יאללה עושים שרשור של משפטי פתיחה!!!א*ן ע!ד מל2ד!
איזה משפטים הזויים ומפגרים בנים אמרו לכם כדי להתחיל איתכן??

חח..אני אתחיל..פעם אחד, אינלי מושג מי, שאל אותי כזה ''תגידי, את באה לפה הרבה?'' והקטע שזה היה במכולת..הסתכלתי עליו כמו איזה אידיוט ופשוט הלכתי..חח..
פעם אמרו לי משו ברחוב אבל לא נעים לומר פהה..=]איל!לי
חחח..מומו הפרה*
יש לי ידיד ממש טוב,חחח קיצר לפני אזיה שנה הוא עושה לי.."אם הייתי מציע לך חברות היית מסכימה?"התשובה כמובן תשאר חסויה..חח..
אבל זה כזה אדיוטי..חח צחוקים איתם..
יש לי משו אחר..איל!לי
פעם הייתי באוטובוס עם 2 חברות במקום ממש רחוק מהבית שלי..קיצר עלו לשם חבורה כזאת של בנים והתלחשו עלינו ואז שקמנו לרדת פתאום מישו כזה אומר לי"הוא רוצה להציע לך חברות" ומצביע על חבר שלו ואני כזה לא מבינה מה הם רוצים ממני וברחתי משם..חחחחחחחח...אחרי זה ירדו עלי שבוע..,=]
מישהוא אומר לי ברחובאילת 675
רוצה להיות חברה שלי?
ואני עניתי  "לא" חזק ומוחלט, בסגנון ה-תסתלק מפה ואני לא רוצה שום קשר משום סוג איתך!!!
אח"כ שמעתי את אחד החברים שלו אומר יו איך היא ביאסה אותך.

חח..נדנדה כתומה.
הייתי עם חברות ב9 באב בירושליםם.. ואז אני וחברה שלי הלכנו כזה.. ומישו אומר לנו(צועק לנו יותר נכוון..) רוצות לבוא לעל האש??  (באמצע 9 באב, כן?)

פחח.. לא זוכרת עוד.. מינהסתם היה..
^^ חח.. אילת..=]=]שיראל:)
....נועוש=]]!!
בס"ד.
ישבתי על ספסל ואז מישו עבר שם והתחיל לשיר: "יפה שלי...." ושלח נשיקות באוויר....

חחחח..נועה קרעת אותי(דוגמנית של פוקס,אה?חחחחחחחחח)איל!לי
דייייייי!!! ככעע... זה היה טוב...!!נועוש=]]!!
בס"ד.
גם הלכתי יומאחד ברחוב ואיזה ילד אחד הולך ומסתכל עלי שעות... ואז חברים שלו עושים לו- הנה חבירה שלך.. אז אני כזה: פחחחחח...

וגם נכנסתי לחנות אחת שאני מכירה טוב... קיצר, מישו שם נכנס ושאל כמה עולה דובונים??? אז אמרתי לו: 5 שקל... כי קניתי את זה כמה ימים לפני... ואז המוכר אומר לי- אוצה להיות מוכרת במקומיי??? עם חיוך ע-נ-ק....
לא כזה אבל..הבורא אוהבאותי
הייתי בסיבוב שערים בקיצור לפני עמדנו כמה בנות (בערך שלוש) בחצי מעגל ואז מישהו בא אלינו כזה מישהיא פה מחפשת שידוך? אחנחו כזה לא   
......ה!2ה 2!2ה
בתחילת השנה, אז אני ואחותי הלכנו בירושלים ממש מאוחר בלילה (או יותר נכון מוקדם בבוקר..)
קיצר..
היה רמזור וחיכינו ובאו חבורה של ארסים מפחידים כאלו..
ואז אחד מהם כזה עשה לי "it's green or red" כאילו על הרמזור..
ואני לא ידעתי מה לעשות עם אצמי..
ובידיוק זה התחלף לירוק ואני כזה גרין!!!!!!! וטסתי בטילים!!!
וואי.. זה היה אחד הקורעים!=]]]

חח אוקיי..לירזושש
ישבתי בתחנה, מחכה לקווי לילה בשעה מזה מזה מאוחרת. ובצד השני של הכביש עמדו כמה שבבניקים מזעזעים. אחד מהם חצה את הכביש וישב לידי ואז הוא עושה כזה במבט תמים- מה יפה כמוך עושה בראש מלוכלך כמו שלי..?

