בתאריך ו' אלול תש"ע 23:09וואי איזה כיף היה היום...
במקימי נכנסתי היה שמה דברים יפים אבל אני לא אוהבת....
בת עין היה דברים מהממים אבל לא במידות שלי/יקר בטירוף...
הילה היה דברים ממש יפים כאילו לא הרבה אבל היה כאלה שממש אהבתי וקניתי טוניקה מהממת ב100 ש"ח מזה יפה...(לשבת)
אח"כ הלכנו לאשת חיל לא מצאנו כלום באלווין היה דברים נחמדים אבל יקרים (לא אני שלמתי אז...)
אח"כ הלכנו לממנה היה דברים יפים אבל גם יקרים (שוב אני לא משלמת להזכירכם אז שתבינו..)
ואז הלכנו לאיזה חנות לא זוכרת תשם שלה משו מוזר...אבל היה שמה עכשיו מלא!!!!!!!!!!!
הנחות של חולוצות של בת חן עיצובים (לא בחנות של בת חן אבל חנות שמוכרת תדברים שלה) קניתי חולוצות מהממות אחת ב40 אחת ב50 ...ממש יפות!!! (ליומחול) וגם שרוולון מ40...(פשוט)

אח"כ הלכנו לקנות אוכל (אח שלי שישב באוטו כמעט כל הזמן היה רעב כמו תמיד) ובדרך ראינו ברח' חובבי ציון איזה חנות (לא דתית בעיקרון עם זה משנה לכם אבל יש שמה אפ' חצאיות ארוכות כאילו הקיצר חנות די ס22ה) אז ירדנו מהאוטו נכנסו לחנות קניתי כזאת עליונית כזאת ב30 ש"ח חולצת בסיס ב40 נראלי....
אח"כ הלכנו להודיה עיצובים ב.צ. סגולה!
ופתאום שהיינו בדרך לחנות אחרי שירדנו מהאוטו אני קולטת שלטים ענקיית כל החנות עד 60 ש"ח! שמתי טיל
....רצתי הגעתי לבפנים כל החנות עד שישים שקל וחוץ מזה בתוספת יש חלק מסוים בחנות שיש עליו גם 2+1 חינם וזה חוץ מההכל עד 60 כאילו אני קניתי מהחלק הזה 2 עליונית/טוניקות כאלה משו באמצע... שכל אחת 50
ואמא שלי חולצה בחינם ...וחוץ מזה קניתי עוד חולצה לבנה יפה כזאת (גם עליונית) ב50
היה שמה חצאיות שאני מתה עליהם ב60 ש"ח אבל המידות מדי גדולות .....
|צרות של עשירים|
בקיצור יצאתי עם שלל נחמד...(וזה בלי להסתובב בחובבי ציון רק חנות אחת שמה....ובלי ת"א הכל פ"ת...תודו מגנוב!!
ואח"כ נסענו לקרנ"ש לאזכרה
....ודודה שלי הגיעה הם השכירו טרנזית לכל המשפחה חח איזה קרועים בלי עין הרע כן ירבו ובאו כולם לאזכרה
...(יש להם גם ילדה מיוחדת אז..)
ואז אותי השאירו למעלה לשמור על 2 תינוקות מתוקווווות אחת בת שנה ואחת בת חצי שנה ועל הילדה המיוחדת וכל הזאוטוטים שהגיעו......אבל לא לבד עם עוד כמה בנות דודות...

אח"כ היה חלאקה לבן דוד שלי ואז בהתחלה הוא הסכים שהגזירו לו
(הוא אפ' הראה לסבא שלו איפה לגזור המתוקתוק הזה...)
ואז באיזשהו שלב הוא לא הסכים אז פשוט הוא שיחק במוכונית עם שלט שסבתא שלי קנתה לו וגזרו לו מאחורה בל שהוא שם לב
(אני כמובבבן הייתי על המצלמה) ואז פתאום הוא קלט...אז אמרנו שלא גוזרים עוד חח איזה מתוק....בובון קטן....
ואח"כ ההורים שלי נסעו לבני ברק (לחתונה שאין לי מה לעשות שמה) אז אני עליתי על האוטובוס ונסעתי הביתה...ועכשיו אני בבבית!!! (אבל כל השלל נשאר באוטו...חח)
סוף 

)
)