אזור מרצ אהוב שלי,
סניפים מדהימים שלנו, תל אביב, בני ברק, קמק"ש, כפר גנים, ק. אתא, עין גנים, הדר גנים, רעננה, אלעד, מסרת,
נריה, גני תקוה, עמקא, נהריה, גבעת שמואל ויוספטל הצעיר...
4 שנים היתה לי הזכות להיות חלק מהאזור המדהים הזה, אנשים נפלאים, מדריכים מסורים, מגשימים נדירים, בוגרים אכפתיים והמרכזות הכי מדהימות שיש!
בימים אלו מסתבר שתמה תקופה, ורציתי להגיד תודה ענקית לכולכם! על כל התקופה הנפלאה הזו, על כל מה שהאוזר הזה על כל סניפיו העניקו לי! תקופה קסומה שאקח איתי לכל חיי!
לא ממש קולט שכל זה מאחורי, אבל רוצה לאחל לכם מכל הלב שתמשיכו לסלול את הדרך המופלאה שהתחלנו יחד, שתמשיכו להיות האזור המוביל בתנועה, ובעם ישראל! שהאזור ימשיך לגדול ולפרוח, שימשיך לקחת אחריות על עם ישראל בכל מקום בו הוא זקוק לנו בהגשמה ובסניפים!
לסיום, רציתי לבקש מכם בקשה חשובה,
אנחנו עומדים בתחילתם של ימי בין המצרים שבו אנו אבלים על חורבן בית המקדש שחרב בגלל שנאת חינם וכולנו כמהים ושואפים לבניין בית המקדש השלישי במהרה בימינו, בית המקדש יבנה בעז"ה בזכות אהבת חינם, אהבה ללא גבול וללא תנאי לאחינו מקרוב ומרחוק, אז אני מבקש מכם שדווקא בימים אלו ובכלל תפנו מקום בלבכם לאהבה גדולה ועצומה שמוסיפה טוב בעולם ויוצרת מעגלים של טוב שיכסה על כל הרע בעולם!
אוהב ללא גבול
וכבר מתגעגע
שמוליק קלופמן