עלון ארץ הגבעותעזרא - ארכיון
זה עולה כסף?עזרא - ארכיון
איזה טמטום!עזרא - ארכיון
מה טימטום?עזרא - ארכיון
העלון הזהעזרא - ארכיון
חח קיבלת אותו?עזרא - ארכיון
שם העלון משקף את המצב האבסורדי שלנו.עזרא - ארכיון
כבר שנים שהם מתכנסים יותר ויותר לתוך עצמם. עכשיו יש להם כבר ארץ משלהם...
עשו טובה....עזרא - ארכיון
שיבנו תגליל...הוא מלא ערבים...
הצפון מלא ישובים ערביים..
יש מספיק מלחמות..לא זקוקים ליותר..
אם זה לא מענין אותכם לפכות אל תזלזלו!!עזרא - ארכיון
הייתם פעם במאחז? ראיתם מזה מסירות נפש של אנשים שגרים במאחז בקרואן מתפרק, שבחורף נכנס לתוכו גשם ובחלק מהזמן אין להם מים וחשמל. והכל בשביל אידיאולגיה, שא"י של עמ"י ואם הם לא יהיו שם הערבים לא ישתלטו על השטח.
אז אל ישר תגידו שזה לא שווה כלום, בזכות זה שאנשים יושבים בגבעות ובישובים ביש"ע אין קסאמים על פ"ת ות"א, ומרכז הארץ הוא לא שדרות.
עדי אותי זה מעניין!עזרא - ארכיון
עדי..אני חייבת לציין שהדעה שלך של שמאלניםעזרא - ארכיון
וגם אם את חושבת ככה- תשמרי את זה בבטן.. תעשי טובה
תגובה.עזרא - ארכיון
לוטם- זה יפה מאוד כל המאמץ שלהם, בקיץ ובחורף. אבל את לא קולטת את הנקודה- זה לא שווה כלום! זה מיותר! (זה כמו שאני יאכל לחם ומים במשך שנה, אשן ברחוב ואכנס לכוורת צרעות. זה מגניב, זה יפה, זה אולי ראוי להערכה, אבל זה לא שווה כלום!
הנגב במצב הרבה יותר קשה. לא עוד גבעונת נטושה, אלא אזור שלם בא"י שמלא בבדווים שעושים מה שבא להם. האוכלוסייה בנגב מתחתית הסולם הסוציו-אקונומי.
האין זה יותר קל 'להילחם' על גבעה קטנה עם אנשים זהים אליך בדעה ולהרגיש שאתה עושה מצווה, במקום להתיישב במקום קשה באמת, עם אנשים לא פשוטים.
(אותו הדבר לגבי הגליל)
ויש גם ערים מעורבות- שהם ממש במצב קשה- דוגמאות? רמלה,לוד,נצרת,עכו (לא צריך לפרט...),יפו- וגם העיר השלישית בגודלה בישראל- חיפה.
למה את חושבת שהמאחזים עוצרים את הקסאמים? (אשמח לשמוע תשובה, ברצינות).
ווואוו...עזרא - ארכיון
יש מצווה לישב את ארץ ישראל!!! וכן, נכון שגם חשוב להיות בערים מעורבות להתישב גם בדרום ובצפון, אבל גם חשוב להתישב על גבעות...!!! ואז מה שכולם שם דתיי'ם והכל, אז מהבחינה הזאת זה יותר קל אבל תנאים בסיסיי'ם? בקושי הם ממש צוסרים ת'נפש על ארץ ישראל! וגם יש יי'שובים ומאחזים שהערבים ממש עושים להם בעיות...
חשוב להיות בכל המקומות בארץ ואי אפשר לזלזל בשומדבר!! במיוחד שאנחנו גרים בנחת בעיר....
חפרתי....
*מוסריםעזרא - ארכיון
לא אמרו לך לא ליישב את הנגב,עזרא - ארכיון
ואתה מזלזל בזה..
אז יש אנשים שבחרו ללכת לנגב כי הם מסתכלים על אובדות ורואים שיותר הגיוני ליישב משהו שהוא עומד על בקושי רגל אחת.
ויש אנשים שלא בחרו את זה!! בחרו ללכת ולהתיישב במקומות אחרים בארץ! במקומות שה-ם חושבים שצריך אותם שם!! לאו דווקא בנגב!! במקומות שיש שם ערבים\שאין שם כלום חוץ מנמלים!!!
לשני סוגים האלא של האנשים יש את אותה מטרה, אז אתה תזלזל במשהו שהוא לא הולך באותה הדרך כמו שלך??
למה??
למה להגיד לו שמה שהוא עושה לא שווה כלום??