גם המקרה הזה היה מאוחר בלילה..הלכתי הביתה ואז איזה אחד עובר בצד השני של הרחוב, מפריח מבטים וצורח כאילו בטעות- כי אין צייר שמסוגל לצייר לי את יופיךךךךךך אני גם לא אמצא פסל שיפסל את מבטך..חח זה היה מזה מצחיק האמת..

יש לי עוד כמה אבל אין לי זמן כ"כ..חח בהזדמנות

חח..פעם איזה מישהו בפייסגולי =]
התחיל לדבר איתי אחרי חצי שעה הוא הציע לי חברות ואז הוא גילה שהוא קטם ממני בשנה ונמוך ממני בעשר סנטימטר
פחח...אביב
איזה דברים קרועים.. XD
לי פוול פעמים הציעו חברות באוטובוס..
אבל זה די בשביל לצחוק על הבחור ועליך, לא ממש ברצינות..
ופעם הייתי עם אח שלי ואחד שהסתכלתי עליו הסתכל עלי ו"מירפק" את חבר שלו והם הסתכלו עלי ורציתי שהוא יתחיל איתי כי הוא היה חתיייך אעעעש אבל הוא לא באא... זה היה ורי סאדד...
חח...לחברה שלי....אביהש
היינו בחפש תמדריך בתחנה המרכזית וז היו ילדים שצחקו על הפאה שלי...(של התחפושת..)
ואז מישו עושה אני דווקא אוהב את הפאה הזאתי....
והתחיל לשאול אותה שאלות והיא כזה 14 ואז הוא היה בהלם והלך...

(נראה לי זה הלך ככה ץ...מרב???

ישלי עוד משו..(2 דברים...)איל!לי
1- יש ליד איפה שאני גרה שכונה שיש בא מלא ערסים כאלו עבריינים...
קיצר אני כזה הולכת שם ופתאום באים מולי 3 כאלו ומתחילים לשרוק כזה ולומר איזה חתיכה וזה ואז אני מתעלמת וממשיכה ללכת ואחד כזה נתקע בי בכוונה ואומר לי כזה"מאמי איפה את בשישי?"וני כזה מתחילה להתפוצץ מצחוק(ככה אני...)ואז ברחתי משם מהר..=]]]
2-אני כזה הלכתי לבני דודים שלי ויש לבנדוד שלי חבר שבא אליו והוא גדול ממני בשנה ואז כזה רצינו ללכת לקנות ארטיק והלכתי לידם כזה וזה היה שיא הפדיחות ואז אחרי כמה ימים הוא אומר לי כזה(כי הייתי צריכה לחזור הביתה)אז הוא אומר לי"מותק ממשיכים לשמור על קשר,נכון?"ואני כזה מה אתה רוצה ממני אני בקושי מכירה אותך..קיצר פדיחותת..=]]]]]

סורייי על החפירותת..!
רגע ישלי עוד משו קטן..=]]איל!לי
זה לא בדיוק משפטי פתיחה...
לחברה שלי יש אח שגדול ממנה בשנה קיצצר הוא גבוהה כזה ושיא החתיךך(...)ותמיד שבאים אליה כולן כזה מנסות לעשות רושם..זה מזה מצחיק..חחחח..=]]]
אייללההה!! למי את מתכוונת...?!!! לוקשה לנחש...נועוש=]]!!
גמלי יש משו... -נושי104
זה לא ממש משפט פתיחה... - 

