שיטה מעניינת לבחירת מדריכות מסניף ק. אתא...כנסו!עזרא - ארכיון

ברצוני להפנות שאלה להנהלת "עזרא" לחניכיה,ובוגריה....

האם יתכן שבסניף קרית אתא יכנסו להדרכה מדריכות חדשות מתוך קשר חברי בלבד עם המדריכה הנוכחית/צוות מדריכות,ומרכזת הסניף החדשה ,ולא על פי כישורים מתאימים,ונקיים מנגיעות אישייות???.

הצוות שקבע מי תבחר להדרכה ומי לא מונה בתוכו בין השאר צוות מדרכות שלא הדריכו מעולם את הבנות, המועמדות להדרכה ובין אותו צוות היו אחיות של בנות "שבמקרה" ניבחרו להדרכה.... האם אתם מכירים מישהי שלא תבחר באחותה להדריך????

האם כך חונכנו בעזרא??,כך למדנו במשך כ8 שנים שנשקיע בסניף ק.אתא על מנת שניצמח ונצמיח!!!

מקווה לברור אמיתי ומעמיק בעיניין!!!

תגובהעזרא - ארכיון
שלום לכותבת האלמונית הנחמדה.
אני לא הולכת להגיד לך על גבי הפורום את כל מה שיש לנו להגיד על הנושא..
זה לא המקום ולא הצורה להעלות את הענין יש לך את המדריכה שלך ושאר האנשים שהיו קשורים לתהליך לבא ולשאול אותם וזה הדבר הנכון שצריך לעשות כי כמובן שמה שכתבת על השיקולים הוא לא נכון וחבל סתם להכפיש ולחשוב דברים רעים.. אף אחד פה מהפורום לא יודע את כל השיקולים והדברים שהיו לכן כל תשובה שיענו פה לא תהיה רלוונטית. אנחנו נשמח לשמוע כל מה שיש לך להגיד ולנסות להסביר כמה שאפשר אם רק תפני בצורה נורמאלית לאנשים הנכונים.
שיהיה שבוע טוב.
ועצה קטנה תמיד כדאי לדון כל אדם לכף זכות כי כולנו בני אדם ואנחנו לא רוצים לעשות רע אחד לשני אלא רק הכי טוב שאפשר.
איזה אביטל את????עזרא - ארכיון
בגלל שבסניף ק. אתא יש כ"כ הרבה אביטל
תגובה ממני- ברקת-עזרא - ארכיון
הנה התגובה בעז"העזרא - ארכיון
לכותבת האלמונית שלום רב!!!! כהנחת בסיס ובתור שותפה לתהליך החשיבה אני רוצה לומר לך שהעובדות שאת מציגה כאן בפשטות לא נכונות!! ואומר לך בכנות, האם ביררת והעמקת לפני שכתבת זאת?? ואם לא... מאיפה העזות לכתוב דברים כאלה משוללי אמת?? אני מעידה שהשיקולים כולם היו מתוך אמת וטוהר המחשבה ללא קשר קלוש לנגיעות אישיות וכו' נעשתה כאן עבודה קשה וחשיבה מאומצת שמטרתה בין השאר ליהיות מסוגלים לעמוד מול הקב"ה ולומר: דברנו אמת,חשבנו אמת,ולא הטנו במשפט! אני לא יודעת מי את, אבל מ
י שלא תיהיה, חבל שזו הדרך להגיב ולחשוב. אני בטוחה שאם תשאלי, תקבלי תשובות למה שנחוץ באותה אהבה ששמורה לכל אחד ואחת מסניף קריית אתא. בכבוד,אני.
אמרה ברקת..=[עזרא - ארכיון
זיג זג מה השם שלך?עזרא - ארכיון
ברקת-קוראים לה אסנת=]]עזרא - ארכיון
איזה אסנת? מידידה ק.אתא?- תודה.עזרא - ארכיון
מה זה היה???עזרא - ארכיוןאחרונה
..מבולבלת מאדדדד

טוב לי תורת פיך מאלפי זהב וכסף.

הוא באמת שם.

אולי גם אני אצליח. 

..מבולבלת מאדדדד

אוף אבא זה עוד כל כך הרבה זמן…

מה עושים?🥺