רוח וירטואלית כנסו כנסו!!!עזרא - ארכיון

בס"ד

רוצים  לשגע את החברים שלכם\ משפחה \אחים\אחיות\? ,ישנו אתר שקוראים לו" פיטר הרוח הוירטואלית" ,זה אתר שבו ישנו רוח בשם פיטר שאתה שואל אותו שאלות שרק אתה יודע והוא עונה לך עליהם במדויק!!! עכשיו בנינו זה לא אמיתי אך יש טריק !קודם כנסו לקישור הזה[שתבינו איך זה הולך] - www.peter-heb.com 

טוב עכשיו בטח שמתם לב שיש שני שלבים כדי לשאול את פיטר שאלה:

א. בקשה לשאלה, פיטר ענה בבקשה ,או פיטר ענה בבקשה על השאלה הבאה...

ב. לשאול שאלה ולחכות לתשובה

עשיו אם אתה תעשה זאת בצורה הרגילה לעולם זה לא יתן לך את התשובה ... אלא תשובות מתחקמות .

עכשיו ! אם אתם רוצים לעבוד על חבריכם [אני הצלחתי ובגדול! לקח לו שבוע להבין שזו מתיחה והוא לא טיפש ואלא ילד קטן הוא בגילי ,לאוחת שלי כבר כמה שנים ...] ואז שתרשמו את השאלה ינתן בדיוק התשובה למשל: מה אני מחזיק ביד? תשובה: עט , עם אתם רוצים לעבוד על חבריכם ישנם 3 שלבים:

1) לפני רשימת הבקשה והשאלה להחליט עם חברך מה ת שאלו ושאתה יודע מה התשובה[ולא להיות צבוע]...

2) זה כברהחלק היותר מסובך... טוב כאשר אתה רושם את הבקשה לשאלה בקום לכתוב את ה" פיטר ענה..." אתה לוחץ על נקודה= . ואז כל אות שתכתוב אחרי זו לא משנה מהי אותה האות יהיה כתוב במקום מה שרשמת סתם לפי סדר האותיות כתבת אות אחת יהי כתוב "פ, כתבת שתי אותיות יהיה כתוב פי. וכך הלאה ואז אתה יכול בתוך הבקשה להסוות את התשובה שלך ואחרי שגמרת לכתוב את התשובה אתה לוחץ שוב . ואז מפסיקה ההשפעה ועם כתבת תשובה קצרה מידי אז תשליםפ את הבקשה כמו מה אתה מחיזיק ביד? אז אתה עושה . וארז רושם עט, וזה מכסה לך רק את האותיות פי ,אז אתה לוחץ . ומשלים טר ענה בבקשה או להאריך על השאלה...

3) עושה נקודותיים אחרי שגמרת את "הבקשה[הכיסוי לתשובה] " רושם שאלה שתתאים לתשובה עושה סימן שאלה ואז יראו את התשובה שלך... 

אזהרות : 

1) נסה לעשות את התשובה שלך לא יותר מידי ארוכה [ארוכה זה נחשב שהיא כבר עברה את הבקשה הכי ארוכה" פיטר ענה בבקשה על השאלה הבאה"] כי אז יבחינו שגמרת את הבקשה ואתה ממשיל לכתוב.

2) להיזהר מאוד לשים נקודה בהתחלה ובמיוחד בסוף כי יראו שהתשובה שלך מעוותת[אותיות מויותרות או שגיאות כתתיב גם] וישימו לב שזו טעות שלך ולא של המחשב לכן כדי להתאמן לפני השימוש על האנשים.

אני ממליץ גם לעשות זאת בצורת דו שיח , כמו מה שלומך? וכל'... אם חברך רוצה לשאול על עולם הבא או מה אתה עושה,ומה יהיה בעתידא ז תכתוב בתור תשובה שאתה כועס ואתה לא מוכן לענות על שאלות שלעתיד ולגלות דברים וגם לעשות איום שהוא יקלל אותך או לא ידבר איתך,עכשיו יש עוד בעיה חברך ינסה לדבר עם הרוח אך היה לא תיתן לו תשובות מין הסתם אז אתה יכול כאילו לפנות אל הרוח בתור שאלה למה את לא עונש לשאלות של חברי ? והתשובה שהיה לא מתחברת אליו כי הוא לא מספיק מאמין בי ואז אתה משגע את השכל של החבר שלך לאט לאט וכל'...

כל עוד שתסחק אותה יעותר מישהניוא אחר ולא עצמך ככה תהיה פחות שקוף תתיחס אל חברך בתור רוח בצורה חברמנית יפה אך במקרים מסויימים קצת נוקשה תשתדל לשאול שאלות שרק חברך ואתה ,או שהכי טוב שהוא לא יודע שאתה יודע ואזז לכתוב את התשובה והוא יפול עוד יותר לפח...