התנדבתי פעם בקייטנה כזאת באיזור, והיו שם גם מדריכים גדולים בנים, ואז כזה היו מתנפחים באיזור סגור, וכווולם יצאו ואני נשארתי שנייה רק לנעול ת'נעליים, קיצר איזה מדריך אחד בא אליי וזה הולך ככה:
הוא: וואי, את ממש מוכרת לי מאיפשהו!
אני: אוקע...ו...
הוא: רגע, את היית איתי בצוות במחנה בבני עקיבא!
אני: אהמ..דבר ראשון אני לא בבני עקיבא, דבר שני אני לא יוצאת למחנות, דבר שלישי אני עדיין לא מדריכה...
הוא: לא, אני אומר לך, את היית איתי!
אני: הום (המהום לא ברור שפירושו - אולי תסתלק כבר???) ו - אתה יכול לחשוב מה שבאלך...
הוא: יאללה זזים?(כאילו למקום שכל הילדים)
אני: אהמ..לא תודה אני הולכת עוד מעט...
הוא: טוב, אז אני יחכה.
אני: לא לא!!! אין בעייה!!! תלך תלך!!!!
ואז הוא הלך...ולא הבנתי מה הוא רוצה ממני? כזה קרצייה!!!
והיה לי עוד סיפור עם מישו, אבל אני לא יגיד את זה כאן...
וסורי על ה - 
נעה-חחחח.אח של הילה..=]]]]נכון הוא חתיך?איל!לי
איל!לי שימי לב--א*ן ע!ד מל2ד!
- יש ליד איפה שאני גרה שכונה שיש בא מלא ערסים כאלו עבריינים...
קיצר אני כזה הולכת שם ופתאום באים מולי 3 כאלו ומתחילים לשרוק כזה ולומר איזה חתיכה וזה ואז אני מתעלמת וממשיכה ללכת ואחד כזה נתקע בי בכוונה ואומר לי כזה"מאמי איפה את בשישי?"וני כזה מתחילה להתפוצץ מצחוק(ככה אני...)ואז ברחתי משם מהר..=]]]
2-אני כזה הלכתי לבני דודים שלי ויש לבנדוד שלי חבר שבא אליו והוא גדול ממני בשנה ואז כזה רצינו ללכת לקנות ארטיק והלכתי לידם כזה וזה היה שיא הפדיחות ואז אחרי כמה ימים הוא אומר לי כזה(כי הייתי צריכה לחזור הביתה)אז הוא אומר לי"מותק ממשיכים לשמור על קשר,נכון?"ואני כזה מה אתה רוצה ממני אני בקושי מכירה אותך..קיצר פדיחותת..=]]]]]

חח..שתהיי בריאה..
ויש לי כמה אבל שיהיה לי כח..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...=]איל!לי
יאוו אני לא שמה לב..חחחחחח..קרעת אותי עכשיו..=]]]]
חח  זה היה כזזזזזזזה מצחיק ..לירזושש
חחחח...בד"כ אני אומרת הרבה"כאילו"פתאום האיל!לי
לומר "כזה" חחחחח..=]]]
חוה, איפה התנדבת בקייטנה?נשוב לכל יישוב
ומי הבנאדם השני??

חקירות ארכיאולוגיות...

איזה אחד שר לי מהאוטודניאלה .ד.
"אלייך בא"
אז אמרתי לו כזה בשיא הטבעיות "אליך בוקס" ואי ברחתי מישם וההוא לא הבין מאיפה נפלתי עליו.
איך צחקתי..
חחח-אביה14
חח דניאלה הזכרת לי את זה-
אמא שלי ואני אתמול נסענו באוטו.. קיצור אני כזה עושה לאמא שלי:
"הי, אמא, שמעי!!" (והגברתי...) פתאום כזה בפול ווליום:
"מי שמאמין לא מפחדד!!!~$@#% את האמונה לאבד~"
ואני כולי צוהלת ומסלסלת: "ולנו יש את מלך העולם!!"
אמא: "לא אמרת שזה שיר של ערסים?.."
אני: (צוחקת..) "אכן שיר של ערסים.. אמא, שימי לב:"
ואז פתחתי את החלון והגברתי מטוורף...
ומחאתי כפיים לצלילי השיר המקסים הזה
חח אמא שלי נקרעה ממני...

