
ד"א הכפשת שם ברבים- אפחד לא יודע מי זו תפוזה חוצממך...
לילה טוב!
תשובתי:פלספנית
בס"ד
קשה? לא, לא יותר מידי...
את יודעת מה? הקצנתי... אבל לא יותר מידי... אני לא יודעת יותר מידי, אני גם לא מדריכה, אינלי מושג מה המדריכים רוצים לתת לחניכים. אבל כן. אני ח-נ-י-כ-ה. אני שמה לב פחותויותר מה החניכים קולטים.
אני לא יודעת בת כמה את, אבל יש לי הרגשה שאת יותר קטנה ממני, תתקני אותי אם אני טועה.
מה שהבאתי היתה "המצאה" שלי, ואת באמת חושבת שיש מצב כלשהו שזה יתאר את מה שקורה בסניף? לא. אבל כן, זה כמו שהמורל שלנו- וזה *לא* המצאה, הולך "הסניף שאין דבר עלוב כמותו (לא יעלה על דעתנו לעזוב אותו)", אז כן, חניכות קולטות שמה שמיוחד בסניף זה שאין דבר עלוב כמותו, אבל זה הייחודיות שלנו. כשבנאדם שר מורל, הוא צריך איכשהו לשכנע את הסובבים שאתם באמת הכי טובים, ומה בדיוק הכי טוב בסניף שלכם. אוף, אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי! קיצור, אם אתם אומרים שהייחודיות הטובה של הסניף שלכם זה אלימות- אין לא מה לומר. באמת חבל שזה מה שאתם רוצים להיות.

כן, אני יכולה לתת לה להסתדר לבד, ואני גם סומכת עלי'ה שהיא תצליח. א-ב-ל, וכאן מגיע האבל הגדול, יש גם מצווה של לא לעמוד מהצד כשפוגעים בחבר, או בכל אדם אחר. (תפוזה מוסיפה: "לא תעמוד על דם רעך"...) ככה לפחות למדנו בשיעור תורה. (אלא מה, נ"ך?)
בצלב"א!
פלספנית*^*מישי*^*
שוב.. את מדברת על עצמך או על מה שאת חושבת... שוב אני אומרת לך שלמורל הזה אין שום קשר לסניף וכו' וכו' וכו'...
אנחנו רק חוזרות על עצמינו... עזבי... זה לא הולך ככה... תחשבי מה שאת רוצה... (ד"א אחי שבגילך מסכים איתי (והוא חניך!!!))... קיצר זה לא ילך...
בקשר לחברה שלך אני בטוחה במליון אחוז שלא הייתה שום כוונה לפגיעה!!! ( 1+1)
ובמחילה ממך.. בפעם האחרונה שבדקתי- אני שמיניסטית...
בצפיה לבניין אריאל....
טוב, נמאס לי...!~אהרלה~!נתניה
החלטתי לחכות קצת עם התגובה שלי, סתם כדי לראות איך זה מתגלגל...

אין ספק שאני נהנה מכל רגע... באמת בלי ציניות...
תכל'ס, גמני נהנה מויכוחים... כמובן אם הכל 'לשמה'..חחח...

תראו נוכל להתווכח על כל הנושאים האלה שנים בלי שזה יגמר...

כמו למשל

- האם התואר 'חוצפנית' הוא כוללני מאד-מאד-מאד או לא כוללני בכלל...

- האם שבט 'דביר' בוגר או לא... אפילו אם בחבריה ב'...

- לפי כללי ה'דקדוק', אין צורך לומר 'כמותכם' כדי לפנות אליינו דווקא...
מספיקה שהיא מדברת איתי...(תעשי שנה הבאה בגרות בלשון ותביני חחח)

-מזה שאמרתי 'סניפים כל שהם' - עדיין אי אפשר להסיק מכך שאכפת לי מסניפים אחרים!!!

אגב, אין לי מושג למה את חשה (או תפוזה חשה) שתפוזה צרכה הגנה?!
לא התקפתי אפחד... אני לא נושך... וזהו..

