אדם חילוני מחפש חניה ולא מוצא.
לבסוף כשהוא כבר נואש הוא אומר":בבקשה אלוקים!!אם תתן לי מקום חניה אני מבטיח לך ,אני אחזור בתשובה,אוכל רק כשר ואאמין בך!!"
איך שהוא סיים לבקש זאת התפנה ממולו מקום חניה אז הוא אמר:"אה..לא חשוב...כבר הסתדרתי.."
צרפתי,אמריקני וישראלי טסים במטוס מעל האוקיינוס השקט,כאשר לפתע המנועים חדלים לפעול ,המטוס נוחת נחיתת אונס על אי נידח והשלושה נתפסים ע"י שבט קניבלים.השלושה מובאים לפני הצ'יף,וזה מסביר להם שהשבט מתורבת,ולכן הם נוהגים לקיים את משאלתו האחרונה של אדם לפני שיאכלוהו.האמריקני מבקש סטייק ענק,עם הרבה צ'יפס וארגז בירה.האמריקני מקבל את מבוקשו ונזרק לסיר.הצרפתי מבקש ארגז שמפניה וצלחת של צדפות מבושלות בסגנון צרפתי.הצרפתי מקבל את מבוקשו ונזרק לסיר.הצ'יף פונה לישראלי ושאל לבקשתו האחרונה.הישראלי עונה לו"אני רוצה שתבעט בי בכל הכוח ."הצ'יף מושך בכתפיו ,ומורה לישראלי להסתובב ואז בועט בו בכל כוחו.הישראלי מסתובב מיד,שולף תת מקלע ויורה למוות בצ'יף וחבורתו.האמריקני והצרפתי ההמומים יוצאים מהסיר,פונים לישראלי ושואלים:"אם היה לך כל הזמן הזה נשק,למה לא עשית עם זה כלום לפני כן??"הישראלי משיב להם:"באמת?!ולהסתכן בגינוי מהאו"ם,מאירופה ומהממשל האמריקני על תגובה מוגזמת לפרובוקציה שולית?"
צילי וגילי יושבות ומדברות.שואלת צילי את גילי:"מה עשית היום?" גילי עונה:"הלכתי קוסמטיקאית ואחר כך למספרה ואז קניתי כמה בגדים יפים..."צילי שואלת:"ומה קרה???הכל היה סגורר?..."
איש קשיש מישראל מתקשר לבנו שחי בניו יורק ואומר לו:"בני,אני ממש מצטער להרוס לך את היום,אבל אני ואמא מתגרשים.45 שנים של סבל וייסורים ביחד בהחלט מספיקים לי".הבן צורח בטלפון:"אבא,על מה אתה מדבר?בגילכם להתגרש?!"האב:"תבין,בכל יום אמא שלך צועקת עליי,נמאס לנו לדבר זה עם זה והחלטנו להתגרש!"הבן סוגר את הטלפון,מתקשר לאחותו ,שאף היא גרה בניו יורק,ומספר לה שהוריהם הקשישיםעומדים להתגרש.הבת נבהלת ומתקשרת מיד להוריה בישראל:"אבא,אמא,אל תעשו כלום.אנחנו עוזבים הכל ובאים אליכם."האב סוגר את הטלפון ופונה לאיתו:"זה בסדר ברכה,הם באים לפסח ומשלמים בעצמם על הטיסה.."