פדיחות שיש רק לבנות! יאללה שפכו ת'לבדניאלה .ד.
אני מתחילה!!
יום אחד יצאתי לשכונה ליד.. הייתי במחזור.
ובחזור הביתה החצאית שלי התנפנפה לה ברוח ופתאום אני קולטת כתם כתם של דם.
אוייש מה אני עושה?!
(זה היה מזמן ממש בהתחלה של שקיבלתי)
תפסתי ת'חצאית כזה עם היד ורצתי הביתה כל עוד נפשי בי!
חחחח איזה דאחקות!
לא קרה לי אבל אחד המצחיקיםמאדניקית
אחותי תכף בת 6
לפני שנתיים בערך היא היתה בקומה למעלה לבד וכולנו היינו למטה
פתאום היא קוראת כזה-
אמא ואבא בואו תראו
מצאתי מדבקה בארון של השרותים והיא נדבקת לקיר של המדרגות..
עליתי עם ההורים שלי ואני רואה אותה מוצאיה תחבושות ומדביקה אותם...
נון חמודה!
=]]טל
כשעבדתי בחופש שעבר במטע של המושב שלנו חברה שלי היתה היתה במחזור והיא היתה צריכה ללכת לשרותים והיא לא יכלה לעשות בשטח.. ויש איזה בחור שמשגיח שנעבוד ומסיע אותנו מחלקה לחלקה וזה.. קיצר היא ביקשה ממנו שיסיע אותה לשירותים של המשרדים ואז הוא אומר לה כזה תעשי בשטח מה הבעיה? ואז היא לא ידעה מה להגיד לו.. ואז הוא אמר כזה אהה עיניניי בנות... פסדר אני יסיע אותך.. וואיי היה לה מזה פאדיחות.. 
=)אורושקוש
פעם אחת קבלתי באמצע ברית של בן דוד שלי וגם לי וגם לאמא שלי לא היה תחבושות.. והתחתונים שלי כבר היום בדם לגמרי..
ואז אמא שלי כזה שואלת את דודה שלי שישבה לידה אם יש לה.. ולא היה לה וכלם כזה שואלות אחת את השניה למי יש.. בסוף כל השולחן ידע..מזל שזה היה בנים ובנות נפרד.. ואז דודה שלי אמרה שיש לה באוטו.. אז הלכנו אני ובת דודה שלי לבקש מדוד שלי את המפתח לאוטו ואז הוא שואל אותנו כזה- בשביל מה? אז אנחנו כזה לא משנה.. אני ילך להביא לכם. מה אתן צריכות? קיצור אנחנו כזה טוב לא משנה..
בסוף סבתא שלי הביאה לי

ופעם גם בבי"ס כל היום הרגשתי שאני ממש מזיעה ברגליים.. והאמת די הבנתי שזה פשוט מחזור..אבל נסתי לדחוק את המחשבה הזאת כי לא היה לי כוח ללכת לשירותים ולהתעסק עם זה.. קיצור אחרי כמה זמן הלכתי לשירותים ואני רואה את כל הרגלים שלי בערך- דם. ואז הסתכלתי על החצאית מאחורה וראיתי כתם של דם כזה אבל לא ראו ממש כי זאת היתה חצאית די כהה.. קיצור כולי באה לחברה שלי ושאולת אותה אם יש לה תחבושת.. ואז היא הביאה לי אבל כל הרגליים שלי עדיין היו דם ונשארו לנו עוד שני שעורים ללמוד.. אז בקשתי מהמורה שלי להשתחרר והיא כזה אומרת לי- לאט נורא, זה בסדר. אני כזה-לא ווקשה אני חייבת להתקלח וזה.. אז היא אמרה לי טוב אבל תחזרי מהר.. לקחתי מחרה שלי סוודר וקשרתי אותו עליי כדי שלא יראו את הכתם ורצתי הביתה..

היה קורע.. לא נורא.. חויות..
מעניין שכל הפאדיחות זה על זה הא?בת אל123
אבל מה אני יעשה גמלי יש פאדיחה על זה...

אני ינסה לחשוב על פאדיחות בנושא אחר...

קיצור, הפעם הראשונה שקיבלתי היייתה בכיתה ז' בטיול שנתי....
גילתי את זה רק במקלחת של היום הראשון ולא ידעתי מה אני הולכת לעשות, התחלתי לבכות במקלחת שבשביל מה באתי לטיול הזה וכל זה... תחשבו זיינוקית בטיול השנתי.... מבאס מממש... הקיצור, התקשרתי לאמא שלי והיא ישר אמרה לי לבקש מהמורה.. אני כולי כזה "פאדיחות... לא נעים.." אבל לא הייתה לי ברירה... אז ביקשתי ממנה, היא הלכה לעשות סבב כזה בין המורות ובסוף היא הביאה לי כמה תחבוושות...
הבעיה היא שלא כ"כ ידעתי איך וכל שניה החלפתי אז מממש מהר הם נגמרו לי ואז ממש התפאדחתי אז פשוט נשארתי עם אותה אחת כל הזמן וביום השני כל הזמן הייתי עם סוודר על המותניים.. אחרי זה הלכנולאיזה מעיין ולא חשבתי שיש בעיה ונכנסתי... אח"כ לא החלפתי בגדים וככה נשארתי עד הבית.. מזלי שזה היה רק יומיים... אין לי מושג אם שמו לב לזה או לא... אבל זה היה פאדיחות בשבילי...
זה לא כזה מעניין שהכל זה על מחזור בהתחשב בזה שזהמשהיא מהבירה
שרשרשור על פאדיחות של בנות!!!!1111
חחח נשפכתי ^^הדריכני
נכון יש מין תמימות בפעמים הראשונות שמקבלים?
חחח.. מזכיר לי שעשיתי פאדיחה לאמא שלי..אורושקוש
בהתחלה אחרי שקבלתי לא ממש הקפדתי על נקיון וכל הדברים האלה..
ועפם אחת הייתי צריכה להחליף תחבושת וכנראה עשיתי את זה בחדר שלי ושכחתי לקחת את התחבושת עם הדם.. ואז אני הלכתי לבי"ס ובא מישו לתקן משו בחדר שלי ואמא שלי כולה באה להכניס אותו לחדר שלי ואז היא קולטת את התחבושת על המטה והיא כולה כזה לוקחת את זה מהר כדי שהוא לא יראה אבל היא אמרה שיכול להיות שהוא ראה..
כשבאתי הביתה חטפתי חתיכת הרצאה.. ותאמינו לי שבחיים לא העזתי אפעילו לחשוב לעשות את זה עוד פעם..
מסכנה אמא שלי היא שיא ההתפאדחה
פאדיחה שלא קשורה לנושא המדובר =)מיטל
ישמצב שכתבתי את זה כבר..

טוב שנה שעברה הלכתי באולפנה אחרי שכבר נגמר היום והאולפנה היתה יחסית ריקה.. קיצר אני שרה לעצמי (אבל דיי בקול כי למי אכפת?) ואז אני פונה להכנס לכיתה ובדיוק המורה (מלשון זכר) יוצא מהכיתה... והוא אמר "וואי מתאים לך" ואני לא יודעת אם הוא ירד עליי כי הסמקתי ממש או כי שרתי...

אה ועוד אחד :
ישמצב שעכשיו זה לא ישמע מצחיק אבל זה היה אחד הדברים הכי מפדחים.. מהקטעים האלה שרוצים לקבור את עצמך..

היה לנו שבת מש"צים.. וזה היה ביחד דתיים וחילוניים אז במסדרון בלילה של החרדים היו גם בנים וגם בנות [חדרים נפרדים] קיצר אני וחברות שלי ישבנו בקצה של המסדרון ודיברנו וכל אחת אמרה על מה היא לא אוהבת לדבר.. ואני אמרתי שאני לא אוהבת לדבר על ענייני בנות יעני מחזור חזיות  וכו'.. ופתאום נפתחה הדלת לידינו ויצא משם המדריך של החילונים (יעני בנאדם מבוגר, נשוי ) והוא שמע את הסוף של המשפט "חזיות , מחזור" או משו כזה והוא תקע מבט כזה.. ואז הלך.. חברות שלי התפקעו מצחוק וכל השבת רציתי להעלם כל פעם שהוא עבר לידי..
אוי..........שונמית
עוד פאדיחה שלא ממש קשורה למחזור..אורושקוש
היינו אצל דודים שלי ותפאום בן דוד שלי בן 6 בערך אומר לי- יואו, אור יש לך שתי בטנות.(ומצביע על החזה שלי..)
ואני כולי כזה- נכון..
ואז הוא ממשיך- וגם להדר(אחותי) יש.. אבל יותר קטן.. ולערגה(עוד אחות...) יש אבל ממש קטן..
היה בא להתפקע מרוב צחוק אבל זה בשולחן שבת אז.. מזל שרק אני שמעתי את כל מה שהוא אמר

ווואי אחד הדברים המפדחים =))מיטל
טוייב.. יש את כלהפאדיחות של>>נדנדה כתומה.
רצתי, ונתקעתי ברב..

מותר פאדיחות של חברות??
כןן מותר!הדריכני
אורושקוש - שפכתותי...

פעם הייתה אצלינו התקפת מחזור לחצי כיתה בערך וזה היה בהתחלה כזה שלא לכולם יש בתיק.. אז כולם ביקשו מהמורה ושמענו אותה אומרת לאיזה מורה משו כזה שהיא לא יודעת מה פתאום קרה לכולן היום.. זה היה אחד המצחיקים..
יש לי כמה:ימית1
הלכתי פעם אחת לשנורר עם חברה ונכנסנו לחנות אחת שבעל החנות הביא לנו הרבה דברים אז חברה שלי לקחה חלק ואני הושטתי למוכר את היד בשביל לקחת מה שחברה שלי לא יכלה להחזיק... ואז הוא כזה מושיט לי אתהיד הרקה שלו ורוצה לילחות לי את היד.....
יש אני כזה מחזירה את היד ואז הוא רצה ללחוץ לחברה שלי.... ואז היא אומרת לו אנחנו שומרות נגיעה ואז הוא אומר אה דתיים טוב, זה טוב לשמור נגיעה... ברחנו משם בשיא המהירות.....

