מקווה מאוד שלא ימחקו גם את זה.......עזרא - ארכיון
עבר עריכה על ידי אורטלי בתאריך י"ז סיוון תשס"ח בשעה 12:54
עבר עריכה על ידי אורטלי בתאריך י"ז סיוון תשס"ח בשעה 12:54

מקווה שמספיק אנשים יראו את זה עד שהאשכול ימחק.

כבר תקופה שהפורום הזה מנוהל בצורה לא נורמלית. כל דבר קטן שזז נמחק.

מנהלים יקרים לרשותכם מספר אפשרויות לנהול הפורום: 1) להשאיר את ההודעה כמו שהיא. 2) להערוך. 3) לנעול. 4) למחוק.

הסדר של האפשרויות נרשם בסדר הזה בכוונה, מהקל אל הכבד. אך לצערי המנהלים משתמשים באפשרות האחרונה לכל דבר שלא נראה להם.

יש לזכור שהצופים בפורום הוא סוג אוכלוסייה רחב מאוד ,גם בנים וגם בנות מכל האזורים.לכן אפשר לכתוב על כל מה שעולה על רוחנו...

נכון. לשון הרע, רכילות, פגיעה באדם מסויים, שקרים וכו' אין להם מקום בפורום. אך האם זה דורש למחוק את כל האשכול? אולי מספיק רק להערוך את הקטע הבעייתי? אולי השאכול עצמו הוא חשוב מאוד חוץ מאותו קטע?

מנהלים! אתם מנהלים לא בשביל למחוק! אתם מנהלים בשביל לעשות סדר! ואם האשכול לא נראה לכם למרות שאין בו פגיעה חמורה תוסיפו תגובה עם הסיבות לנעילתו כמו שמנהל צריך לעשות!!!

מקווה שיעזור....מנהלים לצומת לבכם....תודה.

אני אישית לא רואה שהמנהלים כל כך מוחקים הרבה..עזרא - ארכיון
זה נכון מאוד שיתקנו כבר גם לי נמחקעזרא - ארכיון
לא צריך שיהיה בכלל מנהלים..עזרא - ארכיון
מה הקטע בזה בכלל...
כל אחד ישים מה שנכון וטוב לדעתו וזהו..שיהיה אחד שאחראי על כל הפורומים וזהו!
יש בזה משו..עזרא - ארכיון
אבל איזה מנהל ייכנס לכל הפורומים??
תגידו לפי מה בחורים מנהל?
סתםםם מנהלים חמודים שלנו...חחח
צריך מנהל....התפקיד שלו זה לעשות סדר....עזרא - ארכיון
ולא למחוק כל דבר...איך בוחרים את שואלת?...אז ככה יש מנהלי על ואם אתה חבר שלהם אז אתה פשוט מבקש יפה ואתה תוך דקה מנהל.
נכון.. אבל יאללה לא יפה..עזרא - ארכיון
נבקש מהן יפה לא למחוק וזהו.. לא צריך להגיד שלא צריך מנהל ומי שנבחר לא מתאים.. כי זה לא יפה.. וזה ממש תינוקי..
כמה דברים:עזרא - ארכיון
ינון יפה שאתה יודע להעתיק הודעות לפחות..לכן תיכנס לשם ותראה תתגובה של יואלי:]
לגבי איך בוחרים מנהלי זה באמת מה שקורה אני לא מבינה למה זה ככה..אבל זה מה שיש!
אם יש למשהו בעיה עם מחיקת הודעה מסוימת הוא יכול לפנות למנהלים ולברר למה מחקו לו..אני אישית כפי שכבר הסברתי בשבת גרעין לכמה בנות אהמ אהמ..(קפד ראשכם!!) ממש לא אוהבת למחוק הודעות אני שונאת שעושים לי את זה ואם אני ינסה לספור כמה מחקתי זה יהיה משהו כזה...4 הודעות שמתוכם זה שתים של מנהל אחר סורי אורי;) כמו ששני אמרה אנחנו ממש לא מוחקים הרבה ותלמדו להעריך עבודות של אחרים!!!!
ינון עם כל הכבוד אתה לא רושם פה הודעות כמעט בחיים לא מחקתי לך הודע אז בבקשה לא לזלזל ולא סתאם להגיד דברים בגל שיש הודעה מפורטת ביותר על מחיקת הודעות ש"מוחצת" את המנהלים!אני שמחה שאהבת את ההודעה הזאת אבל זה לא סיבה לפרסם במיוחד שזה לא נכון!!!!
מצטערת על החפירה הייתי חייבת!:]
לא הבנתי מה ערכת?עזרא - ארכיון
ככה...עזרא - ארכיון
אני יודע שאני מעתיק יפה יואלי נתן לי רשות להשתמש בהודעה שלו ושיניתי כמה דברים......וכתבתי את זה לגבי המנהלים לא ראיתי פה שום פניה ישירות אליך אז לא להצתדק...וכמו שכתבתי למחוק זאת הפעולה האחרונה.....ואל תגידו שאין פה מחיקות כל הזמן...תעשו סקר ותראו...אז נכון יש לכם סמכות אתם יכולים לעשות דברים אבל אתם לא חייבים לעשות שינויים כל הזמן....וגם עוד הארה אם אין מה לכתוב פשוא לא כותבים לא להתחיל להמציא כלמיני משחקים מטופשים ודיונים בלי משמעות בשביל זה יש פורום אקטואליה ופורום מוראל...אז דיי (א)נשים.......ובנוגע להערכתינו אליכם אנחנו ממש מרחמים עליכם זה ממש קשה להכנס לפורום ולמחוק שטויות להנאתכם......אז אתם לא חייבים להגיב על זה...פשוט תקראו ותחשבו....זאת הערה בונה
מצטערת על ההתפרצות מקודם..עזרא - ארכיון
ואל תחשוב שאני נכנסת לכאן כל יום ככה שאני אצבנית או סתאם ומוחקת הודעות סתאם כי זה נחמד ממש לא !!!וכל מי שחשוב ככה אז מהר שיוריד את המחשבה הדבילית הזאת!
ואצלי זה באמת הפעולה האחרונה למחוק ואין הרבה משחקים ודברים כלה שהמנהלים המציאו בגלל שאין מה לכתוב אז בבקשה!!
אולי אנחנו צריכים להיות יורת עדינים(חלקינו אהמ אהמ..) כל פעם שאני ימחוק אם זה יעזור לכם אני יגיד למי שמחקתי בשיחה אישית למה.כמוני כל שאר המנהלין מתבקשים לעשות!
נו ינון, לפחות בחלק הקשבת ליעזרא - ארכיוןאחרונה
ועוד פורום כפול!מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטה
וואו, שאלה לא מעניינת, אין צורך לשאול אותה בכל מקומקפיצים נטושים

