רעיון מהפכנירוני88
עלה לי רעיון מהפכני שיכול להועיל מאוד למערכת החינוך, השמח אם תוכלו לחוות את דעתכם עליו.
הרעיון הוא לשנות את סדרי החופשים בבית הספר התיכון, החט"ב והיסודי. במקום הצורה בה זה מחולק כרגע, אני מציע את הצורה הבאה:
השנה מתחילה שבוע אחרי פסח עד ט´ באב, בט´ באב יוצאים לחופשת קיץ בת שלושה שבועות עד ר"ח אלול, חגי תשרי יוצאים לחופש כרגיל, נר ראשון של חנוכה חופשת חורף של שבועיים עד 10 בטבת(חוזרים לבית ספר לטקס יום הקדיש הכללי), משבוע אחרי פורים החופש הגדול של חודש ושבוע עד שבוע אחרי פסח.
ס"ה ימי חופש בדיוק כמו שיש כיום, רק הפיזור שונה.

היתרונות שבדבר:
1. החופש מפוצל מקל על ההורים והתלמידים שמתחילים לטפס על הקירות עד סוף החופש הקיים היום(לצמצם ונדליזם של נוער ופגיעות של ילדים שפוגעים בעצמם ובחברים מתוך שיעמום וחוסר מעש).
2. רוב ההורים כיום לא יכולים להרשות לעצמם לממן קייטנות לחודשיים של החופש כי זה נטל כלכלי כבד מידי עבורם, עכשיו יהיה יותר קל להורים לממן קייטנות קצרות יותר במועדים מפוצלים בשנה(ערך כלכלי להורים וחיזוק כלכלי לאומי).
3. כל שנה לקראת פורים יש התרופפות של חודש הדר, גם בסוף השנה יש התרופפות של סוף שנה, אני מאחד אותם להתרופפות אחת ומרוויח חודש של לימוד רציני.
4. יותר קשה ללמוד בקיץ מאשר בחורף, כאשר אני שם את מבחני סוף השנה והבגרויות אחרי החורף אני גורם לכך שהתלמידים מגיעים יותר מוכנים למבחני סוף השנה והבגרויות(יוצר ריכוזיות לימודית, מגביר את ההישגים, חוסך זמן של סטודנטים שצריכים לשפר בגרויות וכו´).
5. הניסיון מוכיח שהקופצניות של הקיץ ביחד עם אווירת סוף השנה לא עוזר במיוחד לתלמידים, בתכונת הזאת אני עוזר לתלמידים להישאר בפוקוס עד כמעט סוף השנה.
6. מונע בעיות של התחלות שנה מקוטעות כמו שהולך לקרות למשל בשנה הקרובה ששבוע אחרי תחילת השנה יתחיל רצף של חגי תשרי, במתכונת החדשה אני יוצר רצפים לימודיים שמאפשרים לימוד רציני ומנצל בצורה יעילה יותר את החופשים למנוחה לה התלמידים באמת צריכים
7. כאשר רוב המורים הם מורות, שצריכות להיות יותר בבית לקראת פסח, אני מאפשר להם חופש גדול עם ראש פתוח לפני חג הפסח רווי הניקיונות וההכנות (לדתיים וחילונים כאחד)
8. כאשר כל התלמידים יוצאים לחופש בפורים אני מביא לשוק העבודה הרבה כוח עבודה צעיר וזול שרוצה לעבוד בניקיונות.
9. מסלול השנה בצורתו הנוכחית מאפשר ליצור תוכניות בית-ספריות בעלות ערך חינוכי-יהודי, כאשר אפשר ליצור מהלך לקראת הימים הנוראים מתחילת חודש אלול (אולי ליצור סיורי סליחות לבתי ספר כמו שקיים בצבא), תוכנית הכנה לחופש הגדול בדגש על ערך החופש והחירות בהקשר של פסח.
10. ארצנו היפה מאפשרת לנו לטייל בכל תקופות השנה ע"פ התוכנית הזאת יהיה אפשרות לטייל גם בחורף וגם באביב(מחזק את תיירות הפנים בתקופות קשות יותר, ערך כלכלי לאומי).

