סקר חדש-השינויים המתחוללים בארצינו!עזרא - ארכיון

ב"ה

כבר עברנו את החגים ואנו עכשיו חוזרים לתקופת השיגרה של ה:לחץ..הפעילות...השינויים-בזה נתמקד בסקר זה!

בזמן האחרון אם שמתם לב בארצינו מתחוללים שינויים רבים והולכים להיות שינויים רבים שיכולים לשנות לנו הרבה בחיי היום-יום...הבחירות לראשות הממשלה בעשרה בפברואר...הבחירות לראשיי וראשות הערים...מצב המים...מצב החטופים...מצב גבולות הארץ ...שיחרורו של פולארד חף הפשע ועוד נושאים רבים!

מה אני,המגשים,יכול לשנות?

1)להעלות מודעות בקרב האנשים על המצב...כמו מצבו של פולארד...המים...לנסות לפרסם כמה שיותר מנהיגים ימניים המשתתפים במרוץ לראשות הממשלה בקרב כולם!

2)מה אפשר לעשות? מה לא ניסו?עדיף להתמקד בדברים קטנים יותר צריך בשביל שאר הדברים יותר עזרה מגורמים חיצוניים...

3)צריך באמת לדבר על זה בפגישת ההגשמה הבאה...

4)כבר עושה את זה!

בשל היותנו בגיל הנעורים-יש לנו שליחות מסויימת שרק אנו מסוגלים למלא כל עוד פועם בנו האש והכוח-אנו מסוגלים להזיז הרים אם רק נרצה...עלינו לעשות זאת למען הילדים הקטנים והמבוגרים שאינם יכולים לעשות זאת מחמת הזמן והכוח-תלויים בנו!

בהצלחה בהגשמה!

הצוות:

ורד,נעמה ,אידלה ויונת!!!

1.עזרא - ארכיון
אחלה סקר
לרנר, תעגני בבקשה... אנשים לא שמים לתאריכים ועונים על סקרים מימיי מתושלח רק כי הם מעונים והחדש לא...
1. לא הבנתי את 4.עזרא - ארכיון
לדעתי, 1.עזרא - ארכיון
כי זה יעזור לאחרים לחשוב על המצב בארץ ועד כמה זה חשוב לפרסם ולעדכן את האנשים שהם ידעו במה מדובר ואם מישו רוצה לעזור דברים כגון:מצב המים, מצב החטופים וכו'..זה טוב!!
3- ולמי שרוצה לקרוא המון מילים יש גם הסברעזרא - ארכיון
שלום לכולם! מה שלומכם? אני מתגעגעת...
ראיתי את הסקר ולא יכולתי שלא להגיב.
נשמע מאיך שהסקר מנוסח שהאפשרות ה"נכונה" היא הראשונה, אבל לדעתי זה לא ממש נכון. אם נהיה עסוקים להעלות את מודעות הציבור לכל נושא שעולה- לעולם לא נצליח להתמקד בעשייה שלנו בהגשמה...
צריך לקחת בחשבון שהעלאת מודעות דורשת לימוד מעמיק שלנו וצלילה לעומק הסוגיות המדוברות לפני שיוצאים להביע דעה ולשכנע אנשים אחרים. ואז אנחנו עלולים להגיע למצב של "תפסת מרובה- לא תפסת", וזה הכי חבל, כי הפנינו את כוחותינו לעשייה מדהימה שאסור להקטין בה ראש- יש לנו אחריות בהגשמה שלנו!!!
לכן אם כבר הייתי בוחרת באחת האפשרויות הקיימות- הייתי בוחרת באפשרות השלישית. לדבר על זה בישיבת ההגשמה הבאה- להיות ערניים, עם עיניים פקוחות למה שקורה במציאות, להביע דעה- אבל לא בטוח שגם נבחר לפעול בכל תחום בוער שמעורר סערה ציבורית...
ד"ש לכולם!
ואלפי בהצלחה!

באהבה רבה,
ענת.