ם

במחשבה שניה אתה צודקטויוטה

באמת לא מעניין לעקוב אחרי ההקפצות שלך...

זה גם נכוןמקפיצים נטושיםאחרונה

זו בעיה שלך....

..שנהב

זה כמו להיות צמאה במדבר גדול ומישהו מביא לך מים אבל רק טיפה קטנה.

או שהוא מביא דווקא בקבוק ענק ואת שותה ושותה ושותה ולא רווה.

..שנהב

חסדים.

ה׳ חסיד וגומל באופן שאין לשער.

תאמינו. אתם לא יודעים כמה טוב עוד לפניכם. 

..שנהב
תודה ה׳. אבל כל הכאב ראש הזה לא בשבילי.
..שנהב
ניסים קורים. אנחנו נס.
..שנהב
יכול להיות שאני קצת על הרצף?
..שנהב

1. הוא חזר לארץ וזה עושה לי קשה אפילו שחשבתי שהתגברתי עליו. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.

2. ראיתי את כל התמונות והסירטונים האפשריים. דברים מזעזעים. הרגשתי צורך לראות את זה. מין אובססיביות שנכנסה בי. מקווה שזה לא יגבה ממני מחיר יקר מידי. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.

3. אני כל היום בבית. רוב הזמן במיטה. לא יודעת איך להרים את עצמי לעשייה. בכללי בתקופות בחיי שעשיתי דברים משמעותיים זה כי אמרו לי, כוונו אותי, דרשו ממני. אני לא יודעת *ליזום*.

4. גם אין לאן לצאת. אין לי חברות בעיר הזאת. אני לא יודעת לתקשר יותר מידי עם אנשים חדשים. באלי לעוף מפה. באלי מסגרת שתכריח אותי ליצור קשרים.

5. החברה הטובה שלי התחתנה, עברה לגור בחול, ובקושי עונה לטלפונים. מותר לי להתאבל?

6. החרדות של הימים הראשונים זה דבר שחשבתי אז שלא יעזוב אותי. חשבתי שלעולם לא אוכל להרדם בשקט. והנה הם עזבו. חוץ מהרעש של המטוסים ומסוק פעם ביום לא מרגישים שיש מלחמה.

7. גם היה מפחיד לראות את אבא ככה. יום ראשון שעבר היה פשוט זוועה. 

..שנהב
לא יכולה לסבול אנשים רגשנים. יש בי זלזול כל כך עמוק כלפיהם.

אולי יעניין אותך