סתם, בעיקרון אני יודעת לבשל-- אבל בכלזאת, לבשל שבת שלמה ולבד-לבד בלי אמא שתתקן אם אני בכיוון של לעשות משו לא נכון, זה קצת מוזר. [ממ, אני בת 17, אם זה נצרך.. ילדה גדולה!
]א. רעיונות ל'מה להכין בכלל'. בעיקרון- חשבנו על מרק עוף [הודו, אותו עיקרון..] ועוף עם תפו"א לערב, שזה הכי בנאלי- ולבוקר לא היה לנו רעיונות, אולי עוף [עקב אי-אכילת בשר כל השבוע, שמים עוף גם בבוקר וגם בערב..], שניצלים [לילדים הקטנים יותר], ואז- דרושה תוספת. עם סד"ש נסתדר, חלבי זה הצד הנחמד של העסק. [אבל אנחנו לא רוצים חלבי בערב או בבוקר נגיד.] הדרישות הם- שהתוספת תהיה בנפרד מהעוף, בגלל אחות צימחונית.
ב. כמה כמויות בערך? אנחנו חמישה ילדים, כולם אוכלים נורמלי חוץ מהקטן.
ג. מתכונים- אנ'לא סגורה עליהם כ"כ. מרק עוף, מכינים ככה? שמים טיפה קמח/קוואקר בסיר, מוסיפים שמן. מטגנים קצת את הבצל וההודו. אח"כ מוסיפים מים ואת שאר הירקות, ומתבלים.
תפו"א אני יודעת, עופות- בתנור, על כמה מעלות? כמה זמן? לאחד נראלי נעשה עוף בדבש, שזה די אילתורים- סילאן, סויה, דברים שכאלה, נכון? ולשני רצינו עוף בביסלי, אבל נראלי זה מתכון מקורי של אמא שאפחד לא מכיר אז נאלתר. [אם מישו מכיר- אשמח למתכון מדוייק יותר
]
)
)