מי אמר?!
המטרה שלכם היא אותה מטרה!!!!! לישב את הארץ!!!
אז למה לזלזל במי שעושה את אותה מטרה כמו שלך?!
לא הגיוני..
אינלי מה להוסיף להן..חוצמזה שאני מסכימה!עזרא - ארכיון
זאת הארץ שלנו-
ואנחנו לא מתכוונים, בכל מחיר כלשהו..
ל-א חשוב עד כמה שהוא יהיה גבוה,
לותר עליה!
באמת- אני קצת בשוק-
אסור, פשוט אסור!

וואו...נסחפתם?!?!? לא חושבים?!?עזרא - ארכיון
אל תכניסו לי מילים לפה..
אני לא אמרתי לפנות ישובים וכד'...
אמרתי רק שיישבו תגליל..הוא מלא ערבים..
אני זלזלתי בחיילים?!?!? ח"ו...
זה הדבר הכי חשוב ב-ע-ו-ל-ם-!
להתגייס...ברור
ממש הגזמתם..
וסליחה אני מדברת כמו הממשלה
החרא הזאת?!?!
קצת הגזמתם לא?!
ולמה שאני ישמור תדעות שלי בבטן
שמרו אתם!!
בגלל שיש לי דעות קצת שונות אני ישתוק
חחח...סורי אבל אני לא צבועה!!
שמעו-עזרא - ארכיון
ברור שהיה עדיף ליישב גם את ההרים שמסביב הגולן והגליל והדרום אבל גם את ההרים האלו היה חשוב ליישב ולאכלס ואי אפשר בכלל לזלזל בדבר שהוקם שם כי הוא דבר עצום שמונע מערבים לעשות הרבה..
אז ברור שאם כרגע המקום כבר בנוי כדי להוציא כמה חברה משם ולהתחיל ליישב מקומות אחרים אבל זה כבר סיפור שונה ובעז"ה שנזכה ללהיות חלק מהייתישבות הזאת..
ת'כלס?!?!?!זה ממש חשוב..א-ב-ל..עזרא - ארכיון
את העיר העתיקה ואת עיר דוד..קיצר.ישלנו ממש המוווון לתקן..!
סבבה..אבל אל תזלזל באחרים שמיישבים חלקים אחריםעזרא - ארכיוןאחרונה
ועוד פורום כפול!מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטה
וואו, שאלה לא מעניינת, אין צורך לשאול אותה בכל מקומקפיצים נטושים
ם
במחשבה שניה אתה צודקטויוטה
באמת לא מעניין לעקוב אחרי ההקפצות שלך...
זה גם נכוןמקפיצים נטושיםאחרונה
זו בעיה שלך....
..שנהב
זה כמו להיות צמאה במדבר גדול ומישהו מביא לך מים אבל רק טיפה קטנה.
או שהוא מביא דווקא בקבוק ענק ואת שותה ושותה ושותה ולא רווה.
..שנהב
חסדים.
ה׳ חסיד וגומל באופן שאין לשער.
תאמינו. אתם לא יודעים כמה טוב עוד לפניכם.
..שנהב
..שנהב
..שנהב
..שנהב
1. הוא חזר לארץ וזה עושה לי קשה אפילו שחשבתי שהתגברתי עליו. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.
2. ראיתי את כל התמונות והסירטונים האפשריים. דברים מזעזעים. הרגשתי צורך לראות את זה. מין אובססיביות שנכנסה בי. מקווה שזה לא יגבה ממני מחיר יקר מידי. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.
3. אני כל היום בבית. רוב הזמן במיטה. לא יודעת איך להרים את עצמי לעשייה. בכללי בתקופות בחיי שעשיתי דברים משמעותיים זה כי אמרו לי, כוונו אותי, דרשו ממני. אני לא יודעת *ליזום*.
4. גם אין לאן לצאת. אין לי חברות בעיר הזאת. אני לא יודעת לתקשר יותר מידי עם אנשים חדשים. באלי לעוף מפה. באלי מסגרת שתכריח אותי ליצור קשרים.
5. החברה הטובה שלי התחתנה, עברה לגור בחול, ובקושי עונה לטלפונים. מותר לי להתאבל?
6. החרדות של הימים הראשונים זה דבר שחשבתי אז שלא יעזוב אותי. חשבתי שלעולם לא אוכל להרדם בשקט. והנה הם עזבו. חוץ מהרעש של המטוסים ומסוק פעם ביום לא מרגישים שיש מלחמה.
7. גם היה מפחיד לראות את אבא ככה. יום ראשון שעבר היה פשוט זוועה.