---
ואיך התחילו איתי? עזבו, עדיף שלא תדעו XD

אילה- לא..!נועוש=]]!!
חחח... שתדעו שאני ממש מבוקשת!-אורושקוש
כשהייתי בגן שני בנים תפסו כל אחד יד אחת שלי ורבו מי יתחתן אתי! איזה אושר זה היה! את פשוט נותנת להם שיריבו בינהם..ואתה מרגישה מזה מבוקש.. כאילו אתם יכולים לריב אבל אף אחד לרא הבטיח לכם שאני ירצה בכלל את אחד משניכם..

לא זוכרת משו מהזמן האחרון..(אולי כבר הפסקתי להבין רמזים)
חחחח הרגתם אותי מצחוק. כולכם...עץ על מים
וגםאני לא זוכרת..
נעה-הוא כןן!איל!לי
אני ואז זה אהבה?!?!?!?;קישקשתא
עבר עריכה על ידי ישראלית בנשמה בתאריך י"ח אב תש"ע 23:34
אני מאוד בעייתית בזה ערסים לא מתחילים איתי יותר מציעים לי אנשים ולא מספיק ששמתי טבעת עם יהלום שקיבלתי בבת מצווה לא מפסיקים!!!!!!
לי..מור גלעד
בס"ד הלכתי עם חברה ברחוב ואז הייתה קבוצת בנים אז הם צועקים לי: "את מעשנת"?
לא עניתי.. אז הם אומרים " זאת עם המשקפיים.." 0שזאת אני) אז הסתובבתי כזה.. אז הם מסתכלים עלי פתאום את קולטת איך זה שצעק מתפדח מעצמו..חח

ופעם אחרת איזה ילד אחד הולך אחריי ומתחיל לספר לי על עצמו איפה הוא לומד וכו'.. אז לא הסתובבתי אז הוא מתקרב ואומר לי- " תסיע אותי!!!!!!!" (כי הלכתי מ ה ר )

פעם אחת גם אמרו לי - "פססטטטט.. ואיזה אחד הושיט לי סיגריות מנושקות 0איכסססססססס)

ופעם אחרת איזה אחד אומר לי- "את באה לל"ג בעומר למירון?" אז לא ידעתי מה לענות לו..

יש עוד אבל אני כבר לא זוכרת...

נחמד ותו לא... אבל בטלפון הוא קורע...נועוש=]]!!
אממ...~SMILE~
לי פעם מישו בא ביציאה "אז מתי אנחנו הולכים לבחור שמלת כלה?"
איזה פאדחנים הם רציני כאילו...עץ על מים
פעם אחת עפתי לאוטובוס בטיליםאודיוש=)
ןאז פתחתי ת'קוקו כי רציתי לסדר אותו אז איזה משוגע אחד עובר לידי ואומר לי איזה חתיכה!!! וכולי כזה אומיגד!!! ועפתי אני מזה נלחצת מכאלה!!! ואז שניה אח"כ איזה הומלס אחד מתקרב אלי ושואל אותי אם יש לי שעון אני אומרת לו לא!! אז הוא אומר לי כנכון!!! ואני כזה לא!!! ובורחת לאוטובוס!!!! אומיגד!!!חחח...
חחח..הקטע עם האוטבוס שלך הזכיר לי..מומו הפרה*
שפעם הייתי באיזה כיתה ז' נראלי..קיצר..עליתי לאוטבוס עם חברות חזרה מהאול' הביתה..קיצר..אם מישהי מכירה פה..הקווים בירושלים לא עושים חשבון לאף אחד,ונוסעים באיזה מהירות שבא להם ואיך שבא להם..
קיצר הנהג נסע על איזה 100 נראלי..בשיא המהירות..ועמדתי ליד הדלת..כזה קיצר עפתי כזה על איזה ילד בכיתה ו' נראלי,ובטעות משכתי לו את המכנסיים יאווו,באותה שניה ביקשתי סליחה וירדתי מהאוטבוס ועליתי על אוטבוס אחר..ווואייי חחחח זה היהמצחיק,לא הפסקתי לצחוק!חחחח-סתם הזכיר לי.חחחח..
חח...אביה =)
איתי אפפעם לא ניסו להתחיל.. אולי אני סתם יותר מדי מכוערת.. אבל אני מכירה משפטים מפגרים...
תגידי, אבא שלך חבלן? אז איך יצאה לו בת פצצה כמוך???
תגידי, זה כאב לך? שנפלת מגן עדן...
תגידי, איך מגיעים? ללב שלך???

