אז הצעות דווקא יש, רק שלאחרונה הבנתי שמוטב לי לא להסכים להן... סתם, אבל אני באמת מרגישה שאולי עדיף לי לחפש בכוחותי שלי (ואז לא יהיה לי את מי להאשים, איזה באסה...)
בכל מקרה- אני אספר קצת על עצמי על מה שאני רוצה פחות או יותר, מכאן והילך יהיה מה שיהיה.
בת 24, סטודנטית. קורות החיים שלי נשמעים כמו של דוסית מארץ הדוסיות (אולפנה, הדרכה באולפנה, מדרשה, מכללה של בנות וכו') אולם בפועל אני בחורה די פתוחה. מוסיקות שונות ומשונות, חו''ל אם יסתדר, ועוד. יש בי צד מאד מקפיד, אפילו על הלכות שכוחות, ויש בי צד מאד פתוח. בלבוש אני די ממוצעת- חצאיותי קצרצרות והסגנון הכללי שלי הוא לא שמרני כזה, קצת שישסטי איכשהוא.
אני עוסקת בתחום אומנותי כלשהוא בצורה די רצינית. בכלל- יש בי צד מאד רוחני ועמוק, וצד שמאד לא. בגדול- עם כל העומק כבדות זאת תכונה שמאד מרחיקה אותי ולא שייכת אלי.
מה אני מחפשת?
ואמן ולא אשמע בררנית, פשוט אלו מסקנותי מכל מה שהיה לי עד היום. חשוב לי להגיד שכלום לא גורף.
גילאים- מעדיפה מישהו בגילי או קטן ממני, כמובן אפשר קצת יותר.
מישהו שיודע על היותו דת''ל בלי סיבוכים, אחד כזה ששייך למגזר. שירות צבאי- חשוב לי.
אדם מטייל, חי, שמח, מקשיב, אוהב. אוהב אדמה ואדם.
לא כבד, לא מבוגר- לא במראה ולא באופי.
ואם כבר מראה- נורא קשה לי לתאר את עצמי... אני לא גבוהה, לא שמנה (אבל לא דקיקה), לא בהירה... Jומה אני כן? אני נראית בסדר, נראה לי, כך אומרים.
ומה חשוב לי? ממש סליחה אם זה יפגע במישהו מכאן, אבל חשוב לי מישהו רזה. לא סגנון ביניי''ש, מישהו יותר טיילן כזה, זורמת גם עם שיער ארוך וכאלו, אבל כמובן גם עם אחרים.
לא מאמינה שעשיתי את זה, אבל מה כבר יכול להיות...?
שנה מבורכת.