למה לבנים אין גם דברים כמו "פזמון תנועה"?דאץ
זה יכול להיות נורא כייף גם, לא?
זה קצת תקוע.. באמצע כל הבגריות יש לנו פזמוןתנועהשמחה ואמונה

אני תמיד אמרתי את זה כל שנה!!מיסטר דום
ואחרי זה מתפלאין למה יש רוב בנות!! לבנים לא עושים כלופ לא שבוע התנדבות לא פזמונועה כלום!!
חח.. נראלי אתה הבן היחיד שאומר אתזה.אוריה שמחה
בד"כ בנים נוטים יותר לאהוב חידוני תנ"ך מאשר המצאת ריקודים ושירים, ובנות נוטות יותר להמצאת שירים וריקודים מאשר חידוני תנ"ך.. תכלס. ניסו לעשות חידון תנ"ך לבנות [אפ' אני זכיתי לעלות לפני כמה עשורים בערך] אבל-ראו שזה פשוט לא זורם.
ולמה לא עושים פזמונתנועה לבנים? -נראלי כי אין כ"כ ביקוש.
אבל אם אתם מארגנים עוד סניפי בנים בעניין- למה שההנהלה תתנגד? נסו. אם תשאירו אתזה פה בפורום שומדבר לא יצא, כמו הרבה דברים אחרים שבוכים עליהם פה, אבל אפחד לא מזיז אותם מחוץ לעולם הווירטואלי..

בהצלחה!

[ויאללה- אתם יודעים איזה דבר איכותי זה שבוע התנדבות?! יש לכם רכז חב"ב! תתחילו להריץ עניינים! מה אתם יושבים פה?!]
עם אילת השחר לגמרי.פגזניקית גאה!
לכו על זה גם בעניין הפיזמונתנועה [שאגב, צולע גם בסניפי הבנות] וגם בעניין השבוע התנדבות התותח הזה! שיהיה המון בהצלחה! ותעדכנו.. [אם צריך עזרה, אז בגבול יכולתי, אני פה ]
אביה...מיסטר דום
בכיף הייתי נעזר בך רק שאת מהצד השני של המחיצה..
ואיילת אני לא היחיד שאומר דבר כזה המון רוצים רק זה לא יוצא לפועל!
זה הזמן לארגן. ואם לא בי, אז תעזר בהנא"ר.פגזניקית גאה!
אולי כי עדיף שתלמדו תנ"ך מאשר שתרקדו?!רחלקה
בעזהי"ת.

פשיטא..
כי בנים לא מוכשרים מספיק ;) סתאםם--אפוש
בס"ד
יש להם במקום זה את החידון תנ"ך..
ואם אתם מאוד רוצים תמיד אתם יכולים לארגן אחד כזה
מה זה סותר בכלל?!מיסטר דום
בין חידון תנ"ך שזה פעילות חינוכית לפיזמונועה שזה פעילות לשם ההנאה יש מקום לשתיהם בשביל חניכים!! 
ךלךחאנונימי (פותח)
מה הקשר?? חידון התנך זה לבנות גם כן
בתנועה שלנו זה לבנים בלבד.אוריה שמחה
אה, זה גם לבנות, האמהות של המתמודדים
[וזה כ"כ בזבוז,פלספניתאחרונה
בעזהי"ת

אם הייתם יודעים כמה דברים טובים יצאו מזה..
נפג"ש קם בזכות זה!!]

[אילת'שחר, יודעת למה נזכרתי בנפג"ש?! אמש פתחתי את הפלא' הישן שלי. נכנסתי להודעות שם. ומה אני מוצאת?! תיקיה של הודעות שמורות בשם 'נפג"ש'. פפפפ.]
אין ביקוש...tomerittal
אם אין אני לי מי לי וכשאני לעצמי מה אני??אנונימי (פותח)
בס"ד

דאץ, כרכז חב"ב אני יכול לומר לך שכן היתה התקדמות עם חב"ב השנה עד פסח... ישיבות כל חודש ושבת ביפו זה לא דבר של מה בכך! נכון! הרבה פעמים רואים את מבחן התוצאה ואולי בזה נכשלתי השנה אבל אתה יודע מה? גם לערך יש דרך! אני מבין את התיסכול שלך... שהתשתית של חב"ב בנות הרבה יותר מפותחת מהבנים.. אבל לעניות דעתי יש מספיק דברים טובים שאפשר לעשות עם הבנים... שבוע עבודה(קורע ומגבש), טורניר כדורגל/ כדורסל תנועתי, מסע חבב, טיול אופניים, מליאה, הפצות ועוד. אני בעז"ה חושב על שבוע עבודה אבל רק עוד שבוע וחצי אוכל לעבוד על זה יותר ברצינות ולעשות טלפונים בגלל הבגרויות (בכל זאת אני עדיין שמיניסט...). היוזמה שלך היא טובה אבל צריך שתיהיה חבורה של בנים שיבער לה הנושא.. ויש כאלה! כל מי שרכז חב"ב סניפי וקומונר אני מצדיע לו!!!
בקיצור, טוב שהדברים נאמרים... ולקחתי את הדברים שלך! אשתדל בעז"ה ליישם!
מעריך!
יוני
תנועת נוער...אנונימי (פותח)
בסופו של דבר שייכת לנוער... ולכן אם דברים יבואו מלמטה ונעשה אז יהיה ואם לא אז לא... אך בלי מעורבות של אנשים שאכפת להם ובלי עזרה של רכזים לא אצליח, יותר נכון נצליח, להזיז כלום-" וכשאני לעצמי-מה אני?" אתה מוזמן לדבר איתי ולהציע רעיונות, הערות והארות!
0526070294
(אם אני לא עונה, תשלח לי הודעה ואני אחזור אליך...)

