א. ח"ו מסכנים. אבל לדעתי, לא צריך לעשות פעולה על הגשמה, נניח, אבל למה לא להגיד "וולקאם וברוך הבא לגרעין החדש!" כמו שצריך, ולהקל עליו להשתלב בהגשמה (כי תכלס, רובן/ם לא רוצים להגיע לשם)?...
ב.אבל אם הן לא מחנכות?... זה ב)1. וב)2 זה- זוכרת את החמשו"ש? הייתה לנו יחידה בדיוק על זה. אם אנחנו לא נחנך על הגשמה, זה נורא יפה הדיבורים, אבל בלי לראות בשטח... אני אישית, אם לא היו מראים לי בשטח, זה היה הרבה פחות משכנע אותי שאני לא מתנתקת מהסניף והופכת למסכנה הגרעינית (לנו הציגו את זה בדרך שונה ממה שהציגו אצליכם, אז למרות שלא ראינו הגשמה פועלת זה לא שינה לי). לפחות ככה אני רואה את זה. (כן, אני יודעת שהתערבבו לי 2 נימוקים בב2. אז מה><. אני על חצי מסך עכשיו, עם מקלדת דפוקה ולא יושבת על כסא נורמלי).
ג. ברור ברור! אבל שוב לא מובן לי למה לא לתת לגרעין החדש לטעום מההגשמה? למה לא להלהיב אותו? מילא להגשמה, אם את רוצה לקחת את זה לכיוון אחר- אז לעשייה. אפשר אפילו לעשות משהו משותף עם הצוות... ~יונת מפנטזת~.
ד.לא רק. אנחנו צריכות לשים לב לגרעין החדש. סה"כ הוא זה שהוא עומד להצטרף אלינו. נכון שצריך להיות קשר כללי עם הסניף, אבל ברור שאם גם נדבר גרעין ידידיה, זה יציג את ההגשמה באור שונה לחלוטין.
אז סה"כ, אני מאוד בעד, ואני מסכימה שצריך לחשוב איך עושים את זה ככה שזה יביע בכיניות יתר.