לא צריך להסחף 'לא תעמוד על דם רעך' נו באמת...

בברכה ובצלב"א
אהרל'ה - קומונר - נתניה.
תודה למרים...(מי שהבין הבין..)
נמאס לך?פלספנית
בס"ד
צפוי... עם דיונים איתי- כולם מתייאשים. לחפור. לחפור.לחפור. |מתנשף| (אני מעדיפה לקרוא לעניין כאלה "דיונים". וויכוח נשמע לי יותר מידי אלים, תוקפני. ברגע שזה לשמה- "דיון" זה ההגדרה המתאימה...)

אשרייך שהתאפקת. (איילת!!!|כועס|)

דווקא, חלק מהדיונים שלי נגמרים- בד"כ עם מסקנות לטובתי=)

התואר "חוצפנית" הוא אכן כוללני מאוד... (צ)

ההנהלה והתנועה החליטה שדביר הוא מספיק בוגר, לכן הוא בחב"ב. ואם זה לא מספק אותך- חז"ל החליטו שגיל 12 לבנות, 13 לבנים- הוא גיל מספיק בוגר בשביל ל-ק-י-י-ם- מ-צ-ו-ו-ת-!!! הדבר הכי חשוב בחיים! בשביל להחליט על המשך החיים שלך!!! אז זה בטוח מספיק בוגר... ואני עברתי את הגיל הנ"ל בשנתיים, ושנתיים זה המון זמן! הלאה.

מצד שלישי, ע"פ כללי הדקדוק אם מדברים בצורת "נסתרים", מובן מאליו שאין הכוונה לנוכח... ואתה- את הבגרות כבר עברת, אז בטח כבר שכחת... אני עדיין לומדת את זה, ומשננת כדי להצליח בבגרות, אז החומר יותר טרי בזיכרוני=)

סתם כי ראיתי שתפוזה יצאה "נגד" אנשים, ובד"כ כשמישו יוצא "נגד" אנשים- מתפתחים דיונים מעניינים... אז הצטרפתי לדיון, בצד שאיתו אני מסכימה יותר...

מצויין. אני שמחה שהעניין נגמר ברוח טובה. זה דיונים כייפים!!!
פיחח..*^*מישי*^*
אני מופתעת!!! אבל נו...
באמת שאלתי ת'עצמי לאן נעלמת אהרלה...
פלספנית יקירתי... אל תרגישי קטינה... זה רק יחסית למדריכים... את אפילו טענת שאת עדיין חניכה...
אני רואה שנכנסת לדיון הזה מתוך סקרנות וכו'... כמו כולנו.. חחח... היה לי כיף להתווכח איתך...
נ.ב.
מאיפה באה החתימה שלך?
{לחלום כאילו אין דבר שאי אפשר, לרצות כאילו הכל מותר, לחבק כאילו אין סביבך דבר, לבכות עד שיפקע בלב מיתר...
לשיר כאילו אף אחד- לא שומע, לרקוד כאילו אף אחד- לא רואה לצחוק כאילו אין חיוכים בעולם, לאהוב כאילו לא נפגעת מעולם!}
זה ממש יפה!
וידוי קטן... כנסו...!~אהרלה~!נתניה
ת'אמת, אני לא יגיב לך על מה שכתבת..(באתי כבר לכתוב: "על השטויות שכתבת", אבל ידעתי שזה יגרור עוד קדיחות מכוונך...חחח)

לוידע... יש בך משו שגורם לי לא להכנס בך...חחח...ותאמיני לי, שיש לי במה להכנס...

אני לא יודע אם ראית את מה שכתבתי ל 5111 אם את זוכרת מה היה איתו... ועם בני עקיבא...

(אם את רוצה אני ישלח קישור)

אבל הוא יותר לא חזר לפורום הזה...
נכנסתי בו ובחיים שלו...
שאני רוצה אני מסוגל להכנס במישו עד הסוף...

אגב הוא כתב לי אחר כך במסר"ש שהוא מאד מצטער והוא לא התכוון וכו'...

