סקר מיוחד לגרעיןידידיה בנושא-"אחרי החגים"עזרא - ארכיון
עבר עריכה על ידי לרנר בתאריך א חשוון תשס"ט בשעה 23:00

ב"ה

רבים מכנים תקופה זו בשם-"אחרי החגים"-תקופה שבו חוזרים באמת לשיגרת הלימודים...לפעמים הלחץ...היומנים המלאים עד אפס מקום במטלות ותכנונים שלחלקינו נשארים רק תכנונים... וגם ארצינו הקטונטונת מלאה בתכנונים לזמן הקרוב-הבחירות לראשות הממשלה...הבחירות לראשי ערים ואף לראשות ערים...המרוץ בחסכון במים...חלקינו בשיחרור החטופים ופולארד וחלקינו בנסיון שמירת גבולות הארץ! 

כולם כבר עסוקים,מה איתך?

א) ארץ ישראל השלמה והמאוחדת...צריך להתחיל לחלק פליירים לבחירת מועמד ימני לראשות הממשלה!

ב)חברים! העולם מתמלא באותות של משיח-צונאמי בהודו ועד הבורסה העולמית...צריך להרבות בצדק ובחסד צריכים אנו להיות מוכנים!

ג)כבר תיכננו אצלינו בהגשמה משהו....

ד) נחליט אחרי חנוכה כשתהיה פגישת ההגשמה....או בט"ו בשבט....אולי פורים..לבסוף שבועות ...טוב כנראה "אחרי החגים"...

בתקווה שלא בחרת בארבע!

גרעין ידידיה הרבה הצלחה בהגשמה אם התחלתם ואם עוד לא התחלתם ואתם עדיין בתקופת החגים!יצגו אותנו בכבוד כמו שרק עזראים מסוגלים!

את התשובות יש לשלוח ל- e.meretz@gmail.com או nmaa@ezra.org.il

ב',ג'. נראלי.עזרא - ארכיון
ואנחנו גרעין ידידיה.

לא שבט דביר.
כולם כבר עסוקים נכון..עזרא - ארכיון
אבל תאמת, עוד לא יצא לי לחשוב על החלק של ההגשמה..
ב'עזרא - ארכיון
אני בהדרכה
מה הקטע של א'?!עזרא - ארכיון
אם אני בעזרא אני חייבת להיות ימנית?!
נגה..אם את בעזראעזרא - ארכיון
את אמונה להיות ימנית.. זה די הזוי אם לא.. אז למה מחנכים בעזרא? לחלק שטחים ולעשות סולחה עם ערבים ע"י ויתור מחלק מא"י? לא נראה לי..
לא אמרתי שאני לא ימנית..ולא אמרתי שאני שמאלנית..עזרא - ארכיון
זה סתם נראית לי הכללה מפגרת..אפחד לא קבע שהצופים זה שמאלנים ודתיים ועזרא זה ימנים
נגה,עזרא - ארכיון
את לא אמורה לפתח עמדה..ולא אמרתי ח"ו שאת שמאלנית..פשוט בעזרא מחנכים ,בואי נאמר ללהיות "ימנים"..
נח אתה עדיין לא מגשים...יש מצב שאתה נכנס....עזרא - ארכיון
ג' אני מגשימה=]=]=]=]עזרא - ארכיון
אבל גם ד' מתאים למגשימות...עזרא - ארכיון
כן, אבל טל-עזרא - ארכיון
זה תלוי באיזה גישה את באת..
אם באת בגישה כמו שלך אז זה ד' אבל אם בגישה כמו של חגית אז זה ג'.. כל אחד והגישה שלו!!
מה זה השטויות האלה???עזרא - ארכיון

עזרא אמורה להיות תנועה שמשוייכת פוליטית לימין, לא תנועה פוליטית! כן, יש הבדל עצום. אנחנו עזרא, לא נוער הליכוד.

אם זו ההגשמה, לאן הגענו ?!

