רוח וירטואלית כנסו כנסו!!!עזרא - ארכיון

בס"ד

רוצים  לשגע את החברים שלכם\ משפחה \אחים\אחיות\? ,ישנו אתר שקוראים לו" פיטר הרוח הוירטואלית" ,זה אתר שבו ישנו רוח בשם פיטר שאתה שואל אותו שאלות שרק אתה יודע והוא עונה לך עליהם במדויק!!! עכשיו בנינו זה לא אמיתי אך יש טריק !קודם כנסו לקישור הזה[שתבינו איך זה הולך] - www.peter-heb.com 

טוב עכשיו בטח שמתם לב שיש שני שלבים כדי לשאול את פיטר שאלה:

א. בקשה לשאלה, פיטר ענה בבקשה ,או פיטר ענה בבקשה על השאלה הבאה...

ב. לשאול שאלה ולחכות לתשובה

עשיו אם אתה תעשה זאת בצורה הרגילה לעולם זה לא יתן לך את התשובה ... אלא תשובות מתחקמות .

עכשיו ! אם אתם רוצים לעבוד על חבריכם [אני הצלחתי ובגדול! לקח לו שבוע להבין שזו מתיחה והוא לא טיפש ואלא ילד קטן הוא בגילי ,לאוחת שלי כבר כמה שנים ...] ואז שתרשמו את השאלה ינתן בדיוק התשובה למשל: מה אני מחזיק ביד? תשובה: עט , עם אתם רוצים לעבוד על חבריכם ישנם 3 שלבים:

1) לפני רשימת הבקשה והשאלה להחליט עם חברך מה ת שאלו ושאתה יודע מה התשובה[ולא להיות צבוע]...

2) זה כברהחלק היותר מסובך... טוב כאשר אתה רושם את הבקשה לשאלה בקום לכתוב את ה" פיטר ענה..." אתה לוחץ על נקודה= . ואז כל אות שתכתוב אחרי זו לא משנה מהי אותה האות יהיה כתוב במקום מה שרשמת סתם לפי סדר האותיות כתבת אות אחת יהי כתוב "פ, כתבת שתי אותיות יהיה כתוב פי. וכך הלאה ואז אתה יכול בתוך הבקשה להסוות את התשובה שלך ואחרי שגמרת לכתוב את התשובה אתה לוחץ שוב . ואז מפסיקה ההשפעה ועם כתבת תשובה קצרה מידי אז תשליםפ את הבקשה כמו מה אתה מחיזיק ביד? אז אתה עושה . וארז רושם עט, וזה מכסה לך רק את האותיות פי ,אז אתה לוחץ . ומשלים טר ענה בבקשה או להאריך על השאלה...

3) עושה נקודותיים אחרי שגמרת את "הבקשה[הכיסוי לתשובה] " רושם שאלה שתתאים לתשובה עושה סימן שאלה ואז יראו את התשובה שלך... 

אזהרות : 

1) נסה לעשות את התשובה שלך לא יותר מידי ארוכה [ארוכה זה נחשב שהיא כבר עברה את הבקשה הכי ארוכה" פיטר ענה בבקשה על השאלה הבאה"] כי אז יבחינו שגמרת את הבקשה ואתה ממשיל לכתוב.

2) להיזהר מאוד לשים נקודה בהתחלה ובמיוחד בסוף כי יראו שהתשובה שלך מעוותת[אותיות מויותרות או שגיאות כתתיב גם] וישימו לב שזו טעות שלך ולא של המחשב לכן כדי להתאמן לפני השימוש על האנשים.

אני ממליץ גם לעשות זאת בצורת דו שיח , כמו מה שלומך? וכל'... אם חברך רוצה לשאול על עולם הבא או מה אתה עושה,ומה יהיה בעתידא ז תכתוב בתור תשובה שאתה כועס ואתה לא מוכן לענות על שאלות שלעתיד ולגלות דברים וגם לעשות איום שהוא יקלל אותך או לא ידבר איתך,עכשיו יש עוד בעיה חברך ינסה לדבר עם הרוח אך היה לא תיתן לו תשובות מין הסתם אז אתה יכול כאילו לפנות אל הרוח בתור שאלה למה את לא עונש לשאלות של חברי ? והתשובה שהיה לא מתחברת אליו כי הוא לא מספיק מאמין בי ואז אתה משגע את השכל של החבר שלך לאט לאט וכל'...