נכון..ענת צודקת!עזרא - ארכיון
לא חשבתי על זה..=)
(:עזרא - ארכיון
נראה לי שהבנו את הסקר בצורה שונה. אני הבנתי שאלה רק דוגמאות... אבל נו, מילא. ככה יש לי מס' 3 אחד
ואגב, ענת, ממש כיף לראות ממך סימני חיים(:עזרא - ארכיון
בייחוד פה בסקר
תכלס. קראת גם את האשכול שלך?עזרא - ארכיון
אני לא אענה על הסקרעזרא - ארכיון
אבל אני כן אגיב על כמה דברים עקרוניים,
קודם כל, הבחירות לא {היו} בעשרה בפרואר, כמו שנכתב, הן היו בט"ז בשבט!!!
יהודים, יש לנו תאריך, בואו נשתמש בו בגאווה!!!
דבר שני, אני יודע שזה ישמע מזעזע אבל מי שיקרא את המשפט הבא יצטרך לקרוא עד הסוף:
פולארד לא חף מפשע...
הוא יהודי שהקריב את חייו למען כלל ישראל והעדיף את טובת הלאום אליו הוא משתייך על פני טובת המדינה שבה הוא נולד (העדיף את זהותו היהודית לפני האמריקאית - אזרחות), אבל לבסוף, הוא עבר על החוק.
וכן, אנחנו דורשים מארה"ב לחון אותו, מסיבות נכונות מאד: הוא לא פגע בבטחון המדינה האמריקאית, המידע היה אמור להגיע אלינו, אין עוד אפחד שקיבל עונש בסדר גודל כזה על מעשה כה פעוט כמו מעשהו, הם אמורים להיות בני ברית שלנו, עונש לא מידתי {כבר אמרתי}
אבל סתם צרם לי שכתבתן שהוא חף מפשע.
זהו, שיהיה שבוע טוב ושנכה לראות את אחינו יונתן עם כל שאר היהודים הנמצאים במאסר (רון ארד, יהודה כץ זכריה באומל צבי פלדמן גיא חבר וגלעד שליט) בריאים ושלמיםבארץ מהר מהר,
(אבל לא בתמורה למחיר גבוה מדי.(
פורום הגשמה מטרתו ל....?מקפיצים נטושים

להגשים את החלומות שלכם? לגרום לירידת גשם? לעזור לאנשים להיות שקועים בגשם?

למה כל הפורומים הישנים האלה לא ברורים?

כדורי הרגעה בדבשצדיק יסוד עלום
בכל גן עדן יש נחשצדיק יסוד עלום
הפרומתאוס של מחיאות הכפייםצדיק יסוד עלום

השתלטתי זמנית על פורום זהצדיק יסוד עלום

@אחו

מה דעתך?

יעני זה פורום שעוסק באמונת ההגשמה?אחו
לא יודעצדיק יסוד עלום

נטוש ורציתי לנכס לעצמי שולחן קבוע בבית הקפה

שמעת את הקטע? מכיר את האמן המשובח?

שמעתי איני מכיראחואחרונה
התנצלות לבעלים הקודמתצדיק יסוד עלום
אני מניח רגליים על השולחןצדיק יסוד עלום
וכוס קפה/תה/ וויסקי ביד….פ.א.
בא לי מרקצדיק יסוד עלוםאחרונה
השגחה פרטיתצדיק יסוד עלום

חיפשתי את הספר הזה שלא קראתי מכיתה י"א וחיפשתי סצנה מסויימת ומקומית, כמו שלרוב תופס את תשומת לבי בספרים שאני קורא

פתחתי *בדיוק* בעמוד הנכון

מה זה הכאבים האלהמשיח נאו בפומ!
איך אני אמורה להתמודד עם זהמשיח נאו בפומ!
ואו, חודשיים וחצי. כל הכבוד לימשיח נאו בפומ!אחרונה
אני מפחדתמשיח נאו בפומ!

אולי יעניין אותך