מה אתם אומרים?

אני אומר שמה שכתבת ערוך מאוד.....אריאליאור
מצטער אבל לא נראה לי שאנשים יקראו את זה כי זה ארוך מאוד!!!!!!!!!!
חבל זה עבודה שעבדתי עליה יותר משנה....רוני88
מי שכמה שורות מפחידות אותו וחושב את עצמו למחנך, שיהיה לו לבריאות, אני רק מקווה שלא יחנך את ילדי ושלא ירבו כמותו בישראל.....
כמה דברים..הקולה טובה
1. שכוייעח! רואים באמת שהושקעה מחשבה ותכנון ושימת לב לדברים.
2. ידוע לכל שהחופש הגדול הוא בעצם העונש הגדול- להורים וגם לילדים. כך שחשוב מאד לשנות את המצב הקיים, לא יודעת אם דווקא במתכונת שהצעת, אבל זה יכול להועיל. (למרות שלדעתי זה טיפול בסימפטום יותר מאשר טיפול בבעיה עצמה אבל זה עדיף על המצב הקיים)
3. משהו שכן הפריע לי- שלומדים רוב התקופה הקשה של הקיץ. (מפסח עד ט' באב- החמסינים...) וקצת (הרבה) קשה ללמוד בתקופה הזאת.

עכשיו רק מגיעה המשימה האמיתית- לשכנע את משרד החינוך לחשוב.. (לחשוב?!  משרד החינוך?! הוא יודע רק לעשות טבלאות וליחצ"ן את עצמו...) תנסה כל עוד גדעון סער בתפקיד, אולי יש סיכוי...

ב"הצלחה!
המשימה האמיתית היא לא לשכנע את משרד החינוךתודעה
אלא את כל ארגוני המורים.

תחשבו על זה.
את כל ארגוני המורים?!קינמון
רק שימי לב מה הולך עכשיו עם אופק חדש- ההסתדרות מעריצה ומתייחסת כאילו זה המשיח בכבודו ובעצמו
והארגון מתייחס לזה כאל השטן בהתגלמותו והדבר הכי נורא שקרה בעולם בעת האחרונה...

ולרוני- תנסה לחבור לאחד מהאריגונים, יש הרבה דיבורים לאחרונה לשנות את החופש, לבד- אין לך סיכוי.
רעיון טוב!!! ולו רק כדי למנוע את כל החסרונותתודעה
שבחופש הגדול- מה שהשעמום של התלמידים מביא... אין צורך לפרט...
כשהייתי קטנהשרבוב
והשתעממתי רבות בחופש תכננתי עם חברה שלי המון תוכניות ממש דומות לשלך..
בעיקרון אני מסכימה איתך,
(למרות שעכשיו אני רואה שאני ממש זקוקה לחופש רצוף של חודשים בתור אחת יותר בוגרת.)

וכן, למרות שאני ממש חושבת שזה רעיון טוב,
(זה, או בקצת שינויים)
אני לא מאמינה שבאמת תהיה רפורמה כך שחבל"ז לפנטז.

בתור בת תיכון,(עולה לי"א)דוסית גאה!
אני מתנגדת.
רעיון מצוין!אנונימי (פותח)
בס"ד
אבל למה כ"כ הרבה חופש?
לדעתי אפשר לטפס על הקירות גם ביום אחד של חופש

נ.ב. בנייה על לוח עברי תבלבל את החילונים
בגדול רעיון טוב, אבל השבועיים האחרונים יכולים...רק טוב!
שלא ניתן ללמוד בחום המטורף של הקיץ בארצנו.

אולי יש איזורים שזה עוד יחסית נסבל, באזור המרכז בכל אופן זה דורש כוחות נפש מרובים, והלחות לא מוסיפה כוחות..

תגידו: 'יש מזגנים, מאוריים וכו'- עדיין.. גם אי אפשר להיות כלואים כל היום בתוך הכיתה. צריך לצאת להפסקה לאנשהוא.. ולהגיע לבי"ס 'נמס' ולחזור הביתה שוב רטוב..  ולשבת לעשות ש"ב, ללמוד למבחנים.. למי יש כוח..
שמעתי(לא יודעת מה המקור)  שזאת ^ הסיבה למה החופש דווקא בקיץ- אי אפשר ללמוד בתק' הזאת.
(ותחשבו גם על המורים שצריכים להכין שיעורים, לעמוד מול כיתה בחום הזה וללמד...גם ככה לא קל למורים יותר מידי..)

להשאיר במתכונת הנוכחית אבלdola
לחייב  את הגנים בקייטנה חובה לחודש הראשון וכן את כיתות א+ב (אולי גם ג) ולהכניס את ההורים לקטע של קייטנות הורים. כמובן שבכל מוסדות החינוך חייבים להכניס מזגנים!
השינוי היחיד המתבקש זה לעבור לחודשים עבריים. ז"א חופש = תמוז+אב.
לפי דעתי יש יותר סיכוי לקדם שינוי כזה...
ומה עם הלכות פסח? בטלה מתורה בערב פסח?יערית נ
הפתרון ראויאנונימי (פותח)
להעסיק סטודנטים להוראהחנה א
את מבנה החופשה הקיים קשה יהיה לשנות, אך יש אפשרות לחייב את הסטודנטים להוראה למלא את חובת הסטאז' בזמן חופשת הקייץ. פרחי ההוראה ילמדו בביתי הספר במשך כ- 3 שבועות למידה של ממש + נושאי העשרה שונים ופעילויות חבריות. כך תצא המערכת כולה ברווח:
א. הסטודנטים ימלאו את חובת הסטאז'.
ב. המדינה לא תצטרך לשלם עלכך.
ג. המורים ישארו בחופשתם (לאחר שידריכו את הסטודנטים החומר ההוראה, מידע על הכיתה וכו')
ד. התלמידים יזכו לרענון וחופשתם תהיה קצרה יותר, אך פחות משעממת.
ה. ההורים לא ישלמו על כך ויצטרכו למצוא פתרונות לילדיהם ל5 שבועות בלבד. 
רעיון נהדר!פפריקה--
יש לו יתרונות רבים ומעט חסרונות שאפשר להתגבר עליהם בקלות עם קצת חשיבה יצירתית ונכונות מצד המורים. אנחנו בחדר מורות מדברות עליו כבר כמה שנים, כמו שאת מבינה- משרד החינוך לא בדיוק שש לרעיונות שכאלו ואין לי מושג למה.

אולי אפשר בכלל לבטל את החופש הזה?חסיד של הרבי
אם כל התועלת שיש בו (ואני מסתפק אם יש בו), הרי ברור שהימים הארוכים שהילדים בבית לא מועילים להם, לא מבחינה דתית ולא מבחינת ההכנה לחיים. אולי הגיע הזמן לבטל את הצרה הצרורה הזאת לגמרי?
הבעיה היאא.א.ק
שכל פעם אחרי חופש (לא משנה כמה זמן הוא.. כל עוד הוא יותר מאשר יומיים) לוקח לתלמידים זמן להכנס בחזרה למסגרת. ברגע שיש רק חופש אחד, יש רק חזרה אחת למסגרת. כשאתה מפצל אותו, לוקח לתלמידים כל פעם זמן להכנס מחדש...
אני אומרת שאתה יכול להיות ראש הממשלה הבא אביוס
או שר החינוך. 
אני בעד! תוכנית מעולה!! זמנים מעולים!!אני ירושלמית
 הזמנים בתוכנית, מרוכזים סביב מועדי ישראל, שהם ב"ה, בטיבם (גם במגזר הכללי) משפחתיים יותר. כך יהיו הילדים מוגנים יותר בחיק המשפחה, במקום לחפש תעסוקה ברחובות.  (מי שלא ראה בלילות, את בני הנוער החילוני מחפשים תעסוקה, עד השעות הקטנות של הלילה- שיקום! אני כבר אראה לו...)

הפוגות קצרות ורבות במהלך השנה נשמעות הרבה יותר מרעננות והגיוניות מאשר חופשה ארוכה ונמאסת...

התוכנית מאפשרת הן למורים והן לתלמידים (תלמידי החטיבות והתיכונים) להתכונן /לעזור להתכונן, לחגים השונים בצורה הרבה יותר נוחה...

חוץ מזה כמובן שאין כמו חופשת חורף!!! ויעיד העולם המערבי...

לגבי מה שאמרה א.א.ק שזה יקשה על התלמידים לשוב לשגרה, זה שיקול מוטעה, מכיוון שבכל מקרה יש במערכת הנוכחית חופשים במועדים הללו, ומדובר רק על הרחבתם...

השאלה היא מה יעשו ההורים העובדים, שאינם עובדי הוראה? נראה לי ממש מסובך למצוא כל רגע סידור לילדים...מבולבל

אז אולי בכל זאת כדאי לותר על החופש לגמרי וזהו???
רוני, מקור ראשון לקחו אותך ברצינות ;)הקולה טובה

לך תקרא את יומן של השבוע.. הם עשו שם פרוייקט רציני על העניין של שינוי החופשות....

מצוייןאנונימי (פותח)

אני מורה ואני בעד...

גם אניאנונימי (פותח)

פליירים , כרטיסי ביקור http://www.d-online.co.il

בתי דפוס , פולדרים http://dfus.rabanim.net

מגנטים , בית דפוס , מדבקות http://www.dfusonline.net/ 

יפהאנונימי (פותח)אחרונה

מומלץ:

אינסטלטור , שרברב , אינסטלטורים במרכז http://shravrav.rabanim.net
פורום 101מקפיצים נטושים

נראלי היה צריך להיות פורום שמעודד לחזרות.

רק מציע

==אנונימי (פותח)

אבאלה 

אני צריכה עזרה 

מאוחר ויש מלא דברים מחר

וצריך לקום מוקדם

וחזרתי לכאן אחרי שנה ברוכשם 

וזה כואב אני רוצה להתקדם,אני ככ רוצה

מרגיש קיר

הייתי בטוחה שאחרי הפסח הזה אני פשוט יצא ויחזור לעצמי

ויחייה באמת

עם כל העוצמות

תאמת אבאלה פשוט צעק לי

וזה כבר עבר תצעקות,זה היה ממש דחיפה 

הוא צעק וסימן שאנלא יוותר

שאני יחייה עם כל העוצמות שלי

שאני יבחר מי אני רוצה להיות ויחייה אתזה כל כוליייי

לעלות שלב באמונה זה מה שהיה לי בראש 

חח שירות ביטחון כללי אשקרה טאטע הייתי בשיגעון וזה הגיע מנקודה שהתחלתי לא לשמוח במה שיש לי

ולראות את מה שחסר. והרי אנחנו לא יכולים להבין תעולם וגם לא מצופה מימנו

וגועלד השיר השיר הזה 

ספר לי שהוא יבוא וילחש לי איך כל מה שעברתי לא היה סתם 

תבטיח שהוא יבוא ויסביר לי שכל מה שעברתי לא היה סתם לא היה סתם

..אנונימי (פותח)

