בס"ד בר"ה
וואו חברים יקרים.. אני עדיין באורות אין סוף ממה שאני הולכת לספר לכם, אבל קודם כל הקדמה הכרחית: אני יודעת שזה נשמע הזוי לגמרי, מסוג הסיפורים שנראים כדמיון מוחלט, אבל מה שתיכף אכתוב- אני שמעתי מכלי ראשון ראשון!! מבעלי הסיפור עצמם!!
אז הנה הסכיתו אוזנכם לסיפור המדהים והמחזק כ"כ:
שבוע שעבר, פרשת שופטים. ערב שבת קודש, צפת. הדודים החב"דניקים היקרים שלי, כמידי שבת בשבתו, מסבים לסעודת שבת עם כמות נכבדת של אורחים.
נו.. כמנהג החסידים, תוך כדי סעודה, דוד שלי מספר את הסיפור החסידי הבא: לפני יותר מעשרים שנה, אע"פ הקשיים המרובים, הצליח הרבי הריי"צ מחב"ד (חמיו של הרבי מחב"ד האחרון), לצאת בעור שיניו מרוסיה ולהגיע לאמריקה.
החסידים נשארו מאחור, ברוסיה הקומניסטית, שחומות הברזל האימתניות מונעות מהם להגיע אל רבם האהוב.
כמה שניסו ופעלו- לא עלתה בידם לצאת מן המדינה.
יום אחד, כשהגעגועים לרבם היו בלתי נסבלים, ישבו מספר חסידים, לקחו כסאות, סידרו אותם כרכבת, אחד מהם התמנה לתפקיד הקטר, שאר החסידים ישבו כנוסעים, והחלו לשים עצמם כאילו באמת הם נמצאים בעיצומה של נסיעה ברכבת המובילה אל מחוץ לגבולותיה של רוסיה...
מס' חסידים אחרים שהיו באזור, לא הסתירו חיוכים לעגנים, ואף מלמלו בינם לבין עצמם עד כמה נמצאים החסידים הללו על קו המציאות..
עברו ימים, והתבררה הידיעה: כל החסידים, ש'שחקו', באמונה תמימה ופשוטה, שהגיעו לרבם- אכן בסופו של דבר הגיעו. כל אחד בדרכו המופלאת והניסית שלו.
דוד שלי הוסיף, ששנה שעברה רצו הוא ועוד שניים מילדיו לטוס ל770, ולא היה להם תקציב, הוא נזכר בסיפור דלעיל עם חסידי הרבי הריי"צ, והם פעלו אותו דבר.
פשוט ישבו, דמיינו עצמם במטוס, ו.. חיכו לישועה.
לא ייאמן- אבל, גם הבת וגם הבן זכו כל אחד בהגרלה נפרדת לכרטיס טיסה שלם ל770!!! דוד שלי, הוזמן לסמינר יהדות שהתקיים בניו ג'רסי , ומשם המשיך לניו-יורק..
כולם כמובן, נהנו מהסיפור המשובח, התחזקו באמונה, ואיך לא- שתו לחיים. 
רגע רגע, יש המשך..
בין האורחים היו זוג ברסלבים. חמודים ומתוקים. כבר תקופה ארוכה שהם חפצים לטוס לאומן, לצדיק. אבל משום מה יש מניעות לא נורמליות.
הפלא הגדול הוא- שהבעל עובד בחברת אל-על, ולכאורה יש אלו את כל הסיכויים שבעולם להגיע הכי בקלות, אבל משום מה..
הם שמעו את הסיפור על חסידי חב"ד והחליטו לנסות בבית.. ישבו להם האדון והגברת, ושמו עצמם כאילו הם ממש בדרך לרבנו, איך הם נוסעים, מה הדיילת מגישה (טוב נו, לא נראה לי עד כדי כך
) וכו'
ביום ראשון הם מתקשרים לדוד שלי, ומספרים לו שהיום בבוקר התקשרו אליו מאל-על והודיעו לו שהסתדרה הבעיה והוא יכול לטוס לאוקראינה...
אהההההה!!!!!!

אמיתי אמיתי אמיתי!!!!
שבוע מבורך ומצויין לכל עמ"י!!!
בשורות טובות!!!
כתיבה וחתימה טובה!
(לליטוואקעס שבינינו, חברה סקפטים, ציניקנים, וסתם מי שמתחשק לו- בשמחה פרטים בש"א..
)