בביביסיטר אחד הילדה שלהם שואלת אותי " יש לך חלב...." אז אמרתי לה שלא ורק לאימהות יש חלב.... ודי הייתי בשוק אבל עניתי לה מהר ולא ראתי לה שאני מתפדחת....
וואי דניאלה. איזה טלפתיה..רחליOס
בדיוק רציתי לפתוח כזה..
אז ככה:
היה שיעור אם רק כל שהוא שמללמד באולפנה. קיצור אני אומרת כזה "אוף. הרב.. אנחנו עיפות ואין לננו כח ללמוד" אאז הוא אמר כזה "תאמינו לי שגם אני עייף ואיפילו גם יותר ממכם!ואני מת ליישון" אז אמרתי "נו אז באו נעשה את זה ביחד..." וופס.. כל הכיתה שעה אחר כך נשפחה מצחוק!
חחחחחח רחלי י'קרועה... שפכת אותי!..הדריכני
ח.. הייתי בביביסיטר וילד בןם שש שאל אותי מה זהאביהש
הגושים שיש לך...
ח... לא ידעתי מה להגיד לו...

פדיחה שנזכרתימאדניקית
יש אצלנו 2 קומות באולפנא
ויש מן קטע כזה ש'תה לא רואה מי עולה אם אתה יושב על ספסל מסוים-
ואז ישבנו שם
ושמתי רגלים קדימה ואז חברה שלי עברה וכמעט נפלה אז מישי עושה כזה 
-
תארי לך שזה היה הרב
ואז פתאום הוא עולה ומדלג ב-C הקלילות מעל הרגלים שלי כאילו הוא איזה ילד קטן באמצע משחק..
וישמצב שהוא שמע אותנו....
חחחחחח..חיiש
חברה שלי הלכה לכיתה ריקה ושרה שיר מפגר על אחד מצונן שלא קלע ת'טישו לפח קיצור שיר מפגר!!!
אז היא שרה בסגנון אופרה ואחרי חמש דקות בערך היא רואה את הרב של האולפנא עומד בשוק בפתח
אחר כך היא הלכה לספר לחברות שלי והיא מספרת בהיתלהבות עם תנועות ידיים ועוצמה גבוהה ואז חברות שלי רומזות לה והיא רואה את אותו הרב עומד ובוהה!!!!!!!!!!!!!

המורה שלי פעם עמדה בשיא החום ליקנות ארטיקים והיה מלא טור!!!!
ואז היא מיהרה לשלם אז היא מיששה משהו מרובע והוציאה אותו בשיא הביטחון! קיצר היא הוציאה תחבושת וכל מי שהיה באיזור נישפך מצחוק...
חח איזה פאדיחות....עץ על מים
הייתי מתה.....

יש אצלינו בביצפר רב שומר עיניים....
ואז בשער של הביצפר הוא בא להכנס והיו שתי בנות בכתה א' בשתי הצדדדים של השער ואסור לעבור בין 2 בנות והוא מסתכל לרצפה ורואה אותם משמה...
ואז הוא הולך מצד לצד של השאר מנסה לעבור ואין לו איך...
ואז בת מהכתה שלי ראתה את זה אז היא עושה לאחת הבנות בואי רגע....
ואז היא חזרה לכתה וכולם נשפכו שהיא ספרה לנו את זה......

ויום אחד בת מהכתה שלי יצאה מהכתה וע"י הכתה יש פרוזדור ובדיוק עמד שמה רב אחד ....
והיא לא שמה לב והיא כולה נתקעת סבו והוא כזה לא מבין מאיפה היא צצה לו.....
כאילו פאדחה לשתיהם!
פדיחה של חברה..דניאלה .ד.
פעם אחת נראלי בכיתה ח' חגגתי יום הולדת בביתי ובסוף לוינו את החברות..
ואז חברות שלי הפתרעו כזה ברחוב מהשיגעון של השעה.
ואיזה חברה אחת התיישבה על חזית של מכונית והיא לא שמה לב שמישו ישב בתוך המכונית והיא כ"כ הבהילה אותו.. והוא מזה נבהל ואמר לה :"מה את עושה תרגעי ילדה" ואני כזה: "מעניין מי זהיר כ"כ בדיבור בדרך כלל אנשים מקללים כשקורים דברים כאלו"
ואז אני מסתכלת למושב באוטו אני רואה את אחד הרבנים של השכונה!
מזה צחקתי!!
איזה פדיחה היתה לה..!
לא הכי קשור לבנות אבל שיהיה ....עץ על מים
וזה גם לא כ"כ פאדיחה זה סיפור מטומטם על בן אראדם מטומטם....

יש בעיר לידינו איזה עורך דין מפגר שמחפש לו כבר 7 שנים מזכירה עכשיו למה הוא לא מוצא.......
כי את מה שאני אומרת עכשיו הוא לא כותב במודעות.....

התנאים הם :
בת
בלונדינית
בת 18
גבוה
רזה

בקיצור כל הזמן אנחנו רואים אותו בעיתונים מפרסם מודעה....

השבת ראינו משו חדש ומוזר

דרוש/ה מזכיר/ה למשרד עורך דין
ידע במחשבים חובה!
עדיפות לבעלת נסיון!

למי שלא הבינה שתקרא שוב....
חחח נשפכנו בצחוק
הוא החליט "לא לעשות הפליות ".....איזה מפגר הוא!
וואי.. יש לי עוד מליוןרחליOס
1.כשהייתי קטנה וממש קרציה.. היה לנו שומר  ביסודי (כיתה ג').. כזה חמוד וצעיר . קיצור.. הוא כ-ל  הזמן לבש משקפיים.. אז כל הזמן היינו משגעות אתו כזה.. "למה את הלא מוריד תמשקפיים?!" "תוריד תמשקפיים" וכו'.. קיצור.. פעם אחת נפלט לי בטעות.. "למה אתה לא מוריד תמכנסיים?" חח..

2. חברה שלי היתה אם המשפחה שלה בנתניה.. הם הלכו ונהנו וכו'.. קיצור.. אח שלה אמר לאבא שלה שאמר לאמא שלה שאמר לאחותה (משו כזה) שחברה שלי במחזור.. חח..

3. קרה לי יותר מידי פעמים שכבר הפסקתי לספור ששרתי  בקולי קולות ואז  האב בית שלנו נכנס.. :/

4. אוף. היה לי עוד.. אבל שחכתי.. בהזדמנות בלנ"ד
חח.. אצלנו שרנ בקולי קולות אבל ממש ובזייפנותאביהש
את השיר של היישוןב שלי..

ואז אנחנו קולטות בן אחד שבט מעלינו עומד בחלון ובוהה בנו...

חח... דפוק...
ואאווו רחלי- 3 כ"כ נכון!!!*חזרזיר*
^ רב שומר עיניים באולפנא? איך הוא מלמד?שיראל:)
סורי, זה היה לישראלית בנשמה..שיראל:)
פאדיחותזה אני היועץ
*בהפסקה נתקפנו שגעון והתחלנו לשיר שירים מזרחיים(מי שמכיר אותי מבין עד כמה זה מעיד על השגעון) קיצר חברה שלי נכנסת לכיתה ושומעת את השירים המזרחיים,אז היא מתחילה לענטז בהגזמה ממש לכיוון הדלת,פתאום המורה לתנ"ך נכנס ,והיא נכנסה מתחת לשולחן(עד היום היא שם.)

*אחרי שיעור ספורט חברה שלי באה להחליף את החולצה הקצרה בחולצה הרגילה,בדיוק באותה שבריר שנייה נכנס השרת כדי לכוון את המזגן ותפס אותה רק עם חזייה.השרת התפטר.

*הלכתי עם שתיים מחברותיי לאיזה משרד שבכניסה עמד שומר. אנחנו מתקרבות לעברו ופתאום מטר ממנו איזה זקנה תשושת נפש עוצרת אותנו,מצביעה לי על החזה ושואלת אותי אם יש לי חלב. השומר וחברות שלי התאפקו שלא להתפוצץ מצחוק,בסוף הם נשברו.
הינה משו' חדש חדש...מישי' מאפושו'
שבוע שעבר היינו בטיול סוף שנה שכבתי בציר המעיינות ירושלים (ד"א, ממש מומלץ...) ובטיול כזה זה חייב לקרות, אז זה קרה.. נפל לי הפלא' למים... קיצור, נכנסתי אחריו (עוד הייתי קצת רטובה מהמעיין הקודם, ובכלל אני לא אחת שמפריע לה להיתרטב...), ואני כזה מחפסת, עכשיו אי-אפשר לראות כלום, אז ממששים עם הרגל כזה... היה שם אחד שהציעה להיכנס, אבל אמרתי לו שזה בסדר אני כבר רטובה.. קיצור, בסוף הוא נכנס לעזור לי עכשיו, ברגע שהוא נכנס אני בעצם כבר לא יכולה לעשות כלום... כי הוא היה איפה שזה נפל.. אז אני לא יכול לחפס שם... אבל אני גם לא יכולה לצאת.. שנינו כזה עומדים במים ודורכים על שומדבר... אני בכלל לא איפה שהפלא' נפל... והוא כזה צולל לחפס, ואין לי מושג איפה הוא יצא.. (כמובן.. הוא יצא מולי בערך...) קיצור, אני עומדת בפנים ועושה פרצופים... היה מזה מצחיק... בסוף ב"ה הוא מצא אותו.. (אחרי שהוצאנו אבן..)

טוב.. זה לא ממש עונה עם ההגדרה של פדיחה מבחינתי, אבל נראלי שאני פשוט בנאגם שלא מתפדח... גם אם זה פדיחה.. זה עוד לי מהר...

ועוד סיפור ידוע... שתיין יושבים בדייט, קיצור, היתה רוח והחצאית שלה כזה עלתה.. היא "מזל שלא ראית" והוא עושה לה "אני עדיין לא עיוור..."
עכשיו, ז-ה פדיחה... אחרי זה אתה לא יכול להיסתכל לבנאדם בעניים...

