הי! מי ער פה לתת לי קצת חיזוקים? (:אחותי?!
חיזוק (:איזה טוב ה'!!!!
חחח..=] ואו תודה!אחותי?!
"אם אסק שמים שם אתה ואציעה שאול הנך"נ נח זה הכל
בס"ד בר"ה
רבינו הקדוש אור האורות אומר: גם אם בן אדם ממש באורות, ואחרי 24 שעות של התבודדות, ואחרי שסיים ת'ש"ס וכו' וכו' .."אורות" בקיצור, גם אז שלא יתגאה או משהו אלא שימשיך בעבודתו כי גם שם ה' איתו וגם שם הוא צריך להמשיך לעבוד את ה', "אם אסק שמיים שם אתה" ממשיך רבינו הקדוש ואומר, שגם אם האדם בשאול תחתית, בבירא עמיקתא, הכי עצוב בעולם, מת לגמרי, גם אז אסור לו להתייאש כי גם שם ה' איתו וה' שמח בו ורוצה אותו ולכן גם שם האדם צריך לעבוד את ה' בשמחה וטוב לבב "ואציעה שאול הנך"!!!! אשרינו לגמרי..חזק ואמץ בעבודתיך נ נח נחמ נחמן מאומן!!!!
משהו שקשור ליום כיפור אבל ממש חזק:תיקון הכללי
אומרים ב"סדר העבודה" במוסף של יום כיפור: ויום טוב היה עושה לאוהביו בצאתו מהקודש": בואנ'ה, היית הרגע במקום הכי קדוש, בטח היה לך אורות וכיסופים והרגשות נפלאות, למה יצאת? היית נשאר שמה עוד כמה שעות, מתחזק, מדבר עם ה', וכו'... והעניין הוא ללמד אותך דרך בעבודת ה': גם אחרי יום הכיפורים, היית באורות וכיוונת כמו שצריך בתפילה, והצלחת להתפלל בהתעוררות הנפש ממש ועם דמעות, צריך לדעת לקחת את זה לכל השנה, גם בצאתו מהקודש- לעשות יום טוב. גם שאני יושב בחאפל'ה עם החבר'ה- אני עם ההרגשה הטובה של יום כיפור במקום הקדוש.
עוד משהו: נכון רבינו מדבר על זה שכשאדם חוזר מהשדה אחרי התבודדות הפנים שלו מאירות? אז בפיוט "אמת מה נהדר היה כהן גדול" שכתב רבי אלעזר בן הרשב"י יש שורה "כיושב בסתר לחלות פני מלך" שהכוונה היא שהכהן הגדול היה נראה כמו אחרי התבודדות, עם פנים מאירות.
ואיי איזה מתוקים מדבש אתם! אשרייכם לגמרי צדיקים
אחותי?!
סיפור מתוק מידבש שמחזק ברמות על!''בונייך''
מסופר על אחד-הרגיש שזהו נימאס לו כבר מהחיים האלו שום דבר לא הולך לא הילדים שלו כל היום בוכים לאכול,קצר עני משו פחד!טוב הלך אותו עני ליער והתחיל ליבכות ליפני ה' יתברך..ותוך כדי הוא נירדם!ואז בא אליו מלאך בחלום ואמר לו תקשיב קיבלו בשמיים את התפילות שלך מהיום כל דבר שתיגע בו יהפוך ל''זהב''.העני כולו יתלהב כימעט ניפטר מישמחה בדק את העניין הרים אבן מהריצפה והיא הפכה לזהב לקח ענף מהעץ והוא הפך לזהב קיצור ההוא התחיל לירקוד ולישמוח איזה כיף אני עשיר!טוב אחרי כל הריקודים הוא הרגיש שהוא ממש צמא לקח את המים שלו התחיל לישתות ופיתאום המים הפכו ל''זהב'' לקח תפוח לאכול אבל גם הוא הפך ל''זהב''.ואז הוא הבין איזה טעות הוא עשה והתחיל ליבכות.ואז איזה אחד עבר לידו והעיר אותו מהשינה!לקח את המים שהיו לידו והתחיל לישתות ושמח שזה היה רק חלום והלך לבית שלו מפסוט!!!אז קיצר לסיום ליפעמים זה ניראה שהמצב ממש בקנטים אבל בעצם המצב שלנו הוא הכי טוב בעולם כי עם אנחנו במצב הזה כחה ה' רצה וה' יתברך רוצה שיהיה לנו הכי טוב בעולם כמו כל אבא.סליחה על החפירה מקווה שעזרתי קצת.אשרינו!!!![]()
זה סיפור מהמיתולוגיה היוונית על המלך מידאסשפיפול
מעניין מי עיבד אותו לחסידות.