לא היה סתם.לא היה סתם גועלד השיר הזה בלופים

איזה תקופה מטורפת תרתי משמע והשיר הזה ליווה אותי כל הפסח הזה

גם בדיוק יצא אז כל הזמן השמיעו ואתו

והייתי בטוחה שכל שיר ברדיו וכל מה שאומרים- מכוון אלי גוועלד ממש

רק אתמול הכל סגר עלי הכל נפל

וברחתי לשדות ,הגוף שורף הכל גדול עליי 

ליבי עייף

ושבעתי ניסיונות שבעתי נסיונות

ושוב אקום ארוץ לעבר השקיעה

התרגלתי כך לחיות להתרצות

מילים כלכך מדויקות אבאלה

פשוט איפה בן אדם יכול להיות- שהוא מתחיל להחזיק לנסות להחזיק הכל בידיים שלו-

ועם מנסים לסחוב לבד את הכל פשוט נופלים כי זה לא לגודל שלנו - אבאלה סוחב הכל איתנו וגם אותנו

ואנחנו כמו ילד קטן שמתעקש לסחוב משו כבד שאבא רוצה לסחוב ובסוף אבא נותן לו לנסות לסחוב לבד כמובן שמנסה לעזור והילד מתעקש

ואז הילד נופל ככה בדיוק אנחנו מתנהגים-אין לנו יכולות להכיל תעולם את החיים להבין יותר נכון

כלכך ניסיתי להבין ולהיות בשליטה וגם לא צריך להבין את אשר פשוט אין ביכולתנו להבין ולנסות כלכך חזק לאחוז להיות בשליטה להבין..

וואו פשוט חסדים על הנפילה הזאת זה היה הכי כואב אבל זה היה כלכך קריאת כיוון מאבא באמת שאחרי המקרה הה

אז היתה לי התעוררות כמו אחרי מוות קליני באמת ככה הרגשתי

אבל זה כלכך שורף - שאחרי שנפלו לי כל האסימונים והבנתי שהכל היה דמיונות 

אז הבנתי שאבא רוצה אותי.חייה פה עם כל העוצמות -רוצה אותי.פה.חייה. רוצה דווקא אותי-את כוליי

והייתי בטוחה שאני הולכת על זה עד הסוף להיות פה פשוט להיות בעולם הזה לכבודו בהכי פשטות

אבל--

הכל תהליך שמשהו היה אמיתי הוא בא לאט.. וזה באמת לאט (ולא כתבתי ישר-אוף וזה מראה שהיתה כאן דרך..)

וזה כואב

כל הזמן לא מסופקת

לאן ניברח אבאלה לאן? מכל הרע הזה.שבורחים אליו.ואני יודעת שזה דופק ויעשה לי רע.

אבל אין תדבר הזה שמחזיק - שבישבילו מתגברים

וצריךוצריך ורוצים רוצים לברוח להתחיל הכל מחדשאנונימי (פותח)

צריך לישון

ולהיות ילדה גדולה

אני ממש רציתי להיות כזאת

אבל עכשיו שצריך היאוש הזה

למה הוא בא

נשרף לו עוד יום

בעעע

אני צכה שיתפללו עלי

אנלא מצליחה להתפלל

אולי בגלל המחשב הזה

אוף זה לא קשור כל ההתנהלות שלי מבולגנת 

וכולם מתחתנים וזה בכלל לא קשור עכשיו כי שקודם היה לי טוב עם עצמי קלשאתי אבל המציאות

להאיר לזרוחאנונימי (פותח)
..אנונימי (פותח)

אם מישו קרא שיגיב..

..אנונימי (פותח)אחרונה

למה העניים הטהורות שלי כבר לא

אוף 

ללכת על ה' עד הסוף להתעקש פשוט להתעקש

איכ באמת אנלא רוצה את זה פשוט לא!

אני במצבלא משנהה
וואלה ומצאתי אחלה מוזיקה 
לא בטוח שמתאים לכולם. מי יודע מדוע ולמהלא משנהה
לובשת הזברה פיצ'מה ? לא.