*בנאדם  *עובר  *שנייםמישי' מאפושו'
אתן פשוט שווווופכות!!!!!=)בת אל123
היה שיעור ספורט..אביה14
והמכנסיים היו לי מתחת לחצאית.. ומכיוון שהמכנסיים היו גדולים עלי...
הן ירדו לי ביחד עם החצאית 
*הם (?!)אביה14
נכון מסתובבים כזה בבית עם חולצה קצרה ומכנסיים?איילת=)
אני לפחות כן..
ישבתי כזה בסלון והייתי עם התלבושת הנ"ל ואז דפקו בדלת.. ואחים שלי במקהלה: "כןןן"
ואני כזה נונתנת צרחה ורצה למטבח.. ןאז חבר של אבא שלי נכנס והוא קלט אותי רצה, אז הוא עושה לי כזה "זה פסדר, אני לא מסתכל.. את יכולה לרוץ לחדר.."

חח אוי אמאלה ימצחיקות..גם לי יש אחת מהטיול השנתי..לירזושש
טיול שנתי של כיתה ח' היינו באילת קיצר היה לי מכנסיים מתחת לחצאית ורציתי להוריד אותם כי היה לי כבר ממש ממש חם.
בטפשותי כי רבה לא טרחתי אפילו להסתכל לראות אם אני מוציאה את רק את המכנסייים ואני שורקת כזה ומסתכלת על יופי השמיים ובו בזמן גם מנסה להתאבק עם המכנסיים שירדו.פתאום אני קולטת את חברה שלי דוחפת לי מרפקים בצורה כזו כואבתתתתתת! אני מסתכלת עליה בשאלה..ואזזזזזזזז אני רואה שהצלחתי להוריד סופסוף את המכנסיים אבל יחד עם זה הורדתי גם את קצת מהתחתונים..........
אהההההההה וזה היה מול כולם..גם ליד השומר נשק והמדריך..
כל הטיול הלכתי עם ראש ברצפה. אני לא אשכח את זה לעולם לעולםםם!
איזה פדיחות קרועות יש לכם!!!עץ על מים
לי אין כ"כ ....
פעם אחת הייתי עם הדודים בטבריה+שבתדניאלה .ד.
ישנו שם ממש על החוף.
אז אני כזה גם היה לי מכנס מתחת לחצאית והחצאית רחבה מאודש ועוד שניה נופלת.
וכל הזמן תקעתי ת'קצה של החצאית במכנס ואז נפלה לי החצאית מול כולם!
פאדיחה!
ללא ספק מגיע לך הכתרזה אני היועץ
חתיכת פאדיחה!
פאדיחה מפדחת בטירוף של חברה שלי....עץ על מים
אבל פאדיחה לכתוב את זה ברמות מטורפות!!!!!!!!
כאילו אין מצב זה פשוט פאדיחה בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחח אין דברים כאלה!!!הדריכני
אני קוראת את השרשור ונ-ק-ר-ע-ת מצחוק!! איזה עם זה בנות...
ישלי פאדיחה...נדנדה כתומה.
היתה לי חבילה של תחבושות על המיטה.. כי הייתי באמצע לארוז/ לפרוק>> לא זוכרת כבר... ואז אחותי שואלת אותי כזה-מה זה??(היא בת 10) אז אמרתי לה ששנה הבאה היא תדע.. והיא ניסתה ללחוץ עלי וזה.. ו-איך את יודעת ששנה הבאה אני ידע?? וכו'.. קיצור, קירצצה לי.. אמרתי לה שאם בסוף שנה הבאה היא לא תדע(סוף כתה ה') אני מוכנה להסביר לה.. אוקעע.. סבב"ה.. קצת התפאדחתי, לונורא...
עבר שבוע ככה.. ואז היא שואלת אותי>> תגידי, הדברים האלה שהיו לך על המיטה זה כמו העיגולים של ההנקה, למי שעודלא מניקה??
ואז אני עושה לה כזה- מה?!?
היא: נו, אז זה זה?!?!
אני: לא..
היא: אז תגידי לי מה זה..
אני: שנההבאה...(וברחתי משם..)

אוףף.. זה יצא דיי דבילי.. אבל זה היה שיא המפדח!!!

פעם אחת נתקעתי בשירותים ולא היה לי פד.דניאלה .ד.
ואני רגילה עם החברות של הבי"ס שתוך שניה משיגים לי אם אני נתקעת..
ואלו היו הבנות מבנ"ע כאלו ידידות שלום שלום.
הן היו ליד השירותים ואני כזה באינסטינקט צועקת "מי יכולה להביא לי מלמטה פדד?"
וכולן כזה "אה? מה? אממ.. לא אני לא יכולה" ו "מה את צועקת"
ואני בושו פני ונכלמו!
אצלי זה הפוך... (לא פדיחה, אבל סיפור..)מישי' מאפושו'
שנה שעברה, זה היה קזה יותר שקט.. כאילו, בקטנה עם חברות.. ואם נגיד נתקעתי בלי אז שאלתי חברה, והחבאנו אותם, בתוך השרוול אם אין כיס וכו'.. והשנה (אני בפנימיה, נראלי שזה קשור..) בנות צועקות במיזדרון "למי יש פד?" ומסתובבות בחדרים "לשנורר"... קיצור.. זה מזה קטעים... (זה קטעים עד שהרכז החברתי או האב בית עוברים מחוץ לפנימיה....)
אפילו אצלנו לא צועקים ככה!הוד':)
פשוט כעי אין עניין לצעוק....
ואצלנו זה לא בבניין אז כבר שואלים את מי שבחדר....

אהבתי את החתימה שלך!! היא כזאת מותקית!!
לי היה פדיחה אחת ולחברות שלי 2שונמית
אני כזה יושבת בכיתה, שיעור לפני שיעור ספורט. התלבשתי במכנסיים מתחת לחצאית ואז כולי בשיא האדישות מסדרת תמכנסיים מתחת לחצאית. עכשיו אני מורידה ופתאום חברה שלי צרחה והתחילה להתגלגל מצחוק, ואני לא קולטת. פתאום אני מסתכלת, ותופסת שהורדתי גם את החצאית...!!!!
לא ידעתי איפה לקבור את עצמי והסמקתי כמו אנ'לא יודעת מה.. ואני עוד באצע הכיתה...
למזלי רק אותה אחת שמה לב... והיא עוד שעות אחר כך צוחקת ובנות שאלו אותה למה והיא היתה חמודה ולא אמרה להם...
חברה שלי סיפרה לי שכשאמא שלה קנתה תחבושות לעצמה והם הגיעו במשלוח אחותה שאלה את אמא שלה: "אמא, קנית טיטולים חדשים ל-X ..."(התינוק שלהם) ואמא שלה כזה: "אמממממ לא..." 
אותה אחת שדיברתי עליה מיקודם שצחקה עלי, הלכה איתי ועם עוד מישי להתפנות בשטח באמצע טיול. עכשיו, שעות חיפשנו וכמעט ברח לנו, ואני אמרתי ראשונה ולכן כשמצאנו נכנסתי, עשיתי ופתאום אני שומעת פסססססססססססססס וזה לא ממני.. כשיצאתי תפסתי את 2 החברות שלי מתות מצחוק, התברר שלחברה שלי (לא זאת שצחקה עלי) ברח שם...
הררררררררגתם אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!שונמית
רואים שאנחנו בנות נשיות...
סתתתתתתתתתתתם
האחרון היה ממש מצחיק.. וזה מזכיר לי-אורושקוש
שפעם בכתה א' הייתי שיא הביישנית ונגעלתי ללכת לשירותים בבי"ס אז הייתי עושה בחצאית.. קיצור פעם אחת החלטתי ללכת לשירותים והיה שיעור חשבון אז אנחנו עבדנו והמורה ישבה והיה תור כזה לידה של בנות שרוצות לשאול אותה שאלה.. בקיצרו אני כולי באה אליה כזה בשקט ואומרת לה- "המורה..אני...יכולה..ללכת..לשירותים..?" אבל ממש בשקט.. והיא לא שמעה אז שאלתי עוד איזה עשר פעמים עד שכבר לא יכולתי וברח לי מול כל הכתה.. שנים לקח לי להתאושש מהפאדיחה.. חלא נורא..צחוקים..
אני מספרת את הסיפור בשמות בדוויםלהשליך את השכל=]
באולפנא אחת היה שיעור עם הרב שלהם, והוא נתן למישי לקרוא משו והיה רשום:"אור כשדים"...(שם של מקום)
הקיצר, היא שינתה את הניקוד ואתם מבינות כבר מה יצא...
חברות שלי היו בטיול שטח כזה כמה ימיםבת אל123
והם היו צריכות להחליף בגדים...

עכשיו זה היה במדבר ולא היה להם איפה להחליף...

אז הם החליטו לעשות את זה בחושך באיזה פינה...

קיצור הם הלכו לשם והתחילו להחליף ואז הגיע איזה מכונית של אלה שאחראים על הטיול הזה.. קיצור, כל האורות של האוטו עליהם וישבו באוטו גם בנים.... קיצור, מסכנות, מממממממש!!!!!
אווצ'.. זה כבר לא פאדיחה.. זה ממש-ממש לא נעים...נדנדה כתומה.
אתם הורגות אותי מצחוק...עץ על מים
קרועות....
וואי הרגתם אותי מצחוק...!!!
תזהרו לא להשאיר בטעות תפורום פע פתוח וללכת מהמחשב שאף בן בטעות לא יציץ פע....
חחחח עוד פאדיחה למרות שלא קשורה ממש לבנות..לירזושש
אתמול היה לי ראיון עבודה למלצרות באולם כזה שהם מזה תופסים מעצמם..יוקרתי כזה. אז האיש שאל אותי אם יש לי ניסיון קודם במלצרות. אז כמובן שכאן החלה הדילמה- אני לא רוצה כמובן לשקר ולהגיד שכן אבל אני גם לא רוצה להגיד לא כי הוא יכול לא לקבל אותי דווקא בגלל זה.
חחח אז בלי להתבלבל אמרתי לו- בטח יש לי ניסיון. כל שבת אני מגישה את האוכל בבית...חחחחח כמה הוא צחק עליי..ואני הפכתי לנציב מלח..