בנים יכולים להיות מזה מפגרים לפעמים...
אני לא סובלת ארסים !!!!!!!!!!אילת 675
לא יודעת עד כמה שזה קשור אבל זה 100% נכון.
חח ערסים?אביה14
בלילה הם מלחיצים, ביום הם קורעים מצחוק
חחח..תכלס את צודקת..הם קורעים באוטובוס...=]]]איל!לי
סתם נזכרתי במשו....:]]ה!2ה 2!2ה
לפני כמה זמן הלכתי ואז איזה ארס פיתאום באמצע הרחוב עשה לי "בהה"
וואיי.. אני קפצתי כמו לא יודעת מה!!!
זה היה מבהיל!!!!
חח.. שעות נקרעתי אחר כך!! XD
וואי איזה הזוי!איילת=)
תקשיבו, אצלנו אין(!!) דברים כאלו..
זה מזה מוזר לקרוא את זה..
כאלו, נראלי שזה קורא יותר בעיר מאשר בישובים קטנים.. לכן אני לא מכירה את זה.. [וטוב שכך!]
פעם היינו עם הישוב...zipush
שלנו באיזה פארק,ויש שם כזה קיר טיפוס אז אני הלכתי כזה עמדתי בתור ואז כשהגיע תורי אז האחראי שם כזה חיבר אותי לריתמה(ככה כותבים?!) ואז התחלתי לטפס..(זה לא קיר טיפוס רגיל זה עם חבל כזה שקשור אליך והאחראי יכול להעלות ולהוריד אותך)אני מטפסת ואז ביקשתי ממנו שיוריד אותי(א"א לרדת לבד הוא צריך לשחרר את החבל)ואז הוא אומר לי "לא את יכולה לטפס עוד.."  קצור איזה 5 דק' הוא השאיר אותי תלויה ולא הסכים להוריד אותי ואז כשהוא הוריד אותי ישר ברחתי משם..
בן אחד בא אלי ושאל אני מכיר אותך??אביטל!!=)
והוא מכיר אותי הוא שכן שלי ואז הוא כזה ואאלה ברור שאני מכיר כזאת יפה...=)(אדיוט!!!!)
הווווווווווופ-Rעות-
בס"ד

כל הבנות שלא התחילו אייתם אל תחשבו שזה בגלל שאתם מכוערות,להפך אתם צנועות באמת אתם משדרות שאתם שמורות וטוהרות לכן לא מתחילים איתכם

זה לא כזה כייף שמתחילים איתכם בנים תאמינו לי.

אני שבעתי מזה לצערי.

