בס"ד
אני חולה על הדברים האלה!תודה אלירז!!
(ופינת הידעתם קצרה- הידעתם?
לרדיו קול חי הצדיקים היתה תוכנית שנקראה 'ואהבת' {ואולי עדין ישנה..} ובה מאזינים עולים לשידור ומספרים על חסדים שהם עשו או שנעשו להם .. בהתחלה שמעתי את זה וממש זלזלתי אבל אחרי שאתה שומע את זה 10 דק' כבר הלב שלך מתרחב ואחרי חצי שעה אתה כבר במה שקוראים אצלנו בבית 'כוננות חסד' לראות למי תוכל לעזור..לגמרי מגניב..
מי יתן שגם לשרשור הזה תהיה השפעה כזו! ושכויח עצום לאלירז על כך וכן לכולם..)
אם כן למקבץ סיפורי ב"עיתה"-
*אז ככה- היום עצר לי לטרמפ נהג פשוט מתוק שדאג כל הנסיעה שנוח לי (בגיפ ה- מ-ט-ור-ף שלו ) ושקר לי ושנעים לי ושלא משעמם לי ובסוף הוריד אותי כעבור כלום זמן (נראה לי הוא נסע אחורה בזמן.. ;) במקום חפצי!
*אבא הצדיק שכל שבוע מעביר שעורי תורה לצוצקים של הביכנ"ס
*חברה שלי שהצילה את חיי תרתי משמע!!
*אח שלי הפצפון והצדיק שבגיל 10 החליט ללמוד כל יום 4 משניות כדי שבבר מצוה יוכל לעשות סיום על הש"ס (!!!!!)
*המשפחה הצדיקה שלי שתמכה בי השנה גם ברגעים שחשבתי שאני נגמרת....סופית....
*המחנכת המדהימה שלי שגם היום המון שנים (כן כן..הכל יחסי ;) אחרי שסימתי את האולפנא , כ"כ תומכת בחיים האישים , מייעצת,מדריכה ומסייעת..
*וסיפורי פגישות- בחור אחד שיצאתי איתו אימץ לו מן מנהג כל פעם שהוא ראה קבצן בלי קשר להאם היה לו כסף או לא היה לו היה ניגש ומשוחח איתו, שואל מה שלומו, איך הוא מרגיש, האישה הילדים ומאחל בחיוך יום נעים.. ואותו כנ"ל לשומרים , לנהגי האוטובוסים למנקים וכיוב.. אתם לא מבינים איזה מדהימות התגובות.. זה עושה לאנשים את היום..ועושה לך חשק לאמץ זאת.. 
*בן של חברה שלי כזה מתוק , והם יודעים שאני מתה עליו וכל פעם שעצוב לי הם פתאום צריכים ביביסיטר.. ;)
*חברים שלי שהפכו את ביתם להיות גם הבית שלי... ;)
*יודעים שיש יהודים צדיקים שקמו עכשיו לסליחות? 
*היה לי מקרה שהסתבכתי בשאלות שלא ידעתי מה לעשות איתם ולמי לפנות ופגשתי בחורה באינטרנט אנונימית לחלוטין (!!!!) שפשוט היתה עין קשבת (או איך שלא מבטאים את זה) ועזרה לי בלי לדעת מה ומי אני ...
*(סיפור קצת ישן ובכל זאת) הייתי בשרות לאומי בחור שם,שם והרגשתי לא טוב (לא עליכם) וההורים הצדיקים שלי אמרו לי שהם יבואו לאסוף אותי בדרך חזרה מהקניות בסופר.. ;)
*חברה שלי החליטה לנצל את החופשת סמסטר במקום רק ללמוד למבחנים היא ארגנה ערב של 'שכינה ביניהם' לתועלת הרבים..
*הפורם הזה שמצליח לשמח אותי בשעות לילה שכאלה..
ילדים!שנה טובה ובושורת טובות ושקיום בנו
"בעיתה-אחישנה"