הגשמה התחיה מר"ץ בלבד!עזרא - ארכיון

כפי שידוע לכן,בסוף השנה ענת עוזבת.

זה האשכול נועד על מנת להעלות רעיונות מפוצצים למתנה +ברכה.

# גרסאות לברכה יועברו אלי למייל- renana_brown@walla.co.il אם אתן רוצות שמכל הגשמה תהיה ברכה נפרדת, אנא ספרו לי על זה.. גרסה סופית תתפרסם כאן באתר. היו קשובות.

# מתנה- בשונה מהאנשים הנורמלים, אנחנו כזכור, מגשימות (כבוד!) ולכן המתנה צריכה לענות על הקריטריונים הבאים:

1. זולה-(משו בסגנון של הכל בדולר, אפשרות לטיפה יותר). לא(!) קונים סרוויז, אגרטל או ספר. זו מתנה למורות בלבד.

2. המתנה צריכה להיות מופרעת. משו מוזר  שלא מצפים לקבל כמתנת יומולדת

3. מצחיקה. המתנה צריכה להעלות גיחוך או צחוק פרוע אצל מקבלת המתנה, קרי- ענת.

4. המתנה צריכה להיות לא (!) שימושית. בשונה מספר, מחזיק מפיות או סדין.

# הערה, בשעת הצורך ניתן להקל בסעיף 4. במקרה שלא מוצאים משו מדליק ולא שימושי.

בנוסף, במידה שתרצו, ניתן קנות מתנה יפה, שימושית ויעילה מכולנו יחדיו ונאסוף לכך כספים דרך רכזות ההגשמה. נא להעלות הצעות כאן באתר. מישי מוכנה להתנדב לרכז את זה?

(אגב, מי שמעוניינת לדעת מה שיר ואני קנינו לענת, יכולה לשאול אותי בשיחה אישית.)

# רעיונות למסיבה שניתן לערוך לה בשבוע עבודה לדוג, או מתישהוא שנבוא במיוחד- תעלו רעיונות כאן.

סוף דבר- כל אחת שקוראת את זה,מהתחיה מרץ, אנא העבירו גם לשאר ההגשמה שלכן למקרה שאינה חברה בפורומינו הנאהולא תראה הודעה חשובה זו. תודה שהגעתן עד הלום.=)

אפשר לשאול למה לא עושים מתנה יחד?עזרא - ארכיון
נשלח בטעות..עזרא - ארכיון
מה הקטע שלכם?!!!?!? אתם לא המגשימות היחידות אין שום קטע לעשות לה מיליון מסיבות ושתקבל פוול מתנות!!! מיילא אתם חסרות שכל שרוצות להיות מגניבות ולעשות לה לבד אבל לרשום את זה בפורום כשכולם רואים את זה?..כשתקבלו ת'שכל הרב שיש לכם תודיעו לכולם!
וואו הדר, טוב שלט התרגשת יתר על המידה...עזרא - ארכיון
אנחנו לא באות מתוך מניע סודי ואפל "בואו נעשה לה מליון מסיבות ונביא לה פול מתנות, ואה... בנוסף לזה... בואו נידפוק בגדול את דבירניקיות אז נהיה מגניבות וחסרות שכל" בלה בלה בלה ... ממש לא!!!!
זה פשוט כי אנחנו היינו עם ענת קצת יותר ממכם ובתור הגשמה שנה שניה אנחנו מרגישות מעט שונה אז רצינו להביא משו מאיתנו שאנחנו שנה שניה .
חוצמזה... מה הבעיה שנכתוב את זה בפורום? רק לדבירניקיות יש רשות לכתוב בפורום? הוא הרי נועד לדברים שקשורים להגשמה.

אני ממש חושבת שזה רעיון מעולה ות'אמת עדיין לא ראיתי שעוד מישו הציע לעשות לה משו-ככה שבינתים אין פוווול מסיבות ומתנות אלא רק אחת...

רננה.. את ממש טובה בלמצוא דברים כאלה. אז יאלה...
יומעולה ממש!!!
רחלי
נ"ב... אני מאמינה שקיבלנו ת'שכל הרב שיש לנו.
למה באמת רק התחיה?...עזרא - ארכיון
לי אישית לומשנה...עזרא - ארכיון
רק לא כל כך הבנתי על מה ההתלהמות... אם הציעו לעשות רק שנה שניה... מן הסתם יש סיבה שלא ידועה לי.. ניתן לשאול את רננה...
זה די טבעי שנתעצבן, לא?!עזרא - ארכיון
אם אנחנו היינו עושות משו לבד, אולי גם אתן הייתן רוצות להצטרף...
חוצמזה, קבלו את זה כמחמאה שאנחנו רוצות לעבוד יחד איתכן...=)

אז שותפנו?(שורש ש.ת.פ., בסביל...)
אני לא חושבת שיש מה "לצרף". זה נורא הגיוני שנעבודעזרא - ארכיון
מלכתחילה ביחד. למה למען ה' לעשות דברים בנפרד?...
לא רואה את המחמאה...עזרא - ארכיון
אני באמת לא מבינה על מה כל ההתבכיינות.

1. נתחיל כמו שרחלי אמרה, אנחנו כבר שנה שניה בהגשמה ונראה לי שיצרנו קשר עם ענת קצת יותר מכן. יש לנו הומור משלנו, בדיחות פרטיות משלנו. אני לא רואה שום בעיה שנעשה את זה לבד ונפרסם את זה כאן כי זה פורום הגשמה. כואב לך, אני אביא ממחטה.

2. ביננו, ממש לא התכוונתי לומר את זה פה בקול וגם כ"כ בחריפות, אבל מה לעשות- אתן בכייניות! (חוץ מכרמל).
למה הדר את חושבת שאני ארצה לעשות איתכן משו כשאתן לא מפסיקות לעקם את פרצופכן ולהרים את האף? למה שאני אציע לכן לעשות משו לענת כשברור לי שהתגובה תהיה משו בסגנון:"מה לי ולה? אז מה אם היא עוזבת?" (ואני לא אוסיף עוד כי...).
תודה רבה אבל אני מעדיפה לוותר על שותפותכן.

זה נראה לי כ"כ מטומטם להתעצבן על זה כי אם הייתן עושות את זה בעצמכן והיינו מבקשות אז הייתן אומרות לנו לעשות לבד.

סיכומו של דבר, התחיה- אשמח לתגובות על הצעתי.
אגב, רחלי, מתה עלייך!עזרא - ארכיון
ועוד דבר, זה שפרסמתי את זה כאן, לא היה במטרה לדרוש צומי ולעורר פרובוקציות. זה פשוט דרך נוחה במיוחד.
נו, באמת...עזרא - ארכיון
1. בדיחות פרטיות? שו? של כ-ל התחיה? (ולא רק כפ"ג-אלעד-וע"ג לשעבר) בנוגע לקשר של שנה שניה- לא רואה איך זה קשור בהקשר הזה. וגם אם זה קשור, זה נראה לי טיפשי לחלק את זה בצורה של התחיה- דביר. יש מלא תותחיות בדביר שחבל שנפסיד.

2. אאוץ'. ושוב אאוץ'. אני לא מבינה מה זה העצבנות הזאת על הבוקר... (למעשה, רננה, את נשמעת עצבנית פי כמה מכרמל...) ולמה שכתבת- הכללה וחבל. חבל שאת מפרידה את ההגשמה במקום לאחד אותה. במיוחד כשיש מלא דבירניקיות תותחיות. בואו נרים משהו משותף. מי שלא נוח לה- שלא תארגן. אלה שבאמת בכייניות לא באמת יארגנו משהו.

סיכומו של דבר- הרעיון מדהים, אבל ההוצאה הבוטה של דביר קצת פחות:/
נחמד שאתן מרכלות עלי...=)עזרא - ארכיוןאחרונה
לא נעלבתי!!! סתם...
אגב, בלי קשר, אני בעד שכל הגשמה תכתוב לה ברכהעזרא - ארכיון
בנפרד. זה יכול לצאת מאוד משעשע=).

ואני לא בנאדם יצירתי. אין לי רעיונות><.
אין בעיה בקשר לברכה.עזרא - ארכיון
בקשר למה שאמרת- אולי זה נשמע אבל לא, אני לא עצבנית, אני פשוט נגד כל מיני דבירניקיות שמלכלכות מאחורי הגב.

זה לא נראה לי מה שמפריד את ההגשמה במקום לאחד אותה.
זה שעשיתם מזה פולמוס זה מה שגורע. לדעתי זה פשוט לא שייך לעשות עם דביר.
אני נגד השיתוף איתן. האו.
יונת... אני אין לי בעיה...עזרא - ארכיון
אבל אני באה לנסות להסביר את רננה...
יש לנו בדיחות פרטיות, אין מה לעשות
אני בהחלט חושבת שהקשר שלנו עם ענת שונה מהקשר שלה עם הגשמה שנה ראשונה נ-ד-פ-ק-נ-ו ואם בתור הגשמה שנה שניה אנחנו רוצות משו שונה- זכותינו
אין שום קשר לבנות תותחיות מדמיר או לא- כי יש הרבה כאלו אאבל זה בכלל לא קשור כי מה שאנחנו עושות כאן זה לא מתנה מהתותחיות ומתנה מהלפלפיות אלא הגשמה שנה שניה- ואם הגשמה שנה ראשונה רוצות לעשות משו ב'כבוד ובהנאה מרובה...

אני מסכימה לגבי מה שרננה אמרה:
"למה הדר את חושבת שאני ארצה לעשות איתכן משו כשאתן לא מפסיקות לעקם את פרצופכן ולהרים את האף? למה שאני אציע לכן לעשות משו לענת כשברור לי שהתגובה תהיה משו בסגנון:"מה לי ולה? אז מה אם היא עוזבת?" (ואני לא אוסיף עוד כי...)."
תכלס. ניסינו ליצור פה משו נחמד וקיבלנו תגובות מאוד אוהדות, יוםי לנו!!! עכשיו פשוט נרוץ לארגן אתכם נסיעה לים... אם אפשר גם מחר לקבל כזה יחס <ב'קשה ב'קשה ב'קשה אם זה לא קשה>
יומוצלח לכולן!!!
רחלי, תהיי בריאה!עזרא - ארכיון
דוגרי, אין שום קשר למידת התותחיות, יש קשר לזה שעם הבנות של שנה שניה, כיף לי לעבוד ויש לנו איתן ועם ענת צחוקים.
עם דביר לא.
רננה... לא פה!!! אמא לא לימדה אותך לא להעליב?עזרא - ארכיון
הי התקלקלת מאז שרופפתי את המישטר ההדוק מעלייך<עזבתי את "נעם" בלע"ז>
את סתם גיזענית כלפי דביר.. אין לי שום בעיה איתם...

אם את צ'כה עזרה נפשית בלצאת ממעגל השנאה.. את מוזמנת להתקשר...
את המספר שלי יש לך...< או שאולי לא אז בגלל זה לא התקשרת אלי שהלכת עם אפרת?!?!>
רחלי, לפי מה שאת כתבת, את נגועה באותו הדברOOעזרא - ארכיון
א. זה לא מה שאמרתן בהתחלה.עזרא - ארכיון
אין לי בעיה לעשות רק התחיה אפילו אם הסיבה תהיה "אנחנו הגרעין הכי שווה!!!" וכאלה, כי זה משהו מהגרעין ומוראל וגיבוש גרעיני וכו' וכו', אבל תסלחו לי מאוד, להביא בתור סיבה תגובה של "הדבירניקיות יללניות!!! לא רוצה לעבוד איתן!!!" סליחה, זה מגעיל. ולכן הכנסתי את הקטע התותחי של דביר- לגמר את הסיבה המגעילה הזאת (כן, זה הובע בתור סיבה.)

ועוד משהו- כשנותנים את הסיבה הנ"ל בתור סיבה למה לא לעבוד ביחד, אז כן, זה מחלק ומפריד במקום לאחד.

ובנוגע לבדיחות פרטיות... להזכירכן, רננה ורחלי, התחיה ע"ג התפרקו וההגשמהתחיה כולל יותר מאלעד-כפ"ג. יש גם את רעננה. ות"א. וקמק"ש. (אין עוד, נכון? לא שכחתי?><)

ו2 דברים אחרונים:1. רחלי, אנא, פסקי את המפשט הראשון שלך. אני באמת לא הבנתי אותו><. מי נדפק? למה נדפק? ואיך זה שאני לא נדפקתי יחד עם כולם?OO.

2. מתי הצעתן לעשות את זה במשותף שנתקלתן בסירוב?... (אם כבר ציטוטים: "תכלס. ניסינו ליצור פה משו נחמד וקיבלנו תגובות מאוד אוהדות, יוםי לנו!!! עכשיו פשוט נרוץ לארגן אתכם נסיעה לים... אם אפשר גם מחר לקבל כזה יחס <ב'קשה ב'קשה ב'קשה אם זה לא קשה>" ו"אני פשוט נגד כל מיני דבירניקיות שמלכלכות מאחורי הגב."-> אם הבנתי לא נכון, אשמח להסבר של המשפטים הנ"ל.)
אני לא אסביר את זה פה.עזרא - ארכיון
יש שיחה אישית בשביל זה . בשמחה.
אז מה, יש עוד נימוקים. אז מה אם לא אמרתי את זה קודם. זה אוסף כולל.
לרגע לא שכחתי שאנחנו לא לבד. בתור מרץ אני נוהגת לכלול גם את ת"א וקמק"ש. (את רעננה אני לא מכירה כי הן אפעם לא באות)
אפשר לצרף גם את ב"ב.. הן תמיד מפציצות!!!!עזרא - ארכיון
וכמובן יהיה גועלי מצידנו אם לא נתחשב בהחלטה של עמקא וק. אתא
מה הקשר לב"ב? אין מגשימות מהתחיה??עזרא - ארכיון
ממי, הגשמה רעננה חיה וקימת. אין שום סיבה לא לצרףעזרא - ארכיון
אותה.
אין שום בעיות. הן בכלל ישתפו פעולה?עזרא - ארכיון
יש מצב. לא צריך לפסול. למה את לא עונה בשיחה אישית?עזרא - ארכיון
לא ענית לי אז ניתקתי אותה ולא ראיתי שום שיחה חדשה.עזרא - ארכיון
טוב. בואו נסכם את העניין.עזרא - ארכיון
לא התכוונתי להיות כ"כ בוטה.

בתכלס', לא ניסיתי ליצור פרובוקציה.
למי שהבינה לא נכון, אין לי התנגדות לארגן מסיבה לענת יחד עם גרעין דביר מטעם הגשמה מר"ץ. בשמחהובששון. מי שמתנדבת לארגן שתודיע.

מה שכן, הרעיון של המתנה היה לגרעין התחיה- כל הגשמה תקנה מתנה עפ"י הקריטריונים שלמעלה. גרעין גביר- אתן מוזמנות להחליט בעצמכן מה לעשות. מצדי תפתחו על זה אשכול.

בנוסף- הברכה גם מיועדת להתחיה. הרעיון שלה הוא- כמו שמדריכות בסוף התקופה מכינות דקלום/ ברכה בחרוזים על כל האירועים שהן עברו ביחד- שככה נכין לענת.
יומבורך בעליל!
אגב, יונת נתנה את ברכתה למהלך זה.עזרא - ארכיון
זה הזמן לאחל לה בהצלחה לרגל פעילותה האחרונה בפיצוציה.
רוב הצלחות!!!עזרא - ארכיון
תודה תודה=)עזרא - ארכיון
היה האמת רגיל, אבל עצוב. אני עוד לא מעכלת את זה שאני לא אראה אותן יותר... חכו עוד יומיים ככה עד שאני אקלוט.
אני לא אגיד את דעתי על הדיון הנ"ל ויונת-עזרא - ארכיון
את מוזמנת לתגבר אותנו בחופש
פורום הגשמה מטרתו ל....?מקפיצים נטושים

להגשים את החלומות שלכם? לגרום לירידת גשם? לעזור לאנשים להיות שקועים בגשם?

למה כל הפורומים הישנים האלה לא ברורים?

כדורי הרגעה בדבשצדיק יסוד עלום
בכל גן עדן יש נחשצדיק יסוד עלום
הפרומתאוס של מחיאות הכפייםצדיק יסוד עלום

השתלטתי זמנית על פורום זהצדיק יסוד עלום

@אחו

מה דעתך?

יעני זה פורום שעוסק באמונת ההגשמה?אחו
לא יודעצדיק יסוד עלום

נטוש ורציתי לנכס לעצמי שולחן קבוע בבית הקפה

שמעת את הקטע? מכיר את האמן המשובח?

שמעתי איני מכיראחואחרונה
התנצלות לבעלים הקודמתצדיק יסוד עלום
אני מניח רגליים על השולחןצדיק יסוד עלום
וכוס קפה/תה/ וויסקי ביד….פ.א.
בא לי מרקצדיק יסוד עלוםאחרונה
השגחה פרטיתצדיק יסוד עלום

חיפשתי את הספר הזה שלא קראתי מכיתה י"א וחיפשתי סצנה מסויימת ומקומית, כמו שלרוב תופס את תשומת לבי בספרים שאני קורא

פתחתי *בדיוק* בעמוד הנכון

מה זה הכאבים האלהמשיח נאו בפומ!
איך אני אמורה להתמודד עם זהמשיח נאו בפומ!
ואו, חודשיים וחצי. כל הכבוד לימשיח נאו בפומ!אחרונה
אני מפחדתמשיח נאו בפומ!

אולי יעניין אותך