יקירותי, לאחר שיטוט קל בפורום "הורות" הגעתי למסקנה שמדברים שם על מליון דברים ולאו דווקא מה שקשור להורות...וכיוון שהתחלתי את דרכי בפורומים (לפני די הרבה זמן) באמת באמת בפורום הנוכחי, אני מרשה לעצמי לשאול פה, למרות שאלה שאלות של הרבה אחרי לידה... (אם אני בהריון עכשיו, זה נחשב?!
)
אז לאחר ההקדמה הארוכה:
1. הבן שלי בן שנה ו3 חודשים משום מה לאחרונה הולך לישון עם בקבוק מטרנה של 240 (בדכ בלי תוספת דייסה כי הסמיכות לפעמים מפריעה לו) ומההרדמות ועד הבוקר הוא דורש עוד לפחות 2 בקבוקים (אני משתדלת שאלה לא יהיו יותר מ180/ 120 מ"ל. גם אם אתן 240, הוא יגמור אותו ויבקש עוד) מה עושים? אני מנסה לתת לו ארוחת ערב רצינית, אבל הוא לא ככ רוצה והוא חוזר ככ מותש מהמעון שאני בקושי מושכת אותו שעתיים- שעתיים וחצי והוא רוצה אמבטיה ולישון. הוא גם ישן עם מוצץ. אשמח לשמוע מנסיונכן.
2. אותו בן מתוק התחיל ללכת ב"ה. הוא כבר הולך בערך שבוע וחצי, כמעט רק הולך (לא זוחל) פשוט יום אחד התחיל וזהו. כמובן שהוא עדיין מידי פעם נופל והולך "עם הידיים באויר" בשביל שיווי משקל. הגננת שלו אמרה לי לחכות עוד עם נעליים עד שההליכה תהיה מספיק יציבה והמנהלת מעון אמרה לי שיש נעליים של צעד ראשון שכדאי לי לקנות כי הן עוזרות ליציבות.
תמיד ידעתי שכדאי לחכות, אבל עכשיו הצלחתי להתבלבל. מצד אחד אני לא רוצה להתחיל מוקדם מידי ומצד שני בהריון שלי כרגע דווקא נח לי שהוא ילך בכל מיני מקומות בחוץ שברור שכרגע הוא לא הולך שם (רצפה חמה, לכלוך, זכוכיות וכו') מה דעתכן?