בסוף הוא קיבל אותי אל תדאגו..יש לי עבודה סופסופ לחופשששש!
פדיחה של חברה...ה!2ה 2!2ה
מזמן לפני ל"ג בעומר אחד אז אספנו קרשים..
והיה קרש אחד ענק ואז אמרנו שנרים אותו ונגלגל אותו כאילו מהצד המאונך שלו.. (אין לי מושג מה חשבנו..) ואז לא שמנו לב ולחברה שלי נתפסה החצאית ואז הרמנו את הקרש וחברה שלי נתלתה איתו...
וואי.. זה היה שופך!!
היא כאילו הייתה באוויר וכולם כזה הסתקלו עליה ולא הבינו מה היא עושה שם.. XD..

אה.. וגם.. שבת אחת אני ו2 חברות שלי חזרנו מהתפילהה!2ה 2!2ה
בערה קיצר סתם דיברנו קצת ואז ראינו על מכונית אחת שמצוייר לב כזה וכתוב בת + בן = אהבה או משו בסיגנון..
וזה הייתה חברה שלי מי שהייתה כתובה שם..
קיצר
אז אנחנו כזה הסתכלנו על האוטו ודיברנו על כמה שהילד הזה מטומטם וזה..
ואז הבעל של הרכה כזה מגיע ואומר לנו "מה,אתן מתכננות לפרוץ לי את האוטו?" ואנחנו כזה..ניסינו להסתיר את מה שהיה כתוב..
ואיי.. זה היה ממש לא נעים..
חברה...ה!2ה 2!2ה
בהכתרה של חברות שלי (הרא"ה) אז הם עשו כאילו מפקד מדריכים
אז כל הבנות היו מצד אחד והבנים בצד השני (הם עשו מעורב)
והייתה בת אחת ששיחקה בן.
והיא עמדה כזה עם כל הבנים כאילו
וזה היה בחזרות.
בן אחד אמר בוא נראה איך הוא (הוא חשב שהיא בן..) יגיב והוא בא כזה מאחורה שם תידים שלו במותניים שלה ואמר כזה "הי בובה" [כאילו מהצד שלו הוא רצה להבהיל סתם בן.. ] ואז היא כזה מסתובבת וחברה שלי אחרת שראתה את זה כולה צרחה..
וואי.. חתיכת פדיחה..
וכאילו היא רואה אותו סתם ביומיום הוא מישו מהשבט שלה..
לא נעים!
חחחחחגמלי יששישיסטית פעורה
קפץ!!...שישיסטית פעורה
פעם אני וכמה חברות התארחנו בשבת בחברון אצל מישהי חמודה שאף אחד לא היה אצלה בית והיא אירחה אותנו...קיצר,ישבנו לאכול סעודה שניהוהיא היתה במחזור פתאום שהיא קמה מהכיסא היא רואה כתם מטורף של דם עכשיו איך הולכים להוציא את הדבר הזה?.....בקיצור הינו בדיוק אמורות לעשות איתה סיבוב בחוץ...ואז התחלנו להגיד לה תלכי תלכי אנחנו עוד מעט נבוא והיא יצא וניקינו וניקנו עד שזה יצא..בדיוק שסימנו היא באה...ואי פאדיחות בשבילחה היה שזה משהו[כדי לעצבן את חברתי היא החליפה בן הכיסאות שלה כדי שלא יראו שהיא עשתה את זה כי היא ישבה שם ואז היא צרחה עליה מנראלך?..חחח...] ואז נשאר עדין כתם אבל לפחות הוא לא אדום!!!!חחחח...:9

פאדיחה שהיתה לי...

הלכתי ברחוב עם אחותי הקטנה לבריכה ובדיוק ירדנו מהאוטובוס ואמא שלי אמרה לי לפני זה תשמרי עליה טוב תני לה יד בכביש וכו'...טוב בדיוק שירדנו הינו צריכות לחצות את הכבי ואני מממש רחפנית לא שמתי לב איפה אחותי ואז נתתי יד למי שהיה לידי[בן..]ואני רואה את אחותי מנופפת לי לשלום מרחוק וצועקת בואי כבר!!!.חחח...

בטיול שנתיאיילת=)
חברה שלי התלבשה כזה- כמו שמתלבשים בתנאי שטח.. מגבת מסביב לגוף ...והיא הייתה רק עם תחתונים והמגבת נפלה לה.. והיא שמה צרחה- וכולם הסתכלו עלייה כזה.. מסכנה..
אהבתייי....אביב
חכמה את...
אופס, זה היה ללירז.. אביב
חחח איזה מצחיקותדניאלה .ד.
אני יושבת כאן מול המחשב ונשפכת מצחוק לעצמי!
קורעות!
אה.. לא הכי פאדיחה ולא הכי של בנות, אבל בכ"ז-איילת=)
ראינו עם אחשלי הקטן (כתה ד') כוכב נולד, ואז באמצע היו פרסומות- ואיך לא? יצא פרסומות על תחבושות.. ואני ואחותי נקרעות מצחוק.. והוא כזה" מה? מה מצחיק?? "
אאוץ'..

חח אני אשכרה נשפכת מצחוק!!! רק לי אין פאדיחות ממש?כפרעלייך!!=)
חחחח....לי זה קרה בגן אבל...אביה...
הייתי חייבת דחווף ורציתי ללכת לשירותים אבל בדיוק אז כל הקוביות\לגו היו מפוזרים בדרך וניסיתי לפלס את הדרך בינהם ופשוט לחץ לי והייתי עם טייץ צמודות ועל השניה שהגעתי לדלת ברח לי.. והתפדחתי מהגגנת אז קראתי לחבר שליXDXDXD  (גן חובה)
ואז הוא קרא לגננת שלי והיא קראה למטפלת שלנו שתבוא לקחת אותי הביתה להחליף בגדים....חחחח 
חחח..תמיד זה קורה רק לבנות..! יש לי משו-איל!לי
הייתי בביבי סיטר ואז הילדה שחקה במשחק של חברה שמייצרת תחבושות...ואז נלחץ לה על משהו שהסביר מזה בדיוק מחזור וזה,והיא קראה את זה ואז שהאמא שלה חזרה היא אמרה לה:"אמא אילה פתחה לי משחק אחד וזה הראה לי דברים ממש ללא צנועים" ואני כולי כזה מסמיקה..ואז האמא שאלה מה למשל אז היא אמרה לה על המחזור ואני ברחתי משם בטילל..חחחחחחחחחחח...=]
וואו..אני כאעילו דוגרי יושבת מול המחשב וצוחקתאורושקוש
אאאוץ'... רק אני לא נקרעת מצחוק?!איילת=)
אין לי עצבים לקרוא הכל..
אול בהזדמנות..

*אוליאיילת=)
שווה.. פשוט שופך!.. חחחהדריכני
בשבת האחרונהשלומצ=]
אחותי והבנות שלה היו אצלנו, וגם אחי וגיסתי..
קיצור בשולחת שבת אחיינית שלי בת השנתיים באה לגיסתי[היא ב"ה בהריון] והיא אומר לנו "יש לה תינוק!" ואז היא מסתובבת לאמא שלי[אחותי] ומצביעה לה לחזה ואומרת לנו גם לאמא שלי יש!"

חחחחחח לא נעיייים אבל חמודה =]
וואי, שירשור קורע!שיראל:)
הי נזכרתי גמני באחד....הדריכני
לוידת אם הוא נשמע מצחיק..
לבשתי בגד חדש לשבת וקראתי לגיסתי לשאול אותה אם הוא צמוד מאחורה כי לא הרגשתי נעים איתו.. ואח שלי (בעלה...) גם היה איתה, וזה לא היה בתיכנון... אז אני כזה מגמגמת "לא, אתה לא קשור" והוא חשב שאני צוחקת איתו והוא לא הלך! וכולי מתחרטת על הרגע..
בסוף אמרתי לו משהו כמו "באמת לך" שזה מזה לא קורה לי עם המשפחה... זה היה נשמע ממש מוזר והוא הלך. מקווה שלא נעלב
שפכתם אותי...ימית1
אם אני אזכר בעוד פדיחות אני אכתוב....
חחחחחחחחעץ על מים
הרגתם אותי מצחוק....
חחח זה פשוט קורע השטויות פע...

אשכרה זה פאדיחות רק של נשים!!!~SMILE~
אבל יש פה כמה שלא רואה אותם בתור פאדיחה בכלל...
מה הבעיה להסביר לאחותך מה זה פדים?!
ולצעוק בפנימיה למי יש?! למה לאשתו של האב בית שלכם אין מחזור?!  הוא לוידע מה זה?!
אני שולחת את אחי לפעמים שיקנה לי...
פאדיחה של חברה....עץ על מים
בשבת בלילה אחרי הסעודה היא קבלה ולא היה בבית פדים בדיוק נגמר והיא לא ידעה מה לעשות.....
אז היא רצתה ללכת לחברה אבל אמא שלה לא היתה בבית ואבא שלה לא הסכים לה (היה כאילו מאוחר וזה שכונה של פושטקים בערך...בעיר כלשהי...) ואחותה הגדולה גם לא היתה בבית...
והיא אמרה לו שהיא חייבת דחוף והוא לא הסכים...
אז היא בקשה ללכת לבת דודה שלה הוא לא הסכים ....בקיצור עד שאחותה הגיעה והיא הלכה להביא לה ...חחח זה פשוט קורע...מסכנה בדיוק רק אבא שלה ואחותה הקטנה (ג') ואח שלה (!9 ) ועוד אח שלה (א')....
חחח היא היתה מזה מסכנה...
זה פדיחה... כי תלוי בת כמה האחות...הדריכני
וזה לא קשור שאשתו של האב בית קיבלה מחזור.. אני לא אצעק את זה ליד כל בן למרות שאישתו מין הסתם קיבלה מחזור, נכון?
ואח שלך - תלוי בן כמה הוא.. למרות שלא הייתי שולחת גם אם הוא גדול. לא אכפת לי שיראו חופשי.. אבל לשלוח אותו לקנות לא.
הדריכני...~SMILE~
טוב, לא אמרתי שאני יסביר לה מה זה מחזורף אבל אני גם לא יתחמק ממנה בצורה כזאת...
וגם אני לא ילך ויצעק ליד כל בן, אבל לא יתפדח אם הוא ישמע אותי.
ובנוגע לאח שלי, אם אני צריכה והוא היחיד שיכול לנהוג ולהביא לי אז אני יתקע בלי ולא ישלח אותו?!
ברור שלא.

