| התמונה באדיבות מכוורות יד מרדכי |
- כמות המנות: 0
- משך ההכנה : כשעה וחצי
- דרגת קושי: קל
חומרים:
8-10 חלקי עוף
5 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לפרוסות בעובי סנטימטר
לרוטב: שתי כוסות קולה, שתי כפות קטשופ, שתי כפות דבש, 3-4 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה (מומלץ במטרפה ידנית). טובלים את חלקי העוף.
את תפוחי האדמה מסדרים בתחתית תבנית פיירקס, מניחים מעליהם את העוף, ומעל מוזגים את שארית הרוטב.
משאירים לשעה בערך בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

)
)
