רעידת אדמה>> מלחמת גוג ומגוג?!?!עזרא - ארכיון

שמעתי שהחזאים אמרו שבקרוב תהיה רעידת אדמה ע-נ-ק-י-ת שיהרגו מס' אנשים גדול יותר מכל האנשים שנפלו במלחמות ישראל.

והם גם אמרו שזה יתחיל מהצפון, כאילו ואז יתפשט לכל הארץ. ("מצפון תפתח הרעה>> [נאמר על מלחמת גוג ומגוג])

דבר ראשון, זה שיא המלחיץ!! ובאמת כששמעתי את זה ממש נלחצתי..

אבל עכשיו כאילו זה פחות.. כי רואים שממשיכים לחיות ובינתיים לא קורה כלום..

אבל יכול להיות שזו מלחמת גוג ומגוג???

זה אומר שהגאולה בפתח!

הלואי.

אוייששש לא ראיתי שכבר כתבו על זה!!עזרא - ארכיון
באמת לא ראיתי.. עכשיו הורדתי תעמוד קצת למטה אז ראיתי..
אם זה מיותר אז תמחקו תאשכול למרות ששם לא כתוב על גוג ומגוג.
"א"ר שמואל בר נחמני א"ר יונתן:עזרא - ארכיון
תיפח עצמן[ז"א עצמותיהם] של מחשבי קיצים! שהיו אומרים כיון שהגיע הקץ ולא בא, שוב אינו בא..."[סנהדרין צז:]
מה לנו ולחשבונות כאלו?
בואו נתרכז בעבודה שלנו!
חח תודה, אבל אתה יכול להסביר את הפסוק?עזרא - ארכיון
זה לא פס', זו גמרא בסנהדריןעזרא - ארכיון
בדף צז עמ' ב'.
הגמ' שמה עוסקת בכמעט כל הפרק עוסקת בימות המשיח וכו' ובעמוד המסויים הזה מדובר על חישוב הקץ וכמה הם ימות המשיח ועל זה אומר רבי יונתן בשם רבי שמואל בן נחמני שתיפח עצמותיהן[קללה] של כל מחשבי הקיצים כי אם הם טועים הם גורמים ליאוש בעמ"י כי כאשר הם טועים והמשיח לא בא אז אומרים שאם לא הגיע למרות החישובים כנראה שאף פעם לא יגיע. והרמב"ם פוסק את זה להלכה שאסור להתעסק בחישובים כאלו מהטעם הנ"ל[הל' מלכים יב ב]
ועכשיו בלי קשר-
הנושא הזה כ"כ מסובך וקשה שאפילו הרמב"ם כותב: "ובימות המשיח יודע לכל לאי זה דבר היה משל ומה ענין רמזו בהן"[הל' מלכים י"ב א] הכוונה היא שכל מה שאמרו על ימות השיח רק אז נראה מה כפשוטו ומה משל.
אולי תתנו לי לחיות בשקט ,לשם שינוי?!.....עזרא - ארכיון
יש לי דיסק על זה....עזרא - ארכיון
מה סתומרת?עזרא - ארכיון
אני מסכים עם איתיאל....עזרא - ארכיון
שמעת ככה? עבדו עלייך.עזרא - ארכיון
בס"ד

סתם, אבל אין סיבה להילחץ. יותר מפחיד עכשיו זה הפצצות של איראן...
לא שמעתי על זהעזרא - ארכיון
אבל בספר התודעה בחודש אב (למדתי ב 9 באב )ממש מעניין כתוב שפרס שזה עירן יתחילו להילחם בכולם בהתחלה נגד הערביים ואני לא זוכרת מה ההמשך...בקיצר ויש מלא נבואות על המלחמה הזואת שמתקיימים וגם אומרים שהגאולה תיהיה במוצאי שבעית אז תיתקוננו...ורק שליש מהעם ישארו אז חיבים לחזור בתשובה..בקיצר מפחיד!!!!מאוד!!!!!אתם אפילו לא יודעים כמה אני מפחדת!!!!תישאלו את חברות שלי..וגם יש את החלום של התלמיד של החפץ חיים שהחפץ חיים אמר לו שהגאולה קרובה מאוד ושהוא צריך לפרסם את זה!!!!
מה שצריך לקרות יקרה ומה שלא צריך לא יקרהעזרא - ארכיון
למה לכם להעסיק את עצמכם סתם בשטויות...
וכמו שהוא אמר-עזרא - ארכיוןאחרונה
"...כל מחשבי הקיצים כי אם הם טועים הם גורמים ליאוש בעמ"י כי כאשר הם טועים והמשיח לא בא אז אומרים שאם לא הגיע למרות החישובים כנראה שאף פעם לא יגיע. והרמב"ם פוסק את זה להלכה שאסור להתעסק בחישובים כאלו מהטעם הנ"ל"

אז כדאי שנפסיק..=]
וזה כפול עם אקטואליה וחדשות...מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטהאחרונה
..אנונימי (פותח)

אני כל כך גאה בעצמי. אני לא מאמינה שהגעתי לזה. 

><אנונימי (פותח)

למה אני חוזרת לשם, למה לעזאזל?

..אנונימי (פותח)

אינלי כח יותר לעזאזלל
שונאת את התחושות האלו..

\\אנונימי (פותח)

מפגרת כפשוטו

..אנונימי (פותח)

באלי לדעת לכתוב יפה.  

אעלק אמנית. 

,,אנונימי (פותח)

העולם הזה ככ מחורבן