חשוב ממש!!עזרא - ארכיון
אנשים יקרים תתפללו לרפואתה ולהצלחה של המבצע !!!! עמית בת נעמי!!

''קוראים לי עמית קדוש ואני בת 6 תלמידת כיתה א' בבית הספר, סורקיס בכפר סבא. אני פונה אליכם בבקשה גדולה, להגיע בהמוניכם ביום המבצע, לעמדות הבדיקה שיתפרסו בכל רחבי הארץ'', כך פונה הילדה המדהימה עמית קדוש שמחכה לתרומות שלכם ביום המבצע הארצי ב-21/1/09

''קוראים לי עמית קדוש ואני בת 6 תלמידת כיתה א' בבית הספר ע''ש מרדכי סורקיס בכפר סבא. בתחילת חודש אוקטובר חליתי בלוקמיה (סרטן הדם). מזה שלושה חודשים אני מאושפזת בבית החולים שניידר ועוברת טיפולים כימותרפים קשים. ע''פ החלטת הרופאים אני חייבת לעבור השתלת מח עצם בדחיפות. בכל הבדיקות שנערכו בקרב בני משפחתי ובחיפוש אינטנסיבי במאגרי מח עצם הישראלים ובינלאומיים לא נמצא תורם מתאים עבורי.

ב 21.01.2009 (יום ד) יערך מבצע ארצי בשיתוף ''עזר מציון'' לאיתור תורם מתאים. בכדי למצוא תורם אנו זקוקים לעשרות אלפי דגימות דם, בעזרתן אנו מקוים למצוא תורם מתאים שיעזור לי להתגבר על המחלה. בדיקת מח עצם הינה הליך רגיל של בדיקת דם פשוטה, תרומת מח העצם להשתלה הינה פשוטה ואינה פוגעת בבריאות התורם. העלות הכספית של מבצע ההתרמה הינו יקר מאוד ונאמד במיליוני שקלים שנדרשים לתשלום למעבדות הבדיקה (180 ₪ עבור כל דגימה). כל המערך הלוגיסטי ביום המבצע הכולל צוותים רפואיים וניידות התרמה בפריסה ארצית הינו בהתנדבות ובאחריות עמותת ''עזר מציון''.

חשוב לציין כי על מנת להתגבר על המחלה עמית חייבת לעבור השתלת מח עצם במקסימום זמן של חודשיים וחצי מהיום.

אני פונה אליכם בבקשה גדולה, להגיע בהמוניכם ביום המבצע לעמדות הבדיקה שיתפרסו בכל רחבי הארץ, בכדי לעזור לי לממן את עלויות המבצע אנא פתחו את ליבכם בעזרה כספית.
להלן פרטי חשבון הבנק לתרומה: חשבון 8919 בנק דיסקונט (11) סניף 102 רח' גולני 29 רמת גן. לפרטים נוספים נעמי ויובל קדוש : yuvalkadosh@gmail.com

עמית קדוש, בת 6 וקצת חלתה בלוקמיה מסוג AML (זן נדיר של לוקמיה בילדים).
עמית החלה השנה ללמוד בכיתה א בבית הספר סורקיס והספיקה לבקר בבית הספר עד ראש השנה. לעמית אח גדול בן 8 (עומר) תלמיד כיתה ב גם כן בבית הספר סורקיס.
נעמי אמא של עמית כפר סבאית ותיקה סוכנת נסיעות ביתו של פרופסור מרקו אלטרס גניקולוג ותיק וידוע בבית חולים מאיר. אביה, יובל, יליד כפר סבא מנהל שיווק בחברת ''יהודה גדרות'' משמש כיו''ר ועד ההורים בבית הספר סורקיס וחבר ועד ההורים העירוני מזה 4 שנים.

מייד עם גילוי המחלה החלה עמית בטיפולים כימותרפיים בבית החולים שניידר בפתח תקוה. עקרון הטיפול הינו : 6-8 ימים כימותרפיה רצופה (24 שעות) לאחר מכן הפוגה של שבועיים וחצי בין הטיפולים.

האב:''לצערנו בעקבות תופעות הלוואי של הטיפול ובעקבות הטיפולים מערכת החיסון של עמית אינה מתפקדת כך שבעצם ברוב ההפוגות עמית מאושפזת על דברים אחרים כגון : שפעות , דלקות ריאות ועוד''.

מבצע התרמת מח העצם יהיה משולב ביחד עם דן (ילד בן 3 מרמת גן) הזקוק גם הוא לתרומת מח עצם. כל ניהול המבצע יהיה באחריות עמותת ''עזר מציון'' המנהלת את מאגר המח עצם הלאומי.