העיקר, נגמר טוב, היה טוב, עכשיו הכיטוב!!

אני מעדיף לקרא לזה וויכוחים כי זה יותר מאתגר... טעם אישי שלי...(וגם על אפשר להתווכח) חחח..

נ.ב

בכל אופן הייתי חייב...

"חוצפנית" לא תואר כוללני, ואין לי שום בעיה להגדיר אותה ככזאת כשהיא אמרה שלא סובלים את נתניה, והיא אמרה. היא אפילו בקשה סילחה.
הא, ועוד משו קטן... הייתי חייב.!~אהרלה~!נתניה
אם כל הכבוד לך, שבט דביר, הם עדיין קטנים...

נכון הם כבר חייבים במצוות,

אבל

אולי הם בוגרים בגילם, אך לא בהתנהגותם... לא כולם, אבל יש...

גם על אפשר להתווכח

או

להתדיין כלשונך...

יומנחמד..
מסכימה ב100%רחל=)
הבגרות לא מוכחת על פי כמות האחריות אותם הם נושאים אלא עפ"י ההתנהגות שלהם....
איש..*^*מישי*^*
אתה אוהב ויכוחים...
(עמנואל כועס מאד...)
לא הבנתי... ממה התחמקתי?! ואיפה פלספנית?!!~אהרלה~!נתניה
אני כאן...פלספנית
בס"ד
אהרלה- אמרתי כבר שאני אומנם אשכנזיה, אבל פלפל וחריף לא מפחידים אותי ב-כ-ל-ל...
לא, אני לא אוהבת לדון ולהבריח אנשים. כשאני דנה- זה לא ע"מ לשפוך את הדעה שלי, זה על מנת להקשיב לשאר הצדדים, ולהסביר את עמדתי. תתפלא, אבל בשיטה הזאת- כבר היו לי לא מעט דיונים, שהמשפט האחרון של הצד השני היה "טוב, צודקת" או "אין לי מה לומר" או "ניצחתני."...

יודע מה? יום ראשון יש לי שיעור לשון, אני אשאל את המורה...
"והעיקר לא לוותר כלל..."*^*מישי*^*
אולי פעם תודי שאחרים עלו עליך??!
עלו עלי? מאיזה בחינה?פלספנית
בס"ד
חוצמזה, אני די נמוכה, כך שלא יהיה קשה לטפס עלי... אבל ברצינות. לא הבנתי, עד כמה שאני רואה- כל טענה שהבאתם- סתרתי, והוכחתי, וציטטתי למה אתם טועים. לפי כללי המשחק שלימדו אותי, זה נחשב ניצחון לי. אז אולי אנחנו בכלל לא משחקים באותו משחק? את משחקים ב"וויכוחים" (במלעל), ואני ב"דיונים" (במלעל)... מה שבטוח- שלי הרבה יותר מאתגר... הוא מצריך הקשבה, יכולת ריכוז, דעות מגוונות, שימת לב לכל משפט שנאמר, הוכחות, זריזות, חריפות, חוש הומור- כמה שיותר יותר טוב, מטרות טובות, ועוד כמה וכמה דברים... אצלכם יש רק דרישה יכולתית אחת: תקיפה. לא, לא, המשחק שלי מאתגר ומ-ה-נ-ה במידה יוצאת מן הכלל... והמיוחד שבשני המשחקים- אחד יכול להתמודד מול השני, בלי לדעת את החוקים של השני! כמובן, ששחקן ברמה בינונית ב"דיונים" (כנ"ל), ינצח בקלות שחקן ברמה זהה ב"וויכוחים" (כנ"ל)...
סיכום: נהניתי, וע"פ דעתי- גם ניצחתי, נראה מי יעז לומר שלא. עוד משו: אני לא מתכוונת להיכנס לשירשור זה שוב, לא מפאת פחדנות, אלא כי לא חוזרים על משחק פעמיים. המשחק הזה- נגמר. המשחק הבא- אולי יתחיל. מה שבטוח- המשחק הזה נגמר בניצחון שלי... (נו, בטח, כי אני ב"דיונים (כנ"ל) ואתם ב"וויכוחים" (כנ"ל)...)
זהו!!!!!!!!!!!!!
בצלב"א!!!
חח...*^*מישי*^*
א. לא סתרת\ הוכחת כמו שאת חושבת... הרי לא שוכנענו אז את לא יכולה לנצח אם אין לך את מי לנצח...
ב. אני בטוחה שתחזרי לפה (ואולי כבר חזרת ולא הגבת...)
ג. נכנסת לזה עמוק מדי... לא מתכוונים לפגוע בך.. בלי לחץ...
ד. מצחיק שאת קוראת לזה משחק... אני שמחה שהמשחק שלך יותר נחמד...
ה. כבר הודו פה שניצחו אותך... 'צטערת לאכזב...
ו. הייתי חייבת להגיד את זה- רואים שאת עדיין אממ.. קטינה... בלי שום כוונה רעה!!!
ז. בצלב"א!!!!!!!!!
חזרתי, רק כדי ליידע אותכם בתשובת המורה ללשון:פלספנית
בס"ד
א.חד-משמעית: חוצפנית זה תואר כוללני, ואם מישו אמר רק משהו אחד חצוף-
הוא לא חוצפן, הוא התחצף.
ב. מבחינה לשונית, לפי הדוגמא שאמרתי למורה: אם אני אומרת למורה שיש
מורות שלא מתחשבות בנו, אני *לא* מתכוונת לאותה מורה שהיא לא
מתחשבת בנו, אלא למורות אחרות.
אז תזכיר לי רגע, מי יודע יותר טוב לשון, אני או אתה? צדקתי בכל הפעמים!=)

