ניסתי............לעזור..........
ניסתי לתת עצות............(לא לא מקומי הגבוה..........נשוי) אלא ממקומי הנמוך (שליח של ה'- כי מלא כל הארץ כבודו)
וגיליתי ש............הבנים בשלהם...........מנסים ללמוד את החוקים מבינים בשכל שתורה היא וצריכים אנחנו ללמוד
והבנות בשלהן...........מי אתה שתבוא להגיד לנו איך להתנהג........אנחנו כאן לא כדי ללמוד אנחנו כאן כדי לשתף
אגב מדהים ........אין חדש תחת השמש............(טיף לבנים - בע"ה אחרי החתונה....תבינו נשים לא רוצות לשמוע עצות הן רוצות לשתף שתהיו איתן ולא תתנו להן עצות , הן רוצות שתיכנס איתן לחוויה לא שתפתור להן אותה....הן כבר (חושבות שהן) יודעות מה לעשות...........
אז זהו............שלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא (טוב לא כולן אבל רובן פשוט לא יודעות מה לעשות- ודרך אגב ,זה מה שמתסכל את הבנים)
וכבר אמרו חז"ל אין אסיר מוציא עצמו מבית האסורים- אדם תקוע בתוך המחשבות שלו ולא נפתח לעולם קצת יותר רחב.
ולכן לפי דעתי הבנות צריכות להבין שמי שרוצה להצליח חייבת לשחק את המשחק..כן משחק (לא אמרתי לא להיות אמיתי) אבל גם מוכר שרוצה למכור משהו מיפה את הדבר וגם השדכן שרוצה לשדך משהי מיפה את החבילה והרי :.......לא היו ימים טובים...תן עינך ביופי, תן עינך במשפחה, קחו מקחיכם לשם שמים.........אישה צריכה להקרין את המיוחד שבה על מנת שהבחור ירצה לקחת אותה.- אישה צריכה לשדר (לא בצורה מוגזמת)- אתה יותר חכם ממני, תודה שעזרת לי .....כי בסופו של דבר זה מה שגבר רוצה להרגיש אני כאן בעולם כדי לעשות כדי לעזור למשהו קל וחומר לאישתי.....
ובסופו של דבר מדובר בשני קווים מקבלים שלעולם לא יפגשו אלא אם כן נלמד את המשחק נלמד איך צריך לעבוד.......
הגבר צריך להבין שהאישה זה רגש ושיתוף
האישה צריכה להבין שהגבר זה שכל וביצוע משימה........אחת, לבד, בלי הפרעות, לפעמים בלי עצות(את זוכרת הרי הוא צריך להיות הכי חכם).
ולכן לדעתי (בבקשה כל היוצאים מהכלל לא לקפוץ עלי)...הגברים שנמצאים פה (רובם) נמצאים כדי ללמוד מה לעשות
הבנות שנמצאות פה (רובם) נמצאות פה בשביל כתף בשביל שישמעו אותן וישתפו אותן
ואני גם טעיתי במשווה של בנים בנות וחשבתי (כמו בן ) שבאמת אתן פה כדי לשמוע דעה של הצד השני ....דיעה אובייקטית שלא בתוך מערכת המשוואה שלכן אבל בסופו של דבר רק נפגעתן.....כי אתן הרי פה רק כדי לשתף ולא כדי לדעת איך להתמודד עם הבנים....(שהרי אתם יודעות הכל לא?!)
אז........אני לא יודע אם אני אוכל לסגור את הפה לתמיד כי באמת קשה לי עם הקושי שיש לרווקים עם חיי הרווקות שלהן(ואני הייתי שמח אם משהו היה מדריך אותי כשהייתי בתקופת המלחמה הזאת אולי היו לי פחות שערות לבנות ) וכפי שאמרתי אני מכיר את זה מקרוב- אחותי הגדולה רווקה....ואני לא מצליח להכניס שכל למשוואה(אולי בגלל שאני הקטן, אולי בגלל שאני בן והיא בת....לא יודע)- ותורה היא וגם אני צריך ללמוד
אז מה תעירו ומה תעוררו את האהבה עד אשר תחפץ.. אשמח לתת עצות מהנסיון שלי
ואני חושב שאם את באמת רוצה לשמוע עצה ...כדאי שתדגישי את זה בתחילת השרשור כי אחרת אני מבין עכשיו שמה שאת רוצה זה לשתף ולא ללמוד את רזי ההכרויות
ואני רוצה לציין שבאמת יש פה אנשים מאוד מיוחדים ורמת השיחה פה (טוב רובה לא כולה) היא מדהימה (וכל פעם שאני קורא פה משהו ומחכים אני אומר מי כעמך ישראל...) אז רציתי לחזק את ידיכם .....תמשכו עם העשיה הברוכה הזאת.
אז בהצלחה לכולם/ן וסליחה שוב עם פגעתי
מהמצפה לישועות שילה