את לא גרה בעיר?הדריכני
חופשי... אמרתי - אני לא מסתירה ואני לא חושבת שיש גבר מעל גיל 15 שלא יודע מה זה מחזור.. וסתם ככה שכל הגמרא והתורה מלאה בזה... שתהיו באופק
אבל אנלא מדברת על זה ככה ליד אחים שלי..
אם אין בררה ברור שכן!
ד"א, אני עירוניסטית~SMILE~
שהסבירו לנו על זה הראו לנו פסוקים מהתורה שמדברים..אביה...
נזכרתי במשהו ממממש מפאדח....בת אל123
אני וחברה שלי היינו צריכות לצאת לאיפשהוא מהאולפנא אז אמרתי לה שאני הולכת לשרותים ושתחכה לי שם.. קיצור, הלכתי לתיק שלי, ושמתי פד במלעלה של החצאית...
כנראה שזה לא היה טוב כי שהלכתי לשרותים, זה נפל באמצע הדרך...
ואצילנו, השרותים כזה ליד הכניסה ואיפה שנפל לי זה היה מממש בכניסה..
אני לא הרגשתי בכלום, הגעתי לשרותים, וגיליתי שזה נעלם...
אני יוצאת ורואה את שני רבנים צועדים בכניסה ועוברים כזה מעל זה...
היה שם עוד שני מורות ששניה לפני שהם הגיעו אל זה, הם הרימו את זה...
חברה שלי כולה צחקה עלי שהתברר שזה אני שנפל לה...

אין זה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לי בחיים!
מממממממש לא נעים...
אחד הדברים הקרועים....בכתה!עץ על מים
יום אחד לפני 3 שבועות בערך המורה שלנו למדה תורה (היא דוסה חרדית כאילוץ...) ואז היה קטע שמדבר על ....המבין יבין בפרשת קדושים.....הקטע זה שהיה קטעים כאלה הרבה אבל זה היה ממש...
אז היא כולה בטבעיות תעברו ד' לפס' כ"ב....(היא אמרה ד' כדי שלא נחשוד...) ופתאום גמרנו תפרשה אחרי השיעור מישהי מסתכלת על הפס' שהיא דלגה עליהם היא אמרה לכולם מה כתוב שמה וכולם התפקעו מצחוק.......

כאילו היה בפרשה עוד דברים ....ועליהם היא לא דלגה אבל גם לא הרחיבה יותר מדי....אבל על זה היא פשוט דלגה ועד שלא ראינו מה כתוב שמה לא הבנו...

פאדיחה לא מצחיקה...של חברה__אמונה_

עשו לחברה שלי יומולדת הפתעה. היא נכנסה למקלחת ואנחנו נכנסנו לחדר שלה קישטנו וזה.

אח"כ כזה היא באה כיבינו ת'אור חיכינו...היא פותחת ת'דלת, מורידה ת'מגבת,פותחת ת'אור...

(מי שלא הבינה,היא היתה בלי בגדים. מזל שהיינו רק בנות,בכ"ז כולנו התפאדחנו..)

*אווץ', זו באמת פאדיחה...נושי104
איזה מסכנה היא...עץ על מים
אווץ...איזה מסכנה..תאמת גם לכם בטח לא היה נחמדאורושקוש
במיוחד..
יש לי גם פדיחה.......~מירב~
מתישהו בשיעור מתמטיקה אז ישבתי אני וחברה שלי מאחורה וחברה אחרת שלי ישבה לפנינו...
ואז החברה שלפנינו הוציה ספר מתמטיקה...
ואז נפל לה תחבושת מהתיק וכולם ראו ...
ואני וחברה שלי התפקענו מצחוק...
ואז המורה הסתכלה ....וראתה למה אנחנו צוחקות...וכזה....אוווווווווי פאדיחה
והתפוצצנו מצחוק...
(היינו זיינוקות אז היינו שיא התינוקות...)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחח...עץ על מים
בכתה ה'....(לקראת סוף השנה...)
חברה שלי ביקשה מבנות להביא לה משו מהתיק והיא אמרה להם אל תפתחו את התא הזה והזה (כי היה שם פדים והם לא ידעו...)..
הקיצר הם הלכו לתיק שלה ומזה הסתקרנו מה יש בתא הזה...
בקיצור הם הוציאו את מה שהיא בקשה להביא לה והחליטו לפתוח את התא....
בקיצור הם פותחות והם רואות תחבושות....הם באות להכניס פתאום הם קולטות שהרב (אחד מהם) נכנס לכתה הם כזה אופס.....ומר הכניסו לה לתיק חח איזה קרועות!!
ושניה אח"כ גם הילדה שהתיק שלה הגיעה לבדוק למה הם נתקעו היא היתה מזה מסכנה....וגם היא היתה היחידה שקבלה כבר...

חחח השבוע יום אחד הבנות האלה סיפרו לנו את זה והתפקענו מצחוק...

חחח איזה מורחחח פההה!! D: אמונה אני מכירה את הסיפוlior3
הסיפור הזה  שהיו גם בנים בחדר ... אווץץץץ פאדיחה מטורפתתת!!
ואז המשפחה של הילדה שהיה לה יומולדת עברו דירה או משו' כזה..
זה לא הסיפור הזה... היא כתבה שמזל שלא היו בנים...הוד':)
אאוץ'..מסכנה ההיא בחדר של היומולדת..לירזושש
חמודה שלי,יכול להיות שזה קרה שוב אבל_אמונה_
זה קרה לחברה שלי ואנחנו אירגנו לה ת'יומולדת ולא היו בנים בחדר ב"ה.
אני נשפכתתתתתתתתXDXDXDאביה...
לא רוצה לדעת למי זה קרה, מסכנה..הוד':)
וואי..אביב
מסכנה הילדה...
לא רוצה לדמיין מצב כזה |מצטמרר|
עודדד----->>>הדריכני
לא כזה פדחני אבל חמוד..
הבאתי לחברה שלי MP שתעביר לה משם שירים.. ואני כזה אומרת לה "אבל שכחתי את המוליך" והתכוונתי לקָבֵל - נעלמה לי המילה... חחח כמה היא צחקה עלי היא אומרת לי "זה לא נשמע טוב..."
ח..=] אני מכירה תסיפור של אמונה אבל אחרת.. >>ה!2ה 2!2ה
מישי חילוניה שהם בחברה מעורב כאילו..
אז עשו לה יומולדת הפתעה והיא הייתה במקלחת וכול החברה חיכו לה בחדר ואז היא שחכה ת'מגבת.. אז היא רצה מהר לחדר..
וכו'...

איזה מסכנוות!!
טוב אם כולם סיפרו פדיחה א גם אני...נעה*
אבא שלי והרב של הישוב שיא הדומים ממאחורה....אבל אם הם יעמדו אחד ליד השני אז מבדילים כי הרב יותר גבוה
אז בקיצור פעם אחת חיכינו לאבא שלי שיצא מהבית כנסת והרב יצא אז פשוט רצתי וחיבקתי אותו........
למזלי הייתי בכיתה ג' (קטנה...)
קיצור -פדיחות
חח.... נעה.... הרגתני.....מישי' מאפושו'
הרב יותר גבוהה?? מה?? חחח....
גם לי קרה משו' כזה.... היתה מכירה של בגדים בבית שלנו.. אז הלכתי למדוד משו' וחזרתי לאיפה שאמא שלי היתה... ואני כולי נדבקת לרגל שלה.. (הייתי ילדה קטנה..) וזאת היתה מישי' אחרת להיישוב...
אחד של חברה שלי.. היינו בהסעה מהאולפנה ליישוב (בערך 20 דקות נסיעה..) והיא חיפסה מישי' בבלוטוס.. אבל היא מצאה רק מישי אחרת.. אז היא רצה תהיא תתנתק, היא כזה "מי זאת ******" אין תשובה "נו... מי זאת ******" קיצור.. אחרי שהיא כולה צועקת כמה פעמים, הנהג כזז העושה "זה אני, יאללה תשלחי משו'.." זה לא יצא טו.. אבל במציאות זה היה לא נעים....
(בסוף היא ניסתה לשלוח לו משו' מטומטם כל סניעה, ולא הצליחה...)
אממ.. ישלי פאדיחה גםמרב14
כשהיתה לנו שבת כיתה אני ועוד כמה חברות שלי סתם הסתובבנו בבניין של האולפנה לפני הסעודה, מתי שכולן היו בתפילה, ואז חברה שלי עושה "וואי אני מתה מעייפות.. הרצפה כאן נקייה, הייתי נשכבת פה אבל פאדיחה לבד...
ואז היא עושה לעוד חברה שלי "בואי נשכב כאן!" וחברה שלי עושה לה "אוי זה לא נשמע טוב" ובדיוק הבעל של המורה שלי עבר שם.. לא נראלי שהוא הבין מה הלך אבל עדיין צחקנו עליה כל השבת..