ועכשיו נגיב למישי:
א. לא שוכנעת, כי באתם במטרה לא להשתכנע. כמו במט', אם אני אוכיח לך שזה משולש שווה צלעות, את תמיד יכולה לומר "לא השתכנעתי". זה לא אומר שלא הוכחתי...
ב. לא, דווקא לא חזרתי, רק עכשיו...
ג. לא יותר מידי עמוק, בכל אופן... מקסימום, אני יודעת לשחות במים עמוקים... ומה אכפת לי אם יש מתחתי 3 מטר או 100?
ד. כדי להפוך את החיים למעניינים ומגוונים יותר- אז צריך להפוך את כל החיים למשחק אחד גדול. משחק החיים, אבל לא זה שכבר קיים בחנויות- אלא "המשחק האמיתי של החיים".
ה. מי הודה, הצד שלך? חכמים גדולים, 2 שמינסטים/קומונרים על חמשושית, ולמרות זאת- כמה שלא תכחישו- ניצחתי אותכם...
ו. קטינה? טוב, אני אשתוק. עוררת את חמתי.

בצלב"א!
התכוונתי לפלספנית*^*מישי*^*
שהגיבה רק לך ולא לי...
מעניין שדווקא מזה התחמקת...*^*מישי*^*
אני? ממה התחמקתי?פלספנית
פלספנית, לא הבנתי למה את חותרת!!!~אהרלה~!נתניה
מה רצית להגיד בזה עלי?
פלספנית, נראלי הפסדת הפעם...!~אהרלה~!נתניה
בצער רב וביגון קודר...
הפסדת...
תנחומי...
ידעתי שאתה אוהב ויכוחים...*^*מישי*^*
אתה רואה פה ים?פלספנית
בס"ד
אני לא. לא חתרתי לכלום...
אין דבר כזה הפסד.
הבעתי את דעתי? חיזקתי בעצמי את דעותי? החכמתי בדעות של אחרים? ניצחתי. על זה- אין וויכוח, וגם לא דיון...
אוי... אל תתחילי שוב...!~אהרלה~!נתניה
בבקשה...
בואי לא נתווכח על זה...
לא צריך ים בשביל לחתור...

