רוקחחחחחחחחחחח!!עזרא - ארכיון

המון המון בהצלחה מחר בפעולת כניסה!!!!!!!1

מחזיקה לך אצבעות!!!

בעז"ה יהי'ה טוב!!

תזרמי עם הפעולה!! אם תזרמי יהי'ה לך כייף!!

מבטיחה לך!

אז, תהני המון המון ושתעשי תמיירב שם!!!!!!!

הם קיבלו מדריכה תותחיתת!!!

אוהבתותךך!!

אהה..והנה קטע בשבילך...:]]עזרא - ארכיון

מדען אחד, חי כל הזמן מודאג מבעיות העולם, והיה נחוש בדעתו למצוא להן פתרון. הוא העביר ימים ולילות במעבדה שלו כדי למצוא תשובות לספקות שלו.
יום אחד, בנו בן ה-7 פלש למקום ההתבודדות שלו, נחוש לעזור לו בעבודתו. המדען, עצבני בגלל ההפרעה, ניסה שהילד ילך למקום אחר. כשראה שזה בלתי אפשרי להוציא אותו משם, חיפש משהו שיוכל לספק לילד תעסוקה, ויסיח את דעתו. הוא הוציא מאיזו חוברת דף עם מפת העולם, גזר אותה להמון חתיכות, ונתן לילד יחד עם גליל נייר דבק, ואמר לו: "אתה אוהב פאזלים, נכון? אז אני אתן לך את העולם לתקן, הנה העולם כולו מפורק, נראה אם אתה יכול לתקן. תעשה את זה לבד לבד".
הוא חשב שלילד ייקחו ימים עד שיצליח להרכיב את המפה, אבל כמה שעות לאחר מכן, כבר שמע את קולו של בנו קורא לו ברוגע "אבא, סיימתי, הצלחתי להרכיב הכל". בהתחלה, האב לא האמין: זה לא ייתכן, שבגיל שבע יוכל הילד להרכיב מחדש מפה שמימיו לא ראה!!! אבל הוא הניח את רשימותיו, וניגש לבנו, כשהוא בטוח שהוא הולך לראות עבודה מבולגנת...
להפתעתו, המפה הייתה מושלמת, כל החתיכות היו במקומן. איך זה ייתכן? איך הוא עשה את זה? "אתה לא ידעת איך נראה העולם", אמר המדען לבנו, "איך הצלחת?" "אבא", אמר לו הילד, "אני אמנם לא ידעתי איך נראה העולם, אבל כאשר תלשת את הדף מן החוברת, ראיתי שבצדו השני יש תמונה של אדם. כשנתת לי את העולם לתקן, אני ניסיתי, אבל לא הצלחתי. זה היה הרגע שבו נזכרתי בתמונה של האדם מהצד השני, הפכתי את כל החתיכות, והתחלתי לתקן את האדם, שאני יודע איך הוא אמור להיות. כשהצלחתי לתקן את האדם, הפכתי אותו, וראיתי שהצלחתי לתקן את העולם.....

!!!בעז"ה שתצליחי להשפיע על חניכותייך ולשנות אותם רק לטובה, ושזה מה שישפיע בעז"ה על כל הסביבה ועל כול העולם כולו

אני רציתי..!!!עזרא - ארכיון
חנוש!!!!
שיהיה לך פווווווול בהצלחה!!
לי אישית היה כל כך כייייף!!!
תנסי לזרום ממש... זה כל כך כיף ככה..
יאא:] איזה נשמווות אתן:]עזרא - ארכיון
תודה רבה רבה:]
חנהההההההה!!!!! (:עזרא - ארכיון
מלא מלא מלא בהצלחה.

סומכת עלייך שתהיי תותחית כמו שאת יודעת.

באמת תזרמי- ויהיה טוב!!

< מצטערת שלא התקשרתי. היה תפוס. >

אוהבתותך כ"כ!!!!..
רוקח!!!!!עזרא - ארכיון
מלא מלא ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!! תהני עם החניכות(והשמות...חחח...) אוהבת!!!
רויטוליי!! אני מזדהה איתך בקשר לשמות..;)) (ל"ת)עזרא - ארכיון
חננה !עזרא - ארכיון
מלאןן בהצלחה.!!