כל מי שיש לון בעיה ולא מצליח להסתדר עם זה ראשי לפנות אלי בשיחה אישית...

כל טוב והרבה הצלחה!!!

מכירההה !!עזרא - ארכיון
ייאו זה כלכך מגניבב !
כשינו אתזה למורות בבית ספר..
וליועצת..

הן התפחלצוו !! זה ענקיי.!!
אוייי.זה מוכר!!זה פשוט חמוד!!עזרא - ארכיון
מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד?עזרא - ארכיון
חח גמני לא הבנתי כ"כ..עזרא - ארכיון
אוי זה ענקק!!!!עזרא - ארכיון
וואי.. פעם אח שלי וגיסתי עשו לי אתזה.. כמעט התפגרתייי... השתגעתי, איך המחשב המטומטמם הזה יודע הכל! היינו בוורט של אחותי והוא ידע את זה!!! גאאד.. ואז שכנעתי את גיסתי והצקתי לה,עד שהיא גילתה לי שהתשובה נמצאת בשאלה חח
חחח זה דבר חזק !!עזרא - ארכיון
ואסנת ושירה, אם אתן צריכות עזרה תגידו לי בש"א .
חח..מכירה את זהעזרא - ארכיון
אוי.. זה ענק..עזרא - ארכיון
דפוק מידי=]]עזרא - ארכיון
ענק!!!!עזרא - ארכיון
עבדתי על אח שלי והוא בן 19!!!!!! הוא האמין!!!!1
אבא שלי לא יודע איך זה עובד אבל הוא מנחש שזה תכסיסעזרא - ארכיון
תכסיס!! עלקעזרא - ארכיון
עתיק...עזרא - ארכיון
זזה ממש ממש ישן...טוב שנזכרת...
יכלת לפרגן.. ;)עזרא - ארכיון
חב שזה מתחיל להיות נדוש...עזרא - ארכיון
אני מכירה את זה מלפני 3 שנים!!... אבל זה יפה.. =]עזרא - ארכיון
חברה שלי עבדה עלינו ואשכרה האמנו..
ממש נלחצנו... אבל בסוף גילנו את זה... =]
זה ממש מגניב!!
אחד הדברים החזקים...עזרא - ארכיון
ענק!!=]עזרא - ארכיוןאחרונה
ועוד פורום כפול!מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטה
וואו, שאלה לא מעניינת, אין צורך לשאול אותה בכל מקומקפיצים נטושים

ם

במחשבה שניה אתה צודקטויוטה

באמת לא מעניין לעקוב אחרי ההקפצות שלך...

זה גם נכוןמקפיצים נטושיםאחרונה

זו בעיה שלך....

..שנהב

זה כמו להיות צמאה במדבר גדול ומישהו מביא לך מים אבל רק טיפה קטנה.

או שהוא מביא דווקא בקבוק ענק ואת שותה ושותה ושותה ולא רווה.

..שנהב

חסדים.

ה׳ חסיד וגומל באופן שאין לשער.

תאמינו. אתם לא יודעים כמה טוב עוד לפניכם. 

..שנהב
תודה ה׳. אבל כל הכאב ראש הזה לא בשבילי.
..שנהב
ניסים קורים. אנחנו נס.
..שנהב
יכול להיות שאני קצת על הרצף?
..שנהב

1. הוא חזר לארץ וזה עושה לי קשה אפילו שחשבתי שהתגברתי עליו. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.

2. ראיתי את כל התמונות והסירטונים האפשריים. דברים מזעזעים. הרגשתי צורך לראות את זה. מין אובססיביות שנכנסה בי. מקווה שזה לא יגבה ממני מחיר יקר מידי. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.

3. אני כל היום בבית. רוב הזמן במיטה. לא יודעת איך להרים את עצמי לעשייה. בכללי בתקופות בחיי שעשיתי דברים משמעותיים זה כי אמרו לי, כוונו אותי, דרשו ממני. אני לא יודעת *ליזום*.

4. גם אין לאן לצאת. אין לי חברות בעיר הזאת. אני לא יודעת לתקשר יותר מידי עם אנשים חדשים. באלי לעוף מפה. באלי מסגרת שתכריח אותי ליצור קשרים.

5. החברה הטובה שלי התחתנה, עברה לגור בחול, ובקושי עונה לטלפונים. מותר לי להתאבל?

6. החרדות של הימים הראשונים זה דבר שחשבתי אז שלא יעזוב אותי. חשבתי שלעולם לא אוכל להרדם בשקט. והנה הם עזבו. חוץ מהרעש של המטוסים ומסוק פעם ביום לא מרגישים שיש מלחמה.

7. גם היה מפחיד לראות את אבא ככה. יום ראשון שעבר היה פשוט זוועה. 

..שנהב
לא יכולה לסבול אנשים רגשנים. יש בי זלזול כל כך עמוק כלפיהם.

אולי יעניין אותך