תקשיבו, אתם חייבים להכנס..שמחה ואמונה

זאת בחירה שלכם אם לראות או לא..

אבל אני ממליצה לכם בחום בחום בחום

זה שיעור של הרב יובל דיין.. אני אומרת לכם יצאתי מהשיעור הזה עם מתנה לחיים חדשים טוב פי אלף ממה שהיו לי..

הקטע הכי מדהים הוא שהוא מלמד שם את הדבר ששנים אני כבר שומעת.. אבל הוא לימד את זה עמוק יותר..ופשוט יותר!

כדא לכם לראות ..ויודעים מה אפילו תראו רק את הקטע החשוב, אם לא בא לכם לראות הכל.. תריצו לדקה 45:33

מה השורה שהוא אומר: "רבנו אמר שכל אחד צריך ללמוד לנגן"

http://video.yehudim.net/play.php?vid=82

טוב תקשיבי שמחהלה ממש עשית לי חשק*ים*

א ב ל זה לא עובד לי!! איזה באסה. אולי תתני לנו קישור אחר?מוציא לשוןתודה

מה את רצינית??. דקה..שמחה ואמונה
נראה לי זה בעיה אצלךשמחה ואמונה

לי זה עלה רגיל..

תקשיבי מה תעשי, תכתבי בגוגל "הרב יובל דיין"

הראש שיעלה לך תלחצי עליו["איך בונים רצון"]

אם גם זה לא עובד תגידי

אוךך האינטרנט רימון הזה אני אומרת לך*ים*

משגע.

ה' תעשה שאני אצליח לראות את השיעור הזה! הוא בטח יחזק אותייי!

את לא תאמיני עד כמה..שמחה ואמונה

ווואיי אני עכשיו מתרגשת.. חחחחחח

יוווואווווווווווווווווווווווווווווווווו*ים*

אמרתי לכם!!! תראו מה זה כח של תפילה!!דוס

כתבתי בגוגל "הרב יובל דיין איך בונים רצון" וזה נתן לי אופציה אחרת! אותו שיעור באתר אחר וזה  עובד לי!!!!  חחחההה איזה טוב השם אני מתרגשת.

שמחהלה תודה.

אני עכשיו צכה ללכת, אבל בע"ה אח"כ אני אראה ואספר איך היה... לא הבטחתי!דוסדוסדוס

ה' אוהב אותנומוציא לשון

בואנה את..שמחה ואמונה
וואי. ראיתי היום את השיעור באינטרנט*ים*

-זכות גדולה.

בהתחלה לא כל כך נכנסתי לעיניינים אבל לאט לאט זה התחיל לדבר אליי...

שמחה ואמונה- תודה!

אני ממליצה לכולם. מי שהקישור למעלה לא עובד לו, תנסו כאן:

http://www.rabenu.info/%D7%99%D7%95%D7%91%D7%9C-%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%91%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%9F/

וואיי איזה כיף...שמחה ואמונה

ניסית את מה שהוא אמר?..

התחלתי הולך מעולהה חח

חח.. איזה כוס קפה!!!שיואו*ים*

משו! גן עדן!!דוסצוחקחיוך גדול

חחחח עשיתי את זה היום בבוקרשמחה ואמונה

אהממ מזל שאף אחד לא היה לידי...

חח קורעעת. עכשיו כולם מסתקרנים*ים*

ונכנסים לשמוע את השיעור!!!

אשרינו

כן.. מעניין מי יהיה הבא... על מי את מהמרת?..;]שמחה ואמונה
ברור שאני לא.....שווה צפיה!!!כל הזמן שמח

אחלה שיעור מחזק ומפציץ....

ראית?.. סחטיין..שמחה ואמונה

תקשיבו, אם אתם מכירים עוד שיעורים טובים ועמוקים כמו אלה.. תעלו לפה.. אני באמת רוצה..

שמחה ואמונה במיוחד בשבילך*ים*

חיפשתי עכשיו בלב הדברים את השיעור והנה מצאתי אותו.

קישור לשיעור של שחר בלומנטל באומן- אזמרה. מומלץ מאד גם למי שהרבה זמן עם רבינו.

זה מחדש דברים נפלאים.

http://www.levhadvarim.com/index.php?option=com_content&view=article&id=909:2009-06-28-08-10-23&catid=25:2009-05-17-09-38-27&directory=93

ישש רוב תודות.!!שמחה ואמונה

עכשיו רק צריך למצוא זמן..!=]

בהצלחה מותק. ה' יעזור לך*ים*
לא עמוק אבל שיעור פצצה..אנחנו עדין בקטע של בלאגן..כל הזמן שמח
חזיזה?.. אפרופו הרב רונן.. מתי יש הופעות שלו...?שמחה ואמונה

משהו היה בהופעה ברמת גן בחודש תמוז?..

ביום ראשון כן...כל הזמן שמח
שלום לכולם!
שמחים להודיע שביום ראשון - י"ט באלול, תתקים הופעה בירושלים, בביה"ס נועם בנים ברח' הרב חיים ויטל קריית משה.
בשעה 8- שיעור.
בשעה 9- הופעת "אש קודש".
                                                                                   שבת מבורכת!

כולם מגעים בעזרת ה' יתברך!!!
וואאווו איך בא לי ללכת....נ נח זה הכל

בס"ד בר"ה

אבל אני צריך להגיע לצפת אח"כ....יש מצב שהוא חוזר עם אוטו לצפת?? ואפשר לחזור איתו טרמפ???

ירושלים?.. רחוק מידי.. נ נח זה הכל -כנסשמחה ואמונה

נראה דווקא שהוא חוזר.. יש מצב.. תנסה לתפוס אותו בטלפון  כנס לאתר.. דווקא מגניב לנסוע איתו באוטו... רק בשביל זה שווה לך לבוא..

חח

מי שלהולך..

שיספר איך היה.. על מה הוא דיבר.. ואם אתם מקליטים אז תעלו לפה בקשה טוב?.

מה הכתובת של האתר?נ נח זה הכל
לא יודעת..שמחה ואמונה

אבל תכתוב "אש קודש" בגוגל, ואז הראשון שיעלה לך זה משהו כמו " מנתבים את אש הנעורים אל דרך הקודש".. תכנס לשם..

זה הכתובת.כל הזמן שמחאחרונה

קישור לאש קודש וזה הכתובתhttp://eshkodesh.co.il /

זה עולה 15 שקל....

הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך