זה לא משנה- חכו לתוצאות הסופיות..בינתיים זה רק השערות ושמועות... וואי איך בא לי ערבי עכשיו לידי....מה הייתי עושה למנוולים..............................
איפה המדינה?!?! מה קורה כאן?!?! שמעתם את מה שאלי ישי אמר?! כן! צריך להתחיל לפעול!! לקחת אזרחות לערבים המסריחים האלו יימח שמם וזיכרם לעולמי עולמים!!! מה יהיה הסוף?!?! עד שחס"ו יהיה פיגוע בכנסת לא יזוז שם ש-ו-ם- ד-ב-ר-! שאלה אחת קטנה..
צריך להפגיז את עזה, ולהרוג את כולם. ככה נלמד את הכלבים חמאס לקח.. והם יראו שיש לנו כח.. כי בתכלס יש לנו, אבל אנחנו פשוט לא מנצלים אותו... אולמרט אידיוט... הלוואי שיתפטר
אני מסכימה איתך שצריך להפציץ את הערבים בעזה והכל, אבל לעניות דעתי צריך גם להפציץ את הערבים שבכל ישראל.. המחבל, זה שעשה את הפיגוע, הוא גר בירושלים, אולי קילומטר ממני [עצוב מאוד] בצור באחר..
הית שם? איזה מסכנה... אם אני היתי שם היתי נפגעת חרדה... איזה פחד ממש מפחיד...ומה שממש נס שלא ניפגעו ונהרגו אלו שהיו באוטובוס איך זה יכול להיות?האוטובוס הפך אותם...
וגם איך לא קרה שום דבר לתינוקת אם היא נזרקה מהחלון.???
בנס יצאתי מהאוטובוס וכ-ל מה שהיה זה רק שפשופ קטן נראה לי ממש מזל שזה כל מה שקרה ובקושי אנשים נפצעו מהאוטובוס.. (בתור אחת שהיתה שם ראיתי כמה בדיוק דם היה שם.. וזה לא הרבה.)