אשריך צדיק!
נ.ב.- מצוין שבוער לך משהו, העיקר שלא יביא אותך ליאוש ועצב, אלא להפך לעשיה מתוך שמחה ולמיצוי הפוטנציאל הגדול שטמון בך, ובכל אחד ואחת מאיתנו!
נשמע כאילו מישהו מרגיש צורך להצטדק..אפוש
בס"ד
יוני-
דץ אפילו לא הזכיר את חב"בנים...
הוא שאל על הפזמונתנועה..
אז סבבה תגיד לו שהוא יכול ליזום אבל למה כל המגילה?
נשמע כאילו בצד שלכם יש הרבה תסכול...
אני רואה צורך להסביר עצמי כראוי..שוב---אפוש
בס"ד
שלא תחשוב שכתבתי מזלזול..אלא בשיא הרצינות!
שתדע שאנחנו (כל התנועה) מאוד מאוד מעריכים את העבודה שלך!ואת העבודה של שאר הצוות..בכל זאת זה לא פשוט בכלל!...ותוצאות בחינוך הם לרוב לא מידייות..
רק לא הבנתי איך כל הפירוט שהוספת קשור לשאלה שלו?!?
שורה תחתונה...אנונימי (פותח)
בס"ד

אפוש, אני מטבעי כותב ארוך(מקווה שלא הפעם גם...) ואני לא טיפוס של מילה שתיים בsms .
תכל'ס, מה שבאתי לומר זה שלשבת פה בפורום ולהלונן זה לא עוזר אז או שדאץ ידבר איתי או שיזום משהו. אני לא רכז חב"ב בנים כי אני שפיץ או משו כזה(רחוק מאוד מלהיות!!!) אלא פשוט כי רציתי לשנות דברים בתנועה. כנ"ל מיכל צארום, היא לא אחת שמתלוננת(ותאמיני לי יש לה על מה...) אלא פשוט עושה! ועושה המון! לעניות דעתי- היא אדם שצריך ללמוד ממנו ולהעריך... ולא מי שסתם יושב בבית ומתלונן!
דרך אגב, אני בכלל לא הצטדקתי, אני מודע לעובדה שלא עשיתי מספיק השנה ואפי' הודיתי בזה(מוזמנת להסתכל...)! אלא שאני משתדל מאוד ,בניגוד לאוירה פה בפורום לפעמים, לא להיות פסימי אלא להיות אופטימי ומעשי!
סליחה על האורך אבל כתבתי את מה שאני מרגיש ומאמין!
שבת שלום!
יוני
יוני יקירי...מיסטר דום
תעשה לי טובה כל פעולה שתוקעים לבנים זה טורניר כדורגל כדורסל איפה הדברים המהותיים?! ואל תתחילו בכלל עם הסביונים של אנחנו בנים והם בנות וגו' וגו' כן אפשר לעשות דברים מהותיים להרים התנדבויות דוכנים לעזור לחולים איפה כל זה למה ערכי התנועה שלנו לא משתלבים עם דבר כל כך מהותי וחשוב וקריטי בחברה הישראלית בשנת תש"ע?! למה כל רכ"ז חב"ב לבנים במקום שירים את הכפפה יתמודד עם מה שיש להתמודד מתייאש מההתחלה ויוני לא התייאשתי ולא ניסתי להרים פה כלום ! ניסתי דבר פשוט לעורר לתת לכם קריאת השכמה כי הבנות ב"ה פורחות והבנים ה' יעזור קומלים המצב סניפי בנים הוא שערוריתי!! זה סקנדל מחדל אבסורד!! אתה חושב ש-10 חניכים בשבת לעומת 100 + לבנות זה בכלל מתאזן זה עולה על סוג של פרמטר?! כלי זה ללא מסתדר בכלל! אנחנו צריכים לעשות בדק בית ולבדוק איפה באמת יש לנו מקום לשפר ובמקום להתבכיין ולדבר ולהגיד רק פה ופה ופה אנחנו לא בסדר לקום ולעשות עם זה באמת משהו!! לא לוותר לא להיכנע לקום ולהתמודד עם זה ובעיקר עם זה ולא לסטות מהמטרה לזוטות! 
סבבה! קיבלתי... אחשוב מה לעשות בעניין!אנונימי (פותח)
אפוש ...מיסטר דום
אני רואה שהמחיצה באמת מסוגרת (מה אתם לא יודעים מה הולך אצלנו בצד?!)
יש לנו פוטנציאל גלום רק צריך מישו שילטש וישקיע בו זמן ומרץ בלי נדלים!
אפרת*אפוש
יש לך פיצול!! קודם את רוצה אפוש ועכשיו אפרת?!מיסטר דום
לי יש פיצול? חחח סופסוף בדיחה שלך שבאמת מצחיקה!אפוש
רק עכשיו אני מצחיק אפרת!! ולא חשוב מה תגידי אנימיסטר דום
בעל חוש הומור מפותח ונהדר.. (גם זה הצחיק.!)
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך