זעקת שדרות!!עזרא - ארכיון

 

                             זעקת שדרות

 

          "ותאמר ציון עזבני ה' וה' שכחני" (מתוך הפטרת השבת) 

שקט מוחלט בשדרות. תהדייה. המלחמה הסתיימה וכבר אפשר לנגב חומוס בעזה...

            היכן נמצאת שדרות? האם היא נמצאת בסין?! שדרות צריכה להיות בלב של כולנו! חייבים לעורר את דעת הקהל ובראש וראשונה את רבני מחננו! אם אנחנו לא נהיה שם, החמאס יהיה שם.

         "התשכח אשה עולה מרחם בן בטנה?! גם אנוכי לא אשכחך". השקט המדומה לא ריפא את הפצעים הנפשיים של נפגעי ההלם והחרדה.

בתחילת חודש אלול ייערך יום כייף לכ- 500 מילדי שדרות. רק להשכיח מהם את הכאב ולו ליום אחד ולהזדהות איתם בכאבם. בהמשך נכונו לנו עוד פעולות שיקום רבות ומגוונות. חייבים להתגייס למערכה ולהציל את מה שניתן מילדי שדרות לפני שנאבד את העיר.

         מה אפשר עוד לעשות? פנו כבר עתה לקרוביכם, ידידיכם ומכריכם והרימו קול זעקה – זעקתם של תושבי שדרות; פנו לרבנים השונים בכל אתר ואתר ועוררו את ליבם למצב המיוחד, כדי שיפנו לקהל שומעי לקחם בקריאת קודש לבוא לעזרת ה' בגיבורים; אסור להזניח את שדרות!

          היכנסו לאתר שלנו ומילאו את פרטיכם לקבלת פרטים נוספים:

               http://www.lapidim.org.il/midnadev.asp                      

 

 

 

 

פורום פורום שעל הקיר -מקפיצים נטושים

מי הכי הכי אממממ חופר בעיר?

אנונימי (פותח)
אנונימי (פותח)
אנונימי (פותח)
אנונימי (פותח)אחרונה
..אמיצה
ואני חייבת לעוף מפה. לסגור את הכל ולצאת. לזרוק הכל. גם את זה. ככה אני יוכל להתנקות ולדעת ששום דבר לא עומד לי מאוחרי הראש.
..אמיצה
רק רחמים. רק רחמים צריך.
זה גורם לי לחפור בור באדמה ולהישאר שם, ולהבין ששם מקומי, ושם אשאר. ואני יודעת שזה לא נכון. היום הבנתי כמה אני צריכה לעבוד על עצמי. ועל המידות. ועל המעשים ועל ה"חוסר מחשבה" שנכנס בי לאחרונה ובמיוחד בשנה האחרונה. כמה מזויפת נהייתי. כמה רעל נכנס לי לנשמה. כמה אוויר מסריח אני נושמת, כי אני תמיד לא נמצאת במקום הנכון, ןבזמן הנכון. ואז מגיע המצב שאני נדפקת, ובדרכ כל מי שמסביבי נדפק גם הוא. ועד כדי כך שאני מדברת עם אנשים, הם שוכחים ממני. אני חושבת שאני פשוט לא בנאדם הכי נחמד בעולם. לא הכי מאיר בעולם. (רק היא חושבת ככה. כנראה היא לא מכירה אותי. בכלל). וראיתי אותם והבנתי שאלה אנשים טובים ככ. וסביבה כזו אני צריכה. אנשים כאלה. חיים, כאלה. עם משמעות. עם - תודה להשם יתברך. עם עבודת השם. עם מטרה. (אני חייבת חייבת ללכת לשם. רק טוב זה יעשה לי. רק טוב. השם יעזור לי. נכון ? )
..אמיצהאחרונה
מבולגן לי. למה הגעתי בכלל?
אוף אוף. אני עייפה. ורגשות אשם. הרבה.
ובלאגן במדינה
מתי יגמר כבר ומשיח פשוט יגיע
..אמיצה
כן. זה לא ייגמר בזמן הקרוב. כל פעם אני סולחת. כל פעם.
למה אני עושה את זה? אלוקים רק יודע.
רק אני מקווה שאלוקים סולח לי, גם

אולי יעניין אותך