חזק חזק!!!!! חיזקת אותי! חזק ואמץ! (;אוהבתותך
בעבודתך..שובי אמונהאחרונה
מישהו יודע כמה זמן הליכה מבני ברק לירושלים?abrahami
לפי מה שכתוב המרחק הוא 50.5 קילומטר
סליחה אם הנושא קצת לא קשור, לא ידעתי באיזה פורם לשאול.
מתכנן ללכת?זיויק
כןabrahami
אם המטרה היא להנות ולא רק להגיעפתית שלג
אז כדאי להיצמד לשביל ישראל. לפי המקטעים הרגילים של שביל ישראל זה בערך 3 ימים.
תודה רבה!abrahamiאחרונה
אומןרק להידבק בצדיק
אהלן
מישהו או מישהי פה טסו פעם לרבינו?
היה לכם מחשבות על היציאה מארץ ישראל?
אני ספציפית מאד רוצה לטוס ודיברתי עם מישהו, אמרתי לו שאני מרגישה שזה חלק מהעבודת ה' שלי,
הוא אמר לי שעיקר עבודת ה' זה להיות חלק מכלל ישראל, מתהליך הגאולה שעמ"י עובר,
וארץ ישראל היא חלק בלתי נפרד מהתהליך הזה..
הוא אמר שאי אפשר לטוס כדי לעבוד את ה' עם עבודת ה' היא כלל ישראלית..
אבל אני מרגישה שיש פה נקודה שהיא מעבר...
אז אשמח לשמוע מחשבות ותשובות נוספות..
תודה רבה!
מותר לטוס לקברי צדיקים.אני:)))))
אני גם רוצה
זה לא כ"כ פשוטברגוע
לא פשוט, אבל אפשרי למאן דאמר.נפש חיה.
נכוןברגוע
מבינה אותךאשר ברא
גם אני עסקתי רבות בסוגיה הזאת.. והייתי מהמתנגדים ליציאה מהארץ.
ובסוף כשקיבלתי הזמנה מרבנו, אמרתי לעצמי שאני נוסעת לצדיק באמת בשביל לחזק את עבודת ה'- להיות בבחינת תלמיד שהולך לרבו.
לי מאוד הפריע שהרבה נוסעים לאומן וגם לשוק שם לעשות קניות... אז אמרתי לעצמי שאני מגיעה באמת בשביל להשתטח ולא לשופינג.
וגם לפני ובמהלך הנסיעה עזר לי מאוד ללמוד את שיחות הר"ן ט"ו שם רבנו מספר לר' נתן על מעלת ארץ- ישראל.
וכשחזרתי לארץ התחברתי הרבה יותר לקדושתה ומעלתה..
ולגבי עם מי מתייעצים על זה, כל אחד יגיד לך מנקודת ההשקפה שלו. וצריך לדעת עם מי להתייעץ בנושא- בצד ההלכתי ובצד ההשקפתי.
שתזכי להזמנה אישית!
קצת כמו השיר של בינינפש חיה.אחרונה
כל צעד מקרב אותנו
לגלות שוב את פנייך
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
געגועצאצא
וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...
יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו
ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד
מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?
סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק
היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!
ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה
אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל! על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.
מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה
אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס"
יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך
להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי
תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס
תודה!רק להידבק בצדיק
השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?