אגב, מה היה בשיעור לשון אתמול?!?!
איך אני מתה על זה!אפוש
בס"ד
אני מתה על ילדות קטנות שלא מבינות כלום מהחיים שלהן והן מנסות להראות שכן..אני לא אומרת שאני ממש גדולה אבל אני מספיק בוגרת בכדי להבין שאת פלספנית (בת15) מתווכחת עם בנאדם בוגר (קומונר) ומנסה להראות לו שאת יודעת יותר ממנו...בחייאת?! תקחי ת'צמך בידיים- תביני שמאחור ההאגו שלך עומדת את ואת ב-ט-ו-ח לא יותר טובה מאריה (קומונר נתניה) או מכל בנאדם אחר!...חוצמ'זה שאני שומעת אצל פלספנית סוג של "קנאה" על גאווה היחידה של נתניה..מה אתן יודעות בכלל מהחיים שלכן?! אתם בקושי מבינות מה הולך בתנועה ובמיוחד בבנים אז יאללה לכו לאיזה מועדונית צהריים או משהו אם משעמם לכן...
נ"ב
נצלו כל רגע בתור חמשושיות תעשו את כל השטויות עכשיו כי ארח כך קצת מאוחר בשביל זה...ותשתדלו בדרך לא להיות "חצופות"
ובדיוק על יחס כזה דיברתי.ישי ויזנר
ודיברנו כבר על הנושא.
או- פה אהרלה!!!!*^*מישי*^*
איזו גאווה!!!
אפו'ש- עם כל הכבוד (ויש!!) -הגזמת..!
הו הו דברי חוכמה בשירשור החמשושי הלאז...אפוש
אגב אני בגולן... איזה שלג מדהים!!!!~אהרלה~!נתניה
עד לשם ברחת?! *^*מישי*^*
חחח ברחתי?!!~אהרלה~!נתניה
את מכירה אותי מספיק כדי לדעת שאני לא יברח בחיים מאף אחד...

ואי אני בגולן, מדהים פה!!!

נסעתי בגלל שחשבתי שיש למדריכים סמינריון, ועכשיו הוא נדחה,
איזה בעסה, נתקעתי...
מה אתה מתלונן??!*^*מישי*^*
אתה יודע כמה אנשים היו רוצים להיות במקומך??!
ביטלו לי סיירת בקדומים בגלל זה...

נ.ב.
בשביל זה יש קומונר שלומד בי-ם
חחח.. הקומונרים של היום סטלנים...!~אהרלה~!נתניה
דבר בשם עצמך...*^*מישי*^*
בעצם במחשבה שניה...

עמנואל: למה אתה מסנן אותי??!
בואנה חפרתם!אנונימי (פותח)
מה אתם חשים?
ממש חפרתם!!!
פלספנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~אהרלה~!נתניה
כשמך כן את!!! פ-ל-ס-פ-נ-י-ת!!
די לחפור על כל דבר קטן!!!
שאומרים לך נסחפת, לא(!) מתכוונים שיש פה ים!!!
תתפלאי, כן, גם שאומרים לך שנכנסת עמוק, לא(!) מתכוונים למים!!!
ו... עשי טובה... אל תלמדי אותנו על משחקי החיים... את מדברת שטיות וזה מביך אותך...
ו... דבר אחרון... חחח... כן, מה לעשות, את מדברת כמו קטינה.... חחחח....
הא, אגב בקשר למורה שלך ללשון:

1. בן אדם שמתעקש הוא - עקשן.
2. בן אדם שמשקר הוא - שקרן.
אם בא לך תכתבי לי במסר"ש כי יש לי עוד המון דוגמאות...(חחח)
ז"א שבן אדן שמתחצף הוא - חוצפן!!!!
נראלי צריך לפטר את המורה שלך....
יומנחמד.
איכשהו הגעתי לכאן שוב... =)פלספנית
בס"ד
זה רע להסחף? אני לא מתביישת במה שאני, ואם אני פלספנית- זה גם טוב.
לא למדתי אותכם על משחק החיים שלכם, שיערתי, והסברתי מה הגישה- ככלי המשחק- שלי לחיים... איך זה מביך אותי, אם אני לא נבוכה?
אני? קטינה? טוב, אולי. אם הקומונר הגדול, ממרום שנותיו הרבות, שגדול ממני בדיוק ב... 3-4 שנים? אומר, אז הוא בטח צודק... |מגחך|
בן אדם שמתעקש תמיד הוא- עקשן. בנאדם שמתעקש פעם אחת בחיים שלו, הוא מתעקש/התעקש.
בנאדם שמשקר תמיד הוא- שקרן. בנאדם שמשקר פעם אחת בחיים שלו הוא- שיקר/משקר.
ז"א שבנאדם שמתחצף כל החיים שלו- הוא חוצפן, ובנאדם שמתחצף פעם אחת בחיים שלו הוא- מתחצף/התחצף.
בצלב"א.
רק משו קטן-תפוזה 1
בס"ד

