פיגוע דריסה שני בירושלים.עזרא - ארכיון
אתם יודעים פרטים-תרשמו..
4 פצועים עד עכשיועזרא - ארכיון
הכתבה בווינט..עזרא - ארכיון
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3571606,00.html
זה פיגוע שלישי לא שני (בדריסה)עזרא - ארכיון
איך שלישי?עזרא - ארכיון
18 פצועים!!! אלוקים ישמור!!!עזרא - ארכיון
המשטרה אמרה שהוא תושב מזרח ירושלים. דה. גיליתם את אמריקה. ברור שהוא תושב מזרח ירושלים! משם באים כל המחבלים!
להרוס לו ולקודם את הבתים עם הטרקטורים שבהם הם הרסו למשפחות את החיים!!
עשר פצועייםעזרא - ארכיון
וזה היה בערך איפה שגן הפעמון ובהתחלה הוא ניסה להפוך אוטובוס אבל הנהג היתחמק והוא הפך מכונית ולא זוכרת בדיוק......

ואני עכשיו בירושלים ומזה פחדתי כי בדיוק היתי צריכה לקחת אוטובוס שעובר דרך שם.....בקיצר סיפור...
אני תמיד בירושלים..עזרא - ארכיון
ולאט לאט יש לי טראומה מטרקטורים!
אנשים צוחקים על הנושאים האלה בקצב וזה מטריף אותי!!
כאילו בונאה אנשים התהפכו מתו וכו' וככה אתם צוחקים על זה? בוששה!
אין מה לעשות.עזרא - ארכיון
זו הדרך של בנ"א להתגבר על פחדים ולחצים ושל היהודים בפרט.
לכן לרופאים יש בדיחות על חולים, לפתולוגים על מוות וכו'.
זו אחת המטרות של ההומור.
אבל זה עצוב כ"כ=/עזרא - ארכיון
זה מבאס לצחוק על זהה..
לא שמעתי אנשים שצוחקים על זהעזרא - ארכיון
וזה ממש לא נירא לי יפה...

וגם אני פוחדת ליסוע לירושלים ועוד היתי בירושלים שהיה את הפיגוע לא ידעתי מה לעשות ישבתי באוטובוס המומה ומקשיבה לרדיו..
כ"כ פחדתי..
המ...עזרא - ארכיון
נתחיל מזה שאני גרה בירושלים.. נעבור לעובדה שהקו שנפגע פעמיים בפיגועיי הדריסה הוא הקו שאני נוסעת בו כל יומיים בערך.. זה שלא נסעתי באותן הימים זה פשוט חסדי ד'.
נמשיך לעובדה שאצל כולם פתאום התעוררה הטראומה רק מהסתכלות מדבר שנקרא "טקרטור"(עברתי ליד עבודות בניה,היה שם טרקטור עם ערבי פחדתי ממשש)..
ובת שבע..-זה לא יפה שאנשים צוחקים על זה אבל לצערי זו דרך התמודדות. זה מפליא מאוד ואולי גם מצער שזה כך. אבל זה עובדה..
כל אחד יתמודד בדרך בה הוא מרגיש.-ואין מה לעשות.
בסדר...עזרא - ארכיון
גם אני פוחדת מכל טרקטור וכלי נסיעה בירושלים וכולם ככה..

והיה כתוב פעם אחת בעיתון מישפחה שטרקטור אחד בטעות ניתקע במכונית וכולם התחילו לברוח והמכוניות התנגשו אחד בשני..
צמר גפן..עזרא - ארכיון
נתחיל מזה שאני גם גרה בירושלים.. נעבור לעובדה שהקו שנפגע פעמיים בפיגועיי הדריסה הוא הקו שאני נוסעת בו כל יום! כי הוא הקו ביחיד שעוזר לי בערך.. וכן נסעתי בו באותם ימים של הפיגועים (באחד מהפיגועים אפילו התהפכתי..) נמשיך לעובדה שאצל כולם פתאום התעוררה הטראומה רק מהסתכלות מדבר שנקרא "טקרטור"(עברתי ליד עבודות בניה,היה שם טרקטור עם ערבי פחדתי ממשש כי בדיוק הוא התחיל לקדוח באדמה וסתם ככה זה מפחיד אותי פתאום..)..
אני מסכימה שזה דרך התמודדות כל הציניות הזאת על הטרקטורים וגם אני לפעמים צוחקת על זה (ממש משתדלת שלא..) אבל זה קצת מעצבן! זה נושא כואב שממש מרגיז אותי שצוחקים על זה..
יומקסים!
-אהבתי את הנוסח....עזרא - ארכיון
הממ...
את חושבת שאני מסכימה עם הדרך הזו?!! אם היית מכירה אותי(את לא,אבל אם..) היית יודעת שאחד הדברים שאני פשוט שונאת זה ציניות, והומור שחור. שונאת שונאת שונאת א--בל.
יש אנשים שזה דרך ההתמודדות שלהם ו-אין מה לעשות יקירתי.!!
ועם דרך התמודדות של בנ"א אני לא פותחת מלחמה.!!זה דרך ההתמודות שלו. מוזר , מרגיז ואולי גם מעצבן-(אותך-יש לציין וגם אותי במובן מסוים.) אבל זו הדרך שאדם בחר להתמודד עם המציאות הלא פשוטה הזו..ואם הוא בחר בדרך הזו כי היא הכי טובה לו,
אז מי אנחנו שנגיד לו משו!?
אני לא אומרת בכלל לא להתמודד עם זה ככהעזרא - ארכיון
אבל אנשים יודעים שזה נושא רגיש אצלי אז למה להמשיך למרות שמבקשים להפסיק? כאילו די להיות אגואיסטים!!!!
סורי על הרגשי נחיתות.. הייתי חייבת!
שני אני ממש מסכימה איתך!!עזרא - ארכיון
הגיע השיא להומור השחור.
אתמול עמדתי במדרכה וראיתי טרקטור נוסע במהירות לעברי לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ורק ברגע האחרון הוא סטה לכביש וצעק-אני יהודי תירגעי!
ממש מצחיק!!
אבל אין מה לעשות!!!עזרא - ארכיון
באמת שאין. זה דרך התמודדות.
הומור שחור זה באמת דבר מעצבן ומרגיז.עזרא - ארכיוןאחרונה
אבל אני כל החיים משתמשת בציניות לדברים הכואבים והאישיים שלי.סוג של דרך התמודדות.
וזה כפול עם אקטואליה וחדשות...מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטהאחרונה
..אנונימי (פותח)

אני כל כך גאה בעצמי. אני לא מאמינה שהגעתי לזה. 

><אנונימי (פותח)

למה אני חוזרת לשם, למה לעזאזל?

..אנונימי (פותח)

אינלי כח יותר לעזאזלל
שונאת את התחושות האלו..

\\אנונימי (פותח)

מפגרת כפשוטו

..אנונימי (פותח)

באלי לדעת לכתוב יפה.  

אעלק אמנית. 

,,אנונימי (פותח)

העולם הזה ככ מחורבן