אני נשואה טרייה כבר חצי שנה ומאושרת ב"ה.
ויש לי בעיה.
לפי איך שהספקתי להכיר את הגוף שלי, אני לא יציבה בקבלת המחזור שלי. כל פעם זה תאריך שונה אני יכולה להיות עם בעלי רק שבוע אחרי טבילה ולקבל שוב.. הכל אצלי מבולגן.
כשהיה לי חודשיים לנישואים היה לי איחור של יומיים.. אז מאוד התלהבתי שאין לי מחזור חשבתי שאני בהריון וע"כ קבעתי תור לבדיקות דם באותו יום בבוקר, קיבלתי. מאז למדתי לא לקבוע תור לבדיקות דם עד שאני לא עושה בדיקות עם מקל הריון ולא רואה איחור רציני יותר..
החודש הזה קצת מוזר לי... יש לי תופעות בגוף שאינן מובנות לי..(אני מתביישת לדבר זאת עם אימי או מדריכת כלות.. ולכן אשמח לקבל זאת מיכן.)
יש לי איחור כמעט של שבוע!!! אין לי אפילו דימום קטנצי'ק ולא סימן קטן שהוא בכלל בדרך..
שבועיים לפני חשבתי לעשות בדיקת הריון ע"י מקל לפני קבלת המחזור כדי לראות תוצאות וזה נתן לי תוצאה לא כ"כ ברורה אז חשבתי שיש בעיה עם המקל קניתי שבוע לאחר מכן מקל נוסף וזה עשה לי את אותה בעיה.. המקל מראה לי בחלון השמאלי סימן חלשלוש מאוזן ונעלם לאחר 15 שניות כאשר בפעמים הראשונות אף פעם לא ראיתי בחלון השמאלי פס. רק בחלון הימני וזו תשובה שלילית.
אז לפני שבועיים זה מראה לי שלילי, מצד נוסף יש לי כאבי מחזור הולכים באים, ומצד נוסף... אבל אין לי מחזור בכלל וזה האיחור הכי רציני שהיה לי גם בהיותי רווקה. האיחור הכי רציני שהיה לי עד 3 ימים. אני כרגע על שבוע איחור.
שאלתי נשים הן אמרו לי שאני צריכה לקבל כאבי בטן של מחזור ואם לא יגיע לך תביני שאת בהריון.. אחרת אומרת לי יהיה לך כאבי שד נוראים תביני שזה הריון שיש לך.. אחרות אומרות לי שטויות לא צריך שיהיה לך בכלל כאבי בטן. את לא צריכה להרגיש כלום..
אני לא יודעת מה זה הריון!! לקבוע כבר תור לבדיקות דם?? למה המקל לא מראה תשובה חיובית? למה יש לי כאבי בטן נוראים ואין לי מחזור? כך צריך שיהיה??
סליחה על האורך אשמח לקבל קצת הדרכה בנושא תודה! 
*כלה טריה*