למה החיים קשים למה תינוקות מתים למה אני ער ואיזה שעה אני יקום מחר ועוד משהו למה נמשכים לבנות ולמה ככה למה הכל חייב להיות חיבור נסתר אחור באחור ולא רק במובן הפיזי למה בצורה כוחנית למה צריך את הצורה הזאת של חיבור אה ואם אין ילדים אז למה עדין יש רצון ליחסים כאלה אבא אני מבין שצריך פה מעשה יחודי מעיין ויפך באפיו סוג של הבעת אמון וקשר הדדי מטורף כזה באשתי ובחיים זה מטריף אם כל זה אני עדין לא יודע ותחשוב שזה גם בלי מה שמעל האמון והקשר זה גם העניין הסגולי  המקיף  שמעל מעין גן עדן לא יתבוששו לכן לא עלינו מגיע שם פוטנציאל הרס עצום של פגיעה באחר וניצול וגם פגיעה עצמית שפוגעת באחר באופן קצת אחר אבא תודה נ נח

אם יש פה עוד אנשים שרושמים אז תגיבולא משנהה
ואני אמחק
אני לא רושמת אבל כן קוראתעשב לימון
טובלא משנההאחרונה
כשהלב כואב זה לא כי הוא נשבראנונימי (פותח)
הוא רק נזכר בכל מה שעבר
..אנונימי (פותח)

תצאי מיזה ילדה בבקשה בישבילי

אל תכנסי לזה שוב 

זה מתוק בכאילו

הכאב הזה

ואת לא רוצה להיות שם לבד נכון?

טאטע שתדע שאנלא רוצה אתזה

לא!!!

אז שנדבר עלזה קצת?אנונימי (פותח)אחרונה

אוקיי

אז עד שהיה לי קצת טוב בלב

והצלחתי לא להיכנס  לכאן

ממכר וסוחף בטרוף

וגם טאטע למה איפשר פשוט להתמקד במה שקורה עכשיו בלי להיסחף לסטנות כאלה קטנות מפעם שעושות אוצ בלב

וככ כואב

ופשוט לחיות אותך ותעכשיו

ודי במאת שאני צריכה חברה טובהטובה שנתלהב ביחד על טאטע ונבכה ביחד שכואב ונצעקקק לה' בתוך האוצצ הזה של העולם

ואני יחפור לה והיא לי

כן אני צכה בן אדם לידיי

זה תכונה שטאטע נתן הרבה בשביל שאני ירצה להתחתן

בן אדם ליידך שהוא שלך ואתה שלו

ואתם ביחד

ואני ככ קטנה וזה כואב

כי אתה מרגיש שיש לך מלא כח

וגם קוצים

ופשוט מגבילים אותך ברמה שכבר לא צריך להגביל

בסהכ יש לי רצונות טובים וטהורים

וזה קשה להיות בכורה להורים לחוצים שחיכו לך מלא שנים ואז שבאת אז הם חונקים קצת

תאמת שההרגשה הזאת של החנק כבר למדתי להעיף 

וזהו עכשיו זה תלוי בי

וגם הם קצת שיחררו אבל רק בנושא של להיות באולפנה

מעבר לא

אין לישון אצל חברות

ולא שום גבעה 

והנפש שלי צריכה את זה

זה פשוט וואו איך שהם שחכו תהרגשות שהיו להם שנה שעברה שהגיע משטרה הביתה

ושנסעתי למלא מקומות ולא אמרתי יענו ברחתי באלגנטיות

ואת כל השעקות שלה והלחץ 

ושהם צריכים לשחרר קצת כי כבר עברתי תגיל שאפשר להגיד לא לצאת מהבית

והם שחכו ממש

ומה שמעניין אותם או יותר נכון את אמא

זה הבגרות

והמתכונות

והמתמטיקה.

ופה זה נגמר

ויאוו זה מחרפן לי תשכל תסתכלי עלזה שהבת שלך בבית מוציע תמיץ של עצמה בשביל כלב אותך לדבר יפה להיות מדריכה טובה להיות אחות טובה חברה טובה בלימודים להצליח והיא לא מבינה שזה פשוט קשהה לא יודעת למה זה ככה אבל אני צריכה מלא דיבור עם אנשי לב וניגונים ולימודים ככה משיבת נפש וכאלה ועם לא אז באמת שאני נחנקת ומחפשת במקומות שלא בישבילי.

