לכתוב את זה בפורום סגור..
לפני איזה שבועיים חלמתי חלום שטיפה מציק לי..
חלמתי על המורה שלי מכתה ו'(שנהרגה לפני חודש וחצי בתאונת דרכים-היא אגב היתה האדם הראשון שמת ובכתי עליו כ"כ הרבה..)בחלום היה כאילו מן מפגש של הכתה שלי, עכשיו בגלל שעברתי לפני שנתיים אז עדיין לפעמים דמויות מאיפה שאני עכשיו ומאיפה שהייתי לפני שנתיים מתערבבות..אז בחלום כאילו חלק מהבנות היו מפה וחלק משם.. ואז אני באה למפגש הזה ופתאום אני רואה את המורה שלי מכתה ו'..ואז אני מחבקת אותה חזק ופתאום אני מתחילה לבכות אבל ממש לבכות וכאילו אני מרגישה שאני בוכה כי כאילו לא יודעת להסביר פגעתי בה או משו כמו אתם יודעים כמו כל הדברים שעושים למורים והיא מחבקת אותי חזק ושותקת והיא כאילו יודעת למה אני בוכה. ואני כמעט התעוררתי אבל הכרחתי את עצמי להמשיך לחלום ולחבק אותה כי אני יודעת שזהו החלום יגמר ואני לא יראה אותה יותר חוץ מבתמונות..וכאילו בזמן הזה שאני מבחקת אותה כל הבנות מסתכלות וכולן יודעות למה אני בוכה..ואז מישי אומרת לה שאני עשתי את מה שעשיתי(אני לא יודעת מה היא כאילו אמרה מילה כלשהיא שבעצם היא כנוי למישי שעשתה משו ואני כאילו המישי הזאת אני לא זוכרת את המילה אבל אני לא בטוחה שהמילה תעזור משו..זה היה סתם קשקוש כזה..)
וזהו..נגמר החלום.
מצטערת שזה לא ברור במיוחד..
מרכיבה על סוסים באופן קבוע
)