מטרת המבצע היא להשיג לפחות 50,000 דגימות דם בכל רחבי הארץ כאשר כל בדיקת מעבדה עולה 180 ש''ח.
סה''כ עלות המבצע כ 10 מיליון שקלים כאשר כל הכסף הנ''ל הינו בעבור עלויות הבדיקות עצמן.
כל העלויות הנוספות (ניידות,אחיות. מבחנות, פרסום וכד') באחריות ''עזר מציון'' ועל חשבונם.

עיקר המבצע יתמקד באיזור כפר סבא לשם כך חברו כל הגורמים האפשריים שנרתמו כולם לעזור, כולל עיריית כפר סבא, ועדי ההורים, מועדוני הספורט, תנועות הנוער, ארגוני המתנדבים ועוד.

וואי, זה חשוב מאודעזרא - ארכיון
אבל אני לא חושבת שילדים בגילנו יכולים לתרום דם. נראהלי זה מגיל 18 ומעלה
נראה לי שאפשר..עזרא - ארכיון
אבל בכלל לא צריך לתרום דם..הבדיקת דם זה כדי לבדוק אם אתה יכול לתרום לה מח עצם
אי אפשר.עזרא - ארכיון
אפשר מגיל 18.
ואולי 17 עם אישור,לא זוכרת בדיוק..
כן.. אפשר מ18 בלי אישור ו17 עם...עזרא - ארכיון
לא התכוונתי שתתרמו שתתפללו להצלחת המבצע!!עזרא - ארכיוןאחרונה
וסתם שתדעו בתמצית איזה הורים מסורים שעושים כזה דבר..
וילדה כזאת מיוחדת=]!! שיהיה לה רפואה שלמה בעז"ה!!
ועוד פורום כפול!מקפיצים נטושים
ואיפה ע"ל ?טויוטה
וואו, שאלה לא מעניינת, אין צורך לשאול אותה בכל מקומקפיצים נטושים

ם

במחשבה שניה אתה צודקטויוטה

באמת לא מעניין לעקוב אחרי ההקפצות שלך...

זה גם נכוןמקפיצים נטושיםאחרונה

זו בעיה שלך....

..שנהב

זה כמו להיות צמאה במדבר גדול ומישהו מביא לך מים אבל רק טיפה קטנה.

או שהוא מביא דווקא בקבוק ענק ואת שותה ושותה ושותה ולא רווה.

..שנהב

חסדים.

ה׳ חסיד וגומל באופן שאין לשער.

תאמינו. אתם לא יודעים כמה טוב עוד לפניכם. 

..שנהב
תודה ה׳. אבל כל הכאב ראש הזה לא בשבילי.
..שנהב
ניסים קורים. אנחנו נס.
..שנהב
יכול להיות שאני קצת על הרצף?
..שנהב

1. הוא חזר לארץ וזה עושה לי קשה אפילו שחשבתי שהתגברתי עליו. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.

2. ראיתי את כל התמונות והסירטונים האפשריים. דברים מזעזעים. הרגשתי צורך לראות את זה. מין אובססיביות שנכנסה בי. מקווה שזה לא יגבה ממני מחיר יקר מידי. לעזאזל מה עשיתי לעצמי.

3. אני כל היום בבית. רוב הזמן במיטה. לא יודעת איך להרים את עצמי לעשייה. בכללי בתקופות בחיי שעשיתי דברים משמעותיים זה כי אמרו לי, כוונו אותי, דרשו ממני. אני לא יודעת *ליזום*.

4. גם אין לאן לצאת. אין לי חברות בעיר הזאת. אני לא יודעת לתקשר יותר מידי עם אנשים חדשים. באלי לעוף מפה. באלי מסגרת שתכריח אותי ליצור קשרים.

5. החברה הטובה שלי התחתנה, עברה לגור בחול, ובקושי עונה לטלפונים. מותר לי להתאבל?

6. החרדות של הימים הראשונים זה דבר שחשבתי אז שלא יעזוב אותי. חשבתי שלעולם לא אוכל להרדם בשקט. והנה הם עזבו. חוץ מהרעש של המטוסים ומסוק פעם ביום לא מרגישים שיש מלחמה.

7. גם היה מפחיד לראות את אבא ככה. יום ראשון שעבר היה פשוט זוועה. 

..שנהב
לא יכולה לסבול אנשים רגשנים. יש בי זלזול כל כך עמוק כלפיהם.

אולי יעניין אותך