ואמונה- גם אני שמעתי סיפור כזה... יכול להיות אותו אחד

חחח..עץ על מים
תקשיבי מה היה לחברות שלי בכתה..
יש להם מלא ידידים...בואו לא נרד לענין...ואסור גם להביא לביצפר פלא' (למרות שכולם מביאים ויש אפ' מורה אחד באגף בנים יש לנו אגף בנים בביצפר המעפן הזה אז המורה שלהם כל השיעור מתכתב אם התלמידים בSMS שהוא מלמד אותם שיגיד להם בע"פ אבל שיהיה...) 
אז הם הלכו לשירותים לדבר של הנכים כי הם הכי נורמלים....וסתאם לא היה להם כוח לנעול אז הם כזה סגרו תדלת בלי לנעול....
ואז הם גמרו תשיח והחליטו להשאר ללשמוע שירים שגם זה אסור כמובן....
ואז פתאום לאחת מהם התחילה לכאוב הרגל כאבי תופת אז היא נשכבה כזה על הרצפה ואז זאתי שהיתה אתה בטבעיות נשכבה כזה גם וזה טוב אם היו שמה אחרי כמה ד' פתאום אמא של זאתי שכאבה לה הרגל הגיעה לביצפר והיא שאלה איפה הבת שלה אז אמרנו נראה לנו בשירותים (היינו בטוחים שהם נעלו תדלת..)
טוב היא הלכה לשירותי םשל הנכים ואז היא ניסתה לפתוח תדלת והיא קולטת את הבת שלה והילדה השניה שוכבות על הרצפה ושומעות שירים הילדה השניה ישר תפסה תרגליים ורצה להתחבאות בכתה ואנחנו התקפענו מצחוק אח"כ ואמא שלה לא הבינה כבר מה הם עשו שמה הם היו מזה מסכנות....חחחח!
ווואוו איזה סיפור.....הדריכני
למה לי זה לא היה קורה בחיים???
אבל זה ה-פדיחה של החיים.. לא הייתי יוצאת מזה בחיים נראלי.
נזכרתימאדניקית
חברה שלי נסעה לשבת לאחותה 
ויש לה אחין זוהר,
אז היא התחילה ספור עליו בה שכבתי עם זוהר במיטה שלי ואז
והמורה של הכיתה המקבילה(כיתת בנים) בדיוק היתה לידנו ויש תלמיד בכיתה שלה שקוראים לו זוהר
והיא כולה מסתכלת עלינו-כאילו, מה עובר?!?
ואז פתאום קלטנו מה אמרנו והתחלנו להשפך שם
מאז אנחנו לא מפסיקות לרדת על חברה שלי..
נעה..עץ על מים
הרגת ותי מצחוק..
חחח איזה קרועה!!!
וואו לא הייתי מאחלת לאפחת.....חחח

לא נורא הייתי בכיתה ג'....נעה*
ועוד פדיחה שהיתה לי הרגע....
אני לבד בית אז אני לבושה לא הכי צנוע (גופיה ומכנסיים קצרות)
ואז פתאום שכן שלי דפק ואני כזה רגע אני הולכת להתלבש אבל לא נורא....
חוץ מזה שהוא אמר טוב אני מחכה שהוד רוממתה תתלבש.........

חחחח... אין על השכונה שלכם... רק אצלכם...מישי' מאפושו'
עוד אחד של חברה.
הרכז החברתי באולפנה שלי הוא הבן של המורה לאנגלית. קיצור, סתם יום אחד, אאל"ט בדיוק דיברנו על המורה או משו' כזה.. אז הרכז החברתי עבר ליד הכיתה שלנו, וחברה שלי כזה "הי, הבן של אמא ש'ך" ואז היא קלטה מה היא אמרה....
נראלי שהוא לא ממש מבין מה זה אומר.. (גם רוב הבנות לא..) אבל היא מזה היתפדחה....
פאדיחה מלחכות לטרמפים..לירזושש
שוב לא כזה קשור רק לבנות אבל אמא שלי ממש ממש ממש נגד טרמפים מירושלים, והיה יום אחד שהייתי חייבת ממש להגיע כבר לאולפנה והאוטובוס לא עצר כי הוא היה מלא..קיצר אני מרימה את היד ואזזזזזזז חחח אמא שלי היקרה עוצרת לי.. וזהו..מכאן אתן רק יכולות לתאר..

עוד פאדיחה- דוד שלי (בן 20..) היה צריך לאסוף אותי לאיזה מקום והוא דפק בדלת ואני לא שמעתי שהוא דופק בכלל כי שמתי מוזיקה על ממש גבוה. והוא פשוט פתח את הדלת והייתי עם חזייה ותחתונים חח..פאדיחת חיי..הייתן צריכות לשמוע את הצרחה..

פאדיחה ממש מהיום בבוקר- לקחתי חצאית מהחבל כביסה ובאתי ללבוש שפתאום אני מוצאת בידיים שלי ג'וק עם מחושים בגודל של עכבר קטן, ואני לא מגזימההההה! הוא היה ענקקקקק! צרחתי את צרחת חיי ואז אמא באה עם המטאטא, אבא בא עם המגב ואחות שלי שאוהבת חיות באה עם הצנצנת ("בוא בוא ג'וקי..יש לי אוכל טעים להביא לך..")..אחרי כמה דקות אמא שלי התייאשה מהקרב כי הגו'ק עלה לה על הרגל אז אני והיא עלינו על הכיסא וצרחנו ביחד..חח השכן שלנו דפק בדלת ואח שלי שהיה בקומה למעלה פתח לו והשכן שאל מזה כל הצרחות האלה..אח שלי היקר אמר לו שאם הוא רוצה לראות הוא מוזמן לרדת לחדר למטה..והוא אכן ירד! והמחזה זנגלה לעיניו היה דרמטי לחלוטין..אחות אחת עם צנצנת, אמא בת 40 והבת שלה בת 17 וחצי עומדות על הכיסא מתחבקות כאילו אין מחר ואבא אחד שעומד עם מגב בהיכון להכות בג'וק אחד קטן...חחחח הוא פשוט עמד וצחק עלינו..משפחה שכזו!

וזהו ביינתיים..אם אני אזכר אני אכתוב..

אוצ'... אהבתי את הג'וק!!! ע-נ-ק-!לוחמת תמורות
חחחח כן... ועם דוד שלך - איזה פדיחה!!!הדריכני
חח..נקרעתי מהג'וק..ואיזה פאדיחה עם הדוד!! ה'!!!שיראל.
מי מסתובב בבית עם חזייה ותחתונים????אורושקוש
פאדיחה לך..
לא בבית..בחדר שלי! הפרטי שלי!!!!לירזושש
הייתי באמצע להחליף בגדים פשוט..מצב ביש..
אה..סבבה..אורושקוש
חח הזכרתן לי פאדיחה !!..אביולה..
נכון יש את השומרים של הקניונים? קיצור אני לא אחת שבודקים אותה.. ואני וחברה שלי הלכנו לקניון

ואז אמרנו אם הוא כן יבדוק אותנו אז בו נעשה משו מצחיק.. קיצור פתחנו חבילת פדים ועוד טמפונים ופיזרנו בכל התיק..

עכשיו השומר פתח את התיק (היו שניים) ובגללל שהקניון הזה מופצץ כל הזמן אז הוא היה צריך לתחוב את היידים שלו לתוך התיקק.. וההוא כולו מתפדח !!.. חחחחח.. זה היה אחד המצחיקיםם!!!!!

חח ועוד משו לא כזה פדחני ..
אני ובנדוד שלי חברים טובים ( הוא בן 17 ואני בת 15 ) קיצור היה לנו ויכוח על מי יותר טוב בנים או בנות..

הוא אמר שזה בעסה להיות בת כי את 9 חודשים סובלתת ואני לא הבנתי בהתחחלה אז אני כזה "מה? על מה אתה מדבר !?מה אתה ממציא??" והוא עונה לי "לא!.. יותר טוב המחזור שלכן!!.. האא?!!.. ""וכולי כזהה פאדיחוותת!!!!!
ואי קרעתם!!!נעה*
באמת קרעתם אותי קרועות בשכל אתם....עץ על מים
זה בטח היה ממש לא נעים!!!!**אושר**

חחח...אביב
וואי, שיא הפדיחה עם הדוד..אבל אהבתי ת'ג'וק..
נזכרתי בעוד משהוא.....ימית1
זה היה בערך פדיחה....
אמא שלי אמרה שהשבוע יום אחד היא לא תוכל להניק את אח שלי הקטן ( כי היא עשתה בדיקות) והיא לא יודעת אך הוא יאכל...
ואז אח שלי הכמעת קטן אומר כזה (זה היה בשולחן שבת) "טוב אז שאחת הבנות תניק אותו....
ואני ואחיות שלי עוש שניה נשפכות מצחוק... ואמא שלי מסבירה לו שרק לאמהות שילדו יש חלב....
וואי.. נקרעתי!!ה!2ה 2!2ה
איזה חמווווד!!^ (:אביה14
אוי, אוי...פדיחות!!!ד"ר אריק
בס"ד
טעות ראשונה שלי:באתי לאולפנא עם חצאית מעטפת!
טעות שניה שלי:עמדתי=]
אז ככה...קמתי בבוקר ולבשתי לי חצאית, מעטפת!(טעות ראשונה!) הגעתי לי בשמחה ובששון לאולפנא (או שלא כל כך שמחה וששון ולכל ילד בלון)!באחד השיעורים לי קמתי לדבר על המורה(טעות שניה!) קמתי הלכתי וחזרתי לכיסא שלי שרגלי מסובכות באיזהשהו בד...התעלמתי, המורה הסתכלה עלי במבט מוזר וחשוד במיוחד, אני רוצה להתיישב לתומי, ומה אני מגלה?החצאית הייתה על הריצפה!!!!!!!!!!!!!!!מזל שהיו לי מכנסיים!ושזה לא היה הרב!!!!פשוט נס גלוי!הרב יצא חמש שניות קודם לכן!=]
באמת מזל שהיו לך מכנסיים!!הדריכני
בלי מכנסיים זה פשוט פ-ד-י-ח-ה
ומזל שהרב יצא אעעע
אוי פדחניות!!!עץ על מים
פעם הלכתי אם דודה שלי לגן שלה....
ואז בני דודים שלי גם היו כי אחד הלכנו להביא אחת באה מהביצפר עוד אחד הגיע מהתלמוד תורה ועוד אחד בגן של לידה...
ואז חזרנו הביתה של דודה שלי בשיירה כזה אם עוד 3 זאוטוטים??? שובבים אבל ממש!!!
והייתי אם מעטפת ואני כזה הולכת לי בסבבה פתאום בן דוד שלי כזה מסתכל עלי ואני כזה פתאום אני קולטת שהמעטפת נפתחה (באמצע הרחוב ) וזה היה מזה פאדיחה אבל הייתי אם מכנס....חחח ומהר סגרתי!

לא. פאדיחה אבל סתם מצחיקרחליOס
חברה שלי היתה כזה באולפנה (בחוץ.. אנחנו בקרוואנים.. בעצם כבר לא )
בכולופן. החצאית שלה היתה ברוגז עם החולצנ.. יעני.. ראו לה תבטן..
אז כולי צרחתי לה מהכיתה שלי.. "זלדה [שם בדוי.חח..] תורידי תחולצה.." חח..
בשביל זה הולכים עם גופיית תמנון...יעלוש=)
פאדיחה שחברה שלי עשתה לי(אל תדאגו אח"כ החזרתי לה)אורושקוש
היה לנו איזה בוקר כתה(בכתה ג'..)והייתי עם חצאית מעטפת.. ואז נעמדתי רגע וחברה שלי פשוט באה ופותחת לי.. והייתי בלי מכנסיים!!!!
וכלת הכתה התפקעה מצחוק.. ואני הייתי כ"כ בשוק שלקח לי זמן לקלוט שאני עם תחתונים והחצאית על הרצפה..ברגע שקלטתי שמתי אותה מהר עליי..