א או בעזרא - ארכיון
דברו איתי...
אני בוחרת ג!!עזרא - ארכיון
איזה כיף!! אנחנו כבר ביום חמישי מתחילות בהגשמה!!!
אצלנו עוד לא הודיעו לנו מי נכנסת לאן..עזרא - ארכיון
ובקשר לתנועה ימנית.. מזה השטויות האלה?! יש אנשים שמאלנים שבאמת מאמינים בזה והם בעזרא.. ועזרא היא לא!! תנועה פוליטית..
מה? זה שאני בעזרא אני לייבת להיות ימנית?!?!?עזרא - ארכיון
אני גם לא אמרוה להתבייש בזה..
אני לא ימנית ולא שמאךנית..
לכל מקרה יש לי דעה אחרת
גם אם זה נוגד לחוקיות של עזרא
שמעו..אני לא יודעת אם עזרא היאעזרא - ארכיון
תנועה פוליטית וכל זהה..ואם חייבים להות ימנים..אני בעיקרון ימנית אבל אני חושבת שיש הרבה שהם לא בעזרא והם גם ימנים..ויש גם חילוניים שהם ימנים..וזה הגיוני..
אני ממש חושבת שהנוער של התנועה פועל במלא מובנים!!עזרא - ארכיוןאחרונה
ברור שיש עוד מלא לתקן ולפעול אבל אני לפחות לא הרגשתי במשך השנה את הזמן של "אחרי החגים נפעל"..
אולי אנשים מסוימים שידרו את זה לסביבה אבל בתור חברה אני ממש מצדיעה לנו!!
יהי רצון שנמשיך עם העבודת קודש הזאת!!
ועוד פורום כפול!מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטה
וואו, שאלה לא מעניינת, אין צורך לשאול אותה בכל מקומקפיצים נטושים

ם

במחשבה שניה אתה צודקטויוטה

באמת לא מעניין לעקוב אחרי ההקפצות שלך...

זה גם נכוןמקפיצים נטושיםאחרונה

זו בעיה שלך....

..שנהב

זה כמו להיות צמאה במדבר גדול ומישהו מביא לך מים אבל רק טיפה קטנה.

או שהוא מביא דווקא בקבוק ענק ואת שותה ושותה ושותה ולא רווה.

..שנהב

חסדים.

ה׳ חסיד וגומל באופן שאין לשער.

תאמינו. אתם לא יודעים כמה טוב עוד לפניכם. 

..שנהב
תודה ה׳. אבל כל הכאב ראש הזה לא בשבילי.
..שנהב
ניסים קורים. אנחנו נס.
..שנהב
יכול להיות שאני קצת על הרצף?
..שנהב

1. הוא חזר לארץ וזה עושה לי קשה אפילו שחשבתי שהתגברתי עליו. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.

2. ראיתי את כל התמונות והסירטונים האפשריים. דברים מזעזעים. הרגשתי צורך לראות את זה. מין אובססיביות שנכנסה בי. מקווה שזה לא יגבה ממני מחיר יקר מידי. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.

3. אני כל היום בבית. רוב הזמן במיטה. לא יודעת איך להרים את עצמי לעשייה. בכללי בתקופות בחיי שעשיתי דברים משמעותיים זה כי אמרו לי, כוונו אותי, דרשו ממני. אני לא יודעת *ליזום*.

4. גם אין לאן לצאת. אין לי חברות בעיר הזאת. אני לא יודעת לתקשר יותר מידי עם אנשים חדשים. באלי לעוף מפה. באלי מסגרת שתכריח אותי ליצור קשרים.

5. החברה הטובה שלי התחתנה, עברה לגור בחול, ובקושי עונה לטלפונים. מותר לי להתאבל?

6. החרדות של הימים הראשונים זה דבר שחשבתי אז שלא יעזוב אותי. חשבתי שלעולם לא אוכל להרדם בשקט. והנה הם עזבו. חוץ מהרעש של המטוסים ומסוק פעם ביום לא מרגישים שיש מלחמה.

7. גם היה מפחיד לראות את אבא ככה. יום ראשון שעבר היה פשוט זוועה. 

..שנהב
לא יכולה לסבול אנשים רגשנים. יש בי זלזול כל כך עמוק כלפיהם.

אולי יעניין אותך