מסע ומתן!עזרא - ארכיון

סבבה.. באמת לא מפריע לי שתלכו לזה ותהנו ותכייפו...

רק תנו לי סיבה אחת למה למגשימים כל היום רק עושים דברים ומסבסדים להם אותם בכמויות???

למה???? באמת, עם כל הכבוד לעבודת הקודש שלכם (ואני באמת חושבת את זה...),

המדריכים לא משקיעים? לא מוציאים כל השנה כספים?

אני לא יודעת אם הייתי יוצאת אם זה היה לנו... אבל סתם על הפרנציפ- מאיפה הכסף צומח עכשיו?? ולמה לדברים כאלה?

מדריכים:עזרא - ארכיון
קודם כל, הדרכה זה משהו מיוחד. גם הגשמה, כמובן, אבל הרבה יותר קל להכנס לסניף מאורגן, עם מרכזת וקבוצה של חניכים, וכל מה שצריך לעשות זה להכין פעולות.

לא אמרתי שזה לא קשה ויש משברים, אבל תחשבו על זה שמגשימים נכנסים- בעצם לא נכנסים- למשהו חדש לגמרי. הם צריכים להמציא פרויקט, להפעיל אותו כל השנה, ולעשות -בעצם- משהו חדש ומקורי שלא היה לפניו.

ואחרי זה- המדריכים יוצאים למחנות, למסעות, לטיולים- ולמגשימים לא מגיע?!

אז נכון שהמדריכים מבזבזים יותר כסף לפעולות שלהם- אבל להיות מגשים זה יותר קשה. נקודה.

אז תנו גם לנו להנות קצת- די לקנא!!!

ולגבי זה ש"כל היום עושים לנו דברים ומסבסדים אותם"- אז תני לי לחדש לך- חוץ מהמסע ומתן, מה בדיוק מסבסדים למגשימים???!!!
סליחה... קפץ לי...עזרא - ארכיון
הגשמה זה יותר קשה??? הגשמה???

וואיייי... את חיה בסרטים!!! אומנם זה תלוי איזה הגשמה...(למרות שבחלק גדול מהמקרים ההנהלה כבר החליטה לעצמה איזה פרוייקטים יעשו... מראש... וגם הביאו את התוכניות את המקום וכו'...) אבל בעיקרון.. ממש לא!!! הגשמה זה שאנשים שם עושים מה שבא להם!! טוב, אולי לא כולם, אבל זה הרבה פחות התחייבות, אפשר להבריז מפעיליות וזה הרבה יותר חופשי, לעומת הדרכה- שזה התחייבות הרבה יותר גדולה!!! ועל מה את מדברת? מחנות? מסעות? את חושבת שמדריכים כ"כ נהנים מזה לצאת עם החניכים שלהם?? אולי זה לא כזה סיוט... אבל תאמיני לי שהייתי מעדיפה עם חברות שלי מאשר עם חניכות..
מה?! הגשמה זה פחות מחייב מהדרכה?!עזרא - ארכיון
סלח לי, אבל זה ממש וממש לא נכון. אני ממש קינאתי בכל המדריכות החברות שלי בזמן של בגרויות כי הן יכלו להזיז את הפעילות לאיזה יום שבא להן ואפילו לבטל פעולות של אמצע שבוע, מה שאני ממש לא יכולה לעשות. לא לבטל שבוע (או לפחות לא יותר מפעם אחת...) ובטח שלא להזיז יום! הגשמה זה לא פחות מחייב מהדרכה! ומגשימים, אם הם לא רוצים לדפוק את ההגשמה שלהם, לא יכולים להבריז כל שני וחמישי... (כמו שמדריך, אם הוא לא רוצה לדפוק את הקבוצה לא יבריז להם ויכין להם פעולות מושקעות וכו')
אני לא אומרת שהגשמה יותר קשה, להפך. אני חושבת שהדרכה יותר קשה, כי היא פעמיים בשבוע, לעומת הגשמה שהיא בדר"כ פעם בשבוע. אבל זה מחייב באותה מידה בדיוק. די לזיזלול.

כלומר, די לזילזול.עזרא - ארכיון
אבל אין לי בעיה שיפסיקו גם עם הזיזלולP=
באידאל-צודקעזרא - ארכיון
צריך לתת יחס שווה להדרכה והגשמה.

בפועל-כרגע עזרא מתגברת את ההגשמה כדי להעלות את הערך שלה. ידוע. עזרא משקיעה המון כספים בימי עיון וכיף למגשימים עד שנגיע למצב שלהגשמה ולהדרכה יהיה אותו ערך ואז נתאזן.

אגב, בני פרניץ חושב בדיוק כמוך. אתה מוזמן ללכת לפטר את ציפי P=
חחחעזרא - ארכיון
*אני בת

בסדר...סבבה, הסכמתי, סתם התעצבנתי על מה שכרמל כץבה: "הגשמה זה יותר קשה. נקודה." כי זה בולשיט... יש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן.. כמו שיגרזלדה כתבה... מצד אחד הדרכה פעמיים בשבוע וכו'\ מצד שני הגשמה נגיד א"א להזיז..(למי שלא מבריז ממנה כל היום...)
מה שכן.. מה עזרא חושבים? שעם טיולים הם יכנעו ללכת להגשמה? מדובר על דברים חד פעמיים.. בתכלס, המציאות זה מה שביומיום...
מגיע לנו יותר,די לדוש בנושא.עזרא - ארכיוןאחרונה
פורום הגשמה מטרתו ל....?מקפיצים נטושים

להגשים את החלומות שלכם? לגרום לירידת גשם? לעזור לאנשים להיות שקועים בגשם?

למה כל הפורומים הישנים האלה לא ברורים?

כדורי הרגעה בדבשצדיק יסוד עלום
בכל גן עדן יש נחשצדיק יסוד עלום
הפרומתאוס של מחיאות הכפייםצדיק יסוד עלום

השתלטתי זמנית על פורום זהצדיק יסוד עלום

@אחו

מה דעתך?

יעני זה פורום שעוסק באמונת ההגשמה?אחו
לא יודעצדיק יסוד עלום

נטוש ורציתי לנכס לעצמי שולחן קבוע בבית הקפה

שמעת את הקטע? מכיר את האמן המשובח?

שמעתי איני מכיראחואחרונה
התנצלות לבעלים הקודמתצדיק יסוד עלום
אני מניח רגליים על השולחןצדיק יסוד עלום
וכוס קפה/תה/ וויסקי ביד….פ.א.
בא לי מרקצדיק יסוד עלוםאחרונה
השגחה פרטיתצדיק יסוד עלום

חיפשתי את הספר הזה שלא קראתי מכיתה י"א וחיפשתי סצנה מסויימת ומקומית, כמו שלרוב תופס את תשומת לבי בספרים שאני קורא

פתחתי *בדיוק* בעמוד הנכון

מה זה הכאבים האלהמשיח נאו בפומ!
איך אני אמורה להתמודד עם זהמשיח נאו בפומ!
ואו, חודשיים וחצי. כל הכבוד לימשיח נאו בפומ!אחרונה
אני מפחדתמשיח נאו בפומ!

אולי יעניין אותך