ואז כמעט רצחתי אותה..
ופעם אחת הלכנו שתינו ברחוב... והיא היתה עם חצאית שקל למשוך למטה... אז וידאתי שאין אף אחד ברחוב והורדתי לה את החצאית...
הייתי בכתה ג'.. אז תבינו...
חחחח קרועות!!!עץ על מים
מופרעות....הדריכני
חח דפוקות-Rעות-
בס"ד

יש לי גם פדיחה

חברה שלי הזמינו את התכנאי של האינטרנט שיבוא לתקן את המודם בקיצור זה היה בבוקר וכולם היו בלימודים ורק היא היתה בבית,כי היה לנו יום למחרת בגרות ואז אמא שלה התקשרה אליה ואמרה לה שתרד למטה להראות לו איפה הבית קיצר-היא אמרה לאמא שלה שהיא לא יכולה כי היא לא לבושה [היא היתה עם פי'גמה ] ואמא שלה כאלו בטבעיות אומרת לתכנאי הבת שלי לא יכולה לרדת אלייך כי היא לא לבושה אז תעלה עד למעלה שם הבית..

קיצר הוא דופק ואז היא באה לפתוח לו -והוא מסתכל עליה ואומר לה ואי איזה מהר אמא שלך אמרה לי שאת לא לבושה

חח..מפגר

[כך זה שעולם מושגים של חילוני ודתי מתנגשים ]
חחחח.. פדיחה שקרתה לי בשבתת!!..אביולה..
ביום שישי הייתי ביים וקיבלתי שיזוף מטוררףףף!!!

קיצור אז בערב שבת היינו בסניף שלי והוא מחולק לכמה חדרים ונכנסנו אני וחברה לחדר אחד ואני כזה אומרת להה.. "וואוי תראי איזה שיזוף מהממם יש לי " והזזתי את הכתפיות של החולצה והגופיה כדי שהיא תראהה מה שקראה בפועל שבדיוק אחד מהשבט שלי נכנס לשמהה!.. חחח.. (הוא לא באמת ראה משוו  (למזלי..)

ואני כולי מבוהלת צורחת "אההההההההההההההההההה.. " חח והוא מרוב בהלה טרק תדלת ויצא משמה כאלו הוא ראה רוח רפאים..
וואי!שיראל:)
זה אחד השירשורים הכי קרועים!
אני מתה!שונמית
עבר עריכה על ידי ישראלית בנשמה בתאריך כ"ב תמוז תש"ע 11:52
איזה פדיחות מלחיצות...

אוקי פאדיחה ענקית!!אורה...
נסעתי לבגרות בתנ"ך כולי עוצרת טרמפים, אוקצור אח של איזה אחד מהמושב בגיל שלי והוא עצרו לי.
אני כולי הפאדחתי ממנו כי שבוע לפני כן שכן שלי עשה לי איתו  פאדיחה רצינית הוא התקשר אליו ואמרו לו שיש לא בחורה להציע לו. והוא הציע אותי!!
אני כולי אמרתי לו כזה "תגיד מה אתה נורמאלי איזה פאדיחות".
אז שכן שלי אומר לי :אהה ידעתי שאת אוהבת אותו. כי עובדה שאכפת לך ממנו.." חחח ואני שיא הלא אוהבת אותו.
והתחמקתי מלראות אותו בגלל זה.

אוקצור הם עוצרים לי, הכל סבבה אנחונ נוסעים הוא לב"יס שלו ואני לאולפנה.
אח שלו הוריד  אותו באיזה כביש ראשי שניקח מונית שרות. בקיצור  שתינו מדברים ואז המונית הגיע אני כולי מוציאה את הארנק. ומה יצא ביחד עם הארנק פדדד!!
שיא הפאדיחה!!! חחח

חחחחח הרגתותי....עץ על מים
אחת הפאדיחות המפאדחות:מרב14
מישי אחת הייתה בטרמפיאדה עם חצאית מעטפת (אישה מבוגרת) ועצר לה טרמפ, והטרמפ לא היה לאיפה שהיא צריכה, אז היא סגרה את הדלת של האוטו ו.. היא בטעות סגרה את הדלת על החצאית... האוטו לקח איתו את החצאית שלה!!! והשאיר אותה בתחתונים!! והיו אנשים בטרמפיאדה... מסכנה!!!

וקרעתם אותי עם הפדיחות!! במיוחד לירז...
הרגתותי.....אוי פשוט מסכנה ברמות!!!עץ על מים
די!הוד':)
בא לי לבכות בשבילה!! פשוט מסכנה!!! מה היא עשתה בסוף?
חחח...תודה על המחמאות-קרועות,מופרעות,דפוקות...אורושקוש
יש לכן עוד משו להגיד עליי?
חחחח...~SMILE~
איזה מגניב שזה לא מגיב צמוד לפאדיחה~SMILE~
אבל לומשנה, כל הפאדיחות פה סחטו צחוק מתגלגל. 

יש לי 2 פאדיחות, אחת שלי ואחת לא...אווזה.
שלי-
יום אחד אני וחברה שלי דיברנו במזדרון של הבצפר על הספרים של ג'ינג'י...מכירות?
אז יש שם ילדה דפוקה שקוראים לה דנה פישמן, אז הגענו אליה, וצרחתי דנה'לה בננה'לה, ופתאום אחת המורות, שלמרבה הפאדיחה קוראים לה דנה עברה שם (ואני צרחתי דנה'לה בננה'לה...), ואני כזה בורחת...ואחרי 5 דקות היה לי שיעור עם המורה הזאת...תודו פאדיחות!!!

וגם פעם אחת בתפילה היתה אישה אחת שקמה להתפלל עמידה, והיא דרכה על החצאית שלה, והיא נפלה, והיה לה רק תחתונים, וגרביוני ניילון כאלה שקופות...יש לה מזל שזה היה גרביונים...והיא כזה לא שמה לב, עד שהיא הגיעה לקטע שכורעים ומשתחווים...וזה היה אישה מבוגרת כאילו...זה היה פאדיחות גם לה וגם לנו...
אופס....עץ על מים
שפכתם אותי לגמרי כבר......חחחח
פשוט פאדיחות כאילו ממש!!!!

אני כל הזמן טייץ/מכנס מתחת לחצאית אין מצב שלא!!!כאילו.......

חחחח פאדיחה....
וואו פשוט נקרעתי!!קשקושה קטנה
אני יושבת ליד המחשב ונקרעת!!!!
הקטע זה שאני יושבת במחשב נשפכת מצחוק...עץ על מים
וכל המי ומי שבבית חושבים שהשתגעתי חחח
גמאני קרעתן אותי!דניאלה .ד.
וואי פעם אחתקשקושה קטנה
בקבלת שבת אני כזה מתפללת  ואז מישי באה אלי: " שחר, הרוכסן שלך פתוח" ואני כזה אה אופס ומתיישבת מהר אני מנסה לסגור אותו ואתם מכירות את זה שבלחץ לא מצליחים לעשות כלום? אז זה קרה לי.. איזה פאדיחות וישבתי שורה ראשונה... כאילו היה לי מכנסיים מתחת אבל נראה לי חשבו שזה תחתונים כי זה לא נראה כ"כ כמו מכנסיים..
חח.. לא פאדיחה אבל מצחיק..רחליOס
אני בדרך כללל לובשת מכנסיים מתחת לחצאית אבל פעם סתם לא היה באלי..
והייתי במחזור..
קיצור הייתי בבית ושכבתי על הספה ואז אח שלי (בן 7 ) עושה לי "רחלי. למה את לובשת חיתול?
חח..
אמרתי לו שהוא מדמיין..
ח.
הוא ראה את הכנפיים ובגלל זה הוא חשב ככה..**רחליOס
חחחחחח..רחלי קרעת אותי מצחוק...!איל!לי
קרה לחברה שלי..עם שאיפה גדולה
עמדנו כזה בחוץ והיא רצתה להוריד את הסוודר והיה לה בגד גוף.
קיצר היא מרימה כזה תידיים ומורידה תסוודר והיא לא שמה לב שהבגד גוף שלה השתחרר...
כל החולצה עלתה לה וראו את החזייה עד שהיא שמה לב והמורה (זכר) עבר בדיוק...
טוב פדיחות...(שלי ויש לי המון!!)אביטל!!=)
טוב זה היה לפני שבוע מישהי מתקשרת והיה לה את הקול של בנדוד שלי ואני כזה ואאי בדיוק באתי להתקשר אלייך(זכר.) ואז היא כזה באמת ? ואני כן! .....
הייתי בטיול עם הכיתה והתקלחתי ולא היה מנעול... (והוילן היה שקוף..) ואז מישהי נכנסת ואומרת ואאי כמה זמן לא התקלחתי!!(היא לא שמה  לב שיש מיהי במקלחת ואני לא אמרתי כלום והמים לא זרמו) והיא מתחילה להוריד בגדים ופתאום אני כזה בשיא השקט יש פה מישהי היא נתנה צרחה ענקית שהמורה באה לבדוק מה קורה אני בלי בגדים והיא רק עם גופייה והמורה נכנסת...
הייתי בכיתה ג' ואז אני הייתי בטוחה שהמנהל שלנו (הוא גר איפה שאני גרה..)הוא אבא שלי ואני כזה מחבקת אותו ואז אבא שלי בא ואומר לו ואאלה זכית לא כל אחד מקבל חיבוק מאביטל....

