האח הגדול והאח הקטן!!!עזרא - ארכיון

בעזרתו^^

אנשים תקראו!!

אולי חלק מכם יקראו רשומה זו ויחשבו שיש לי מוח מעוות,

אבל זה בסדר. אני לא בודד יש איתי עוד 32% רייטינג של האח הגדול.

לפעמים נדמה לי שיוסי בובליל מקבל פרסום, אהבה ועניין מהציבור יותר מ - 848 הימים של גלעד שליט. אני מביט על זה ואני אומר: מדובר על שני אנשים - אחד אח גדול ואחד אח קטן, והכל כל כך  מנוגד.

האחד צעיר בתחילת חייו, סגור 848 יום בעזה ללא כל מידע על מצבו ואורח חייו.

השני כבר עבר כמחצית מחייו, סגור כ-60 יום בוילה הנצפית 24 שעות ביממה. יש לו שם בריכה, אוכל, סיגריות, רופא, פסיכולוגית, חברים  ואפילו  בתו  איתו.

אחד מת לחזור להורים, למשפחה, לחברים, ובטח מתפלל שכולנו נוציא אותו מהמקום הרע והאפל שהוא נמצא בו, אביו ואמו עוברים בכל הארץ לרוחבה ואורכה במאמץ לשחררו.

הגדול לעומתו, רוצה רק להישאר בוילה ולהיות סגור שם 100 ימים.

את  הגדול המדינה שלנו מכנה "הדורבן" ואת הקטן אפשר לכנות "הקורבן".

את יוסי בובליל דואגים להזכיר לנו 24 שעות בימים בכל אמצעי תקשורת אפשרי, ואפילו פעם בשבוע אנחנו שולחים סמס כדי שהוא יישאר, כי אנחנו "עם אוהב".

לפני שבועיים ראיתי את   התוכנית - היה פרק הדחה וארז טל אמר שנשלחה כמות סמסים מטורפת.,  אני מתאר לעצמי שזה כמה מאות אלפים, ואני שואל את עצמי - כמה מאות אלפים יכולים לשלוח סמס, אבל רבע מזה לא יכול להגיע לכיכר רבין או לפחות לזעוק בפני הממשלה והכנסת לשחרורו של גלעד שליט?

נכון,  גלעד נהפך לשגרה , יוסי נהפך לשיחת הסלון של יום שישי, לשיחה באוטובוס, לכתבות הקטנות בעיתון על זה שהוא חייב כסף לאיזה פועל ערבי.

וכמעט שכחתי, יוסי לא רוצה סתם להישאר בבית. הוא ירוויח מליון שקל... 

אז אולי זה ישמע לך מוזר גלעד,  אבל כנראה שלחופש יש מחיר. למאה יום מקבלים מליון שקל. אתה מתקרב ל-900 יום ואני בטוח שבעד שום סכום שבעולם לא היית מוותר על החופש שלך.

אני שואל את עצמי ואת אלוקים - מי ישתחרר קודם - יוסי  או גלעד ?

זה שרוצה להישאר או זה שרוצה לצאת?

כנראה שלמעלה בכנסת ובממשלה לא מבינים שהחיים שלך . זה לא תוכנית ריאלטי,     אלא הריאלטי בהתגלמותה.

זה עצוב גלעד, כי עכשיו עומדת להתחלף ראש ממשלה  .   

דרך אגב גם המפקד שלך  התחלף   [דן חלוץ]...
מדהים...!!!אבל...עזרא - ארכיון
המשך..עזרא - ארכיון
הקטע מדהים אבל כל ההשוואות האלו לא כ"כ נכונות...אם זה היה תלוי ברייטינג בטלוויזיה זן שליט היה בחוץ אבל זה עניין של ביטחון המדינה!!!
היייעזרא - ארכיון
זה מהפיסבוק...(יש על זה קבוצה)
יפה...ונכון...עזרא - ארכיון
אבל אני לא מסכימה עם הכל. נו, מילא.
מי שכתב את זה, באמת דפוקעזרא - ארכיוןאחרונה
וחסר חיים
וטמבל
איך אפשר להשוות בין לזה וזה?
פפף.....
ועוד פורום כפול!מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטה
וואו, שאלה לא מעניינת, אין צורך לשאול אותה בכל מקומקפיצים נטושים

ם

במחשבה שניה אתה צודקטויוטה

באמת לא מעניין לעקוב אחרי ההקפצות שלך...

זה גם נכוןמקפיצים נטושיםאחרונה

זו בעיה שלך....

..שנהב

זה כמו להיות צמאה במדבר גדול ומישהו מביא לך מים אבל רק טיפה קטנה.

או שהוא מביא דווקא בקבוק ענק ואת שותה ושותה ושותה ולא רווה.

..שנהב

חסדים.

ה׳ חסיד וגומל באופן שאין לשער.

תאמינו. אתם לא יודעים כמה טוב עוד לפניכם. 

..שנהב
תודה ה׳. אבל כל הכאב ראש הזה לא בשבילי.
..שנהב
ניסים קורים. אנחנו נס.
..שנהב
יכול להיות שאני קצת על הרצף?
..שנהב

1. הוא חזר לארץ וזה עושה לי קשה אפילו שחשבתי שהתגברתי עליו. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.

2. ראיתי את כל התמונות והסירטונים האפשריים. דברים מזעזעים. הרגשתי צורך לראות את זה. מין אובססיביות שנכנסה בי. מקווה שזה לא יגבה ממני מחיר יקר מידי. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.

3. אני כל היום בבית. רוב הזמן במיטה. לא יודעת איך להרים את עצמי לעשייה. בכללי בתקופות בחיי שעשיתי דברים משמעותיים זה כי אמרו לי, כוונו אותי, דרשו ממני. אני לא יודעת *ליזום*.

4. גם אין לאן לצאת. אין לי חברות בעיר הזאת. אני לא יודעת לתקשר יותר מידי עם אנשים חדשים. באלי לעוף מפה. באלי מסגרת שתכריח אותי ליצור קשרים.

5. החברה הטובה שלי התחתנה, עברה לגור בחול, ובקושי עונה לטלפונים. מותר לי להתאבל?

6. החרדות של הימים הראשונים זה דבר שחשבתי אז שלא יעזוב אותי. חשבתי שלעולם לא אוכל להרדם בשקט. והנה הם עזבו. חוץ מהרעש של המטוסים ומסוק פעם ביום לא מרגישים שיש מלחמה.

7. גם היה מפחיד לראות את אבא ככה. יום ראשון שעבר היה פשוט זוועה. 

..שנהב
לא יכולה לסבול אנשים רגשנים. יש בי זלזול כל כך עמוק כלפיהם.

אולי יעניין אותך