אוקי.. לאור כל הארועים האחרונים החלטתי לפתוח אשכול.. אשכול חשוב שבו אנחנו נעלה רעיונות מה לעשות כדי לעורר את העם לתשובה... לעשות הפגנות כל הממשלה נגגד כל מה שהולך פה.. כל מיני דברים!.. ועלה לי רעיון פשוט מדהים!.. ואני רצינית ממש!.. אם נהיה רציניים ונקח באמת יוזמה זה יצא לפועל וזה לא קשה.. והרעיון הוא:
עצרת תפילה סניפית פעם בשבוע לכל הסניפים באותו יום ובאותה שעה!
שזה אומר: נקבע אנחנו גרעין ידידיה יום בשבוע..
לדו'ג יום רביעי..כל יום רביעי יש עצרת תפילה לכל הסניפים בארץ... בשעה 5 יהיה לימוד..5:30 כולם כולם כולם מתפללים מנחה!!.. וכשיגמר מנחה עוד חצי שעה לימוד.!!.. אם כולנו נכוון ביחד שזה יהיה לרפואת הפצועים, לשלום המדינה, לבניין בית המקדש, לביאת הגאולה זה יהיה מדהים!...אבא שבשמיים כל כך כל כך יאהב אותנו!!..אני בטוחה!!.. הוא יסתכל מלמעלה ויגיד: איזה עם סגולה יש לי!!.. בואו בואו נעשה את זה..!!.. זה לא משימה קשה!!.. פעם בשבוע שאותו שעה שכל הסניפים מתפללים מנחה ולומדים תורה! זה עצום וזה אדיר!!!...
לדעתי.. בואו נקבע.. יום רביעי.. (כתזכורת לפיגוע האחרון) ר"ח תמוז.. בואו נתחיל את זה!!..
5:00 לימוד בסניפים.
5:30 - מנחה.
אחרי מנחה עוד חצי שעה לימוד!!..
זה מדהים.. אם זה מקובל עליכם שעות ובכלל והרעיון הזה..אני בעד שמתחילים משבוע הבא..פשוט כל סניף מדבר עם המרכזת שלו.. ומעבירים קשרים.. אם זה יצא..אבא יהיה מגאה בנו..וידע שאנחנו רוצים גאולה!!