מגשימים יקרים לי מאד מאד!
מה שלומכם? אין לכם מושג כמה אני מתגעגעת אליכם...
בימים אלו נכנסתי לתפקיד חדש- רכזת גרעין בנות שרות לאומי מטעם בת עמי בראשון לציון.
אחרי 5 שנים בהגשמה הרגשתי שלצערי אני מתרחקת יותר ויותר מהשטח ועסוקה בניהול, הנחיה וחשיבה על תהליכים גדולים ומשמעותיים. אני לא מזלזלת חלילה לרגע בחשיבותם של כל אלה, אבל תמיד קינאתי בכם- שאתם בשטח- לא עסוקים בלדבר אלא עושים באמת.
אז ב"ה נכנסתי גם אני למעגל העשייה. למי שלא יודע- גרעין בנות שרות הוא גרעין של בנות שהחליט נוסף על עבודת הבוקר שלו לנצל את כוחו כקבוצה ולפעול בשעות אחה"צ תחת מטרה משותפת למען עמ"י בתחומי חסד, זהות יהודית, אוכלוסייה בעלת צרכים מיוחדים וקשישים. הגרעין שבו אני עובדת מאד חדש וזו בסה"כ השנה השנייה להיוולדו.
אמנם אני רק שבוע בתפקיד- אבל אני מרגישה צורך לומר לכל אחד ואחד מכם שאני פשוט מיישמת את מה שלמדתי מכם. שנים של שיחות, אמירות, מסקנות ומחשבות שהעלתם- מחדדות עבורי עכשיו את הכיוון ואת דרך הפעולה.
אז תודה על שנים מדהימות במחיצתכם, אלה שפועלים לקירוב הגאולה במעשים ובבחירות היומיומיות. אני גאה בזכות לעבוד כמוכם, מאחלת המון הצלחה ובטוחה שמהפכה כמו שאתם מובילים היא משהו נצחי שאף אחד לא יוכל לו...
הצדיקים הטהורים
אינם קובלים על הרשעה-
אלא מוסיפים צדק,
אינם קובלים על הכפירה-
אלא מוסיפים אמונה,
אינם קובלים על הבערות-
אלא מוסיפים חכמה."
שנזכה תמיד להיות בצד המוסיף, הרואה טוב והמקדם את הגאולה!
שתהיה שנה טובה, של פעילות והתקדמות בכל מובן!
חזקו חברים
ענת.