הרסת אותי עם הפדיחה השניה!!!!הדריכני
הרסתי? את אמורה לבכות בשבילי....!!!!אביטל!!=)
פאדיחה..אנונימי (פותח)
אני הלכתי ויש לי ת'חצאיות עם הגומי למעלה.. קיצר מישו דרך לי על החצאית בטעות וחצי ממנה ירדה.. והיה לי תיץ.. ובטח זה היה נראה התחתונים  
אתמול-~מתנחלת גאה~
חיפשתי משו בפורום ואז אח שלי (16) בא והוא ראה תשירשור "איך סיפרתי לאמא" ואז הוא כזה שואל אותי- איך סיפרץי לאמא מה? ואני כזה שותקת ואז הוא אמר - אהההה...
ואז הלכתי משם...
איזה פדיחה!!
חברה שלימאדניקית
עושה קיטנה עם אחותה ואחותי נמצאת שם(בתור חניכה)
עכשיו היום אחותה לא יכלה אז החלפתי אותה ואז בסוף היום אמא שלי באה לקחת את אחותי ואני נשארתי לעזור לה לארגן
ובגלל שאחותי היתה אחרונה אז סגרנו ת'דלת והתחלנו לרקוד ולהתלהב-מחר יום אחרון,
התחלנו רקודי בטן וזה
ואז פתאום אמא שלי נכנסת-רגע, שכחתי לשאול....
וחברה שלי לא ידעה איפה לקבור את עצמה ואני לא הפסקתי לצחוק....
פדיחה שקרתה לי..מור גלעד
בס"ד

קיבלתי מחזור ראשון בדיוק באמצע השיעור ולא הבנתי למה אני רטובה... אז הלכתי לשירותים ואז ראיתי שהכל אדום והתחלתי לבכות לא ידעתי מה לעשות עם עצמי זה היה פעם ראשונה אז סחטתי את התחתון במים וסחטתי וסחטתי וחזרתי לשיעור הבא... ולא הבינו איפה נעלמיתי.. פתאום אני קולטת את הכיסא שלי רטוב.....
וואי זה היה פדיחות!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחח פאדיחות....עץ על מיםאחרונה
יש פה פורום נשים?שושיאדית

מי המנהלות?

את מתכוונת לפורומים סגורים?ילדה של אבא

יש פורום בנות בוגרות- פורום המשך של הפורום הזה

יש פורום כלה הדרך- פורום לכלות

שניהם לא פעילים הרבה.

ויש גם פורום סגור של נשואות בלבד

אני אשמחשושיאדית

לפנות למנהלות

של איזה פורום?ילדה של אבא
נשואות בלבדשושיאדית

וגם לכלות

לכלות- יעל מהדרום, היא תדע להפנות אותךילדה של אבאאחרונה
הי מרכיבה על סוסים באופן קבועאנונימי (פותח)

יכולה להיגרם בעיה גופנית לנשים?

אם הולכים לחוג רכיבה מסודר ומקצועי, אין מה לחשושאנונימי (3)

מכירה שבאיזור שלי סביב נתניה, יש לא מעט חוגי רכיבת סוסים לנשים. במושבים והקיבוצים באזור.  

ראיתי שיש בצהלה חוג רכיבה טיפולי לנשים לאחר לידה, לחיזוק רצפת האגן 

|הפותחת|אנונימי (פותח)

אני הולכת לחוג מסודר, אבל למה זה אומר שאין ממה לחשוש?

(ואני לא ממש בגיל של אחרי לידה )

תודה

ממה את חוששת בעצם?אנונימי (3)

רכיבה על סוסים נחשבת ספורט פופולרי לגברים ולנשים, תורמת לכושר הגופני, יש גם רכיבה טיפולית לטיפול בבעיות שונות. (למשל נשים אחרי לידה. זה היה בתור דוגמה). 

פעם הייתה מחשבה כזואנונימי (4)

היום זה הוכח כלא נכון...

מוזמנת לגלל קצת

אם זו היתה הסיבה לשאלה, ברור שאין מה לחשושאנונימי (3)

וגם יש על כך שאלה ותשובה של רופא בפורום של בי״ח מעייני הישועה - וגם הוא ענה שאין סכנה  

רכיבה על סוס לנשים - פגיעה בקרום הבתולין - המרכז הרפואי מעיני הישועה

אמנם פוסע מאוד ישן אבל איכשהו הגעתי לפהאנונימי (5)אחרונה

עקרונית אין הנחיות לנשים להמנע מרכיבה על סוסים.

אבל זה כן עלול לגרום לפגיעה בעצב הפודנדלי/ להחמיר תסמינים של זה. אז אם יש כאב בפות באגן או במפשעה אחרי רכיבה על סוסים כדאי להמנע ולהבדק אצל רופאה

פריקהאנונימי (פותח)

אני לא מקנאה, אני לא פותחת עין, אבל חשבתי שיהיה לי פחות קשה. התחתנתי מהראשונות, מזמן כבר, תכף שנתיים. ואני רוצה להיות אמא, אני כלכך רוצה כבר. ולאט לאט כל חברה נכנסת להיריון, נהיית אמא, ואני מרגישה לבד בבדידות הזאת, לא מצליחה להכיל יותר.

אני הכי שמחה בשבילן 

ואני הכי עצובה בשבילי

זהו

לא קל.. ואת לא לבד.עשב לימוןאחרונה

יש עוד הרבה נשים כמוך, אמהות בפוטנציה,

שמחכות להריון, שנמצאות בתהליכים,

שמחזיקות תקווה, שמקוות למשהו חדש שיצמח בתוכן

❣️❣️

מקדישה לך את השיר של תרצה אתר: גשם הקשב לנשים

עד רדת הערב, גשם

הקשב לנשים בחלון

עד רדת החושך, גשם הקשב

לנשים הצופות בוילון

גם לנו אדמה שמחכה למשהו מלמעלה

גם בנו יש אימה וזעקה

למשהו פורח

וכן הלאה

עד סוף השבוע

גשם, הקשב לנשים בחלון

עד קץ השבועיים

גשם, הקשב לנשים העומדות ומחכות

גם לנו בחצר

חלקה קטנה ריקה מזוהר דשא

גם אנו מצפות עד אין בינה

למשהו ברוך כמו הגשם

גם בתוכנו מחכה שותקת

חלקת ארץ קטנה חרבה

והגשם שלנו איחר לרדת

הגשם שלנו

טרם בא

אך הגשם שלנו יבוא

עננים כבר זעים במרחב

הגשם שלנו קרב, קרב

בצעדי ענק

הקשב לנשים בחלון

גשם אדיר ונוהר.

הקשב איך קוראות הן בזו אחר זו-

הוא חוזר

הוא חוזר

הוא חוזר

נ.ב

יש פורום סגור לנשים : באהבה ובאמונה (פוריות) שאפשר להיכנס אליו

חיבוק וחיזוק 🫂

היי, אם מישי פה... שאלה מוזרה...תמימלה..?

)אני כותבת סיפור ושואלת בגלל זה, חס ושלום לא קרה לי...)

השאלה היא כזו, בחורה שנכנסת להריון מאונס-מה היא צריכה לעשות? כאילו, הפלה אי אפשר כי אסור ואם היא תלד את הילד-הוא יהיה ממזר, מה ההלכה אומרת על זה?

עד כמה שאני יודעת במקרה כזהתמיד בבטחה

ההלכה מתירה להפיל.

וגם, ממזר הוא רק מי שנולד לאשת איש מגבר אחר, ילד שנולד לרווקה הוא לא ממזר

אז מה ילד שנולד מזוג לא נשוי נחשב?תמימלה..?
לא משנה אם זה ברצון או לא ברצון...
לא נראה לי שיש לזה הגדרה.תמיד בבטחה

ממזר הוא מי שנולד מיחסים אסורים, כמו גילוי עריות, בגידה בבעל, כהן עם גרושה

טכנית אישה שלא נשואה לא יכולה ללדת ממזר כי בעילה יכולה להיחשב כנישואין בדיעבד

אוקיי, תודה רבה!תמימלה..?
ממזר הוא לא, הוא כן שתוקי (דהולכים בתר רובא)באנגי
הי. איך הגעת לכאן?עשב לימון
הפורום כבר לא פרטי..אנונימי (2)אחרונה
ריח מהפותאנונימי (פותח)

אהלן, לאחרונה אני מרגישה לא בנוח עם תחתוניות ולא רוצה לשים אותן, מצד שני לא יודעת איך להתמודד עם הריח ועם זה שאני מפחדת שכולם יריחו אותי. אני מתאמנת ומזיעה הרבה וזה יכול לגרום לריח להתעצם ואני חוששת 

בקיצור עצות? 

שני דברים בקיצורעשב לימון

א. הריח הוא לא כל כך חזק בלי התחתוניות- נסי ותראי. חלק ממנו הוא העובדה שיש בהן פלסטיק וזה גורם לחוסר אוורור.

ב. אפשר לשים תחתוניות מבד ואז זה נושם -פחות ריח- וגם סופג נוזלים וריחות.

נכוןאמרלד

נסי בלי תחתונית 

ותחתונים מכותנה, גם לאימון.

( וכשמתלבשת לכושר גם מחליפה לחדש, בעיקר להרגשה ) 

@עשב לימון מבד מכבסים? 

כןעשב לימוןאחרונה
ניסיתיאנונימי (פותח)

אני פשוט חוששת שמריחים אותי 

איך יודעים שזה תקין? ומה עושים כדי שיהיה פחות ריח?

למי הפורום מיועד??יותר טוב

בנות?

נשים נשואות?

אני לא נשואה ופה אז כנראה שגם ללא נשואות...😉תמימלה..?
שלום עשב לימוןאחרונה

הפורום מיועד לבנות מגיל 15 ומעלה - אין הגבלה למעלה

ממי מבקשים להצטרף לפורום בנות בוגרות?אנונימי (פותח)
המנהלות הן-אמרלדאחרונה
שיטת אביבה - מישהי מכירה וממליצה?אנונימי (פותח)

אשמח גם להמלצות למקומות ללמוד את השיטה.

תודה!!

יש את @אפונה שהיא מדריכה לשיטהאנונימי (3)
[@96032|אפונה] היא ניקית פעילה בפורום הריון ולידה.

שרשור לדוגמא בה היא עונה:

שיטת אביבה - הריון ולידה

יש אתר לשיטה הזו, אם יש לך גישה לאינטרנטעשב לימוןאחרונה

באתר יש רשימה של כל המדריכות.

אם לא, תכתבי אזור ואני יכולה למצוא

אני מכירה, ניסיתי.

זו שיטה שעובדת, אבל צריך לעשות תרגילים כל יום, לא פעם אחת ודי.

אז כל עוד תרגלתי זה סידר לי את המחזור,

וכשלא- לא.

אולי יעניין אותך