אני לא יודעת אם אתם שמים לב או לא אבל לי זה זועק בעיניים ויצא לי לדבר עם עוד כמה בנות וגם להם זה מציק..
ידידיה-אנחנו עולים לכיתה י'.. כןן.. י'.. אנחנו ענקים.. כל אחד פה הוא בן אדם אחלה.. (מי שאני מכירה כמובן..חח..) באמת.. למה אנחנו צריכים להתנהג ככה אחד לשני??
למה אי אפשר לדבר קצת יותר בכבוד אחד לשני?? למה חייב לדבר בקללות ולהעליב.. וכןן.. אנשים פה נעלבים למי שלא שם לב.. וזה קורה הרבה..
למה אי אפשר להוציא משוו נורמלי בלי מריבות.. תיכננו להוציא חולצה.. איפה זה עכשיו?.
אנחנו רוצים להוציא חולצה וכל הזמן יש מריבות לגלופה.. ואין מתנדביםם.. למה אי אפשר שכמה אנשים יתנדבו לעזור קצת.. מה הבעיה??
אני לקחתי על עצמי את הדבר הזה.. באמת משוו גדול.. וזהו.. לא רציתי להמשיךך.. אני פרשתי בגלל שאין פה עזרה.. אין פה כ"כ הרבה אנשים שאכפת להם ורוצים לעזור באמת?? למה?? למה מי שיכול או יכולה לא באים להתנדב?? מה ביקשתי?? שתתקשרו לכמה אנשים?? כ"כ קשה?? אני צריכה להתקשר לכל הארץ??
באמת אני חייבת להודות שהיו פה כמה בנים ובנות שעזרו שזה מיעוט יחסית.. באמת רציתי להגיד תודה ל-הדר,חן,נעמה,אפרת,שני ונהוראי.. אני לא ממש זוכרת מי עוד.. אז מי ששכחתי אני ממש מצטערת כי אני פשוט דיברתי עם מלא אנשים אז אני לא זוכרת כ"כ מי עזר ליי..
ודף קשר--אתם רואים..הבנות פרשו.. למה שבנות יירצו לעשות עבודה כ"כ קשה בלי שאנשים מוכנים לעזור.. כ"כ הרבה וויכוחים על דף קשר אחד.. עם בנים בלי בניםם.. מה זה משנה?? אם רבים על זה כ"כ הרבה באמת שלא כדאי שיהיה דף קשר בכלל.. כל הכבוד לנעמה שלקחה על עצמה את זה בכל זאתת=]=] ובאמת כל הכבוד לפרושות שלנו שעשו עבודה קשה מאדדדד-חן ואסנתת=]=]
אז כדי שבאמת תהיה לנו אווירה יותר טובה בפורום.. ואני באמת חושבת שחבל מה שהולך פה כרגע והפורום מתדרדר.. וזה ממש לא מה שאני רוצה שיקרה..
אז בואו באמת נתנהג אחד אל השני קצת יותר נחמד.. וכן... היא או הוא עיצבן אותי או עיצבנה.. אז אני יעצור שנייה.. יירגע ואז יכתוב מה שאני רוצה.. לא חייב להגיב על כל דבר.. עדיף לא להגיב למישו שפגע בך או משוו כזה.. בדיוק אתמול עשו לנו על זה שיחה.. השכר בשמיים גדול מאד למי שלא מגיב.. זה באמת כדי..וגם זה סתם מרחיב ת'מריבה יותר. ולחשוב פעמיםם לפני כל פעם שמגיבים.. לכתוב את המילה הזאת או לא.. זה באמת יצור פה אווירה יותר טובה.. ולא לריב על כל דבר.. וכןן.. אפשר להתנדב.. אפשר לעזור.. לפרגןן..
נ"ב:אני מזכירה זה 9 הימים.. על מה בדיוק נחרב ביהמ"ק?? על שנאת חינם.. לה"ר.. על בן אדם לחבירו.. אז לשים לב לזה במיוחד.. כןן.. הרי כולנו מדברים על אידאילים שרוצים שביהמ"ק כבר ייבנה וגאולה.. אז איפה אנחנו בכל זה?? הרי המשימה שלנו היא הפצת יהדות.. להחזיר ת'יהדות לחיים,כן?? אז בואו נתחיל מאנחנו עצמינו קודם.. אנחנו נדבר יותר יפה אחד לשני.. לא לריב.. לפרגן ולהחמיא ובעז"ה זה ישפיע גם על הסביבה כולה ובעז"ה תגיע הגאולה בעז"ה=]=]
בתקווה להמשך יותר מוצלח=]=]
יומווווווווושללם לכולםם=]=]
רננה=]=]