וכעע אני צכה אש והתלהבות ולצעוק לטאטע ולנגן מלא ולילמוד מלא קודש 

כי זה מה שמחייה אותי

אז למה להכניס אותי לקופה ככ קטנה ולהגיד לי זה לא הזמן להוציא את הכוחות על הדברים האלה

עכשיו תוציא אותם על הלימודים שזה מתמטיקה ועאנגלית ועוד מקצעות מפגרים

אינלי בעיה עם הקודש בכיף כל היום נלמד תורה אבל אני בתור בת לא ירדתי לפה בשביל לשרוף שעות ולשבור תראש ושירדו לי דמעות כי אנלא מבינה מתמטיקה נראה לך הגיוני ריבונו של עולם באמת תגיד לי למה הורדת אותיי

למה???????????????...

מתחשק לי לקפוץ לעוד 8 חודשיםאנונימי (פותח)

מה יהיה אז?

אני אהיה לקראת לידה בעזרת ה', או אחריה.

נגור במושב, בבית קרקע, בדרום

או במקום אחר

אבל תהיה לנו פרטיות וחיבור לאדמה כמו שאני רוצה

והאחים שלי יתארסו/ יתחתנו

ואח שלי ילך לישיבה קטנה

והקטנים יגדלו ממש

ואמא תהיה יותר. אולי

ואחים שלו יגדלו סוף סוף בנפש

וילכו למקומות בעצמם ולא במונית פרטית

וסבא וסבתא אולי יעברו דירה,

אולי כמה מהם אפילו

ואולי אני אלמד משהו.

אפילו קצר, אפילו במחשב.

להתקדם

ואולי אני סוף סוף אעזוב את העבודה הטובה שלי

ואלך להקים חנות ספרים כמו שתמיד חלמתי

או לכתוב ספר מתח למבוגרים

או לעבוד בהוצאה לאור

או משהו דומה

כן

בשמונה חודשים אפשר להספיק הרבה

ואפשר גם לא להספיק כלום.

..אנונימי (פותח)

זה הכי שווה שבסוף לא חפרו לי לאכול במדורה.מזל ששכחו.אשכרה ניצלתי מהזום הזה שהיא רצתה לעשות עליי.היא קוף פשוט אבאלה.אבל אשכרה בלילה אכלתי תפוח שלם והיום בבוקר שתיתי קפה.פף.נראלי השמנתי.ואני שמנה אבאלה ולא באלי עליי.איכ איכ איכ ואין תיאבון בכלל אז מה הקשר.ונראלי בעצם הבנתי את העניין- זה הכל ביחד.גם דיכאון שגורם לחוסר תיאבון וגם הפרעת אכילה.ולמה יש דבר כזה אוכל למה.והיא שאלה אותי אם האוכל טעים אצלם וכזה..

מה אני אגיד?שאני לא אוכלת?ובכלל אוכל זה לא התחום.לפעמים אני כן אוכלת אבל זה בעיה.מהשורש.ואוף אני באמת לא רוצה לאכול בכלל ומציק שהם מעירים אותי כל הזמן רק בשביל לאכול.זה פיזית מציק.אני בעצם אוכלת המון.דיי אני מבולבלת ולאידעת.כל דבר שאני אוכלת זה כמו 75 אחוז שומן לפחות.ככה זה מרגיש ודיי זה מפחיד.מה קורה מה קורה.אני שונאת שמתעסקים לי בזה.ששש.וואי.אני בסדר וזהו.אבאלה אני פשוט שונאת אוכל.ותינוקת.אוף זה קשה מה שקורה.לא להתעסק.דיי.דיי.

..אנונימי (פותח)אחרונה

ממ נראלי בעצם זה לא קשור להפרעת אכילה.או שזה פשוט לא מאובחן?אוף לא ידעת.קשה שלא מובן.

אולי יעניין אותך