500 גרם ביסקוויטים פתי בר, שבורים גס
1 כוס (200 גרם) סוכר
1 חבילה קטנה (100 גרם) חמאה
1/2 כוס אבקת קקאו משובח
1/2-3/4 כוס מים
2 כפות תמצית וניל רגיל או כמה טיפות תמצית וניל טהור
1 חבילה קוקוס
אופן הכנה:
ממיסים בסיר על אש קטנה את הסוכר, המים והקקאו עד קבלת תערובת אחידה וללא גושי קקאו. מסירים מן האש ומוסיפים את החמאה. בוחשים עד המסת החמאה, מתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
מוסיפים את הביסקוויטים. אם והתערובת יבשה מידי מוסיפים מעט מים.
יוצרים כדורים, מפזרים קוקוס על מגש או צלחת רחבה ומגלגלים את הכדורים עד שכולם מכוסים קוקוס. שומרים במקרר או בפריזר.
נראה לי שזה יעזור בהצלחה..