כל עוד שתסחק אותה יעותר מישהניוא אחר ולא עצמך ככה תהיה פחות שקוף תתיחס אל חברך בתור רוח בצורה חברמנית יפה אך במקרים מסויימים קצת נוקשה תשתדל לשאול שאלות שרק חברך ואתה ,או שהכי טוב שהוא לא יודע שאתה יודע ואזז לכתוב את התשובה והוא יפול עוד יותר לפח...

כל מי שיש לון בעיה ולא מצליח להסתדר עם זה ראשי לפנות אלי בשיחה אישית...

כל טוב והרבה הצלחה!!!

זה אדיר!!!!עזרא - ארכיון
חברה שלי עשתה לי את זה והאמנתי לה!!!
אח"כ כל החברות שלי ישבו מרותקות למחשב,ושאל אותי(עבדתי עליהן!חיחי) איך זה הגיוני?אימלה פיטר מכיר אותנו?
קיצר.
-ג-דוול!!(:
חחח..מוכר!!!חמוד..עזרא - ארכיון
אהה החברה הזאת אמורה להיות לידך..עזרא - ארכיון
הוא נותן לי לכתוב רק את הבקשה לא ת'שאלה..עזרא - ארכיון
זהו! זה הצליח!!עזרא - ארכיון
אני מכירה אבל אף פעם לא מצאתי את האתר הזה!!..עזרא - ארכיון
זה אדיר!!!
הצלחתי לעבוד על אחים שלי!עזרא - ארכיון
זה כזה מגנייייב!!!
ואיי אחד הטובים...עזרא - ארכיון
יום אחד עשו את זה לאחת המורות אצלנו באולפנא..
וכאילו היא שאלה אותו איך קוראים לבת שלה..
ואז התלמידות שאלו ת'מורה איך באמת קוראים לילדה שלה..
אז היא לחשה ת'שם שלה כדי שכאילו המחשב לא ישמע חחח
שיא הקורע והיא האמינה!!
חח גדול!!
חחחח...עזרא - ארכיון
בנדוד שלי פשוט ב-כ-ה מרוב פחד!!
ואני ובנדוד שלי<אחר>פשוט נ-ק-ר-ע-י-ם מצחוק.זהה קורע!
אני רואה שאתם ממש אכזרים אהה?...עזרא - ארכיון
בס"ד

טוב גם אני לא כזה צדיק גרמתי לאחותי להאמין שהוא יודע מתי היא תמות ויש שדים ורוחות והוא יכול לשלוח לההה ולבא אליה בלילה... בקיצור לא נעים...

אההה שמעו שיטה שעשיתי שהייתי רוצה לפרסם אותה:

אחרי שעבדתי על חבר שלי וגיליתי לו את הסוד אז הוא סיפר לחבר שלו [שהאדם הזה בכלל לא מכיר אותי ואנ י לא אותו]ואז חבר שלי הביא עליו פרטים כל מה שהוא יודע עליו ואז הוא הגיע אלי הבייתה הילד הזה כי הוא לא האמין שיש רוח ואז הוא היה בשוק שהרוח הזאת יודעת הכל הוא פשוט השתין מרב פחד!!! הוא התחלי לבכות אפילו והוא התחנן לפני שהוא יתן לי להכל כסף מה שאני רוצה רק תעיף אותו מעלי ...

בקיצור אני לא פחות אכזרי מכם...
חחחחח גדול!!!!עזרא - ארכיון
לא הצלחתי זה הכל תשובות מתחמקות..עזרא - ארכיון
קטלניעזרא - ארכיוןאחרונה
וזה כפול עם אקטואליה וחדשות...מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטהאחרונה
..אנונימי (פותח)

אני כל כך גאה בעצמי. אני לא מאמינה שהגעתי לזה. 

><אנונימי (פותח)

למה אני חוזרת לשם, למה לעזאזל?

..אנונימי (פותח)

אינלי כח יותר לעזאזלל
שונאת את התחושות האלו..

\\אנונימי (פותח)

מפגרת כפשוטו

..אנונימי (פותח)

באלי לדעת לכתוב יפה.  

אעלק אמנית. 

,,אנונימי (פותח)

העולם הזה ככ מחורבן