זה נחמד לקרוא את השירשור הזה, (שחלק ממנו הוא בגללי (?))
אבל פלספנית- לא תמיד להיות פלספן זה טוב. לפעמים זה אפילו מעיק על האנשים מסביב.
"מנהרה נחפור נחפור במרץ!!!"*^*מישי*^*
פלספנית!! אל תנסי ללמד אנשים חוקי לשון..!
אם לא שיכנעת.. איך את יכולה להגיד שהוכחת??!..
משחק החיים שלך הוא שלך... אל תערבי אותנו כאילו אנחנו אשמים בזה שהוא לא הולך כמו שצריך...
ובחיית.. אהרלה בסך הכל קרא לתפוזה חוצפנית...! (וזה כי היא אמרה משו שגרם לו להגיד שהיא חוצפנית!!)
ותעשי טובה.. זה רע להיסחף.. ק"ו להתפלסף...
שבוע מעולה!!!

בצלב"א
אני מוריד את הכובע!!!!~אהרלה~!נתניה
בפני תפוזה! כל הכבוד.

פלספנית, אני ממתין להתנצלות.

בברכה.

אגב, מישי, אהבתי את ה 'מנהרה נחפור נחפור במרץ' לקח לי כמה שניות להיזכר,
חחח יפה, חייכתי!!!
חח..*^*מישי*^*
משום מה, זה בא מהסניף...
שבוע טוב!!!!!
מסכימה עם מישי.. לא משוו אישי נגד פלספנית.. ;)פגזניקית גאה!
גם אני (כמובן) מצטרף בזאת...!~אהרלה~!נתניה
מחכים לתשובה ממך... עדיין...!~אהרלה~!נתניה
וע"פ שיתמהמה עם כל זה אחכה לו...תפוזה 1
אנחנו עדיין ממתינים... מתמהמה מתמהמה אבל שיגיע...!~אהרלה~!נתניה
פלספנית אמרה לי להגיד-תפוזה 1
בס"ד

שחבל על המאמצים שלכם כי אין לה תוכניות לחזור ולהתווכח עם אנשים שבגלל שהיא יותר קטנה מהם- הם לא יודעים להפסיד בכבוד, ואולי גם עם גדולים מהם הם לא יודעים את זה...
תגידי לפלספנית, שאם היא בורחת,!~אהרלה~!נתניה
כנראה שיש לה מה להסתיר...
כנאה שהיא הפסידה...
ותגידי לה שאני בכלל לא מחפש מי הפסיד הוא ניצח, אני לא נלחמתי עם אפחד,
ואם היא מרגישה מנוצחת או מופסדת, הבעיה כולה שלה.
איתך אין לנו בעיה, את בסדר, רק חברה שלך, לא יודעת לכבד וויכחים. וחבל.

