או קיי עכשיו השאלה: אני מרוויחה הרבה פחות משכר מינימום גם אם הייתי עובדת כל יום עד 13:30 ואם אני צריכה לשלם מטפלת אז לפחות חצי מהמשכורת שלי תלך למטפלת( באיזור שלי יש המון מטפלות שלוקחות מעט כסף-גרה באיזור חרדי) אבל אני לא מגדלת את הילדים שלי צריכה להוציא אותם בבוקר בחום/קור/גשם...למטפלת...
מצד שני אני קמה בבוקר מתלבשת יוצאת מהבית.... ואז חשבתי על עוד מהשהו יש לי יכולת לקבל עוד 2 -3 ילדים (גג) ולטפל בהם בבית שלי וכך אני מגדלת את הילדים לא צריך להוציא אותם בחום/קור/גשם, לא צריכה לשלם למטפלת ובשורה תחתונה אני ארוויח בדיוק אותו דבר!!! אבל לא יוצאת מהבית אין חופשות כמו שבגנים אין לא להרגיש טוב או שצריך ללכת לטיפת חלב או מהשזה לא יהיה בגן מביאים מחליפה.. ובבית שלי אין מי שיחליף אותי גם אם כל היום את בבית העבודות בית תמיד יישתלבו במהלך היום! אין מטפלת בבית (לא מדברת על משפחתונים -וגם שם זה קורה אפילו שאסור) שלמשל הילדים ישנים אז היא מפעילה מכונת כביסה או מקפלת... כאילו שאין התנתקות סופים משום דבר לעומת זאת כשיוצאים מהבית ב7:30 ועד 13:30 התנתקת מהבית ו13:30 התנקת מהגן...
קשה לי להחליט למען האמת חשבתי שתוך כדי כתיבה אני אצליח להגיע להחלטה כלשהי אבל לאאאא...
מה הייתם עושות נשארות בבית או יוצאות?? אני יודעת שזה מאד אישי שיש כאלה שאין להם סבלנות לשבת כל היום בבית או כאלה שמעדיפות את הבית אבל לא משנה...
סתם עוד פרט קטן שיכול היה להשפיע -הנקה - אני לא מניקה...
תודה רבה וסליחה על האורך.....