[פעם אחת בשבת חתן של אחותי יצאנו אני ובת דודה שלי לסיבוב אחרי האוכל ואז רצ אחרי איזה בחור והתחיל לשיר לי שירי אהבה המשכנו ללכת בלי ליחס  כ"כ עינין ואז פתאום הוא כנראה בא מעיקוף התישב על המרדכה ואמר לי אני לא יכול להמשיך ללכת רק תעיפי בי מבט..המשכנו ללכת לא ספורות אותו ממטר..
פתאום אני רואה אותו על איזה גג והרמתי את הראש והוא אמר לי אם לא תגידי לי מה השם שלך אני קופץ תכל'ס ממש ממש נלחצתי..
ואז בדיוק ההורים שלי ועוד כמה דודים באו מאחורנו והצבעתי אליו אז דוד שלי נתן לו צרחה ואי זה היה זוועה לגמרי]

מיותר לציין שכל פעם שיש לי סיפור בסגנון אני בודקת בעצמי איפה אני צריכה שיפור
חחח פתאום נזכרתי במשהו שקרה לי בכיתה ח...ת.מ.
הייתי בירושלים ואז הייתי צריכה ללכת לחכות למישהו (נראה לי זה היה לדודים שלי...) איפה שהיום עולים לגשר המייתרים מהצד של קרית משה...(ליד מוסד הרב קוק...) ואז הגעתי לשם ויש שם דשא כזה (לפחות אז היה) ובאתי להתיישב על גדר כזאת שהייתה שם ואז עבר שם איזה אחד שנראה כמו אחד שחיי בסרט וזמזם משהו לעצמו לא שמעתי מה ואז ברגע שהוא עבר לידי הוא הגביר את הכל לצעקה של "דוד אוהב אותך..וכו'"ואחרי שהוא טיפה עבר אלה עפתי למקום קצת יותר רחוק וראיתי שהוא עוד ממשיך לזמזם ומידי פעם להסתובב...
וגם פעם אחת הייתי עם אמא שלי בתחנה מרכזית בת"א ואיזה אחד ניסה להתחיל איתי וזה היה קורע!!! אני ואמא שלי התפוצצנו אח"כ...מה נראה לו הוא בן איזה שלושים אז אני הייתי בת 16 בערך ואמא שלי הייתה איתי והיא היתה אז בת 50 בערך...ועוד אני הולכת עם חצאיות ארוכות ושרוול 3/4+ וההוא היה חילוני ערס...
Rעות --א*ן ע!ד מל2ד!אחרונה
עשית מכל אלו שכן התחילו איתן-בנות פרוצות שהולכות לא צנוע.
איזה שטויות!!! בנים (בעיקר ערסים) מתחילים גם עם בנות חרדיות, וחוצמיזה שיש בנים דוסים חמודים שמתחילים עם בנות דוסות חמודות בשביל מטרה רצינית..זה בכלללל לא קשור לצניעות! זה לא שבנות מספרות פה שבנים התחילו איתם בפאבים, זה סתם בסיטואציה שגרתית.

יש פה פורום נשים?שושיאדית

מי המנהלות?

את מתכוונת לפורומים סגורים?ילדה של אבא

יש פורום בנות בוגרות- פורום המשך של הפורום הזה

יש פורום כלה הדרך- פורום לכלות

שניהם לא פעילים הרבה.

ויש גם פורום סגור של נשואות בלבד

אני אשמחשושיאדית

לפנות למנהלות

של איזה פורום?ילדה של אבא
נשואות בלבדשושיאדית

וגם לכלות

לכלות- יעל מהדרום, היא תדע להפנות אותךילדה של אבאאחרונה
הי מרכיבה על סוסים באופן קבועאנונימי (פותח)

יכולה להיגרם בעיה גופנית לנשים?

אם הולכים לחוג רכיבה מסודר ומקצועי, אין מה לחשושאנונימי (3)

מכירה שבאיזור שלי סביב נתניה, יש לא מעט חוגי רכיבת סוסים לנשים. במושבים והקיבוצים באזור.  