דיי.רק עכשיו התחלנו לארגן את הפעולה.((:
ולחשוב שאת היית מוכנה חודש מראש(;
יאאאאאאאאא..שיא הב"הצלחה נשמה:]עזרא - ארכיון
איך היה?? ספרי חוויות..
וואיי!! היא בטח חזרה ממש מאוחר!!!עזרא - ארכיון
[לא יכותי לדבר איתה...]
חננעעעP:עזרא - ארכיון
זה כבר מאוחר ואמרתי לך כבר..אבל איך היה?:]
חחח וואי,היה תותחייי:]עזרא - ארכיון
אין,חניכות מלכות:] ב"ה.
תודה על הפירגון הרב:]
חנצוק!!!!!!!!!!בהצלחה!!!!!!עזרא - ארכיון
בס"ד

חנצ'וק תהני מלא תנצלי כל רגע באמת!
אל תקחי דברים ללב ולזרום כמה שיותר אני כלכך שמחה שהלך לך טוב!!!
מלא בהצלחה!!
שריתת נשששמה:]עזרא - ארכיון
אופס:] חחח..עזרא - ארכיוןאחרונה
איזה נשמה. מלאמלא ב"הצלחה גם לכן. איזה כיף שפתחת כינוי:]
חחח נתראה במוצ"ש בע"ה. ותהנו כ"כ בשבייס.
ועוד פורום כפול!מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטה
וואו, שאלה לא מעניינת, אין צורך לשאול אותה בכל מקומקפיצים נטושים

ם

במחשבה שניה אתה צודקטויוטה

באמת לא מעניין לעקוב אחרי ההקפצות שלך...

זה גם נכוןמקפיצים נטושיםאחרונה

זו בעיה שלך....

..שנהב

זה כמו להיות צמאה במדבר גדול ומישהו מביא לך מים אבל רק טיפה קטנה.

או שהוא מביא דווקא בקבוק ענק ואת שותה ושותה ושותה ולא רווה.

..שנהב

חסדים.

ה׳ חסיד וגומל באופן שאין לשער.

תאמינו. אתם לא יודעים כמה טוב עוד לפניכם. 

..שנהב
תודה ה׳. אבל כל הכאב ראש הזה לא בשבילי.
..שנהב
ניסים קורים. אנחנו נס.
..שנהב
יכול להיות שאני קצת על הרצף?
..שנהב

1. הוא חזר לארץ וזה עושה לי קשה אפילו שחשבתי שהתגברתי עליו. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.

2. ראיתי את כל התמונות והסירטונים האפשריים. דברים מזעזעים. הרגשתי צורך לראות את זה. מין אובססיביות שנכנסה בי. מקווה שזה לא יגבה ממני מחיר יקר מידי. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.

3. אני כל היום בבית. רוב הזמן במיטה. לא יודעת איך להרים את עצמי לעשייה. בכללי בתקופות בחיי שעשיתי דברים משמעותיים זה כי אמרו לי, כוונו אותי, דרשו ממני. אני לא יודעת *ליזום*.

4. גם אין לאן לצאת. אין לי חברות בעיר הזאת. אני לא יודעת לתקשר יותר מידי עם אנשים חדשים. באלי לעוף מפה. באלי מסגרת שתכריח אותי ליצור קשרים.

5. החברה הטובה שלי התחתנה, עברה לגור בחול, ובקושי עונה לטלפונים. מותר לי להתאבל?

6. החרדות של הימים הראשונים זה דבר שחשבתי אז שלא יעזוב אותי. חשבתי שלעולם לא אוכל להרדם בשקט. והנה הם עזבו. חוץ מהרעש של המטוסים ומסוק פעם ביום לא מרגישים שיש מלחמה.

7. גם היה מפחיד לראות את אבא ככה. יום ראשון שעבר היה פשוט זוועה. 

..שנהב
לא יכולה לסבול אנשים רגשנים. יש בי זלזול כל כך עמוק כלפיהם.

אולי יעניין אותך