אחרי יאוש מהגעפילטע הקנוי (היה דג אמריקאי מוצלח שכל המשפחה אהבה, עד שהחברה שינתה מתכון והוסיפה חריפות), חיפוש בלתי פוסק אחר געפילטע מוכן בנוסח פולני (מתוק), החלטתי לעשות מעשה ולחזור לתקופה של פעם, כאשר הכנתי בעצמי. זה היה לאחר ניסיון אחרון לקנות תערובת מוכנה ולהוסיף מים עם סוכר, דבר שלא הועיל להמתיק את הדג.
חיפשתי בכמה חנויות עד שמצאתי קרפיון טחון נטו והחלטתי לחפש מתכון.
מצאתי ב-2 ספרים ובחלק מהמתכונים שמוסיפים לקציצות גם ביצים טריות וגם ביצים קשות מגוררות. למישהי יש ניסיון עם זה? האם הטירחה שווה, או להסתפק בקמח מצה?

)
)

