שמעוו..עזרא - ארכיון

אני חייבת לספר משוו נורא שראיתי היום..

ערבייה אחת--יימח שמה.. עומדת ליד הכביש.. ושולחת ת'בת שלה לאסוף כסףף בשבילה כאילו.. עכשיו זה ילדה קטנה.. והיא עוברת בין המכוניות ואוספת כסףף.. וכל אחד שרואה אותה כמעט תורם כי זה ילדה קטנה כאילו..וכל אחד מרחם ותורם.. עמ"י עם רחמן..

והם בכלל לא עניים סתם ערביםם.. יימח שמםם.. לא מספיק כל הצרות שהם עושים גם סוחטים מאתינו ככה כסףף.. פשוט גועל נפשששש..

אשמח לתגובות..

יומלאושר=]=]

איפה זה היה? באזור המרכז או בישוב שלהם?עזרא - ארכיון
שונאת ערביםםםם!! בעעעעעעעעעעזרא - ארכיון
וכל מילה מיותרת.עזרא - ארכיון
יש כזאת תכניתעזרא - ארכיון
כוונות טובות בערוץ 2.. זה על ישראלית אחת שיש לה חברה ערביה והיא כל הזמן מנסה לעזור לה והוכיח שהמדינה מתנהגת גרוע לערבים וצהל אכזרי..קיצור שמאלנית לגמרי..וזה סדרה כ"כ מטומטמת! איך משדרים דבר כזה?!
כי התקשורת מטבעה היא שמאלנית.עזרא - ארכיון
את הצד של הדתיים(אם הם משדרים) הם משדרים בתור אנשים רעים שזורקים אבנים על ערבים, שאכפת להם רק מעצמם.
לא רק שאת מ'(שחיסל את הערבי בפיגוע הדריסה שהיה) דאגו להזכיר שישב בכלא-בגלל ההינתקות.
התקשורת מעוניינת בדבר אחד-ברייטינג. והם מוכנים לעשות ה-כל כדי שהרייטינג יעלה, אז הם מקצינים ומנפחים דברים.
מענין שלתכנית שהזכרת קראתי בעיתונאות-מאחד מאישי הציבור (שמאלני במפתיע) שציין שהבמאי של אותה תכנית לקח ערבייה שיודעת אנגלית מצוין והראה את הקשיים של הערבים מבלי להתייחס לקשיים של העם היהודי.
בסופו של דבר-לא נראה לי שלמנהל ערוץ 2 באמת אכפת מהתכנית עצמה. יש רייטיניג-יש כסף.וזה השיקול.
אז אנשים מוציאים את הדתיים באור הכי לא טוב, מהללים את מצעד התועבה ובין לבין מצדיעים לערבים שאוי ואבוי!,המצב שלהם "נורא" היום.
-זו המדינה שלנו..תכירו.
זה היה בצומת בדרך לחיפה..עזרא - ארכיון
מקום מאדד מרכזי.. זה מזכיר לי שהיה ת'פיגוע עם הטרקטור אז למחבל היה בן מתנחל.. מאישתו שנפרדה ממנוו.. היא יהודיה.. כמה דברים טובים היא כתבה עליוו.. הוא בטח היה שתוי.. הוא לא התכווןן.. היא נורמלית?? מזה לא התכוון?? הוא רמס ככה אנשים מתחת לטרקטור והיא אומרת שלא התכוון?? היא אומרת שהוא היה תמיד טוב ואכפתי.. סבתא שלה אולי אכפתית.. ימח שמוו.. והיא אומרת שהיא תמיד אהבה אותו למרות שהם נפרדו והיא עצובה קצת שהוא מת.. מפגרתת.. עד כמה שמאולניות של אדם יכולה להגיע?. מחבל רומס אנשים עם טרקטור הורג אותם ככהה... והיא אומרת שהוא איכפתי?. אם היה אפשר הייתי הורגת אותה... לא פלא שאנחנו לא יכולים לנצח במלחמה מול הערביםם.. מלא יהודים בעדםם..
הממ..עזרא - ארכיון
הדמוקרטיה מאפשרת לכל אחד לחשוב מה שהוא רוצה.
האבא של המחבל אומר שזה היה תאונת דרכים. שיחשוב ככה.
-(ברור לכולם שתאונת דרכים זה לא היה..)
אם אנחנו רוצים לנצח במלחמה נגד הערבים ימח שמם אנחנו גם צריכים לסדר את המחלוקות שביננו.. שבתוך היהודים. בנוסף למלחמה עם הערבים.
שונאת ערבייים!!!!!!!!עזרא - ארכיוןאחרונה
וזה כפול עם אקטואליה וחדשות...מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטהאחרונה
..אנונימי (פותח)

אני כל כך גאה בעצמי. אני לא מאמינה שהגעתי לזה. 

><אנונימי (פותח)

למה אני חוזרת לשם, למה לעזאזל?

..אנונימי (פותח)

אינלי כח יותר לעזאזלל
שונאת את התחושות האלו..

\\אנונימי (פותח)

מפגרת כפשוטו

..אנונימי (פותח)

באלי לדעת לכתוב יפה.  

אעלק אמנית. 

,,אנונימי (פותח)

העולם הזה ככ מחורבן