ראיתי שיש בצהלה חוג רכיבה טיפולי לנשים לאחר לידה, לחיזוק רצפת האגן 

|הפותחת|אנונימי (פותח)

אני הולכת לחוג מסודר, אבל למה זה אומר שאין ממה לחשוש?

(ואני לא ממש בגיל של אחרי לידה )

תודה

ממה את חוששת בעצם?אנונימי (3)

רכיבה על סוסים נחשבת ספורט פופולרי לגברים ולנשים, תורמת לכושר הגופני, יש גם רכיבה טיפולית לטיפול בבעיות שונות. (למשל נשים אחרי לידה. זה היה בתור דוגמה). 

פעם הייתה מחשבה כזואנונימי (4)

היום זה הוכח כלא נכון...

מוזמנת לגלל קצת

אם זו היתה הסיבה לשאלה, ברור שאין מה לחשושאנונימי (3)

וגם יש על כך שאלה ותשובה של רופא בפורום של בי״ח מעייני הישועה - וגם הוא ענה שאין סכנה  

רכיבה על סוס לנשים - פגיעה בקרום הבתולין - המרכז הרפואי מעיני הישועה

אמנם פוסע מאוד ישן אבל איכשהו הגעתי לפהאנונימי (5)אחרונה

עקרונית אין הנחיות לנשים להמנע מרכיבה על סוסים.

אבל זה כן עלול לגרום לפגיעה בעצב הפודנדלי/ להחמיר תסמינים של זה. אז אם יש כאב בפות באגן או במפשעה אחרי רכיבה על סוסים כדאי להמנע ולהבדק אצל רופאה

פריקהאנונימי (פותח)

אני לא מקנאה, אני לא פותחת עין, אבל חשבתי שיהיה לי פחות קשה. התחתנתי מהראשונות, מזמן כבר, תכף שנתיים. ואני רוצה להיות אמא, אני כלכך רוצה כבר. ולאט לאט כל חברה נכנסת להיריון, נהיית אמא, ואני מרגישה לבד בבדידות הזאת, לא מצליחה להכיל יותר.

אני הכי שמחה בשבילן 

ואני הכי עצובה בשבילי

זהו

לא קל.. ואת לא לבד.עשב לימוןאחרונה

יש עוד הרבה נשים כמוך, אמהות בפוטנציה,

שמחכות להריון, שנמצאות בתהליכים,

שמחזיקות תקווה, שמקוות למשהו חדש שיצמח בתוכן

❣️❣️

מקדישה לך את השיר של תרצה אתר: גשם הקשב לנשים

עד רדת הערב, גשם

הקשב לנשים בחלון

עד רדת החושך, גשם הקשב

לנשים הצופות בוילון

גם לנו אדמה שמחכה למשהו מלמעלה

גם בנו יש אימה וזעקה

למשהו פורח

וכן הלאה

עד סוף השבוע

גשם, הקשב לנשים בחלון

עד קץ השבועיים

גשם, הקשב לנשים העומדות ומחכות

גם לנו בחצר

חלקה קטנה ריקה מזוהר דשא

גם אנו מצפות עד אין בינה

למשהו ברוך כמו הגשם

גם בתוכנו מחכה שותקת

חלקת ארץ קטנה חרבה

והגשם שלנו איחר לרדת

הגשם שלנו

טרם בא

אך הגשם שלנו יבוא

עננים כבר זעים במרחב

הגשם שלנו קרב, קרב

בצעדי ענק

הקשב לנשים בחלון

גשם אדיר ונוהר.

הקשב איך קוראות הן בזו אחר זו-

הוא חוזר

הוא חוזר

הוא חוזר

נ.ב

יש פורום סגור לנשים : באהבה ובאמונה (פוריות) שאפשר להיכנס אליו

חיבוק וחיזוק 🫂

היי, אם מישי פה... שאלה מוזרה...תמימלה..?

)אני כותבת סיפור ושואלת בגלל זה, חס ושלום לא קרה לי...)

השאלה היא כזו, בחורה שנכנסת להריון מאונס-מה היא צריכה לעשות? כאילו, הפלה אי אפשר כי אסור ואם היא תלד את הילד-הוא יהיה ממזר, מה ההלכה אומרת על זה?

עד כמה שאני יודעת במקרה כזהתמיד בבטחה

ההלכה מתירה להפיל.

וגם, ממזר הוא רק מי שנולד לאשת איש מגבר אחר, ילד שנולד לרווקה הוא לא ממזר

אז מה ילד שנולד מזוג לא נשוי נחשב?תמימלה..?
לא משנה אם זה ברצון או לא ברצון...
לא נראה לי שיש לזה הגדרה.תמיד בבטחה

ממזר הוא מי שנולד מיחסים אסורים, כמו גילוי עריות, בגידה בבעל, כהן עם גרושה

טכנית אישה שלא נשואה לא יכולה ללדת ממזר כי בעילה יכולה להיחשב כנישואין בדיעבד

אוקיי, תודה רבה!תמימלה..?
ממזר הוא לא, הוא כן שתוקי (דהולכים בתר רובא)באנגי
הי. איך הגעת לכאן?עשב לימון
הפורום כבר לא פרטי..אנונימי (2)אחרונה
ריח מהפותאנונימי (פותח)

אהלן, לאחרונה אני מרגישה לא בנוח עם תחתוניות ולא רוצה לשים אותן, מצד שני לא יודעת איך להתמודד עם הריח ועם זה שאני מפחדת שכולם יריחו אותי. אני מתאמנת ומזיעה הרבה וזה יכול לגרום לריח להתעצם ואני חוששת 

בקיצור עצות? 

שני דברים בקיצורעשב לימון

א. הריח הוא לא כל כך חזק בלי התחתוניות- נסי ותראי. חלק ממנו הוא העובדה שיש בהן פלסטיק וזה גורם לחוסר אוורור.

ב. אפשר לשים תחתוניות מבד ואז זה נושם -פחות ריח- וגם סופג נוזלים וריחות.

נכוןאמרלד

נסי בלי תחתונית 

ותחתונים מכותנה, גם לאימון.

( וכשמתלבשת לכושר גם מחליפה לחדש, בעיקר להרגשה ) 

@עשב לימון מבד מכבסים? 

כןעשב לימוןאחרונה
ניסיתיאנונימי (פותח)

אני פשוט חוששת שמריחים אותי 

איך יודעים שזה תקין? ומה עושים כדי שיהיה פחות ריח?

למי הפורום מיועד??יותר טוב

בנות?

נשים נשואות?

אני לא נשואה ופה אז כנראה שגם ללא נשואות...😉תמימלה..?
שלום עשב לימוןאחרונה

הפורום מיועד לבנות מגיל 15 ומעלה - אין הגבלה למעלה

ממי מבקשים להצטרף לפורום בנות בוגרות?אנונימי (פותח)
המנהלות הן-אמרלדאחרונה
שיטת אביבה - מישהי מכירה וממליצה?אנונימי (פותח)

אשמח גם להמלצות למקומות ללמוד את השיטה.

תודה!!

יש את @אפונה שהיא מדריכה לשיטהאנונימי (3)
[@96032|אפונה] היא ניקית פעילה בפורום הריון ולידה.

שרשור לדוגמא בה היא עונה:

שיטת אביבה - הריון ולידה

יש אתר לשיטה הזו, אם יש לך גישה לאינטרנטעשב לימוןאחרונה

באתר יש רשימה של כל המדריכות.

אם לא, תכתבי אזור ואני יכולה למצוא

אני מכירה, ניסיתי.

זו שיטה שעובדת, אבל צריך לעשות תרגילים כל יום, לא פעם אחת ודי.

אז כל עוד תרגלתי זה סידר לי את המחזור,

וכשלא- לא.

אולי יעניין אותך