שבת שלום.
אהרל'ה.
איש.. עזוב אותה...*^*מישי*^*
היא לא תחזור.. או שלא תגיב...*^*מישי*^*
תפוזה דאגה להגיד לה שקפצו עליה כמה...
...תפוזה 1
בס"ד

למה את מדברת אלי בגוף שלישי?
נכון.. הבעתם חוסר סבלנות אז אמרתי לה.
ממ..*^*מישי*^*
אולי כי דיברתי עם מישו עליך? (ולא מאחורי גבך..!)
אולי.תפוזה 1
ידעתי!*^*מישי*^*
תגידו.. גם לכם האתר של אריאל לא נפתח או שרק אצלי הדפקט?
תנסי מהקישור הזה-תפוזה 1
לא עושה כלום חוץ מלתקוע ת'מחשב...*^*מישי*^*
אוי מצטערת.. העיקר הכוונה.תפוזה 1
לא מתלוננת! חח.. תודה*^*מישי*^*
תגובה מפלספנית-תפוזה 1
בס"ד

הערה משלי- אולי חלאס עם זה? נמאס לי להיות המעבירת מסרים.

עכשיו מה שפלספנית אמרה- היא לא רואה בזה בריחה, אין לה מה להסתיר פשוט היא לא רואה צורך לדון בעניין. ההבדל בין דיון לוויכוח, כמו שהיא כבר ניסתה להסביר, הוא שבוויכוח- כל אחד שופך ת'צד שלו, ובדיון כל אחד משתדל להבין את הצד האחר.
קשה לה לדון עם מישהו שמתווכח, זה פשוט מאבד את כל הטעם בדיון/ויכוח.
מה לעשות שאדון אהרלה הקומונר מ-ת-ו-ו-כ-ח ולהתווכח היא ש-ו-נ-א-ת. היא אוהבת לדון. ברגע שאחד מהצדדים לא משתף פעולה ודן כמו בנ"א- שלום, תתוכח כמה שבא לך, היא לא בעסק.איך אתה יכול בכלל, אדון אהרלה, לומר משפט אחד- שהפסדתי, ומשפט הבא- שאתה לא מחפש בכלל מנצח ומפסיד? בעצם סתרת את עצמך, מה שמוכיח שאתה בעצם פוחד- כי אתה "הפסדת". נכון. היא לא יודעת לכבד וויכוחים. כי לוויכוחים אין כל כבוד בעיניה.
וויוכחים לדעתה- זה מילה נרדפת למריבה. ומריבה- לא אצליה ב"ה ובעז"ה. היא יודעת לכבד דיונים.וזה- כמו שניסתה להסביר- לא דיון...
שבוע טוב, ובתקווה שלא תישאר לך טינה כלפיה אחרי הכל, כי לא זה היתה המטרה מלכתחילה.
מורי'ה.
זהו. עד כאן דבריה. העברתי את מה שהיא אמרה לי מגוף ראשון לגוף שלישי.
במחשבה שניה,תפוזה 1
בס"ד

אחרי שאני קוראת את זה, זה נראה קצת מגוחך להעביר את זה לגוף שלישי.
לא נורא. תשרדו.
מה קורהה פה?? נוו באמת.. תתבגרוו כבר..פגזניקית גאה!
|מתבגר| מה את רוצה??תפוזה 1
די! מספיק!!~אהרלה~!נתניה
אני סוגר בזאת את הדיון/ויכוח הזה.
אני לא מוכן לקחת חלק בשטויות שרצות כאן, אין לי כח יותר להתווכח על שטויות כמו ילד בן ארבע!
מבחינתי, אני סוגר את הדיון הזה!
בבקשה אל תגיבו יותר בשרשור הזה.
תודה לפלספנית שגרמה לנו להגיע עד הלום,
תודה לתפוזה שעשתה לילות כימים להעביר לנו מפניני פלספנית.(תפוזה אין לי משו נגדך...באמת.)
ותודה להשי"ת שזיכנו להתווכח על שטויות!
ה' עמכם!
שבוע טוב!
בבקשה לא להגיב יותר.

נ.ב
פלספנית אכזבת, ציפיתי ליותר, להרבה יותר.
יופי. הגיע הזמן שמישו יסיים את זה.תפוזה 1
אווהווו!! סופסוף מישוו כאן בוגרר!!פגזניקית גאה!
ואני השכנה שממול..!*^*מישי*^*
איזה כבוד נפל בחלקיך (צ)תפוזה 1
*ג'ורג' ויזלי**^*מישי*^*אחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך